Η έρευνα του Dark Web είναι εύκολη με αυτά τα 7 εργαλεία

Ο Σκοτεινός Ιστός είναι ένα ανείπωτο μέρος του Ιστού στο οποίο μπορεί να έχει πρόσβαση ο καθένας, όχι μόνο εσείς αλλά και εγκληματίες, παιδόφιλοι και τρομοκράτες.

Πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε ακούσει για τα εγκλήματα του Dark Web και την κλοπή ταυτότητας που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές.

Τι είναι όμως ακριβώς το Dark Web και πώς μπορεί να σας επηρεάσει;

Στην πραγματικότητα αποτελείται από ένα σύνολο ιστοσελίδων που είναι κρυμμένες από το κοινό. Και εάν τα δεδομένα σας παραβιάζονται, μπορεί να είναι εκεί, να κλαπούν από έναν κυβερνοεγκληματία που μπορεί να τα κάνει κατάχρηση για προσωπικό του όφελος.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω το Dark Web, τι είναι η έρευνα Dark Web, γιατί είναι ζωτικής σημασίας και μερικά από τα καλύτερα εργαλεία έρευνας Dark Web.

Τι είναι το Dark Web;

Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, δύο οργανισμοί αφιερωμένοι στην έρευνα στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανέπτυξαν ένα κρυπτογραφημένο και ανώνυμα δίκτυο που προστατεύει ευαίσθητες πληροφορίες και επικοινωνία Αμερικανών κατασκόπων.

Αλλά αυτό το δίκτυο δεν ήταν προσβάσιμο από τακτικούς χρήστες του Διαδικτύου. Αυτό το μυστικό δίκτυο στις μέρες μας ονομάζεται Dark Web.

Το Dark Web, που ονομάζεται επίσης Darknet, είναι ένα μέρος του Deep Web που περιλαμβάνει όλες τις σελίδες ιστότοπου που δεν θα μπορείτε να βρείτε στο Google και σε άλλα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Dark Web μόνο όταν έχετε πρόσβαση στο email σας, συνδέεστε στο Netflix, συνδέεστε στον λογαριασμό σας στο e-banking και πολλά άλλα.

Όταν ακούτε για πρώτη φορά τον όρο «Dark Web», το πρώτο πράγμα που μπορεί να σκεφτείτε είναι ότι πρόκειται για κάτι παράνομο. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι είναι μια απαραίτητη πηγή πληροφοριών απειλών για διάφορες εταιρείες.

Ωστόσο, η διατήρηση και η προσέλκυση του Dark Web μπορεί να είναι δαπανηρή και δύσκολη λόγω του αυξημένου απορρήτου του στην πρόσβαση σε περιεχόμενο.

Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλό εργαλείο παρακολούθησης του Dark Web για να διερευνήσετε εύκολα το Dark Web και να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα σας δεν θα κλαπούν και δεν θα μεταφορτωθούν εκεί. Αυτό θα αποφύγει τη χειρωνακτική εργασία και θα σας εξοικονομήσει χρόνο, προσπάθεια και πόρους, για να μην αναφέρουμε τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν.

Τι είναι το Dark Web Investigation;

Όταν διερευνάτε ή παρακολουθείτε το Deep Web ή/και το Dark Web, αναζητάτε δεδομένα που σχετίζονται με τον οργανισμό σας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της παρακολούθησης του Dark Web. Διαφορετικά εργαλεία παρακολούθησης και έρευνας θα σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε κλεμμένες ή διαρρεύσαντες πληροφορίες, όπως διαπιστευτήρια, κωδικούς πρόσβασης, πνευματική ιδιοκτησία και διαβαθμισμένα έγγραφα που μοιράζονται εγκληματίες και εισβολείς.

Η παραβίαση δεδομένων είναι το πιο κοινό ζήτημα στις μέρες μας. Εκατομμύρια πληροφορίες πωλούνται ή μοιράζονται στο Dark Web από εγκληματίες του κυβερνοχώρου. Δεδομένου ότι είναι μια νέα έννοια, πολλοί οργανισμοί εξακολουθούν να το αγνοούν. Εξαιτίας αυτού, οι εγκληματίες βρίσκουν εύκολο να κλέψουν πληροφορίες και να συνεχίσουν να τις χρησιμοποιούν κατάχρηση, ενώ η οργάνωση δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει.

Η μη αυτόματη αναζήτηση πληροφοριών στο darknet είναι μια πολύπλοκη δουλειά. Μπορείτε να κάνετε πολλά βήματα για να προστατεύσετε τις πληροφορίες σας, να βεβαιωθείτε ότι προστατεύονται οι κωδικοί πρόσβασης και πολλά άλλα. Αλλά αν διερευνήσετε ξανά το Dark Web, θα διαπιστώσετε ότι ορισμένες από τις πληροφορίες είναι ακόμα εκεί έξω.

Για να ξεπεράσετε τέτοια ζητήματα, χρειάζεστε ένα εργαλείο έρευνας που εντοπίζει τις πληροφορίες σας ανιχνεύοντας, αναζητώντας και εξάγοντας δεδομένα από εκατομμύρια πηγές μέσα στο Dark Web.

Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία έρευνας του Dark Web και πώς μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε και να προστατέψετε τα δεδομένα σας.

Κοινωνικοί Σύνδεσμοι

Πραγματοποιήστε έρευνες βάσει δεδομένων με τους Social Links και παραμείνετε στην ασφαλέστερη πλευρά. Συλλέγει τεράστιους όγκους δεδομένων από ανοιχτές πηγές διαδικτύου, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Dark Web, αγγελιοφόρους και blockchains για να αναλύσει και να αποκτήσει μια πλήρη άποψη που απαιτείται για την εκτέλεση και τον εξορθολογισμό των ερευνών σας.

  Το Quest Diagnostics παίρνει περιπάτους;

Το Social Links βοηθά επαγγελματίες στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, εταιρείες, κυβερνήσεις και ιδιωτικούς ερευνητές, καθώς και υπηρεσίες επιβολής του νόμου από 80+ χώρες.

Χαρακτηριστικά:

  • Αποκτήστε ενημερωμένες, ακριβείς πληροφορίες και ζωντανές πληροφορίες από 500+ πηγές δεδομένων, όπως WhatsApp, Facebook, Instagram, Telegram και άλλα.
  • Πρόσβαση ανώνυμα σε αγορές του Dark Web όπως Hydra, 8chan, Dread, Raddle κ.λπ.
  • Αναζητήστε 2000 δημόσιες πηγές με 1 δισεκατομμύριο σύνολα δεδομένων ταυτότητας.
  • Αξιοποιήστε τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης όπως η αναγνώριση προσώπου, το προφίλ DNA, η ανίχνευση αντικειμένων και η ανίχνευση Deepfake.
  • Χρησιμοποιήστε περισσότερες από 1000 ενσωματωμένες μεθόδους αναζήτησης.
  • Δείτε συναλλαγές, προορισμούς, διευθύνσεις, διακριτικά και αποστολείς από μεγάλες μπλοκ αλυσίδες κρυπτονομισμάτων.
  • Λάβετε δεδομένα από πολλές πηγές σε ένα μόνο μέρος.
  • Χρησιμοποιήστε οδηγούς για ανάλυση δεδομένων όπως Spiderfoot HX, i2, Maltego κ.λπ.
  • Εξάγετε εύκολα δεδομένα για να επιτρέψετε λεπτομερείς αναφορές, διασταύρωση και επανένταξη.

Το Social Links προσφέρει εργαλεία νοημοσύνης ανοιχτού κώδικα (OSINT) και λύσεις έρευνας μέσων κοινωνικής δικτύωσης για οργανισμούς και ιδιώτες. Τα προϊόντα ασφαλείας τους περιλαμβάνουν:

  • SL Professional: Αυτή η λύση OSINT all-in-one σάς επιτρέπει να διεξάγετε βαθύτερες έρευνες στο Dark Web, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ. Είναι διαθέσιμη για τις πλατφόρμες Maltego και i2. Επιταχύνει τις έρευνες πραγματοποιώντας ανάλυση δεδομένων πλήρους κύκλου, από την εξαγωγή δεδομένων έως την οπτικοποίηση.
  • SL Private Platform: Πρόκειται για μια εσωτερική πλατφόρμα εταιρικού επιπέδου με πολλές επιλογές προσαρμογής, μεθόδους αναζήτησης και ιδιωτική αποθήκευση δεδομένων. Σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε μια εις βάθος έρευνα του Dark Web, διατηρώντας παράλληλα τα δεδομένα ασφαλή και ιδιωτικά.
  • SL API: Διαθέτει μια σειρά από μεθόδους ανάλυσης και εξαγωγής δεδομένων και συνδέεται απευθείας με την εσωτερική πλατφόρμα των χρηστών μέσω του API.

Skurio

Το Skurio είναι μια ολοκληρωμένη λύση λογισμικού παρακολούθησης Dark Web που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε με ασφάλεια τις δραστηριότητες και να επιθεωρείτε εάν τα δεδομένα σας έχουν παραβιαστεί ή όχι. Ανεξάρτητα από το πού είναι αποθηκευμένα τα δεδομένα σας, μπορείτε να τα προστατέψετε χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο.

Χαρακτηριστικά:

  • Αυτοματοποιημένη παρακολούθηση Dark Web: Το αυτοματοποιημένο εργαλείο παρακολούθησης Dark Web της Skurio προσφέρει βελτιωμένη προστασία από ψηφιακούς κινδύνους. Εκτελεί σάρωση όλο το εικοσιτετράωρο για το Dark Web, το Deep Web και το Surface Web για τα δεδομένα σας. Οι εκτενείς ροές πηγών του διαθέτουν αίθουσες συνομιλίας IRC, χωματερές δεδομένων, πηγές κοινωνικής δικτύωσης, τοποθεσίες αποθήκευσης απορριμμάτων και τοποθεσίες Dark Web για αποτελεσματική ανίχνευση ευαίσθητων πληροφοριών.
  • Παρακολούθηση ειδοποιήσεων: Μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε μια οθόνη ειδοποιήσεων για τα email, τους τομείς, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις επωνυμίες και άλλους τύπους δεδομένων που θέλετε να αναζητήσετε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας αντιστοίχιση μοτίβων και αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών. Επιπλέον, το Skurio προσφέρει εξειδικευμένη παρακολούθηση για παραβιάσεις δεδομένων χρηστών και τυπογραφικές καταλήψεις καταχωρίσεων τομέα για την προστασία των χρηστών από απάτες και απάτες.
  • Εργαλεία συνεργασίας: Διαχειριστείτε έρευνες, προσθέστε σχόλια, δημιουργήστε αναφορές και μοιραστείτε αποτελέσματα με τα εργαλεία συνεργασίας του Skurio. Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε ροές σε συστήματα SOC χρησιμοποιώντας τα εργαλεία ενσωμάτωσης API.
  • Ειδοποιήσεις: Λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις μέσω κειμένου, email ή Slack. Τη στιγμή που το Skurio εντοπίσει τα δεδομένα σας στο Dark Web ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος στο διαδίκτυο, θα σας ενημερώσει αμέσως.

Επιπλέον, το Skurio συνεχίζει να προσθέτει συνεχώς νέες πηγές στην πλατφόρμα παρακολούθησης και να περιλαμβάνει ιστότοπους που ενδιαφέρουν τον κλάδο και την επιχείρησή σας. Έτσι, αντί να χάνετε χρόνο για έρευνα, φιλτράρισμα ψευδών θετικών στοιχείων και συλλογή πληροφοριών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Skurio για να εστιάσετε στην απόκτηση ευφυΐας από ακριβή, σχετικά αποτελέσματα.

Rapid7

Διατηρήστε τον οργανισμό σας ασφαλή από εξωτερικές απειλές με το Rapid7. Θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε βαθύτερη προβολή σε όλες τις εξωτερικές διαδικτυακές απειλές σας και να βοηθήσετε τους πελάτες και τους υπαλλήλους σας να παραμείνουν ασφαλείς με την προληπτική παρακολούθηση του Dark Web.

Το Rapid7 σάς βοηθά να μετριάζετε τις διαδικτυακές απειλές με λειτουργίες όπως οι ειδοποιήσεις με βάση τα συμφραζόμενα που προσφέρουν γρήγορη απόκριση. Θα σας επιτρέψει επίσης να ιεραρχήσετε εύκολα τις προσπάθειές σας μετριασμού, προκειμένου να μειώσετε τον χρόνο έρευνας και να επιταχύνετε τη διαλογή ειδοποίησης.

Χαρακτηριστικά:

  • Μπορεί γρήγορα να μετατρέψει τη λάμψη σε δράση με αυτοματοποιημένες αποκρίσεις ειδοποίησης και ταχύτερες ανιχνεύσεις σε όλο το περιβάλλον. Συμβαίνει λόγω της ενσωμάτωσης plug-and-play με τις υπάρχουσες τεχνολογίες σας, συμπεριλαμβανομένων των EDR, SOAR, SIEM, τείχους προστασίας και άλλων.
  • Μπορείτε να διαχειριστείτε τις ροές εργασίας SecOps και να τις απλοποιήσετε μέσω προηγμένων δυνατοτήτων χαρτογράφησης και έρευνας που παρέχουν ειδοποιήσεις με βάση τα συμφραζόμενα μαζί με χαμηλή αναλογία σήματος προς θόρυβο. Επίσης, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση στην ανάλυση ειδικών για να μειώσετε τους χρόνους έρευνας και να επιταχύνετε την απόκριση και τη διαλογή ειδοποίησης.
  • Ο διαισθητικός πίνακας οργάνων του και η ταχεία ενσωμάτωση σάς επιτρέπουν να εργάζεστε. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε γρήγορη απόδοση επένδυσης (ROI) μαζί με ψηφιακή προστασία κινδύνου, η οποία είναι προσαρμοσμένη σύμφωνα με το αποτύπωμα του οργανισμού σας.
  • Το Rapid7 προσφέρει πολλές δυνατότητες, όπως προστασία ψηφιακών κινδύνων, Dark Web Protection, διαχείριση IOC, προστασία απειλών, απρόσκοπτη αυτοματοποίηση, ταχεία αποκατάσταση και κατάργηση, εκτεταμένη βιβλιοθήκη απειλών, προηγμένη έρευνα, χαρτογράφηση απειλών και άλλα.
  9 καλύτερα εργαλεία περικοπής εικόνας για να προετοιμάσετε την εικόνα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εξαλείψτε τις άχρηστες απειλές που έρχονται εξωτερικά προτού δημιουργήσουν προβλήματα στην επιχείρησή σας, μιλώντας με τους ειδικούς της. Αποκτήστε τη δωρεάν επίδειξη που καλύπτει την αυτοματοποίηση προβολής, κινδύνου και απόκρισης.

Silo Web Isolation Platform

Το Silo Web Isolation Platform από την Authentic8 μετατοπίζει τους κινδύνους ιστού σε ένα απομονωμένο περιβάλλον του cloud που μπορείτε να ελέγξετε εύκολα. Για να καλύψετε τις απαιτητικές σας απαιτήσεις, μπορείτε να διαμορφώσετε το Silo σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η πλατφόρμα Silo προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον εκτέλεσης για τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο. Είναι κατασκευασμένο με στόχο την απομόνωση όλων των κρίσιμων δεδομένων και του κώδικα ιστού από το τελικό σημείο. Ακολουθεί επίσης τις αρχές των δυνατοτήτων περιήγησης που πρέπει να είναι ελεγχόμενες και διαμορφώσιμες όπως μια εταιρική ροή εργασιών.

Χαρακτηριστικά:

  • Το Silo παρέχει μια λύση που βασίζεται σε σύννεφο, η οποία μπορεί να αναπτυχθεί σε δευτερόλεπτα. Δεν απαιτεί καμία επένδυση υποδομής. Αντίθετα, εστιάζει στην κλιμάκωση που επιτρέπει στο IT να επιλύει τα επιχειρηματικά προβλήματα πιο γρήγορα.
  • Το Silo είναι σε θέση να ενσωματωθεί με προγράμματα περιήγησης και ροές εργασίας χρησιμοποιώντας API που επιτρέπουν στο ΙΤ να ορίσει μια συγκεκριμένη εμπειρία για τους χρήστες.
  • Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές λύσεις ασφαλείας, το Silo σάς επιτρέπει να αναπτύξετε λογισμικό σε πληθυσμούς χρηστών με ένα μόνο κλικ. Το Silo μπορεί να αυξήσει και να μειώσει ανάλογα με τις αλλαγές σας, επιτρέποντάς σας να παρέχετε τις σωστές λύσεις στους χρήστες σας εγκαίρως.
  • Το Silo σάς δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε την πρόσβαση, να χρησιμοποιείτε πολιτικές για τοποθεσίες, πόρους ιστού και τοποθεσίες, καθώς και έλεγχο ταυτότητας. Είτε χρειάζεστε ένα άχρηστο πρόγραμμα περιήγησης είτε ένα κλειδωμένο περιβάλλον, το Silo παρέχει τον έλεγχο του IT με προηγούμενο στον Ιστό.
  • Το Silo παίζει έξυπνα με τη στοίβα τεχνολογίας πληροφορικής, από υπηρεσίες καταλόγου έως ασφαλείς πύλες ιστού, λύσεις SIEM και πλατφόρμες διαχείρισης ταυτότητας.
  • Το Silo πληροί όλα τα ρυθμιζόμενα πρότυπα, από ομοσπονδιακούς οργανισμούς έως παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και ελβετικές τράπεζες. Όλα τα δεδομένα προστατεύονται και κρυπτογραφούνται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα.

Είτε διεξάγετε έρευνες στο διαδίκτυο είτε αποκτάτε πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα, το Silo σας βοηθά στην αποστολή σας δημιουργώντας ένα ανώνυμο και ασφαλές περιβάλλον περιήγησης συνεχώς.

Σκοπιανό

Απελευθερώστε τις δυνατότητες της νοημοσύνης ανοιχτού κώδικα με το Skopenow και πραγματοποιήστε έρευνες OSINT στους οργανισμούς σας. Δημιουργεί άμεσα, ολοκληρωμένες και ψηφιακές αναφορές έτοιμες για το δικαστήριο για άτομα και επιχειρήσεις.

Το Skopenow αναλύει και συλλέγει διαθέσιμες πληροφορίες από τις πηγές δεδομένων, όπως το Dark Web, τα δεδομένα επικοινωνίας, τα δικαστικά αρχεία, τα σχετικά οχήματα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικά:

  • Δημιουργήστε ένα ψηφιακό αποτύπωμα, συλλέγοντας και συλλέγοντας σχετικά μεταδεδομένα και πληροφορίες στην αυτοματοποιημένη αναφορά, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε μια έρευνα μόλις φορτωθεί η αναφορά σας.
  • Το Skopenow είναι μια δωρεάν δοκιμαστική εφαρμογή που συνοδεύεται από βασικά χαρακτηριστικά όπως η συμπεριφορά και η αναγνώριση αντικειμένων, η θερμική αντιστοίχιση, οι αυτοματοποιημένες αναφορές και οι αναλύσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Θα λάβετε ευφυΐα σε πραγματικό χρόνο, όπως η συλλογή, η ανάλυση και η ταξινόμηση δεδομένων ανοιχτού κώδικα.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόκκινες σημαίες, συμπεριλαμβανομένων λέξεων-κλειδιών και συμπεριφορών. Διατηρήστε τις προσωπικές πληροφορίες και τις έρευνες ανώνυμες και ασφαλείς κατά τον εντοπισμό και την αναζήτηση προσώπων που σας ενδιαφέρουν.
  • Οπτικοποιήστε και προσδιορίστε εύκολα δεδομένα τοποθεσίας σε όλη την ψηφιακή σας παρουσία για να παρέχετε ένα χρονοδιάγραμμα και έναν χάρτη θερμότητας με βάση τη συχνότητα.
  • Δημιουργήστε αναφορές που περιέχουν όλα τα απαραίτητα και σχετικά μεταδεδομένα για να εξασφαλίσετε εύκολη ροή από τον υπολογιστή στην αίθουσα του δικαστηρίου.
  Πώς να ρυθμίσετε τον ιστότοπο WordPress γρήγορης φόρτωσης στο Google Cloud;

Κάντε κράτηση για μια επίδειξη για να ξεκινήσετε να επενδύετε και να διασφαλίζετε τα δεδομένα σας.

Webz.io

Το Webz.io είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία έρευνας του Dark Web, το οποίο επιτρέπει στα μηχανήματα σας να παρακολουθούν τους κινδύνους με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Ανιχνεύει για απειλές ανιχνεύοντας, ευρετηριάζοντας και συλλέγοντας δεδομένα από δίκτυα Dark Web. Επιπλέον, τροφοδοτεί το μηχάνημά σας με δεδομένα στο απαιτούμενο πλαίσιο.

Το Webz.io ανιχνεύει φόρουμ, ιστότοπους, αγορές κ.λπ., στο Dark Web για να μετατρέψει τα δεδομένα ιστού σε δομημένες και τυποποιημένες ροές δεδομένων. Μπορεί επίσης να εξαγάγει παράνομο περιεχόμενο που προστατεύεται με κωδικό ή κρυπτογραφημένο, λέξεις-κλειδιά, ιστότοπους, οντότητες και άλλα.

Χαρακτηριστικά:

  • Το Webz.io παρέχει μια τροφοδοσία δεδομένων με το προφίλ ομάδων, πρακτόρων απειλών και σχετικών πλατφορμών.
  • Συλλέγει και διατηρεί κρίσιμες πληροφορίες που βοηθούν τα μηχανήματα να αναγνωρίζουν και να ταξινομούν για να αναλάβουν γρήγορη δράση.
  • Αποκτήστε insight σε πραγματικό χρόνο για να προστατεύσετε τους οργανισμούς σας από κινδύνους στον κυβερνοχώρο, όπως phishing, ransomware και επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.
  • Δημιουργήστε ένα σύστημα ειδοποίησης που μπορεί να ανιχνεύει αυτόματα απάτες για αριθμούς καρτών που έχουν διαρρεύσει, παρακολουθεί διευθύνσεις blockchain, PII κ.λπ.
  • Εξαλείψτε τους παράγοντες κινδύνου, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης χωρίς άδεια, των πληροφοριών που διέρρευσαν, των προσπαθειών παραποίησης/απομίμησης και άλλων, για να αποφύγετε μια κρίση ασφαλείας.
  • Αναζητήστε συναλλαγές και διεύθυνση κρυπτονομισμάτων για να εντοπίσετε τα αποτυπώματα και να παρακολουθήσετε τα χρήματα ως μέρος της συμμόρφωσης, της καταπολέμησης του ξεπλύματος χρήματος και άλλων.

Δείτε το Webz.io σε πραγματική δράση μιλώντας με έναν ειδικό και βιώνοντας την πραγματική δύναμη.

DarkIQ

Παρακολουθήστε και αποτρέψτε συμβάντα ασφαλείας σε βάρος των προμηθευτών, των ανθρώπων και της επωνυμίας σας με ειδοποιήσεις από το Dark Web. Το DarkIQ σάς βοηθά να εντοπίσετε τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου πριν επιτεθούν, ώστε να μπορείτε να αποτρέψετε εξαρχής παραβιάσεις της ασφάλειας.

Χαρακτηριστικά:

  • Το DarkIQ είναι το μυστικό όπλο που παρακολουθεί συνεχώς τον σκοτεινό ιστό για εγκληματικές δραστηριότητες στον κυβερνοχώρο. Σας κατηγοριοποιεί, εντοπίζει και σας ειδοποιεί για απειλές, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις απαιτούμενες ενέργειες σε πραγματικό χρόνο.
  • Παρέχει εμπλουτισμένα δεδομένα και πληροφορίες Dark Web για να έχετε ευφυΐα με δυνατότητα δράσης. Αυτό θα μειώσει τις περιττές ειδοποιήσεις και τα ψευδώς θετικά στοιχεία, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στις απειλές.
  • Παρέχει στον οργανισμό σας πρόσβαση σε αγορές Dark και Deep Web, onion sites, φόρουμ, κοινωνικές συνομιλίες, ιστότοπους phishing, τομείς, CVE, αποθετήρια κώδικα και πολλά άλλα.
  • Το DarkIQ προσφέρει πλήρη ορατότητα στην κυκλοφορία του Dark Web από το δίκτυο, η οποία αποτελεί βασικό δείκτη ανεπιθύμητων δραστηριοτήτων.
  • Το DarkIQ δίνει προτεραιότητα στις ειδοποιήσεις που βασίζονται στη νοημοσύνη του σκοτεινού ιστού, ώστε να μπορεί να εντοπίσει και να υποδείξει την πραγματική απειλή.
  • Βρίσκει δείκτες Dark Web της προηγούμενης παραβίασης που μπορεί να σας αφήσει εκτεθειμένους στις επόμενες επιθέσεις.
  • Παρέχει πλήρη ορατότητα στην έκθεση σε Deep και Dark Web των εγκληματιών του κυβερνοχώρου και των προμηθευτών που στοχεύει τρίτα μέρη για την ενίσχυση της ασφάλειας στην αλυσίδα εφοδιασμού.
  • Βοηθά στη δημιουργία μοντέλων απειλών που βασίζονται στην ευφυΐα του Dark Web με τις ευκαιρίες, την πρόθεση και την ικανότητά του για ομάδες απειλών.
  • Το DarkIQ διερευνά την αλυσίδα των γεγονότων για να ενημερώσει την απόκριση και τον μετριασμό για να αποτρέψει μια επίθεση εκ των προτέρων.

Φωτίστε τις απειλές και αποτρέψτε τις επιθέσεις με το DarkIQ. Δείτε το σε δράση κάνοντας κράτηση για ένα demo.

συμπέρασμα

Είναι πιο εύκολο για τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου ή τους χάκερ να κλέψουν τις ευαίσθητες πληροφορίες σας και να αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας χωρίς να το γνωρίζετε. Μπορούν επίσης να ανεβάσουν προσωπικά ή οργανωτικά δεδομένα σας στο Dark Web για προσωπικά οφέλη.

Με ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό εργαλείο έρευνας του Dark Web, μπορείτε να σαρώσετε τις πληροφορίες σας στο Dark Web και να διατηρήσετε την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Το εργαλείο μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μειώσετε τους μελλοντικούς κινδύνους παρέχοντας βαθύτερη ορατότητα ασφάλειας με ταχεία παρακολούθηση.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τα σκοτεινά δεδομένα και τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης σκοτεινού ιστού.