Ενημερώστε τη μαμά ότι η μπαταρία του iPhone σας είναι χαμηλή, ώστε να μην ανησυχεί

Κάθε χρόνο η Apple κυκλοφορεί ένα νέο iPhone με μεγαλύτερη, καλύτερη, μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία, αλλά ό,τι κι αν γίνει, καμία μπαταρία δεν πρόκειται να κρατήσει για πάντα. Δυστυχώς, οι μπαταρίες έχουν την ικανότητα να πεθαίνουν όταν καθυστερούμε και αναμφίβολα πολλοί από εμάς έχουμε λάβει πολλές αναπάντητες κλήσεις απλώς και μόνο επειδή το τηλέφωνό μας δεν μπορούσε να ενεργοποιηθεί. Συνήθως καλεί ένας ανήσυχος γονέας ή σύζυγος, αλλά μέχρι να φτάσετε σε μια πρίζα ή να φτάσετε στο σπίτι, έχει υποβληθεί μια αναφορά αγνοούμενου και έχει οργανωθεί μια ομάδα αναζήτησης. Το Battery Share είναι μια εξαιρετικά εκπληκτική εφαρμογή iOS αξίας 0,99 $ στο κατάστημα εφαρμογών που επιτρέπει σε συγκεκριμένα άτομα να γνωρίζουν ότι η μπαταρία του τηλεφώνου σας είναι χαμηλή. Αυτό όχι μόνο τους δίνει ηρεμία ότι είστε ζωντανοί και καλά, αλλά τους ενημερώνει επίσης να μην καλούν επανειλημμένα, καθώς αυτό θα εξαντλήσει την μπαταρία.

  Πώς να δείτε το ιστορικό του προχείρου στο Microsoft Office

Το Battery Share λειτουργεί σε ζεύγη, δηλαδή, τόσο εσείς όσο και το άτομο που θέλετε να ενημερώνεστε για την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας σας πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή στα τηλέφωνά σας. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, πρέπει να προσθέσετε επαφές για να μοιραστείτε μαζί τους τα στατιστικά της μπαταρίας σας. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το κουμπί Πρόσκληση και στείλτε ένα αίτημα σε μια επαφή μέσω κειμένου ή iMessage ή οποιασδήποτε άλλης υποστηριζόμενης υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων. Η επαφή σας πρέπει να σας επιτρέπει να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της φόρτισης της μπαταρίας τους και πρέπει να κάνετε και εσείς το ίδιο.

  Πώς να αφαιρέσετε δεδομένα τοποθεσίας κατά την κοινή χρήση φωτογραφιών στο iPhone

Μόλις προσθέσετε μια επαφή και προστεθεί επίσης από μια επαφή, θα αρχίσετε να βλέπετε την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας της.

Η εφαρμογή ανανεώνει τις πληροφορίες τακτικά, αλλά μπορείτε να επιβάλετε μια ανανέωση πατώντας το κουμπί ανανέωσης επάνω αριστερά. Η εφαρμογή διαθέτει μια λειτουργία κλήσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν έχετε λεπτά κλήσεων που μπορείτε να αγοράσετε για 4,99 $. Η λειτουργία σάς επιτρέπει να πατήσετε μια επαφή μέσα στην εφαρμογή και να την καλέσετε.

Εάν δεν θέλετε να μοιραστείτε την κατάσταση της μπαταρίας του τηλεφώνου σας, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να τη λαμβάνετε από τους φίλους σας, πατήστε το κουμπί Me στο κάτω μέρος της οθόνης και απενεργοποιήστε την επιλογή “Κοινή χρήση της κατάστασης της μπαταρίας μου”.

  Πώς να προσθέσετε μια σημείωση σε ένα αρχείο σκίτσου

Το Battery Share απαιτεί ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο για αποστολή και λήψη πληροφοριών. Το iPhone σας πρέπει να εκτελεί iOS 9 ή νεότερη έκδοση για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

Εγκαταστήστε το Battery Share από το App Store