Επιλέξτε ποια εικόνα θα εμφανίζεται όταν κάνετε tweet έναν σύνδεσμο


Εάν μοιράζεστε συνδέσμους στο Facebook ή/και στο Google Plus, και τα δύο θα εξαγάγουν αυτόματα την καλύτερη εικόνα από τον σύνδεσμο για να χρησιμεύσει ως μικρογραφία ή προεπισκόπηση αυτού που μοιράζεστε. Η εικόνα που επιλέγεται αυτόματα έχει το καλύτερο μέγεθος για προεπισκόπηση, αλλά μπορείτε να περιηγηθείτε στις διάφορες εικόνες που είναι διαθέσιμες στον σύνδεσμο και να επιλέξετε μια διαφορετική για να χρησιμεύσει ως προεπισκόπηση. Είναι ένα αρκετά καλό χαρακτηριστικό που επιτρέπει σε οποιονδήποτε μοιράζεται περιεχόμενο να το προωθήσει πιο εύκολα. Το Twitter δυστυχώς δεν έχει κάτι παρόμοιο και θα επιλέξει το ίδιο τις μικρογραφίες προεπισκόπησης συνδέσμων. Το Tweetshot είναι μια καταπληκτική μικρή υπηρεσία που σας επιτρέπει να κάνετε tweet έναν σύνδεσμο και να επιλέξετε ποια εικόνα θα χρησιμοποιηθεί ως προεπισκόπηση. Δεν περιορίζεστε στην εικόνα που εμφανίζεται στον ίδιο τον σύνδεσμο. μπορείτε να ανεβάσετε μια εικόνα από την επιφάνεια εργασίας σας (όπως μπορείτε στο Facebook) ή μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα από μια διεύθυνση URL.

  Πώς να ρυθμίσετε τον χρόνο οθόνης για παιδιά στο iPhone

Η χρήση του Tweetshot είναι πολύ απλή. επικολλήστε τον σύνδεσμο που θέλετε να tweet. Μπορείτε να δείτε τους υπόλοιπους χαρακτήρες καθώς συνθέτετε το υπόλοιπο tweet σας. Όλες οι εικόνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μικρογραφία εντοπίζονται και παρατίθενται κάτω από το πλαίσιο σύνθεσης tweet καθώς και ένα στιγμιότυπο της ίδιας της ιστοσελίδας. Μπορείτε να επιλέξετε ποια θέλετε να χρησιμοποιήσετε ή να ανεβάσετε μια διαφορετική φωτογραφία συνολικά από τις επιλογές «Επικόλληση διεύθυνσης URL εικόνας» ή «Μεταφόρτωση εικόνας» ακριβώς κάτω από το πλαίσιο σύνθεσης tweet. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο «Tweet».

Το tweet εμφανίζεται στο timeline σας όπως θα έκανε κάθε κανονικό tweet και η υπηρεσία αυτόματα προτιμά το tweet σας. Δεν χρησιμοποιούνται συντομευτικά URL.

  Πώς να καθαρίσετε και να απολυμάνετε το Apple Watch σας

Το Tweetshot προορίζεται για άτομα που προωθούν και προωθούν περιεχόμενο στο Twitter. Υπάρχουν πολύ πιο περίπλοκες και πλούσιες υπηρεσίες διαθέσιμες για αυτήν τη θέση, αλλά το Tweetshot είναι πραγματικά εξαιρετικό για όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει ένα απλό δωρεάν εργαλείο. Οι υπηρεσίες παρέχουν επίσης ένα κουμπί Tweet που οι κύριοι ιστού μπορούν να προσθέσουν στους ιστότοπούς τους. Οι χρήστες που κάνουν tweet έναν σύνδεσμο με το κουμπί θα μπορούν να επιλέξουν την προεπισκόπηση της εικόνας όταν κάνουν tweet.

Επισκεφτείτε το Tweetshot