Ελέγξτε τη βιβλιοθήκη μουσικής από το Κέντρο ειδοποιήσεων iPhone

Ποτέ δεν σκέφτηκα να αντικαταστήσω την προεπιλεγμένη εφαρμογή Μουσική στο iPhone μου με μια τρίτων κατασκευαστών. Μπορεί να συμφωνείτε ή όχι ότι η εφαρμογή είναι τέλεια, αλλά κάνει τη δουλειά. Μπορείτε ακόμα να βρείτε πολλές εφαρμογές μουσικής στο App Store και μερικές από αυτές είναι εξαιρετικά δημοφιλείς. Τούτου λεχθέντος, ακόμα κι αν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την προεπιλεγμένη εφαρμογή μουσικής, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε το Musica – Widget Player. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που, όπως υποδηλώνει το όνομά της, είναι πρώτα και κύρια ένα widget. Το λογικό ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι, χρειαζόμαστε ένα γραφικό στοιχείο μουσικής στο Κέντρο ειδοποιήσεων όταν μπορούμε ήδη να αναπαράγουμε/παύσουμε τραγούδια, να μεταβούμε στα επόμενα ή τα προηγούμενα και να ελέγχουμε την ένταση από την οθόνη κλειδώματος και το κέντρο ελέγχου. Η απάντηση είναι ναι γιατί αυτή η εφαρμογή widget τοποθετεί ολόκληρη τη μουσική βιβλιοθήκη, όλες τις λίστες αναπαραγωγής σας και τα στοιχεία ελέγχου τυχαίας αναπαραγωγής και επανάληψης τραγουδιών στο Κέντρο ειδοποιήσεων. Πριν από το iOS 8, θα μπορούσατε να λάβετε κάτι τέτοιο στο iPhone σας μόνο εάν η συσκευή σας είχε γίνει jailbreak.

  Πώς να εγκαταστήσετε το AbanteCart σε διακομιστή Ubuntu

Εγκαταστήστε την εφαρμογή και τραβήξτε προς τα κάτω το Κέντρο ειδοποιήσεων όπου θα ειδοποιηθείτε για τη διαθεσιμότητα ενός νέου γραφικού στοιχείου. Πατήστε Επεξεργασία για να προσθέσετε το γραφικό στοιχείο Musica στο Κέντρο ειδοποιήσεων.

Το γραφικό στοιχείο φαίνεται αρκετά συνηθισμένο, αλλά ακόμα και όταν έχει καταρρεύσει, έχετε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές από ό,τι θα κάνατε με τα κανονικά στοιχεία ελέγχου μουσικής στο Κέντρο Ελέγχου. Πατήστε Κατάταξη για να εμφανιστούν επιλογές για Τραγούδια, Καλλιτέχνες, Άλμπουμ, Συνθέτες και Είδη που επεκτείνονται για να παραθέσετε τραγούδια στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Πατήστε οποιοδήποτε τραγούδι για να το παίξετε.

  8 υπέροχα θέματα XFCE για να δείτε

Η καρτέλα Λίστες αναπαραγωγής σάς επιτρέπει να αναπαράγετε πρόσφατα τραγούδια, οποιαδήποτε λίστα αναπαραγωγής που μπορεί να έχετε δημιουργήσει παίζει μια από τις άλλες λίστες που δημιουργούνται αυτόματα. Η καρτέλα Αναπαραγωγή είναι ίσως ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του γραφικού στοιχείου. Σας επιτρέπει να ακούτε άλλα τραγούδια από τον ίδιο καλλιτέχνη, να βλέπετε ποιο άλμπουμ και ποιον καλλιτέχνη είναι ένα τραγούδι και, εάν είναι διαθέσιμο, σας επιτρέπει επίσης να βλέπετε πληροφορίες συνθέτη για το τραγούδι.

Με λίγα λόγια, το γραφικό στοιχείο Musica είναι σχεδόν κάθε χαρακτηριστικό της εφαρμογής Music που είναι προσβάσιμο από το Κέντρο ειδοποιήσεων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα από την εφαρμογή στην οποία βρίσκεστε και η εναλλαγή σε διαφορετικό τραγούδι είναι πολύ πιο εύκολη.

  Πώς να επαναφέρετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου της Instant Search Google

Εγκαταστήστε το Musica Widget Player από το App Store