Ελέγξτε εάν μια ταινία είναι κατάλληλη για οικογενειακή προβολή ή όχι


Οι ταινίες που προορίζονται για όλη την οικογένεια επισημαίνονται και διατίθενται στο εμπόριο ως τέτοιες. Οι περισσότερες οικογενειακές ταινίες θα έχουν μια οικογένεια σε αυτές, θα έχουν σοβαρή έλλειψη θανάτων επί της οθόνης, λίγο έως καθόλου αίμα, σίγουρα χωρίς έντονη γλώσσα και χωρίς γυμνό ή ξεκάθαρες σκηνές. Είναι περιορισμένοι στην ιστορία και το εύρος τους και εμφανίζονται ως ανακυκλωμένες ιστορίες, αλλά το να παρακολουθούν οτιδήποτε άλλο με την οικογένεια είναι ένας κίνδυνος. Ποτέ δεν ξέρεις πότε ένα πιτσίλισμα αίματος, ένας απροσδόκητος αποκεφαλισμός ή λίγο υπερβολικό δέρμα θα αναστατώσει κάποιον. Το CringeMDB είναι μια μικρή εφαρμογή Ιστού που σας λέει εάν μια ταινία που δεν απευθύνεται ρητά σε οικογένειες είναι εντάξει να παρακολουθήσετε με όλη την οικογένειά σας. Η εφαρμογή λειτουργεί για ταινίες που κυκλοφόρησαν μεταξύ 1995 και 2015.

  Διορθώστε το ROG Gaming Center που δεν λειτουργεί

Επισκεφτείτε το CringeMDB και πληκτρολογήστε το όνομα της ταινίας που θέλετε να παρακολουθήσετε με την οικογένειά σας. Επιλέξτε το από το αναπτυσσόμενο μενού για να εκτελέσετε έλεγχο στην ταινία.

Η εφαρμογή δίνει ένα από τα δύο αποτελέσματα. Ένα ηχηρό Ναι ή ένα Όχι. Θα εκπλαγείτε με το ποιες ταινίες είναι ασφαλείς για οικογενειακή προβολή και ποιες όχι. Η εφαρμογή περιλαμβάνει τη βαθμολογία MPAA της ταινίας και μια σύντομη περιγραφή του τι να περιμένουμε από την άποψη της βίας, του θυμού και του γυμνού.

Εάν δεν συμφωνείτε με την αξιολόγηση, μπορείτε να εκφράσετε τη διαφωνία σας κάνοντας κλικ στο κουμπί «Διαφωνώ». Η εφαρμογή φαίνεται να εκτελείται ή να λαμβάνει υπόψη τις απόψεις των χρηστών, επομένως τα κουμπιά «Συμφωνώ» και «Διαφωνώ». Το δυσάρεστο είναι ότι δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε παρά μόνο αφού παρακολουθήσετε μια ταινία, οπότε μπορεί να είναι λίγο αργά για εσάς. Τούτου λεχθέντος, ψηφίστε και σώστε άλλους από το να ντρέπονται μπροστά σε ολόκληρη την οικογένειά τους.

  Πώς να αποκτήσετε έναν κωδικό QR για το προφίλ σας στο LinkedIn

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο CringeMDB μια οικογενειακή ταινία δεν είναι αυτή που θα λατρέψουν τα παιδιά, αλλά δεν θα είναι ντροπιαστικό να παρακολουθήσουν με τη γιαγιά.

Επισκεφθείτε το CrengeMDB