Εξηγείται πώς να γίνεις λυκάνθρωπος στο Skyrim και τη θεραπεία Lycanthropy

Ας μετατραπούμε σε λυκάνθρωπο Skyrim.

Όπως και οι βρικόλακες, οι Λυκάνθρωποι είναι πολύ φανταχτεροί για τις θηριώδεις δυνάμεις τους. Προσωπικά, είναι εξαιρετικά συναρπαστικό να τρέχεις άγρια ​​και να σκοτώνεις αντιπάλους με γυμνά χέρια.

Για το πλαίσιο, χρειάζονται μόνο μερικά κτύπημα για να σκοτωθούν γίγαντες, απαιτώντας ακόμη λιγότερο χρόνο όταν το κάνω με τα καλύτερα όπλα μου (έχω αρκετά θανατηφόρα που χρησιμοποιούν εντολές κονσόλας).

Λοιπόν, ας δούμε πώς να γίνετε Skyrim Werewolf αφού μάθουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και μερικά βασικά στοιχεία.

Τι σημαίνει να είσαι Skyrim Werewolf;

Με απλά λόγια, το να πίνεις το αίμα ενός λυκάνθρωπου σου δίνει λυκαθρωπία, μια ασθένεια με την οποία μετατρέπεσαι σε θανατηφόρο θηρίο μία φορά την ημέρα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στην αρχή. Στη συνέχεια, κάποιος σκοτώνει και ταΐζει για να αυξήσει τη διάρκεια του λύκου και τις δυνάμεις που συνδέονται.

Εν ολίγοις, είναι διασκεδαστικό και αισθάνεται εξαιρετικά δυνατό ενώ πολεμάτε γίγαντες, αρκούδες σπηλαίων κ.λπ.

Αλλά υπάρχουν και οι δύο πλευρές σε αυτό, και θα πρέπει να το γνωρίζετε πριν επιλέξετε αυτό το αιμοδιψή στυλ παιχνιδιού.

Οφέλη

Πρώτον, μπορείτε να μεταμορφωθείτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας χωρίς παρενέργειες, όπως φαίνεται στον βαμπιρισμό λόγω του ηλιακού φωτός.

Εκτός αυτού, ο λυκάνθρωπος είναι προικισμένος με υψηλότερη ταχύτητα σπριντ, θανατηφόρα δύναμη, επιθέσεις σπριντ, ταχύτερη αναγέννηση αντοχής και χωρίς πρόσθετη δωρεά για λύκους, αν έχετε μεταμορφωθεί στο ιδιωτικό.

Επιπλέον, το θηρίο έχει το δικό του δέντρο ωφέλιμου χαρακτήρα και έχει ανοσία σε ασθένειες.

Και τέλος, θα λάβετε βοήθεια από οποιονδήποτε κοντινό λύκο αν δεν του επιτεθείτε.

Μειονεκτήματα

Τα ζώα δεν χρησιμοποιούν χάρτες Google, έτσι δεν είναι; Ακολουθώντας το παράδειγμα, το Skyrim έχει κρατήσει τους χάρτες (και το γρήγορο ταξίδι) μακριά από τους λυκάνθρωπους.

Κατά συνέπεια, δεν μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε μαρκαδόρους στην θηριώδη μορφή. Έτσι, θα τρέχατε με βάση τους προκαθορισμένους προορισμούς ως άνθρωπος.

Εξάλλου, ένας λυκάνθρωπος δεν έχει πρόσβαση σε φίλτρα ή μαγικά ξόρκια. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η αναγέννηση της υγείας είναι δυνατή μόνο με τη σίτιση.

1 τροφή ισούται με 30 επιπλέον δευτερόλεπτα λύκου

Επιπλέον, δεν μπορείτε να αναιρέσετε τη μορφή του λυκάνθρωπου σύμφωνα με τη θέλησή σας. Η μόνη επιλογή για να είσαι άνθρωπος είναι να το περιμένεις, που είναι περίπου 2,5 λεπτά σε πραγματικό χρόνο, αν δεν έχεις ταΐσει στο μεταξύ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιταχύνετε το χρόνο για να βγείτε από αυτό.

Ο Dragonborn μπορεί επίσης να προχωρήσει 24 ώρες για να γίνει ξανά λύκος απουσία του Δαχτυλιδιού της Hircine (συζητείται αργότερα).

  Πώς να εισαγάγετε σημειώσεις από το Google Keep στα Έγγραφα Google

Και ενώ τα εγκλήματά σας για τους λύκους δεν έχουν καμία γενναιοδωρία, οποιεσδήποτε μάρτυρες μεταμορφώσεις (ακόμη και από λύκο σε άνθρωπο) θα σας βάλουν στη λίστα.

Τέλος, μπορείτε να ανοίξετε τις πόρτες ως λύκος, αλλά δεν μπορείτε να κλειδώσετε.

Και ξέχασα να αναφέρω την προφανή έλλειψη επιθέσεων με εμβέλεια όσο είσαι λύκος;

Λοιπόν, αυτά ήταν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη εκ των προτέρων. Αλλά ας λύσουμε το παιχνίδι Skyrim αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι το γρασίδι είναι πιο πράσινο από την άλλη πλευρά.

Να γίνεις Λύκος Skyrim

Κάποιος μπορεί να προσβληθεί από λυκανθρωπία ολοκληρώνοντας μια τελετουργία αίματος κατά τη διάρκεια της γραμμής αναζήτησης The Companions. Αυτοί οι τύποι είναι η πολεμική μπάντα των Whiterun με έδρα το Jorrvaskr.

Μπείτε σε αυτό και κατευθυνθείτε προς τα κάτω για να βρείτε τον αρχηγό τους, τον Kodlak Whitemane, και ζητήστε να ενταχθεί στις τάξεις του συντρόφου.

Στη συνέχεια, θα κατευθύνει τον Βίλκα (κάθεται στα δεξιά του) για να δοκιμάσει την αξία σας. Στη συνέχεια, συναντάτε τον Βίλκα έξω για να ολοκληρώσετε επιτυχώς μια σύντομη αξιολόγηση, η οποία έχει να κάνει μόνο με μερικές ταλαντεύσεις εναντίον του.

Στη συνέχεια, ακολουθεί βασικά την ιστορία και κάνει μερικές εργασίες που δίνονται από τους συντρόφους.

Η ιδέα είναι να συνεχίσετε να κάνετε αυτές τις παράπλευρες αναζητήσεις και να ζητήσετε περισσότερη δουλειά στο Jorrvaskr από τον Skjor (ή τον Vilkas και άλλους).

Το τελευταίο από αυτά είναι το Proving Honor, όπου σας ζητείται να ανακτήσετε το Fragment of Wuuthrad με τον Farkas ως τον αδελφό σας ασπίδα. Αυτό είναι επίσης όπου μπορείτε να δείτε για πρώτη φορά μια μεταμόρφωση από άνθρωπο σε λυκάνθρωπο.

Τέλος, συναντήστε τον Skjor και ζητήστε περισσότερη δουλειά και θα σας δώσει οδηγίες να συναντηθείτε στο Underforge το βράδυ.

Αυτό είναι το μέρος για το τελετουργικό του αίματος:

Εδώ ο Skjor θα γεμίσει το σιντριβάνι Underforge με το αίμα του λυκάνθρωπου και μπορείτε να πιείτε μια γουλιά για να γίνετε.

Ωστόσο, αυτό είναι εντελώς προαιρετικό και μπορείτε να επιλέξετε να διαφέρετε και αργότερα να επιστρέψετε στο Underforge για να ολοκληρώσετε τη συμμετοχή σας στους συντρόφους.

Στη συνέχεια, ξυπνάτε ως λυκάνθρωπος λίγο έξω από το Underforge.

Τώρα μπορείτε είτε να επιταχύνετε τον χρόνο για μερικές ώρες για να επιστρέψετε στην ανθρώπινη μορφή είτε να περάσετε από το Whiterun που σπέρνει τον όλεθρο.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, βρίσκεστε (ως άνθρωπος) έξω από το Whiterun να μιλάτε στην Aela για να συμμετάσχετε στις επόμενες αποστολές.

Το να είσαι λύκος προσθέτει το Beast Form στην καρτέλα Magic (Δυνάμεις), το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία φορά την ημέρα για να μεταμορφώσετε.

  Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα email για το Gmail για αποστολή ομαδικών email

Δαχτυλίδι Hircine

Το Ring of Hircine δίνει τη δύναμη να μεταμορφώνεται πολλές φορές την ημέρα, με την προϋπόθεση ότι έχετε ήδη μετατραπεί σε λυκάνθρωπο.

Μπορείτε να το αποκτήσετε ολοκληρώνοντας την αποστολή I’ll Met by Moonlight στο Falkreath.

Αν και δεν κάνουμε την περιήγηση αυτής της αποστολής εδώ, είναι πολύ ενδιαφέρον και θα πρέπει να σκεφτείτε να το παίξετε για να αποκτήσετε το Ring of Hircine.

Ως συντόμευση, έχετε αυτήν την εντολή κονσόλας: player.additem 0002ac60 1, η οποία θα σας δώσει αμέσως ένα τέτοιο κουδούνισμα.

Στη συνέχεια, μπορείτε να το εξοπλίσετε από την ενότητα Ένδυση και να το προτιμήσετε από την καρτέλα Magic (Powers).

Αυτό θα σας κάνει να μετατραπείτε σε λυκάνθρωπο πατώντας το πλήκτρο λειτουργίας σύμφωνα με τη θέληση χωρίς κανέναν περιορισμό.

Πώς να θεραπεύσετε το Lycanthropy στο Skyrim

Παρά όλες τις δυνάμεις που διαθέτει, οι παίκτες εξακολουθούν να θέλουν μια διέξοδο από τη μορφή του λυκάνθρωπου λόγω των ήδη αναφερόμενων μειονεκτημάτων.

Για να επαναλάβω, υπάρχει μια γενναιοδωρία σε οποιουσδήποτε μετασχηματισμούς που έγιναν μάρτυρες, χωρίς χάρτες, χωρίς κλείδωμα, κ.λπ. Κατά συνέπεια, γίνεται μονότονο μετά από λίγο, και είναι υπέροχο να γνωρίζουμε ότι μια θεραπεία δεν είναι τόσο περίπλοκη.

Αλλά προσωπικά, δεν βλέπω κανένα νόημα να το θεραπεύεις καθώς δεν είναι κάτι που σε προβληματίζει από μόνο του. Επιπλέον, αισθάνεται άγριο κυνήγι όπως αυτό, σπριντ πολύ πιο γρήγορα και δίνει ένα απαραίτητο διάλειμμα από τα συνηθισμένα όπλα.

Ωστόσο, εδώ είναι αν θέλετε μια διέξοδο από αυτήν την ακαθαρσία.

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις όπου κάποιος μπορεί να θεραπεύσει τον εαυτό του. Πρώτον, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Glory of The Dead. Και δεύτερον, μετά τον εξαγνισμό του Βίλκα και του Φάρκα, ένα κάθε φορά.

Άμεση Θεραπεία

Αφού γίνετε λύκος και ολοκληρώσετε μερικές αποστολές (ζητώντας δουλειά μέσα στο Jorrvaskr), θα σας καλέσει ο Kodlak Whiteman.

Αυτό συμβαίνει ακριβώς αφού ολοκληρώσετε δύο αποστολές (Αποστολή Ανάκτησης και Διάσωσης) και ξεκινήσετε το Blood’s Honor.

Με απλά λόγια, κατευθύνεστε στο Glenmoril Coven για να συλλέξετε το κεφάλι μιας μάγισσας που αργότερα απαιτείται για να ενεργοποιήσει τον προάγγελο των φλόγων. Αυτή η ενεργοποίηση φέρνει το πνεύμα ενός λυκάνθρωπου που πρέπει να θανατωθεί για να θεραπεύσει τον συγκεκριμένο σύντροφο.

Και παρόλο που μπορείτε απλά να σκοτώσετε μια μάγισσα, να της πάρετε το κεφάλι και να επιστρέψετε. Το καλύτερο θα ήταν να πάρουμε το κεφάλι κάθε μάγισσας για να θεραπεύσουμε όλους πίσω στο Jorrvaskr.

Τουλάχιστον, πάρτε τέσσερα: ένα για τον Kodlak και τρία για τον εαυτό σας, τον Vilkas και τον Farkas.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή κονσόλας player.additem 0002996F X, όπου X είναι ο αριθμός των κεφαλών Witches που χρειάζεστε στο απόθεμα.

  Τι θα εμφανιστεί σε έναν έλεγχο ιστορικού; 9 πράγματα που θα μπορούσατε να βρείτε

Αυτό ολοκληρώνει το Blood’s Honor.

Ακολουθεί το Purity of Revenge για να εκδικηθεί τον θάνατο του Kodlak (σκοτώνεται όταν επιστρέψετε μετά την ολοκλήρωση του Blood’s Honor), ακολουθούμενο από το Glory of the Dead.

Αυτό λαμβάνει χώρα στον τάφο του Ysgramor με εσάς και τους συντρόφους σας πολεμιστές να πολεμάτε τα φαντάσματα των συντρόφων για να φτάσετε στην προάγγελο φλόγα.

Εδώ βλέπετε το πνεύμα του Κόντλακ και η συζήτηση τελειώνει με εσάς να ενεργοποιείτε τη Φλόγα του Χάρμπιγκερ.

Αυτό απελευθερώνει το πνεύμα του θηρίου του Kodlak, το οποίο πρέπει να σκοτώσετε για να θεραπεύσετε τον Kodlak από την κατάρα, δίνοντάς σας τον τίτλο Harbinger of Companions.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία για τον εαυτό σας και να βάλετε ένα άλλο κεφάλι στις φλόγες για να σκοτώσετε το πνεύμα του λύκου σας.

Κάνοντας αυτό θα σας θεραπεύσει και δεν θα απομείνουν πολλά να γίνουν στο Jorrvaskr αν επιλέξετε αυτό το μονοπάτι.

Εναλλακτικά, μπορείτε…..

Θεραπεία της Λυκανθρωπίας αργότερα

Το Jorrvaskr παραμένει ζωντανό αν έρθετε χωρίς να θεραπεύσετε τον εαυτό σας με μερικές ακόμη αποστολές για να παίξετε.

Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε να ζητάτε δουλειά με τον Βίλκα και τον Φάρκα. Τέλος, ένας από αυτούς ανοίγει για ένα προσωπικό θέμα.

Αυτό ξεκινά το Purity, όπου ο Farkas σας συνοδεύει πίσω στον τάφο του Ysgramor. Δεδομένου ότι αυτό το μέρος έχει ήδη εκκαθαριστεί, αυτό θα διαρκέσει λίγα λεπτά ή λιγότερα εάν χρησιμοποιείτε γρήγορο ταξίδι.

Φτάνοντας στον τάφο, μπορείτε να ακολουθήσετε τη συνηθισμένη ή τη σύντομη διαδρομή από όπου επιστρέψατε αφού θεραπεύσετε τον Κόντλακ.

Τέλος πάντων, θα είναι ένα σύντομο ταξίδι χωρίς κανένα εμπόδιο.

Τέλος, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη φλόγα όπως προηγουμένως για να απελευθερώσετε το πνεύμα του θηρίου του Φάρκα και να το σκοτώσετε για να τον θεραπεύσετε από τη Λυκανθρωπία.

Ομοίως, κάποιος πρέπει να επαναλάβει τη διαδικασία για τον Βίλκα ζητώντας περισσότερη δουλειά, λαμβάνοντας υπόψη τα προσωπικά του ζητήματα και περνώντας αυτό για άλλη μια φορά πριν θεραπεύσουν τον εαυτό τους.

Αν όχι αμέσως μετά τον καθαρισμό και των δύο αδελφών από ακαθαρσίες, μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τον Τάφο του Ysgramor ανά πάσα στιγμή και να ρίξετε το κεφάλι μιας μάγισσας για να απελευθερώσει και να σκοτώσει το δικό σας θηρίο πνεύμα.

Αν αναρωτιέστε, όχι, η Αέλα δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη λυκαντροφία.

Έτσι, αυτό φέρνει ένα τέλος σε αυτόν τον οδηγό λυκάνθρωπου Skyrim.

Το να είσαι Skyrim Werewolf είναι διασκεδαστικό!

Οι λύκοι είναι ισχυρά πλάσματα με ένα ειδικό σύνολο θηριωδών ικανοτήτων.

Ωστόσο, το Skyrim έχει περισσότερα να προσφέρει και μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να γίνετε Βαμπίρ (ή Άρχοντας Βαμπίρ για να θεραπεύσετε τη Λυκανθρωπία).

Το να είσαι βαμπίρ σε κάνει ένα μαγικό πλάσμα της νύχτας με κάποιους περιορισμούς στο φως της ημέρας. Ενδιαφερόμενος? Μεταβείτε στη θεραπεία Skyrim για βαμπιρισμό για υποδείξεις σχετικά με το πώς να γίνετε ένα και για τη θεραπεία.