Εμφανίζει όλα τα προγράμματα οδήγησης συσκευών που είναι εγκατεστημένα αυτήν τη στιγμή στον υπολογιστή σας

Όταν αντιμετωπίζετε μια νέα εγκατάσταση των Windows, είναι πολύ συνηθισμένο να αντιμετωπίζετε πονοκεφάλους οδηγών. Κάθε εγκατεστημένο στοιχείο στον υπολογιστή σας, όπως ο εκτυπωτής, ο σαρωτής, το πληκτρολόγιο, το ποντίκι, ακόμα και οι εσωτερικές συσκευές όπως η GPU, ο προσαρμογέας δικτύου και ο σκληρός δίσκος κ.λπ., χρησιμοποιούν ένα πρόγραμμα οδήγησης συσκευής για επικοινωνία με τον υπολογιστή σας και το εγκατεστημένο λειτουργικό του σύστημα. Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν ζητήματα οδηγών με διαφορετικούς τρόπους. Ορισμένοι θα εξετάσουν το βοηθητικό πρόγραμμα Device Manager στα Windows για να διορθώσουν το πρόβλημα, ενώ άλλοι ενδέχεται να βρουν και να εντοπίσουν απευθείας προγράμματα οδήγησης που λείπουν στον ιστότοπο του κατασκευαστή. Αλλά μερικές φορές υπάρχουν ορισμένες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την κατάλληλη έκδοση προγράμματος οδήγησης που δεν είναι τόσο εύκολο να ληφθούν. Εδώ στοχεύει να βοηθήσει το InstalledDriversList για Windows. Το φορητό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να επισημαίνει αυτόματα όλα τα προγράμματα οδήγησης συσκευών που είναι εγκατεστημένα αυτήν τη στιγμή στο μηχάνημά σας.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα πρότυπο Φύλλων Google

Όπως όλα τα άλλα εργαλεία της Nirsoft, το InstalledDriversList διαθέτει ένα νεκρό απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Μπορείτε να το ξεκινήσετε αμέσως αφού το κατεβάσετε και αποσυσκευάσετε στο σύστημά σας χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε εργαλείο εξαγωγής αρχείων όπως το WinRAR ή το 7Zip. Όταν ανοίξει, το πρόγραμμα εμφανίζει μια λίστα προγραμμάτων οδήγησης στον υπολογιστή σας, επιτρέποντάς σας να αναλύσετε μόνοι σας τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Η λίστα ταξινομείται κατά Όνομα προγράμματος οδήγησης με αλφαβητική σειρά, αν και μπορείτε εύκολα να το αλλάξετε κάνοντας κλικ στην απαιτούμενη κεφαλίδα tablet της επιλογής σας. Εκτός από το όνομα προγράμματος οδήγησης, η εφαρμογή εμφανίζει επίσης πληροφορίες σχετικά με το εμφανιζόμενο όνομα, την περιγραφή, τον τύπο εκκίνησης, τον τύπο προγράμματος οδήγησης, την ομάδα προγραμμάτων οδήγησης, το όνομα αρχείου, το μέγεθος αρχείου, την ώρα τροποποίησης/δημιουργίας του αρχείου προγράμματος οδήγησης και πληροφορίες έκδοσης του αρχείου προγράμματος οδήγησης.

  Διαδικτυακό εργαλείο επίλυσης άλγεβρας που δίνει οδηγίες βήμα προς βήμα

Το πρόγραμμα έχει επίσης σχεδιαστεί για να εμφανίζει πρόσθετες πληροφορίες όταν διαπιστώσει ότι το πρόγραμμα οδήγησης χρησιμοποιεί τον πυρήνα των Windows. Σε αυτήν την περίπτωση, εμφανίζει επίσης τη διεύθυνση της βασικής μνήμης, τη διεύθυνση τερματισμού, το μέγεθος της μνήμης και τον αριθμό φορτίου.

Κάθε στοιχείο στη λίστα υποδεικνύεται επίσης με ένα έγχρωμο κωδικοποιημένο εικονίδιο όπου το πράσινο εικονίδιο υποδεικνύει ότι το πρόγραμμα οδήγησης εκτελείται στον πυρήνα των Windows, ενώ το κίτρινο αντιπροσωπεύει το πρόγραμμα οδήγησης που δεν εκτελείται στον πυρήνα των Windows και μπορεί να χρησιμοποιεί κάποιον άλλο πυρήνα για τη σωστή λειτουργία του. Ο τρίτος τύπος είναι το κόκκινο εικονίδιο που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα οδήγησης και ότι δεν χρησιμοποιεί τον πυρήνα των Windows, αν και θα πρέπει να ξεκινά αυτόματα κατά την εκκίνηση των Windows.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Revive And Potion στο Pokèmon Go

Χρησιμοποιώντας το InstalledDriversList, μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ σε ένα στοιχείο προγράμματος οδήγησης και να εξαγάγετε τις σχετικές πληροφορίες του σε ένα αρχείο Excel ή/και σε μορφές CSV, XML και HTML ή μπορείτε να το αντιγράψετε στο πρόχειρο.

Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με όλες τις εκδόσεις 32-bit και 64-bit του λειτουργικού συστήματος Microsoft Windows, συμπεριλαμβανομένων των Windows XP, Windows Vista, Windows 7 και Windows 8 / 8.1. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε Windows 8, έκδοση 64-bit.

Λήψη InstalledDriversList