Εξαγωγή φωτογραφιών HD από ένα βίντεο στο iPhone σας


Όταν εγγράφετε ένα βίντεο με την προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας στο iPhone, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες ενώ κάνετε εγγραφή. Υπάρχει ένα κουμπί δίπλα στο κουμπί εγγραφής/διακοπής που σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό. Οι φωτογραφίες μπορούν να ληφθούν μόνο κατά την εγγραφή. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή, δεν υπάρχει ενσωματωμένη δυνατότητα που να σας επιτρέπει να εξάγετε φωτογραφίες από ένα βίντεο. Για να το κάνετε αυτό, πιθανότατα θα χρειαστείτε μια εφαρμογή τρίτου μέρους, πιθανώς μια που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε από την επιφάνεια εργασίας. Το Taplet είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που αντιμετωπίζει αυτό το θέμα. Σας επιτρέπει να εγγράφετε βίντεο και να τραβάτε φωτογραφίες HD κατά την εγγραφή (λίγο πολύ ίδια με την προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας), αλλά σας επιτρέπει επίσης να αποθηκεύετε οποιοδήποτε μέρος ενός βίντεο, με υποστήριξη καρέ-καρέ, ως φωτογραφία. Υπάρχει ένα μειονέκτημα όμως? η εφαρμογή φαίνεται να προσθέτει ένα υδατογράφημα στις φωτογραφίες μετά τα πρώτα που θα αποθηκεύσετε. Μπορεί να αφαιρεθεί με μια αγορά 1,99 $ εντός εφαρμογής ή προσκαλώντας τρεις φίλους να κατεβάσουν την εφαρμογή.

  Οι καλύτερες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις του Microsoft Office

Ανοίξτε την εφαρμογή και εγγράψτε ένα βίντεο ή εισαγάγετε ένα από το ρολό της κάμερας. Σε κάθε περίπτωση, οι φωτογραφίες θα εξαχθούν μετά την εγγραφή του βίντεο. Παίξτε το βίντεο και πατήστε την οθόνη όποτε θέλετε να αποθηκεύσετε μια στιγμή ως φωτογραφία. Μπορείτε να σύρετε το δάχτυλό σας πάνω από τα καρέ στο επάνω μέρος για γρήγορη κίνηση προς τα εμπρός ή προς τα πίσω και να επιλέξετε ένα πλαίσιο για να τραβήξετε μια φωτογραφία. Μπορείτε να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες από ένα μόνο βίντεο.

Μόλις τραβήξετε την πρώτη σας φωτογραφία, εμφανίζεται ένα κουμπί Φωτογραφίες επάνω δεξιά. Συνεχίστε να τραβάτε τις φωτογραφίες που χρειάζεστε και, στη συνέχεια, πατήστε αυτό το κουμπί. Θα μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες που τραβήξατε από το βίντεο στην επόμενη οθόνη. Αγγίξτε μια φωτογραφία και βελτιώστε την (αν θέλετε) ή απλώς αποθηκεύστε τη στο ρολό της κάμερας. Στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης μπορείτε να δείτε το υδατογράφημα και πού είναι τοποθετημένο.

  PSA: Απενεργοποιήστε το RCS πριν μεταβείτε σε νέο τηλέφωνο

Το Taplet ισχυρίζεται ότι κάνει και άλλα πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της ευκολότερης λήψης selfie, αλλά είναι πολύ συνηθισμένο σε αυτόν τον τομέα. Το αποτέλεσμα ενίσχυσης δεν είναι επίσης τίποτα σπουδαίο. Κάνει πραγματικά μόνο ένα πράγμα καλά και αυτό είναι η εξαγωγή φωτογραφιών, αλλά συνοδεύεται από το υδατογράφημα. Βασικά, η εφαρμογή σάς ζητά να την αναβαθμίσετε ή να την μοιραστείτε με τους φίλους σας, εάν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε για ένα καλό χαρακτηριστικό της.

Εγκαταστήστε το Taplet από το App Store