Επιλέξτε Πόσο καιρό είναι ορατά τα Snaps σας στο Snapchat

Το Snapchat λειτουργεί με την αίσθηση του επείγοντος, τον φόβο ότι θα χάσετε, αν θέλετε. Είναι μηνύματα που εξαφανίζονται, δηλαδή τα snaps αναγκάζουν τους χρήστες να αλληλεπιδρούν μαζί του κάθε φορά που υπάρχει νέα δραστηριότητα. Το Snapchat δεν μοιάζει με άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων όπου μπορείτε να επιστρέψετε σε μια ειδοποίηση όταν έχετε χρόνο. Ήταν πάντα έτσι και στην πραγματικότητα ήταν το μοναδικό στην εφαρμογή. Αυτά τα μηνύματα που λήγουν και το όριο της διαθεσιμότητάς τους έχουν αντιγραφεί από το Facebook στο Messenger, το Instagram και το Whatsapp. Το Snapchat μόλις έκανε μια ουσιαστική αλλαγή στον τρόπο κοινής χρήσης φωτογραφιών. Μπορείτε πλέον να ελέγχετε πόσο καιρό τα snaps σας είναι ορατά στο Snapchat. Ο προεπιλεγμένος χρόνος είναι 3 δευτερόλεπτα, αλλά μπορείτε να τον αυξήσετε κατά ένα δευτερόλεπτο έως δέκα δευτερόλεπτα ή να ρυθμίσετε να είναι ορατός άπειρα.

  Το Snapchat χρησιμοποιεί αυτόματα τη λειτουργία Ghost;

Ενημερώστε την εφαρμογή για να ορίσετε πόσο καιρό θα είναι ορατά τα στιγμιότυπά σας στο Snapchat. Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα που προστέθηκε μέσω μιας ενημέρωσης εφαρμογής. Ανοίξτε την εφαρμογή και τραβήξτε μια φωτογραφία όπως κάνετε συνήθως. Πατήστε το κουμπί Επεξεργασία για να επεξεργαστείτε το στιγμιότυπο πριν το στείλετε.

Οι επιλογές επεξεργασίας έχουν πλέον αρκετά νέα στοιχεία ελέγχου. Για το σκοπό μας, πατήστε το εικονίδιο του μικρού χρονόμετρου με τον αριθμό 3 μέσα. Από προεπιλογή, το Snapchat επιτρέπει στους φίλους σας να δουν μία εικόνα για 3 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια εξαφανίζεται αυτόματα.

Από την οθόνη του χρονοδιακόπτη, επιλέξτε για πόσο χρόνο θα είναι ορατά τα στιγμιότυπά σας στους φίλους σας και, στη συνέχεια, επιστρέψτε στην οθόνη επεξεργασίας.

  Το Friendmoji δεν λειτουργεί στο Snapchat – Τι να κάνετε

Αυτό το χαρακτηριστικό απαιτεί μια μικρή εξήγηση. Τα στιγμιότυπά σας θα εξακολουθούν να είναι ορατά μόνο μία φορά. Αυτό αλλάζει μόνο πόσο καιρό είναι ορατά. Για παράδειγμα, όταν οι φίλοι σας είδαν ένα στιγμιότυπο, θα μπορούσαν να το κοιτάξουν για ακριβώς τρία δευτερόλεπτα και μετά ποτέ ξανά. Δεν υπήρχε επιλογή στο θέμα σε καμία από τις δύο πλευρές καθώς θα ήταν ορατή για πολύ καιρό ένα στιγμιότυπο.

Όταν αλλάζετε τον χρόνο ορατότητας, ελέγχετε πόσο καιρό οι φίλοι σας μπορούν να δουν το στιγμιότυπο πριν λήξει. Εάν το ρυθμίσετε σε κάτι μεταξύ ενός και δέκα δευτερολέπτων, το snap θα λήξει αυτόματα. Αν το ρυθμίσετε σε άπειρο, ωστόσο, το στιγμιότυπο θα παραμείνει ορατό έως ότου οι φίλοι σας απομακρυνθούν από αυτό.

  Πώς να δημιουργήσετε μια ιδιωτική ιστορία στην εφαρμογή Snapchat

Το στιγμιότυπο θα εξακολουθεί να είναι ορατό μόνο μία φορά. Οι φίλοι σας δεν θα μπορούν να επιστρέψουν και να το δουν πολλές φορές. Ουσιαστικά, τα snaps εξακολουθούν να είναι αυτοκαταστροφικά, αλλά μπορείτε να τροποποιήσετε το χρονόμετρο σε αυτά. Είναι μια μικρή ισορροπία στην αίσθηση του επείγοντος που μπορεί να έχετε όταν βλέπετε ένα στιγμιότυπο. Είναι επίσης καλό αν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο για να δείτε μια ιδιαίτερα απασχολημένη εικόνα.