Επόμενο βήμα του Twitter Marketing

Σύνθετη αναζήτηση Το Twitter είναι το χρυσωρυχείο για προσωπικά συσχετισμένα δεδομένα που βοηθούν τα σχέδιά σας μάρκετινγκ, επωνυμίας και πωλήσεων να ανθίσουν.

Το Twitter πλημμυρίζει από δυνητικούς πελάτες και προοπτικές. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να συλλέξετε σχετικά δεδομένα και να προσεγγίσετε τους λογαριασμούς που χρειάζονται τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Αλλά πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Υπάρχει μια απλή απάντηση! Χρησιμοποιήστε τη Σύνθετη αναζήτηση στο Twitter.

Πολλές ομάδες ψηφιακού μάρκετινγκ δεν χρησιμοποιούν αυτή τη δυνατότητα τακτικά. Ως εκ τούτου, είναι μια ευκαιρία για σας να αποκτήσετε δυνητικούς πελάτες υψηλής ποιότητας χωρίς να πληρώνετε πρακτορεία τρίτων.

Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να γίνετε κύριος της Προηγμένης αναζήτησης Twitter.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι η Σύνθετη Αναζήτηση στο Twitter;

Οι περισσότερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης διαθέτουν ένα εργαλείο αναζήτησης. Αυτό το εργαλείο μπορεί να βρει αναρτήσεις, σχόλια, πολυμέσα κ.λπ., που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Το Twitter δεν διαφέρει από άλλα και έχει αυτό το εργαλείο Αναζήτησης Twitter στην επάνω δεξιά γωνία του ιστότοπου Twitter.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Twitter για κινητά, τότε είναι το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στο κάτω μέρος της οθόνης.

Ωστόσο, το εργαλείο αναζήτησης Twitter ανακαλύπτει τεράστια δεδομένα επειδή επιτρέπει λίγα φίλτρα. Για να βοηθήσει τους επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ, το Twitter εισήγαγε τη λειτουργία Προηγμένης αναζήτησης.

Στη Σύνθετη αναζήτηση στο Twitter, μπορείτε να εφαρμόσετε διάφορους τελεστές αναζήτησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης. Ως εκ τούτου, μπορείτε να λάβετε δεδομένα με δυνατότητα δράσης χωρίς να τα αναλύσετε σε ένα υπολογιστικό φύλλο Excel.

Οι έξυπνοι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο για να λάβουν οργανικά δεδομένα αναζήτησης που διαφορετικά θα έπρεπε να αγοράσουν από εταιρείες τρίτων.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία σύνθετης αναζήτησης του Twitter;

Η δυνατότητα Σύνθετης αναζήτησης του Twitter παραμένει κρυφή από τον κοινό χρήστη. Θα βοηθούσε αν είχατε ένα περίεργο μυαλό να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό. Βρείτε παρακάτω τους συνήθεις τρόπους πρόσβασης στη λειτουργία για ανάγκες μάρκετινγκ:

Προηγμένη αναζήτηση Twitter σε πρόγραμμα περιήγησης ιστού υπολογιστή

  • Μεταβείτε στην αρχική σελίδα σας στο Twitter.
  • Στο πλαίσιο Αναζήτηση στο Twitter, πληκτρολογήστε οποιαδήποτε λέξη-κλειδί, λογαριασμό, περιεχόμενο κ.λπ. και πατήστε Enter.

  • Τώρα βλέπετε το κανονικό εργαλείο αναζήτησης του Twitter.
  • Σας δίνει επιλογές όπως Κορυφαία, Τελευταία, Άτομα, Φωτογραφίες και Βίντεο.
  • Διαθέτει επίσης ένα εργαλείο φίλτρων αναζήτησης στη δεξιά πλευρά του παραθύρου πλοήγησης.
  • Το εργαλείο φίλτρων αναζήτησης εμφανίζει μόνο δύο επιλογές: Άτομα και Τοποθεσία.
  Πώς να διαβάσετε τα νήματα του Twitter σε φόρμα μεγάλης ανάρτησης

  • Λαμβάνετε τον σύνδεσμο Σύνθετη αναζήτηση ακριβώς κάτω από το φίλτρο Τοποθεσία.
  • Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να ανοίξετε την κονσόλα σύνθετης αναζήτησης Twitter για το τρέχον αντικείμενο αναζήτησής σας.
  • Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο έλλειψης δίπλα στη γραμμή αναζήτησης για πρόσβαση στη Σύνθετη αναζήτηση.

Twitter Advanced Search Mobile

Αυτή η δυνατότητα δεν είναι άμεσα διαθέσιμη στην εφαρμογή Twitter για κινητά. Πρέπει να ανοίξετε την έκδοση του ιστότοπου του Twitter για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν. Να πώς:

  • Εκτελέστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
  • Τώρα, εντοπίστε Εφαρμογές και ειδοποιήσεις και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτές.
  • Θα πρέπει να δείτε Για προχωρημένους στο κάτω μέρος των Εφαρμογών και ειδοποιήσεων. Πατήστε σε αυτό.
  • Τώρα, αγγίξτε Προεπιλεγμένες εφαρμογές.
  • Πατήστε Άνοιγμα συνδέσμων.

  • Απενεργοποιήστε την επιλογή Instant Apps για άνοιγμα συνδέσμων σε εφαρμογές.
  • Τώρα, ανοίξτε το Google Chrome στο τηλέφωνό σας.
  • Αναζητήστε Twitter και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού.
  • Πληκτρολογήστε μια λέξη-κλειδί στο εργαλείο αναζήτησης και κάντε κλικ στο εικονίδιο ελλείψεων για να βρείτε τη Σύνθετη αναζήτηση στο Twitter για κινητά.

Τα κύρια οφέλη της προηγμένης αναζήτησης στο Twitter

#1. Φιλτράρισμα Tweets

Μπορείτε να φιλτράρετε τα Tweet με πολλούς τρόπους και να εξοικονομήσετε χρόνο σε περαιτέρω τροποποίηση δεδομένων χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή υπολογιστικών φύλλων όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Σύνθετη αναζήτηση.

Το εργαλείο επιτρέπει το αναλυτικό φιλτράρισμα των tweet χρησιμοποιώντας φίλτρα όπως Λέξεις, Λογαριασμοί, Απαντήσεις, Σύνδεσμοι, Ημερομηνίες και Δέσμευση.

Αυτή η λειτουργία Twitter είναι κατάλληλη για την αυτοματοποίηση των προσπαθειών αναζήτησής σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε μια στρατηγική αναζήτησης μία φορά και να πραγματοποιήσετε αναζητήσεις για χρόνια χωρίς να ξεκινήσετε τα πάντα από την αρχή. Η λειτουργία Αποθήκευση αναζήτησης το καθιστά δυνατό.

#3. Ερευνητική δέσμευση χρηστών

Η Σύνθετη Αναζήτηση του Twitter είναι το τέλειο εργαλείο για να ανακαλύψετε δωρεάν την αφοσίωση των χρηστών της επιχείρησής σας και των ανταγωνιστών σας. Η λειτουργία Engagement σάς επιτρέπει να φιλτράρετε tweets με ελάχιστες απαντήσεις, ελάχιστα retweets και ελάχιστα likes.

Μόλις δημιουργήσετε ένα πρότυπο αναζήτησης για αφοσίωση χρήστη, μπορείτε να εφαρμόσετε το ίδιο και στους ανταγωνιστές σας. Έτσι, μπορείτε να κατανοήσετε τις τακτικές εμπλοκής των ανταγωνιστών. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα εάν δεν τα πάτε καλά.

#4. Εύρεση χρηστών ή προφίλ με βάση φίλτρα

Το Twitter μπορεί να γίνει μια από τις μεγαλύτερες αγορές για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τη Σύνθετη αναζήτηση και να προσεγγίσετε το κατάλληλο προφίλ ή χρήστες που αναζητούν αυτό που πουλάτε.

Πρέπει να ακολουθήσετε την επιθετική αφοσίωση των χρηστών στο Twitter για να κερδίσετε τους δυνητικούς πελάτες και να τους μετατρέψετε σε πωλήσεις.

#5. Ειδοποιήσεις

Η σύνθετη αναζήτηση Twitter μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με τις αυτόματες ειδοποιήσεις απευθείας στο email σας ή στην εφαρμογή επαγγελματικής συνομιλίας, όπως το Slack.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να λαμβάνετε SMS στο κινητό σας όταν εμφανίζεται ένα νέο tweet, πολυμέσα, σχόλιο κ.λπ., σύμφωνα με την Αποθηκευμένη αναζήτησή σας. Ωστόσο, θα χρειαστεί να γνωρίζετε ενσωματώσεις όπως το Zapier για να λειτουργήσει αυτό.

#6. Αναζητήσεις με βάση την ημερομηνία

Σας βοηθά επίσης να μάθετε εάν η στρατηγική μάρκετινγκ σας είναι ενημερωμένη ή ξεπερασμένη. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζητήσεις βάσει ημερομηνίας στο Twitter και να διαπιστώσετε εάν τα tweets σας έχουν καλή αφοσίωση ή όχι.

Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτή τη στρατηγική και στους ανταγωνιστές σας. Τελικά, αποκτάτε την πολύτιμη εικόνα για τη βελτιστοποίηση της στρατηγικής μάρκετινγκ.

  Δείτε τις ροές σας Instagram, Facebook και Twitter σε ένα μέρος

#7. Βρείτε πελάτες/δυνατικούς πελάτες χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά

Η στρατηγική πωλήσεων και μάρκετινγκ που βασίζεται σε λέξεις-κλειδιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Μπορείτε να το εφαρμόσετε και στο Twitter. Τα hashtag του Twitter είναι ιδανικά για αναζητήσεις που βασίζονται σε λέξεις-κλειδιά.

Όταν βρείτε κατάλληλα προφίλ, συνδεθείτε μαζί τους μέσω tweets, απαντήσεων, σχολίων και απευθείας μηνυμάτων για να τα μετατρέψετε σε τακτικούς πελάτες.

#8. Κατανοήστε το κοινό-στόχο σας

Δεν χρειάζεται να πληρώνετε υψηλές συνδρομές σε εταιρείες ερευνών τρίτων για τη συλλογή σχολίων επωνυμίας, προϊόντων ή υπηρεσιών από πραγματικούς χρήστες. Επίσης, δεν χρειάζεται να εκτελείτε περίπλοκες έρευνες που βασίζονται σε φόρμες που ενδέχεται να μην έχουν ως αποτέλεσμα επαρκή δεδομένα.

Απλώς χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα Σύνθετης αναζήτησης του Twitter για να συλλέξετε δεδομένα σχετικά με τις προτιμήσεις, τις αντιπάθειες, τα σχόλια, τα αιτήματα για λειτουργίες κ.λπ. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε πολλά χρήματα, χρόνο και πόρους.

#9. Ανακαλύψτε το Twitter Influencers

Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Σύνθετης αναζήτησης, μπορείτε να συνδεθείτε με τους κατάλληλους παράγοντες επιρροής για να προωθήσετε τα προϊόντα σας στο Twitter. Αν είστε startup ή μικρή επιχείρηση, μπορείτε να συνδεθείτε με ανερχόμενους παράγοντες επιρροής που μπορούν να προωθήσουν το brand σας δωρεάν ή σε αντάλλαγμα για υπηρεσίες ή μια μικρή χρέωση.

Από την άλλη πλευρά, εάν είστε μια μεγάλη επιχείρηση πρόθυμη να δημιουργήσει έναν προϋπολογισμό για το μάρκετινγκ επιρροών, μπορείτε να συνδεθείτε με άτομα που επηρεάζουν τη διάσημη.

Η εύρεση ενός προσιτού ή premium influencer είναι εύκολη, καθώς μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένα προφίλ με βάση την αφοσίωση χρησιμοποιώντας το σύστημα φίλτρων σύνθετης αναζήτησης στο Twitter.

#10. Εκ των προτέρων εξυπηρέτηση πελατών

Η εκ των προτέρων αναζήτηση σάς βοηθά επίσης να βρείτε τα σωστά είδη παραπόνων, αιτημάτων για λειτουργίες, διαχείρισης παραγγελιών κ.λπ., ερωτημάτων. Στη συνέχεια, η ομάδα υποστήριξης πελατών μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με τον πελάτη για να ελέγξει περαιτέρω ζημιές στα μέσα, να ελέγξει το παράπονο και να δώσει λύση.

#11. Βρείτε ευκαιρίες έκθεσης μέσων

Μια εταιρεία επωνυμίας και μάρκετινγκ τρίτου μέρους μπορεί να σας χρεώσει χιλιάδες δολάρια για να σας συνδέσει με ένα πρακτορείο δημοσίων σχέσεων, έναν ρεπόρτερ ή έναν δημοσιογράφο. Μπορείτε να αποφύγετε αυτά τα έξοδα αναζητώντας έναν ικανό συνεργάτη μέσων ενημέρωσης στο Twitter. Απλώς αναζητήστε τις σωστές λέξεις-κλειδιά στο Twitter Σύνθετη αναζήτηση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη Σύνθετη Αναζήτηση στο Twitter για να ενισχύσετε την επισκεψιμότητα;

#1. Εύρεση αναφορών ανταγωνιστών

Χρησιμοποιήστε την επιλογή σύνθετης αναζήτησης Twitter για να βρείτε δυσαρεστημένους χρήστες για τους ανταγωνιστές σας. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε το όνομα του ανταγωνιστή στο πεδίο Λογαριασμοί και φράσεις δυσαρέσκειας στο πεδίο Λέξεις.

Μόλις λάβετε αποτελέσματα, αλληλεπιδράστε απευθείας με τις λαβές Twitter που λαμβάνετε. Μοιραστείτε συνδέσμους ιστότοπου μαζί τους, ώστε να μπορούν να επισκέπτονται.

Εκτελέστε μια αναζήτηση hashtag στο Twitter. Δημιουργήστε περιεχόμενο που σχετίζεται με δημοφιλή hashtag και, στη συνέχεια, μοιραστείτε το περιεχόμενο με προφίλ που χρησιμοποιεί τα σχετικά hashtag. Αυτό θα αυξήσει την επισκεψιμότητα των χρηστών στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να ενισχύσετε την επισκεψιμότητα μέσω διαδικτύου ή αυτοπροσώπως στα στοιχεία σας εκτελώντας αναζητήσεις βάσει τοποθεσίας στο Twitter.

Εάν έχετε μια καφετέρια στην Times Square της Νέας Υόρκης, χρησιμοποιήστε αυτήν την τοποθεσία για να βρείτε tweets που ενδιαφέρονται για φαγητό, ποτά, catering κ.λπ. Στη συνέχεια, στείλτε DM τα προφίλ ή μοιραστείτε συνδέσμους ιστότοπου για να αυξήσετε τους πελάτες.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από πωλήσεις αξίας εκατομμυρίων δολαρίων αλληλεπιδρώντας με πελάτες που προετοιμάζονται για εορταστικές αγορές και πραγματοποιώντας αναζητήσεις βάσει συμβάντων ή ημερομηνίας στην κονσόλα σύνθετης αναζήτησης.

  Πώς να κάνετε έναν λογαριασμό Twitter ιδιωτικό

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από την προηγμένη αναζήτηση Twitter και γιατί;

Οποιοσδήποτε ασχολείται με το μάρκετινγκ μπορεί να επωφεληθεί από τη Σύνθετη αναζήτηση στο Twitter. Για παράδειγμα, εάν είστε κάποιο από τα ακόλουθα, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα:

  • Ανεξάρτητος blogger, προγραμματιστής, σχεδιαστής ιστοσελίδων κ.λπ.
  • Μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις
  • Ξεκίνα
  • Μικρή οικογενειακή επιχείρηση με εστίαση στην τοπική βάση πελατών
  • Μεγάλες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχείρησης που αναζητούν πληροφορίες για τους ανταγωνιστές
  • Γραφεία ψηφιακού μάρκετινγκ
  • Ηλεκτρονικά και εκτός σύνδεσης μέσα ειδήσεων, εκδότες, δημιουργοί περιεχομένου κ.λπ.
  • Διαδικτυακοί ερευνητές
  • Ερευνητικά γραφεία
  • Επιχειρήσεις προηγμένης τεχνολογίας που εργάζονται με τεχνητή νοημοσύνη (AI) και μηχανική μάθηση (ML)

Πρέπει να γίνετε δημιουργικοί για να χρησιμοποιήσετε τη Σύνθετη αναζήτηση Twitter υπέρ σας. Τα παραπάνω είναι μια λίστα με τις πιο προφανείς περιπτώσεις. Θα μπορούσαν να υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες.

Η πιο δημοφιλής ερώτηση είναι, “γιατί είναι ωφέλιμη η Σύνθετη αναζήτηση;” Βρείτε τις απαντήσεις παρακάτω:

Κατανοήστε τις στρατηγικές του ανταγωνιστή

Το Twitter είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να ερευνήσετε τους διαγωνισμούς σας. Η λειτουργία Σύνθετης αναζήτησης βρίσκει εύκολα βασικές πληροφορίες ανταγωνιστών, όπως παράγοντες επιρροής, αφοσίωση πελατών, στρατηγική εξυπηρέτησης πελατών, στρατηγική μάρκετινγκ και πολλά άλλα.

Ως εκ τούτου, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι ή να συνδεθείτε με τους επαγγελματίες που βοηθούν τους ανταγωνιστές σας να ωφελήσουν την επιχείρησή σας.

Συνδεθείτε με τους Τοπικούς Πελάτες

Μικρές οικιακές επιχειρήσεις, καταστήματα, εστιατόρια κ.λπ., μπορούν εύκολα να συνδεθούν με δυνητικούς πελάτες μέσω λέξεων-κλειδιών και αναζητήσεων βάσει τοποθεσίας στη Σύνθετη αναζήτηση στο Twitter.

Αντί να περιμένετε για τους πελάτες που εισέρχονται στο διαδίκτυο, μπορείτε να λαμβάνετε παραγγελίες στο διαδίκτυο συνδέοντας πελάτες στο Twitter.

Προμηθευτές, Πωλητές και Εργολάβοι Έρευνας

Μια σημαντική πρόκληση για τους επιχειρηματικούς αναλυτές είναι να βρουν τον κατάλληλο προμηθευτή με τις καλύτερες προσφορές. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τέτοια ζητήματα πραγματοποιώντας μια Σύνθετη αναζήτηση και στη συνέχεια συνδέοντας τους υποψήφιους προμηθευτές μέσω απευθείας μηνυμάτων.

Μάθετε ποιος επηρεάζει τον κλάδο

Ας θεωρήσουμε ότι ασχολείστε με τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO). Θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι κορυφαίοι τοπικοί αντίπαλοι που σας εμποδίζουν από την αύξηση των εσόδων.

Μπορείτε εύκολα να το κάνετε αυτό σε ένα προηγμένο εργαλείο αναζήτησης Twitter κοιτάζοντας το επίπεδο αφοσίωσης ορισμένων εταιρειών SEO στην περιοχή σας. Επομένως, ξέρετε ποιοι είναι και τώρα μπορείτε να σχεδιάσετε πώς να κατακτήσετε την αγορά.

Γνωρίστε το συναίσθημα του χρήστη

Σας βοηθά να συλλέγετε ειλικρινή σχόλια σχετικά με έναν κλάδο, ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Αντίστοιχα, μπορείτε να βελτιώσετε ή να προσαρμόσετε το κόστος σας έτσι ώστε η πελατειακή σας βάση να παραμένει ευχαριστημένη και να επιστρέψει ως πωλήσεις επιστροφής.

Δημιουργήστε βιώσιμες επιχειρηματικές σχέσεις

Η προηγμένη αναζήτηση Twitter σάς δίνει τη δυνατότητα να συνομιλείτε απευθείας με τον υποψήφιο ή υποψήφιους πελάτες και να ελαχιστοποιείτε τα κενά επικοινωνίας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη Σύνθετη Αναζήτηση στο Twitter;

Η χρήση της δυνατότητας Σύνθετης αναζήτησης είναι ένα cakewalk. Χρειάζεται μόνο να χρησιμοποιήσετε τους χειριστές προσεκτικά για να φτάσετε στον σωστό στόχο. Να πώς:

  • Χρησιμοποιήστε τελεστές Words όπως «Όλες αυτές οι λέξεις», «Αυτή η ακριβής φράση», «Αυτά τα hashtags» κ.λπ., για να εντοπίσετε περιεχόμενο με ακριβή ακρίβεια.
  • Επιλέξτε τη γλώσσα-στόχο εάν κάνετε έρευνα για ξένα θέματα ή τάσεις.
  • Χρησιμοποιήστε το φίλτρο Λογαριασμοί για να μεταβείτε σε συγκεκριμένους λογαριασμούς χρησιμοποιώντας τελεστές αναζήτησης όπως “Tweets από αυτούς τους λογαριασμούς”, “Tweets σε αυτούς τους λογαριασμούς”, “Tweets που αναφέρουν αυτούς τους λογαριασμούς” κ.λπ.
  • Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε αναζητήσεις βάσει ημερομηνίας, όπως ημερομηνίες “Από” και “Έως”.
  • Βρείτε περιεχόμενο, επωνυμία, προϊόν ή υπηρεσία, αναζητώντας tweets με συγκεκριμένους αριθμούς, όπως «ελάχιστες απαντήσεις», «ελάχιστες επισημάνσεις «μου αρέσει», «ελάχιστα retweets» κ.λπ.

Χρησιμοποιήσαμε μια συμβολοσειρά σύνθετης αναζήτησης Search for “tesla “electric automjets” min_replies:1000 min_faves:1000 min_retweets:1003 lang:en” για να λάβουμε το ακόλουθο αποτέλεσμα:

Τελικές Λέξεις

Η σύνθετη αναζήτηση στο Twitter είναι ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ, εάν γνωρίζετε πώς να τη χρησιμοποιείτε σε πραγματικές επιχειρηματικές υποθέσεις. Μέχρι στιγμής, το άρθρο θα έπρεπε να έχει εξηγήσει με σαφήνεια αυτό το εργαλείο Twitter λεπτομερώς μέσω ορισμού, πλεονεκτημάτων, τακτικών χρήσης και άλλων.

Τώρα, έχετε τη γνώση να εφαρμόζετε τη Σύνθετη αναζήτηση Twitter όποτε χρειάζεστε σημαντικά δεδομένα από το Twitter για την ομάδα μάρκετινγκ. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια συναυλία ελεύθερου επαγγελματία για να εκτελέσετε μια πηγή παθητικού εισοδήματος. Η προηγμένη αναζήτηση Twitter σας προσφέρει περισσότερη δύναμη από αυτόν τον κορυφαίο και παγκόσμιο ιστότοπο microblogging.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτά τα εργαλεία του πίνακα εργαλείων επιχειρηματικών δεδομένων για αναλύσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης.