Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της αναφοράς “Seen” στο Google Hangouts

Δεν είμαι απολύτως σίγουρος πότε συνέβη αυτό, αλλά πηδώντας στο συγκρότημα που μας εμποδίζει να αγνοήσουμε τα άτομα που μας στέλνουν άμεσες συνομιλίες, η Google πρόσθεσε τη φοβερή αναφορά κατάστασης “Εμφανίστηκε” στο Google Hangouts. Όταν διαβάζετε ένα μήνυμα από μια επαφή, θα γνωρίζουν ότι το έχετε διαβάσει. Η εφαρμογή Chrome, η επέκταση, η διεπαφή Gmail Hangouts και η εφαρμογή Android έχουν λάβει την ενημέρωση. Για να είμαστε δίκαιοι, λαμβάνετε την κατάλληλη προειδοποίηση για την ενεργοποίηση της νέας λειτουργίας και σε αντίθεση με το Whatsapp, το Google Hangouts σάς επιτρέπει να την απενεργοποιήσετε. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό στο πρόγραμμα περιήγησής σας και στη συσκευή σας Android.

Android – Google Hangouts

Εκκινήστε την εφαρμογή Hangouts και ανοίξτε το συρτάρι πλοήγησης για να επισκεφτείτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Εάν έχετε διαμορφώσει περισσότερους από έναν λογαριασμούς, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε την αναφορά “εμφανίστηκε” για τον καθένα ξεχωριστά. Επιλέξτε έναν λογαριασμό και όταν μεταβείτε στις ρυθμίσεις του, θα δείτε μια ολοκαίνουργια επιλογή «Εμφάνιση της τελευταίας μου επίσκεψης» για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Η επιλογή “Εμφανίστηκε” στο Hangouts στο Android προστέθηκε στην έκδοση 2.5.

  Πώς να σταματήσετε το συγχρονισμό του iTunes κάθε φορά που συνδέετε το iPhone σας

Chrome – Εφαρμογή και επέκταση Hangouts

Κάντε κλικ στο μικρό αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος των νημάτων συνομιλίας για να ανοίξετε την οθόνη ρυθμίσεων. Κάντε κύλιση προς τα κάτω, πέρα ​​από το κουμπί “Ρυθμίστε τη διάθεσή σας για σήμερα” και θα δείτε το “Εμφάνιση των επαφών μου στο Hangouts πότε με είδαν για τελευταία φορά στο Hangouts…”. επιλογή. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το για να ταιριάζει στον εαυτό σας.

Διεπαφή Gmail

Εάν δεν έχετε τηλέφωνο Android, εγκατεστημένη την εφαρμογή ή την επέκταση Hangouts ή απλώς δεν χρησιμοποιείτε το Chrome, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Hangouts στη διεπαφή ιστού του Gmail. Οι προβλεπόμενες αναφορές είναι ενεργοποιημένες και εκεί, αν και είναι επιλέξιμες. Για να τα απενεργοποιήσετε, κάντε κλικ στο μικρό αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στη φωτογραφία χρήστη σας, κάντε κύλιση προς τα κάτω, πέρα ​​από την επιλογή “Ορίστε τη διάθεσή σας για σήμερα” για να βρείτε το ίδιο “Εμφάνιση των επαφών μου στο Hangouts όταν με είδαν για τελευταία φορά στο Hangouts…”. επιλογή που έχετε με την εφαρμογή και την επέκταση.

  Διαδικτυακό εργαλείο επίλυσης άλγεβρας που δίνει οδηγίες βήμα προς βήμα