Η δημιουργία κινούμενων εικόνων και βίντεο Explainer είναι εύκολη με το Vyond

Τα κινούμενα σχέδια είναι ένας εύκολος τρόπος για να εξηγήσετε κάτι ή να καταλάβετε την άποψή σας.

Σε όλους λατρεύουν χαρακτήρες και κινούμενα σχέδια που δελεάζουν μια ιστορία. Τα βίντεο κινούμενων σχεδίων είναι ένα δημοφιλές εργαλείο για τη σύνδεση με άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα και ηλικίες.

Αυτό το άρθρο εστιάζει στη σημασία του μάρκετινγκ βίντεο και στο πώς τα βίντεο επεξήγησης κινούμενων σχεδίων μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικό μέσο για την πώληση των προϊόντων σας στο διαδίκτυο.

Με αυτά τα λόγια, ας εξερευνήσουμε τη σημασία των βίντεο για τις επιχειρήσεις.

Γιατί τα βίντεο είναι σημαντικά για τις επιχειρήσεις;

Τα βίντεο είναι εύκολα κατανοητά, επομένως οι επιχειρήσεις εστιάζουν περισσότερο στο μάρκετινγκ βίντεο παρά σε άλλες μορφές περιεχομένου.

Σκεφτείτε πόσα βίντεο παρακολουθείτε καθημερινά στο YouTube, το Vimeo, το Facebook και το Instagram. Υπάρχουν στιγμές που παρακολουθείτε κάποια βίντεο στον ελεύθερο χρόνο σας ή όταν ψάχνετε για κάτι στο διαδίκτυο.

Ακολουθούν ορισμένα από τα οφέλη της χρήσης του μάρκετινγκ βίντεο:

  • Η Google προωθεί βίντεο και οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με βίντεο περισσότερο σε σύγκριση με κείμενο.
  • Η δημοτικότητα των βίντεο αυξάνει την απήχηση μιας επιχείρησης επειδή είναι εύκολο να τα μοιραστείτε.
  • Προσθέτουν αξία στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας.
  • Τα βίντεο παρακολουθούνται και αναφέρονται εύκολα.
  • Τα βίντεο γίνονται viral και παραδίδουν μηνύματα αμέσως αντί να διαβάζουν μεγάλες παραγράφους κειμένου.
  • Δημιουργώντας κινούμενα σχέδια ή ένα επεξηγητικό βίντεο, η επιχείρησή σας μπορεί να μεταφέρει πολλές πληροφορίες γρήγορα και αποτελεσματικά, ενισχύοντας σημαντικά τις προσπάθειες μάρκετινγκ.

    Τι είναι το Explainer Video;

    Το μάρκετινγκ βίντεο περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα βίντεο στο διαδίκτυο. Αυτά περιλαμβάνουν αφήγηση, κινούμενα σχέδια, επεξηγήσεις, επιδείξεις προϊόντων και ψυχαγωγικά βίντεο.

    Μερικά από αυτά τα βίντεο, ωστόσο, είναι πιο δύσκολο να γίνουν από άλλα. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τα επεξηγηματικά βίντεο.

    Τα βίντεο Explainer είναι σύντομα βίντεο κινουμένων σχεδίων που βοηθούν τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να αλληλεπιδράσουν με το κοινό και τους δίνουν μια καλύτερη αίσθηση κατανόησης.

    Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν ότι η δημιουργία επεξηγηματικών βίντεο με κινούμενα σχέδια απαιτεί υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων κινούμενων εικόνων και έχει υψηλό κόστος.

    Ωστόσο, το διασκεδαστικό γεγονός είναι ότι η δημιουργία επεξηγηματικών βίντεο είναι πολύ πιο εύκολη από ό,τι νομίζετε. Η μόνη απαίτηση που χρειάζεστε είναι ένα δημιουργικό μυαλό και το σωστό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο.

    Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, ας κατανοήσουμε τις προκλήσεις που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά τη δημιουργία κινούμενων βίντεο χωρίς το κατάλληλο λογισμικό κινούμενων εικόνων.

    Προκλήσεις στη δημιουργία βίντεο κινουμένων σχεδίων

    Η δημιουργία βίντεο απαιτεί δημιουργική προσέγγιση και πολλή υπομονή. Αν και η διαδικασία γίνεται ευκολότερη εάν έχετε έτοιμο ένα σενάριο, υπάρχουν πάντα πιθανότητες να αντιμετωπίσετε προβλήματα χρόνου εκτέλεσης.

      Τι σημαίνει Απενεργοποίηση και λήψη μηνυμάτων στο iCloud;

    Ακολουθούν ορισμένες από τις συνήθεις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε κατά τη δημιουργία επεξηγηματικών βίντεο.

    • Συλλογή στοιχείων: Χωρίς τα κατάλληλα στοιχεία, είναι απίθανο να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό επεξηγητικό βίντεο. Χρειάζεστε αντικείμενα, στηρίγματα και χαρακτήρες που αλληλοσυμπληρώνονται και αποφέρουν στο έπακρο το βίντεό σας.
    • Πρότυπο: Η δημιουργία προτύπων βίντεο από την αρχή είναι χρονοβόρα και χρειάζεται δημιουργική προσέγγιση. Ακόμα κι αν έχετε έτοιμο ένα σενάριο στο μυαλό σας, χρειάζεται χρόνος για να δημιουργήσετε ένα πρότυπο από την αρχή για κάθε σκηνή του επεξηγηματικού βίντεο σας.
    • Ήχος: Η εύρεση ενός συμπληρωματικού ήχου φόντου και χαρακτήρα πονάει. Πρέπει να πειραματιστείτε με διαφορετικές ανθρώπινες φωνές που ταιριάζουν με τον τόνο φωνής του χαρακτήρα του βίντεο σας.
    • Χρονοβόρα: Η δημιουργία κινούμενων εικόνων γίνεται χρονοβόρα εάν δεν έχετε όλα τα στοιχεία, τα πρότυπα και τον ήχο σε μια ενιαία πλατφόρμα που προσφέρει εύκολο συγχρονισμό και περιοχή χρονοδιαγράμματος.

    Πώς η Vyond διευκολύνει τη δημιουργία βίντεο και κινούμενων εικόνων Explainer;

    Το Vyond είναι ένας εύκολος αλλά ισχυρός κατασκευαστής βίντεο που σας βοηθά να δημιουργήσετε συναρπαστικά και δυναμικά βίντεο κινουμένων σχεδίων μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Η πλατφόρμα βίντεο είναι εύκολη στη χρήση και η διεπαφή είναι φιλική, με όλες τις δυνατότητες διαθέσιμες σε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου.

    Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια επεξήγηση είτε ένα βίντεο επίδειξης προϊόντος, η Vyond σάς προσφέρει όλες τις δυνατότητες και τα στοιχεία μέσα σε ένα μόνο χρονοδιάγραμμα.

    Μερικά από τα ισχυρά χαρακτηριστικά της Vyond περιλαμβάνουν:

    • Βιβλιοθήκη έτοιμων προτύπων
    • Μια δεξαμενή από στηρίγματα, αντικείμενα και χαρακτήρες
    • Εργαλεία επεξεργασίας βίντεο
    • Εργαλεία ήχου
    • Εξαγωγή βίντεο σε διαφορετικές υποστηριζόμενες μορφές

    Ας εξερευνήσουμε λεπτομερώς ορισμένες από τις δυνατότητες του Vyond που σας βοηθούν να δημιουργήσετε συναρπαστικά επεξηγηματικά βίντεο με λίγα μόνο κλικ.

    Χαρακτηριστικά του Vyond

    Ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά θέτουν τη Vyond σε υψηλή θέση στη λίστα μας με το καλύτερο λογισμικό επεξήγησης βίντεο.

    Μεταφορά και απόθεση διεπαφής

    Με το Vyond, μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε στοιχεία όπως στηρίγματα και χαρακτήρες στη γραμμή χρόνου για να δημιουργήσετε ελκυστικά βίντεο. Προσφέρει ενσωματωμένες λειτουργίες όπως συγχρονισμό χαρακτήρων, δημιουργία κινήσεων για τον χαρακτήρα σας και διαγραφή ανεπιθύμητων στοιχείων από το βίντεο.

    Επιπλέον, το Vyond σάς δίνει πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη μουσικής χωρίς δικαιώματα που μπορείτε να προσθέσετε στα επεξηγηματικά βίντεο σας. Μπορείτε να προσθέσετε μουσική και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους χαρακτήρες που να ταιριάζουν με τις απαιτήσεις επεξήγησης βίντεο.

    Έτοιμα πρότυπα βίντεο

    Η Vyond προσφέρει εκατοντάδες όμορφα σχεδιασμένα προκατασκευασμένα πρότυπα για να ξεκινήσει η παραγωγή βίντεο. Αυτά τα πρότυπα απευθύνονται σε διαφορετικούς κλάδους και έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με μια ποικιλία περιπτώσεων χρήσης.

    Ακόμα κι αν δεν βρείτε ένα τέλειο πρότυπο που να ταιριάζει με τις απαιτήσεις σας, μπορείτε εύκολα να το προσαρμόσετε με τους χαρακτήρες, τα χρώματα, τα στηρίγματα, τα ηχητικά εφέ και το κείμενό σας.

    Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε τη φωνή και τη μουσική σας για να ζωντανέψετε την ιστορία σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα συναρπαστικό βίντεο που συνδέεται με το κοινό σας και μεταφέρει αποτελεσματικά το μήνυμά σας.

      Πώς να βρείτε την εξωτερική IP του Google Cloud VM;

    Φυσικός ήχος από κείμενο σε ομιλία

    Βαρεθήκατε τις ρομποτικές μεταφράσεις που χρησιμοποιούνται στα επεξηγηματικά βίντεο; Όχι άλλα βαρετά πράγματα. Η Vyond πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να προσθέσετε πραγματικούς ανθρώπινους ήχους για να μετατρέψετε κείμενο σε φυσική ομιλία.

    Πρέπει να εισαγάγετε το κείμενό σας και να επιλέξετε από τις διάφορες γλώσσες και επιλογές φωνής που παρέχονται. Υπάρχει επίσης μια επιλογή αυτόματης ανίχνευσης της γλώσσας, η οποία σας εξοικονομεί χρόνο.

    Χάρη στη λειτουργία Dolby.io της Vyond, μπορείτε να εξαλείψετε την έντονη ενόχληση του φόντου και να αφήσετε τη φωνή σας να λάμπει σε όλο το βίντεο.

    Πίνακας βιβλιοθήκης πολυμέσων

    Ο πίνακας βιβλιοθήκης πολυμέσων της Vyond σάς δίνει πρόσβαση σε εκατοντάδες έτοιμα στηρίγματα, φόντο, αντικείμενα και χαρακτήρες, ώστε να μην χάνετε χρόνο για να τα κυνηγήσετε. Αυτά περιλαμβάνουν στοιχεία από προηγούμενα βίντεο, όπως γραφήματα, λογότυπα, μεταφορτωμένες φωτογραφίες και βίντεο.

    Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε τα στοιχεία απευθείας στη ροή του χρονολογίου βίντεο ή να τα αντικαταστήσετε με απλές λειτουργίες αντιγραφής/επικόλλησης. Η βιβλιοθήκη πολυμέσων σάς επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε στοιχεία που μοιράζονται οι συμπαίκτες σας. Υπάρχει επίσης μια γραμμή αναζήτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε τυχόν στοιχεία που λείπουν.

    Διαδικασία δημιουργίας βίντεο του Vyond

    Η δημιουργία βίντεο στο Vyond είναι εύκολη και δεν χρειάζεται να έχετε τεχνικές δεξιότητες για να χρησιμοποιήσετε το Vyond.

    Παίρνετε έτοιμα πρότυπα που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν και να αναδείξουν τις δεξιότητές σας στη δημιουργικότητά σας στο βίντεο σε μόλις 5 λεπτά.

    Με αυτά τα λόγια, ας ξεκινήσουμε.

    Πρώτα, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Vyond και να κάνετε κλικ στο κουμπί “Δημιουργία βίντεο” στην κορυφή.

    Στη συνέχεια, επιλέξτε το Vyond Studio ως στυλ βίντεο.

    Τώρα, μπορείτε να βρείτε ένα έτοιμο πρότυπο που ταιριάζει στο σενάριό σας και να προσθέσετε τον κύριο χαρακτήρα, τα στηρίγματα και τον ήχο σας στη γραμμή χρόνου του βίντεο.

    Για την προσθήκη ήχου, μπορείτε είτε να δημιουργήσετε ηχητική αφήγηση πληκτρολογώντας κείμενο είτε να ηχογραφήσετε τη φωνή σας.

    Μπορείτε να επιλέξετε ένα αρχείο ήχου από τη βιβλιοθήκη ήχου και να το χρησιμοποιήσετε ως μουσική υπόκρουση στο επεξηγητικό βίντεο σας.

    Ρυθμίστε τις κινήσεις των χαρακτήρων για να προσθέσετε κινήσεις στο βίντεό σας και προσθέστε περισσότερα τέτοια πρότυπα για να δημιουργήσετε μια πλοκή βίντεο.

    Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία όλων των σκηνών για το επεξηγητικό βίντεο σας, μπορείτε εύκολα να κάνετε προεπισκόπηση και να αποθηκεύσετε τις αλλαγές αφού κάνετε αλλαγές στο βίντεό σας.

    Αυτό είναι.

    Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε περαιτέρω και να κάνετε λήψη βίντεο κάνοντας κλικ στο κουμπί Λήψη. Έχετε διαφορετικές επιλογές για να επιλέξετε τη μορφή και την ανάλυση του βίντεό σας.

    Μπορείτε να ενσωματώσετε το ληφθέν βίντεο στις σελίδες προορισμού και στους οδηγούς του ιστότοπού σας, ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε για την εκτέλεση πληρωμένων καμπανιών. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τα βίντεό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κερδίσετε την επιχείρησή σας.

    Τιμολόγηση της Vyond

    Το Vyond είναι διαθέσιμο σε τέσσερα προγράμματα τιμολόγησης και μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας. Δεδομένου ότι η Vyond προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις στον ετήσιο κύκλο τιμολόγησης, θα παραθέσουμε τα ετήσια προγράμματα τιμολόγησης.

      Πώς να φτιάξετε ένα αόρατο όνομα διαφωνίας

    Βασικό σχέδιο

    Εάν ξεκινάτε με το μάρκετινγκ βίντεο με περιορισμένο προϋπολογισμό, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Βασικό πρόγραμμα της Vyond, με τιμή μόλις 25 $/μήνα για έναν μόνο ιδιοκτήτη επιχείρησης.

    Πρόγραμμα Premium

    Το premium σχέδιο τους είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο σχέδιο που έχει σχεδιαστεί για τις ανάγκες των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα premium κοστίζει 54 $/μήνα και περιλαμβάνει εξαγωγές βίντεο υψηλής ποιότητας και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.

    Επαγγελματικό σχέδιο

    Εάν είστε επαγγελματίας πρακτορείο μάρκετινγκ βίντεο, τότε μπορείτε να ελέγξετε το επαγγελματικό σχέδιο της Vyond. Είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους με όλα τα χαρακτηριστικά και την εξυπηρέτηση πελατών υψηλής προτεραιότητας.

    Επιχειρηματικό Σχέδιο

    Τα εταιρικά σχέδια προσφέρουν προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας πληροφοριών, αρχική εκπαίδευση, επαγγελματία Vyond και αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού Vyond.

    Θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την ομάδα πωλήσεων της Vyond για να αγοράσετε προγράμματα Enterprise.

    Vyond Alternatives

    Αν και είμαστε σίγουροι για τις δυνατότητες και τις δυνατότητες της Vyond, εδώ είναι μερικά άλλα επεξηγηματικά εργαλεία βίντεο Saas που μπορείτε να εξετάσετε.

    Εδώ είναι η λίστα με τις τρεις κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις Vyond.

    Adobe Animate

    Το Adobe Animate είναι το πρώτο διανυσματικό εργαλείο συγγραφής του κλάδου για κινούμενα σχέδια ιστού. Συνδυάζει τη δύναμη του Photoshop με ένα χρονοδιάγραμμα και άλλες δυνατότητες για να προσφέρει μια πλήρη σειρά εργαλείων για τη δημιουργία εκφραστικών κινούμενων εικόνων με HTML5, CSS και JavaScript.

    Το λογισμικό σάς επιτρέπει να δημιουργείτε βίντεο γραφικών και κινούμενων εικόνων για σειρές ιστού, περιγραφές προϊόντων, εφαρμογές ιστότοπου, χαρακτήρες παιχνιδιών, εμπορικά πολυμέσα και πολλά άλλα.

    Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε και να μοιραστείτε βίντεο σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Twitter, το YouTube και άλλα από την ίδια την πλατφόρμα.

    Powtoon

    Το Powtoon έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο στη χρήση της πλατφόρμας και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πόρων, όπως βίντεο, αρχεία ήχου και πολλές εικόνες για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε. Η μεγάλη γκάμα προτύπων του Powtoon διευκολύνει τη δημιουργία συναρπαστικών και ενημερωτικών επεξηγηματικών βίντεο και παρουσιάσεων.

    Αυτό που ξεχωρίζει το Powtoon είναι ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε άμεσα τα πρότυπα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας, ενώ υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία στυλ για να διαλέξετε.

    Εάν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε κάθε δυνατότητα που προσφέρει το Powtoon, μπορείτε να εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε συνδρομή. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση εάν θέλετε να εξερευνήσετε την πλατφόρμα και να δείτε τι μπορεί να κάνει.

    Animaker

    Το Animaker είναι ένα άλλο δημοφιλές εργαλείο δημιουργίας βίντεο επεξήγησης μεταφοράς και απόθεσης που είναι εύκολο να εργαστείτε. Προσφέρει έτοιμα πρότυπα βίντεο που είναι καλύτερα από άλλες πλατφόρμες και τα σεμινάρια του καθιστούν εύκολη τη δημιουργία οποιουδήποτε στυλ βίντεο επιθυμείτε.

    Με το Animaker, έχετε τις ρυθμίσεις για να προσθέσετε κατάλληλες μεταβάσεις μεταξύ δύο διαφορετικών σκηνών με τη βοήθεια των διαθέσιμων κινούμενων μεταβάσεων.

    Περίληψη

    Κατανοούμε ότι η σκέψη της δημιουργίας ενός βίντεο μπορεί να είναι τρομακτική για πολλούς ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, αλλά η αλήθεια είναι ότι η επένδυση σε βίντεο για την εταιρεία σας αξίζει τον κόπο.

    Ελπίζουμε να σας άρεσε η ανάρτηση του ιστολογίου μας σχετικά με επεξηγηματικά βίντεο και πώς η Vyond μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε συναρπαστικά κινούμενα βίντεο.

    Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δημιουργία βίντεο κινουμένων σχεδίων, ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας με το καλύτερο λογισμικό κινουμένων σχεδίων για την επιχείρησή σας.