Εξατομικευμένη ροή βίντεο για Android & iOS

Μήνες μετά την απόκτησή του από την StumbleUpon, η μηχανή προτάσεων βίντεο 5by έφτασε τελικά στο iOS και στο Android περί τα τέλη Ιανουαρίου. Η StumbleUpon εξαγόρασε την start-up τον Σεπτέμβριο του 2013 με στόχο να παρέχει στους χρήστες προσαρμοσμένα βίντεο που μπορούν να αντικατοπτρίζουν τις διαθέσεις, την ατμόσφαιρα και την κατάστασή τους. Η ιδέα παραμένει παρόμοια με την τρέχουσα προσφορά του StumbleUpon: παρουσιάζει βίντεο από διαφορετικές πηγές που στοχεύουν συγκεκριμένα στην επιλεγμένη κατάσταση ή διάθεση. Με άλλα λόγια, το 5by είναι το αντίστοιχο βίντεο του StumbleUpon. Διαβάστε μετά το άλμα για να μάθετε πώς λειτουργεί.

  Πώς να κατεβάσετε εφαρμογές Android στο Chromebook

Το 5by τραβάει βίντεο από διαφορετικές πηγές, αλλά κυρίως θα παρακολουθείτε βίντεο από το YouTube. Χάρη στη βαθιά ενσωμάτωση του YouTube, μπορείτε να περιμένετε μια τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου που περιλαμβάνει βίντεο που σχετίζονται με διασημότητες, τεχνολογία, μουσική, ψυχαγωγία, οδηγίες και οτιδήποτε ενδιάμεσα. Το UI είναι κομψό και διαισθητικό και στις δύο υποστηριζόμενες πλατφόρμες.

Όταν κυκλοφορήσει, το 5by απαιτεί μερικές λεπτομέρειες για τον εαυτό σας, για παράδειγμα, την τρέχουσα διάθεσή σας, τι σκέφτονται οι φίλοι σας για εσάς, τι σας αρέσει κ.λπ. Αυτό το αρχικό ερωτηματολόγιο έχει σκοπό να βοηθήσει την εφαρμογή να δημιουργήσει εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής από ένα ευρετήριο εκατομμυρίων των βίντεο. Δεν είναι μόνο αυτό; μαθαίνει επίσης τα μεταβαλλόμενα ενδιαφέροντά σας με την πάροδο του χρόνου. Μετά από αυτό, πρέπει επίσης να εγγραφείτε στην υπηρεσία, κάτι που μπορεί να γίνει γρήγορα μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook ή στο email σας.

  Χρησιμοποιήστε χειρονομίες Edge για αμέτρητες ενέργειες στο Android

Η διεπαφή μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλαπλά κινούμενα υπόβαθρα που ανατρέχει σε κάθε εκκίνηση. Εάν σύρετε προς τα μέσα από το αριστερό άκρο της οθόνης, βγαίνει το μενού πλοήγησης του 5by, το οποίο σας επιτρέπει να προσαρμόσετε εκ νέου το εξατομικευμένο ευρετήριο βίντεο.

Αφού πείτε στην εφαρμογή τι σας ενδιαφέρει, το 5by ρωτά επίσης πόσο χρόνο αδράνειας έχετε στη διάθεσή σας. Απλώς σύρετε το δάχτυλό σας πάνω από τον επιλογέα ώρας γύρω από το κουμπί αναπαραγωγής για να ορίσετε τον επιθυμητό αριθμό λεπτών και, στη συνέχεια, πατήστε Αναπαραγωγή, καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και παρακολουθήστε τη δική σας εξατομικευμένη ροή βίντεο.

  Πώς να κατεβάσετε κάθε ταπετσαρία iOS και macOS Ever

Η οθόνη αναπαραγωγής εμφανίζει τη διάρκεια του τρέχοντος βίντεο, την πηγή του, καθώς και κουμπιά για την εναλλαγή της μορφής HD, τη βαθμολόγηση του βίντεο, το Like και τη δημοσίευσή του στο Facebook.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε iOS και Android. Κατεβάστε το στη συσκευή σας από τον κατάλληλο σύνδεσμο παρακάτω.

Κατεβάστε το 5by για Android

Λήψη 5by για iOS