Επικοινωνήστε με άτομα με προβλήματα ακοής χωρίς χρήση ASL στο iPhone


Οι περισσότεροι άνθρωποι κάποια στιγμή θα εξοικειωθούν με μερικές φράσεις στο ASL, αλλά αν δεν γνωρίζετε κάποιον με προβλήματα ακοής και πρέπει να επικοινωνείτε συχνά μαζί του, υπάρχει μόνο μια μικρή πιθανότητα να γνωρίζετε αρκετά ALS για να συνομιλήσετε. Αναποδογυρίστε το τραπέζι. εάν έχετε προβλήματα ακοής και βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου πρέπει να μιλήσετε με κάποιον που δεν γνωρίζει ASL, έχετε πρόβλημα. Ευτυχώς και στις δύο περιπτώσεις, ένα iPhone και σχεδόν οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο με σύνδεση στο Διαδίκτυο και πρόγραμμα περιήγησης μπορούν να σας βοηθήσουν με μια εφαρμογή και υπηρεσία που ονομάζεται I Can’t Hear.

  Τι είναι τα βιντεοπαιχνίδια AAA (Triple-A);

Θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε την εφαρμογή ICantHear στο τηλέφωνό σας. Βεβαιωθείτε ότι η Υπαγόρευση είναι ενεργοποιημένη. Η εφαρμογή θα σας δώσει μια πολύ απλή διεύθυνση URL που πρέπει να ανοίξει στην άλλη συσκευή για να μπορέσετε να ξεκινήσετε την επικοινωνία. Η συσκευή μπορεί να είναι smartphone, tablet ή φορητός υπολογιστής.

Πατήστε το κουμπί μικροφώνου στο πληκτρολόγιο του iPhone σας και μιλήστε ό,τι θέλετε να πείτε. Η εφαρμογή θα το αναλύσει και θα εμφανίσει το κείμενο για αυτό που πιστεύει ότι είπατε.

Η διεύθυνση URL που είναι ανοιχτή στην άλλη συσκευή θα αντικατοπτρίζει το ίδιο κείμενο, ώστε το άτομο με προβλήματα ακοής να μπορεί να το διαβάσει και να απαντήσει σε αυτό. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, ήταν εξαιρετικά ακριβές. Αυτό δεν είναι όλο όμως. Εάν το εν λόγω άτομο δεν μιλά την ίδια γλώσσα με εσάς, η διεύθυνση URL όπου βλέπει την έκδοση κειμένου της ομιλίας σας διαθέτει ένα εργαλείο μετάφρασης, το οποίο αποδεικνύεται ότι είναι επίσης αρκετά ακριβές. Δηλαδή το δοκίμασα με τις δύο γλώσσες που ξέρω και η μετάφραση ήταν ακριβής.

  Πριν από το Mac OS X: Τι ήταν το NeXTSTEP και γιατί το αγάπησαν οι άνθρωποι;

Αν περιγράψαμε το I Can’t Hear πολύ απλά και με λίγο χοντροκομμένο τρόπο, θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε υπηρεσία μετατροπής κειμένου σε ομιλία. Το γεγονός είναι ότι είναι μια καλή εφαρμογή για χρήση όταν έχετε ελάχιστες ή καθόλου επιλογές σε μια κατάσταση όπως αυτή και η επικοινωνία είναι απαραίτητη. Εξακολουθεί να είναι δύσκολο για το άλλο άτομο να απαντήσει, καθώς είναι μονόδρομη επικοινωνία και χρειάζεται επιδιόρθωση. Χρειάζεται επίσης μια εφαρμογή Android.

Εγκαταστήστε το ICantHear από το App Store