Ενσωματωμένα οικονομικά επεξηγημένα σε 5 λεπτά ή λιγότερο

Εάν θέλετε να προσφέρετε ταχύτερες υπηρεσίες για τους καταναλωτές και να εισπράττετε γρήγορα πληρωμές στον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησής σας, πρέπει να εξερευνήσετε την ενσωματωμένη χρηματοδότηση (EmFi).

Οι βιτρίνες λιανικής και καταναλωτικών συσκευών δεν πωλούν απλώς αγαθά και υπηρεσίες. Παρέχουν επίσης την εμπειρία αγορών επόμενης γενιάς στους πελάτες. Σήμερα, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν ένα προϊόν, να λάβουν ένα πιστωτικό όριο για να αγοράσουν το προϊόν και να το ασφαλίσουν ταυτόχρονα με ένα μόνο κλικ. Αυτή είναι η δύναμη του EmFi. Για να μάθετε περισσότερα, συνεχίστε να διαβάζετε.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το Embedded Finance;

Η ενσωματωμένη χρηματοδότηση ενσωματώνει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, προϊόντα και τεχνολογίες με μη χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις. Επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πωλούν προϊόντα ή υπηρεσίες γρήγορα στα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματά τους ενσωματώνοντας πληρωμές, δανεισμό, μηνιαίες πληρωμές, πόντους επιβράβευσης κ.λπ. σε μια εφαρμογή ή διαδικτυακό λογισμικό.

Στην EmFi, η μη χρηματοοικονομική επιχείρηση είναι το πρόσωπο του κλάδου. Οι παίκτες της Ρεάλ βρίσκονται στο πίσω μέρος. Για παράδειγμα, πίσω από κάθε ενσωματωμένο χρηματοοικονομικό προϊόν βρίσκεται μια εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού που συνδέεται με τις τράπεζες και τις μη χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις.

Το πιο διάσημο παράδειγμα EmFi είναι το buy now pay later (BNPL), όπου οι καταναλωτές μπορούν να ελέγξουν ένα προϊόν χωρίς να πληρώσουν μετρητά. Θα εισαγάγουν απλώς το SSN τους, τον αριθμό λογαριασμού δανείου κ.λπ. Η αγορά του πωλητή θα συνδέσει γρήγορα τα δεδομένα με έναν ενσωματωμένο πάροχο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που θα εξασφαλίσει δάνειο από μια συνεργαζόμενη τράπεζα.

Εδώ, συμβαίνει το εξής:

  • Ο αγοραστής παίρνει ένα προϊόν χωρίς να πληρώσει τώρα. θα πληρώσουν αργότερα
  • Ο πωλητής πουλά ένα προϊόν σε έναν εξειδικευμένο αγοραστή
  • Το χρηματοδοτικό ίδρυμα είναι σε θέση να αποκτήσει νέο πελάτη
  • Ένας προγραμματιστής χρηματοοικονομικού λογισμικού ενσωματώνει όλες αυτές τις δραστηριότητες σε ένα λογισμικό

Η EmFi μειώνει την περιττή γραφειοκρατία και τις επισκέψεις σε τράπεζες για λιανικές συναλλαγές. Επίσης, οι επιχειρήσεις μπορούν να πουλήσουν επιπλέον χρηματοοικονομικά προϊόντα στους πελάτες τους και να κερδίσουν προμήθειες. Για παράδειγμα, ένας λιανοπωλητής αυτοκινήτων πουλά ασφάλιση αυτοκινήτου μαζί με ένα αυτοκίνητο.

Τύποι ενσωματωμένης χρηματοδότησης

Βρείτε παρακάτω τους διαφορετικούς τύπους ενσωματωμένης χρηματοδότησης που πρέπει να γνωρίζετε:

#1. Ενσωματωμένη τραπεζική

Ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους EmFi είναι η ενσωματωμένη τραπεζική. Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις και οι διαδικτυακές επιχειρήσεις εγγράφονται συχνά για επιχειρηματική τραπεζική από εταιρείες fintech όπως η Mercury Bank, η Revolut, η Wise κ.λπ.

Αυτοί οι πάροχοι fintech SaaS δημιουργούν και διανέμουν λογισμικό όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να ανοίγουν νέους τραπεζικούς λογαριασμούς, να καταθέτουν έσοδα εσόδων, να επενδύουν, να λαμβάνουν δάνεια και ούτω καθεξής. Η εταιρεία fintech παρέχει μια ψηφιακή πλατφόρμα για όλες αυτές τις συναλλαγές. Στο πίσω μέρος, υπάρχει μια πραγματική τράπεζα που παρέχει τραπεζικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

  Τι είναι το κλείδωμα προμηθευτή και πώς να το αποφύγετε

#2. Επώνυμες κάρτες πληρωμών

Πρόκειται για πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες που υποστηρίζονται από τράπεζες, αλλά είναι επώνυμες για επιχειρήσεις. Για παράδειγμα, η Apple Card συνοδεύεται από ένα λογότυπο της Apple σε μια κάρτα τιτανίου με το όνομά σας. Αποκτάτε το μέγιστο όφελος όταν το συνδυάζετε με το iPhone σας και λαμβάνετε επίσης επιστροφή μετρητών και πόντους επιβράβευσης σε ένα πορτοφόλι. Η Apple σάς επιτρέπει να αγοράζετε υλικό Apple σε δόσεις όταν χρησιμοποιείτε Apple an Card.

#3. Ενσωματωμένη Ασφάλιση

Για τη συμβατική ασφάλιση, θα πρέπει να αγοράσετε ένα προϊόν και να επισκεφτείτε έναν ασφαλιστή για να δείτε εάν θέλει να ασφαλίσει το προϊόν ή όχι. Αλλά το fintech άλλαξε τον τρόπο λειτουργίας του ασφαλιστικού κλάδου. Σήμερα, μπορείτε σχεδόν να ασφαλίσετε τα πάντα, με την προϋπόθεση ότι αγοράζετε το προϊόν από ένα φημισμένο ηλεκτρονικό ή offline κατάστημα.

Για παράδειγμα, όταν αγοράζετε το Pixel 7 από το Google Store, μπορείτε να επιλέξετε το Google Preferred Care ως ασφάλιση για το τηλέφωνο Pixel 7 ή ακόμα και να λάβετε ένα σχέδιο προστασίας κατά λάθος όταν το αγοράζετε στο Amazon.

#4. Ενσωματωμένος δανεισμός

Στον ενσωματωμένο δανεισμό, οι διαδικτυακές και φυσικές αγορές συνδέονται με ορισμένες τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για καταναλωτικά δάνεια. Όταν ένας πελάτης πλησιάζει τον έμπορο λιανικής, μπορεί να επιλέξει να λάβει ένα δάνειο εγκεκριμένο από τη συνεργαζόμενη τράπεζα. Έτσι, οι καταναλωτές δεν πληρώνουν προκαταβολικά, αλλά υπόσχονται να πληρώσουν αργότερα.

#5. Ενσωματωμένες πληρωμές

Στο EmFi και το fintech, οι ενσωματωμένες πληρωμές είναι ένα σύστημα όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας, της χρεωστικής κάρτας ή του πορτοφολιού κινητού σας στην ηλεκτρονική αγορά ή στην εφαρμογή για κινητά του πωλητή. Όταν χρειάζεται να αγοράσετε κάτι, απλώς επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής και κάνετε check out. Οι ενσωματωμένες πληρωμές προσφέρουν μια βολική εμπειρία αγοράς όπου οι πελάτες δεν χρειάζεται να εισάγουν τους αριθμούς καρτών με μη αυτόματο τρόπο.

Ποιος διανέμει ενσωματωμένη χρηματοδότηση;

Εάν εφαρμόζετε ένα αποτελεσματικό ενσωματωμένο χρηματοοικονομικό σύστημα, δεν έχει σημασία σε ποια επιχείρηση βρίσκεστε. Μπορείτε να διανείμετε υπηρεσίες EmFi, υπό την προϋπόθεση ότι η επιχείρησή σας διαθέτει την απαραίτητη ψηφιακή υποδομή και το πλήθος των πελατών.

Για παράδειγμα, αν είστε δημοφιλές τοπικό εστιατόριο και έχετε μερικά εστιατόρια σε όλη την πόλη, μπορείτε να ξεκινήσετε με τα ακόλουθα προϊόντα EmFi:

  • Επώνυμες κάρτες πληρωμής για το δείπνο σας
  • Πόντοι επιβράβευσης για τη χρήση της κάρτας σας
  • Προσφέρετε ασφαλιστικές υπηρεσίες για μικροαντικείμενα όπως κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, tablet κ.λπ.

Επί του παρόντος, οι ακόλουθες επιχειρήσεις και οντότητες είναι οι ηγέτες στη διανομή EmFi:

  • Οποιοσδήποτε διαδικτυακός ή φυσικός λιανοπωλητής
  • Εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού και εφαρμογών για κινητά
  • Εταιρείες τηλεπικοινωνιών
  • Συγκεντρωτές διαδικτυακής αγοράς
  • Ψηφιακά πορτοφόλια
  • Κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού

Πώς να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά την ενσωματωμένη χρηματοδότηση

Βρείτε παρακάτω πόρους υψηλής ποιότητας για να μάθετε προηγμένες θεωρίες του EmFi:

Η φόρμουλα επιτυχίας πίσω από το EmFi είναι το πόσο δημοφιλής είναι η επιχείρησή σας. Επομένως, πρέπει να προωθήσετε την επωνυμία σας χρησιμοποιώντας ιστότοπους, σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ομάδες σε πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα.

Βεβαιωθείτε ότι δρομολογείτε την επισκεψιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπό σας και στις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, παρέχοντας κατάλληλους συνδέσμους σε βάθος. Εάν είστε ιδιοκτήτης φυσικών καταστημάτων, μπορείτε να τα προωθήσετε στις καμπάνιες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ηλεκτρονικές πληρωμές επιχειρήσεων

Πιέστε για πληρωμές χρησιμοποιώντας διάφορες διαδικτυακές πύλες πληρωμών που σας ανταμείβουν με ένα μπόνους επιβράβευσης. Για να μην αναφέρουμε, τέτοιες πληρωμές είναι άμεσες και εξαιρετικά ασφαλείς σε σύγκριση με τις πληρωμές εκτός σύνδεσης. Η εμπειρία και η άνεση του check-out είναι επίσης υψηλές με τις ηλεκτρονικές πληρωμές.

  Πώς να χτίσετε την καριέρα σας ως μηχανικός λογισμικού;

Κυκλοφορήστε επώνυμες κάρτες

Μπορείτε να προσφέρετε εκπτώσεις, επιστροφή μετρητών και πόντους επιβράβευσης για να ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να εγγραφούν για μια κάρτα πληρωμής από την επιχείρησή σας. Οι κάρτες πληρωμής θα μπορούσαν να είναι προπληρωμένες ή μεταπληρωμένες. Η προπληρωμή είναι επωφελής για εσάς, καθώς οι πελάτες θα καταθέτουν ένα μεγάλο ποσό για ολόκληρο τον μήνα. Αυτά είναι εγγυημένα έσοδα για ολόκληρο τον μήνα.

Προώθηση χρηματοοικονομικών προϊόντων

Είτε πουλάτε είδη παντοπωλείου, υλικό ή εξειδικευμένες υπηρεσίες, μπορείτε πάντα να προωθήσετε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που προσφέρονται από συνεργαζόμενες τράπεζες ή οργανισμούς διαχείρισης περιουσίας. Επίσης, ενσωματώστε χρηματοοικονομικά προϊόντα όπως ασφάλιση κινητών τηλεφώνων, ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, συναλλαγές μετοχών, ταξιδιωτική ασφάλιση, ασφάλεια πτήσεων και άλλα στο καλάθι αγορών σας.

Πώς μπορεί η ενσωματωμένη χρηματοδότηση να αλλάξει τη βιομηχανία Fintech;

Το EmFi βοηθά ήδη τη βιομηχανία fintech να αναπτυχθεί γρήγορα. Σύμφωνα με την Vantage Market Research, η βιομηχανία fintech κέρδισε έσοδα άνω των 133 δισεκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ 2017 και 2022. Η ερευνητική εταιρεία αναμένει ότι τα έσοδα θα αυξηθούν έως και 556 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2030. Ταυτόχρονα, η υιοθέτηση EmFi αυξήθηκε αναλογικά. Βρείτε παρακάτω τους τρόπους του fintech που το EmFi θα επηρεάσει και θα μεταμορφώσει άμεσα:

Αύξηση καταναλωτικών δαπανών

Η Fintech δίνει τη δυνατότητα στους δανειστές να εγκρίνουν ηλεκτρονικά βραχυπρόθεσμα πιστωτικά όρια επαληθεύοντας διαπιστευτήρια πελατών όπως SSN, πιστωτικό σκορ κ.λπ., ηλεκτρονικά. Έτσι, οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να επισκέπτονται τα γραφεία των δανειστών για να λάβουν πιστωτική γραμμή.

Ωστόσο, το fintech έχει περιορισμένη εμβέλεια. Μετά βίας μπορεί να φτάσει στο κοινό-στόχο. Εδώ, το EmFi μπορεί να βοηθήσει τους δανειστές και τους προγραμματιστές fintech. Οι έμποροι λιανικής μπορούν να εγκαταστήσουν συστήματα EmFi στα ηλεκτρονικά και εκτός σύνδεσης συστήματα ολοκλήρωσης αγοράς για την προώθηση ασφαλιστικών, χρηματοοικονομικών και τραπεζικών προϊόντων. Αυτή η πρακτική αυξάνει τις δαπάνες των πελατών πιο εύκολα από άλλες τακτικές μάρκετινγκ.

Βελτίωση της ασφάλειας και της ευκολίας πληρωμών

Το Apple Pay και το Google Pay (Πορτοφόλι Google) είναι τα καλύτερα παραδείγματα ασφαλών πληρωμών στο διαδίκτυο με ανταμοιβές ευκολίας και δαπανών.

Με το Apple Pay και την Apple Card, οι χρήστες συμβατών συσκευών Apple μπορούν να πληρώνουν online και offline. Σε καταστήματα εκτός σύνδεσης, μπορούν απλώς να χρησιμοποιήσουν το NFC ή ένα σύστημα αφής και πληρωμής. Δεν χρειάζεται να βγάλετε την κάρτα και να κάνετε σάρωση.

Οι κάτοχοι Apple Card λαμβάνουν ένα άμεσο πιστωτικό όριο για αγορές προϊόντων Apple στο Apple Store και στο Apple.com. Επιπλέον, συγχρονίζοντας την κάρτα με το iPhone σας, μπορείτε να πληρώσετε σχεδόν σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική αγορά. Για να μην αναφέρουμε, η κάρτα σας κερδίζει απεριόριστο 3% επιστροφή μετρητών.

Υπάρχουν παρόμοιες επώνυμες κάρτες διαθέσιμες από τις Delta Air Lines, Citi, Hilton Honors, Hotels.com, Amazon Prime Rewards, Costco Anywhere Visa και ούτω καθεξής.

Η τραπεζική ως υπηρεσία (BaaS) από τη Fintech

Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις χρειάζονται μια λύση all-in-one που μπορεί να καλύψει τις καταθέσεις εισροής κεφαλαίων, τις καταθέσεις πληρωμών πελατών, τις πληρωμές εργαζομένων, τις πληρωμές προμηθευτών και τις επενδύσεις πλεονάζοντος κεφαλαίου. Δεδομένου ότι οι νεοφυείς επιχειρήσεις λειτουργούν παγκοσμίως, απαιτούν επίσης απρόσκοπτα συνάλλαγμα σε διαφορετικά νομίσματα.

Οι σημερινές προηγμένες επιχειρήσεις fintech όπως οι Novo, Relay, Wise, Revolut, LendingClub, NorthOne κ.λπ., προσφέρουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι νεοφυείς επιχειρήσεις. Αυτοί είναι πάροχοι υπηρεσιών BaaS που εξουσιοδοτούνται από ενσωματωμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Αν δεν υπήρχε το EmFi, οι νεοφυείς επιχειρήσεις θα έπρεπε να επενδύσουν περισσότερο χρόνο στη φυσική τραπεζική, χάνοντας χρόνο και χρήμα.

Οφέλη της ενσωματωμένης χρηματοδότησης

Υπάρχουν πολύπλευρα πλεονεκτήματα της ιδέας EmFi και αυτά είναι τα παρακάτω:

  • Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν προϊόντα και υπηρεσίες άνετα
  • Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να επενδύσουν σε χρηματοοικονομικά μέσα υψηλής ποιότητας χωρίς να επισκέπτονται τράπεζες ή εταιρείες διαχείρισης περιουσίας
  • Οι έμποροι λιανικής μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις των προϊόντων τους προσφέροντας βραχυπρόθεσμα δάνεια χωρίς εξασφαλίσεις
  • Οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί να διαφοροποιήσει τις πηγές εσόδων της πουλώντας πρόσθετα χρηματοοικονομικά προϊόντα
  • Οι startups Fintech και οι εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού μπορούν να κερδίσουν έσοδα για να επανεπενδύσουν στην ανάπτυξη τεχνολογίας EmFi
  • Οι κυβερνήσεις και οι χρηματοπιστωτικές ρυθμιστικές αρχές μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα μια ψηφιακή οικονομία χωρίς μετρητά
  14 καλύτερα πρόσθετα και πρόσθετα PowerPoint για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας

Προκλήσεις της ενσωματωμένης χρηματοδότησης

Η κύρια πρόκληση για την ανάπτυξη του EmFi είναι η απάθεια των πελατών στις διαδικτυακές πληρωμές. Ωστόσο, ένα μεγάλο μέρος των καταναλωτών προτιμά να πληρώσει χρησιμοποιώντας χαρτονομίσματα. Επίσης, δεν είναι εξοικειωμένοι με το ολοκληρωμένο σύστημα χρηματοδότησης και προτιμούν τις πραγματικές τράπεζες και τα γραφεία περίφραξης από την εικονική τραπεζική. Μερικές άλλες αξιοσημείωτες προκλήσεις είναι:

  • Διάφοροι χρηματοοικονομικοί κανονισμοί που επιβλήθηκαν από κυβερνήσεις και κεντρικές τράπεζες
  • Πολλές τράπεζες δεν έχουν πρόσβαση API στα συστήματά τους, επιτρέποντας στις νεοσύστατες εταιρείες fintech να πωλούν προϊόντα και υπηρεσίες EmFi.
  • Ασφάλεια δεδομένων καταναλωτών, λιανοπωλητών και τραπεζικών δεδομένων

Μελλοντικό πεδίο εφαρμογής ή ενσωματωμένη χρηματοδότηση

Με την προϋπόθεση ότι υπάρχει άψογη ασφάλεια δεδομένων και κρυπτογράφηση δεδομένων, το EmFi θα καταστήσει πιο προσιτές τις τραπεζικές υπηρεσίες και τη χρηματοδότηση. Οι τράπεζες και οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί θα πρέπει να ξοδέψουν λιγότερα για μάρκετινγκ και προώθηση προϊόντων.

Για παράδειγμα, η Amazon παρέχει ήδη διάφορες κάρτες αγορών από διαφορετικές τράπεζες. Όταν οι χρήστες επιλέγουν τέτοιες κάρτες πληρωμής, στην πραγματικότητα αυξάνει την πελατειακή βάση των υποκείμενων τραπεζών.

Σύμφωνα με την Juniper Research, τα έσοδα από ενσωματωμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες θα μπορούσαν να φτάσουν τα 183 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027 στην παγκόσμια αγορά. Επομένως, υπάρχει μεγάλο οικονομικό περιθώριο για μη χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις, προγραμματιστές λογισμικού, νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογίας, δανειστές και τράπεζες.

Ενσωματωμένοι πόροι εκμάθησης χρηματοοικονομικών

#1. Fintech: Αγορά τώρα Πληρώστε αργότερα (BNPL) | Udemy

Είστε προγραμματιστής εφαρμογών fintech για κινητά ή κάτοχος διαδικτυακής αγοράς που θέλετε να αυξήσετε τα έσοδα; Πρέπει να μάθετε πώς λειτουργεί το σύστημα BNPL με την εγγραφή σας σε αυτό το μάθημα Udemy.

Αγορά τώρα, πληρώστε αργότερα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα ακάλυπτου και βραχυπρόθεσμου δανεισμού μεταξύ των καταναλωτών. Το μάθημα θα ρίξει φως σε έννοιες BNPL όπως οι ακόλουθες:

  • Το BNPL και το εύρος της αγοράς του
  • Επιχειρηματικό μοντέλο BNPL και συμπεριφορά καταναλωτή
  • Συναλλαγές εκτός σύνδεσης και ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας BNPL

#2. Κατανόηση FinTech | Udemy

Εάν επιθυμείτε να μάθετε EmFi, πρέπει να γνωρίζετε τα βασικά της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας ολοκληρώνοντας αυτήν την ενότητα γρήγορης και αυτοδύναμης εκμάθησης για τα Βασικά FinTech. Η Udemy δημιούργησε το περιεχόμενο του μαθήματος με τρόπο που όλοι μπορούσαν να κατανοήσουν. Θα μάθετε έννοιες fintech όπως οι εξής:

  • Fintech και χρηματοοικονομική σταθερότητα
  • Τα οικοσυστήματα της FinTech
  • Πεδίο εφαρμογής FinTech

#3. Fintech: Ενσωματωμένα οικονομικά, πληρωμές, BaaS και API Banking | Udemy

Το EmFi βασίζεται σε προηγμένες τραπεζικές και χρηματοοικονομικές τεχνολογίες όπως η τραπεζική API, η ηλεκτρονική επαλήθευση εγγράφων, η ενοποίηση λογισμικού και πολλά άλλα. Μπορείτε να τα μάθετε όλα αυτά με την εγγραφή σας σε αυτό το μάθημα Embedded Finance στο Udemy. Το κύριο περιεχόμενο του μαθήματος είναι όπως περιγράφεται εδώ:

  • Η τραπεζική ως υπηρεσία
  • Τραπεζική API
  • Ενσωματωμένες πληρωμές

#4. Ενσωματωμένη χρηματοδότηση: Όταν οι πληρωμές γίνονται εμπειρία

Το μαθησιακό σας ταξίδι του EmFi θα είναι ατελές εάν δεν μάθετε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον από αυτό το βιβλίο Ενσωματωμένο Οικονομικό.

Το βιβλίο συζητά πώς οι τεχνολογικοί γίγαντες όπως η Google και η Amazon έχουν γίνει οι κορυφαίες επιχειρήσεις που εφαρμόζουν το EmFi στις βιτρίνες τους. Εξετάζει επίσης άλλα παραδείγματα από νεοφυείς επιχειρήσεις και εξειδικευμένους λιανοπωλητές που τα καταφέρνουν καλά στο EmFi fintech.

συμπέρασμα

Η ενσωματωμένη χρηματοοικονομική τεχνολογία και υπηρεσίες είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα για τη βιομηχανία λιανικής και BFSI. Γνωρίζοντας τις τεχνικές έννοιες του EmFi, μπορείτε να διαφοροποιήσετε τις πηγές εσόδων λιανικής σας, να αυξήσετε τη βάση πελατών σας ή να εξασφαλίσετε μια υψηλά αμειβόμενη εργασία στον τομέα BFSI. Επιλέξτε τις παραπάνω διαδικτυακές πιστοποιήσεις και πόρους εκμάθησης για να αποκτήσετε λειτουργική γνώση του EmFi.

Στη συνέχεια, πώς το IoT μεταμορφώνει τη βιομηχανία λιανικής.