Ελέγξτε γιατί ο υπολογιστής σας δεν είναι συμβατός

Τα Windows 11 αναμένεται να φτάσουν αργότερα μέσα στο έτος. Αυτό το χρονοδιάγραμμα μπορεί να είναι ή να μην είναι πραγματικό, αλλά η Microsoft έχει κυκλοφορήσει τις ελάχιστες απαιτήσεις υλικού για το λειτουργικό σύστημα. Επίσης, κυκλοφόρησαν και, στη συνέχεια, αφαίρεσαν την εφαρμογή Έλεγχος υγείας που έλεγξε ένα σύστημα για συμβατότητα με Windows 11.

Οι χρήστες που θέλουν να εκτελούν τα Windows 11 στο τρέχον σύστημά τους αντί να αγοράσουν ένα νέο έχουν τις βασικές απαιτήσεις για να συνεχίσουν ή μπορούν να δοκιμάσουν να εγκαταστήσουν την έκδοση beta και θα τους πει εάν το σύστημά τους είναι συμβατό με το λειτουργικό σύστημα.

Windows 11 Ελέγξτε γιατί ο υπολογιστής σας δεν είναι συμβατός

Γιατί όχι τα Windows 11;

Οι ελάχιστες απαιτήσεις υλικού και ο έλεγχος συμβατότητας είναι και τα δύο χρήσιμα, αλλά πολλοί χρήστες βρίσκουν ότι τα συστήματά τους εξακολουθούν να επισημαίνονται ως μη συμβατά για το νέο λειτουργικό σύστημα, παρά το γεγονός ότι πληρούν τις αναφερόμενες απαιτήσεις.

  Ρυθμίστε το δικό σας πλήκτρο συντόμευσης για να μετακινηθείτε μεταξύ καρτελών στον Firefox

Το στοιχείο υλικού που καθιστά ένα σύστημα ασύμβατο με τα Windows 11 δεν αναφέρεται ποτέ. Οι χρήστες γενικά αφήνονται να το καταλάβουν μόνοι τους, όπου μπαίνει το Why not Windows 11.

Γιατί να μην τα Windows 11 είναι ένα δωρεάν σενάριο ελέγχου υγείας τρίτου κατασκευαστή ανοιχτού κώδικα που σας λέει, από άποψη στοιχείων, γιατί το σύστημά σας μπορεί να μην είναι συμβατό με τα Windows 11.

Χρησιμοποιήστε γιατί όχι Windows 11

Για να χρησιμοποιήσετε το Why not Windows 11, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Λήψη Γιατί όχι Windows 11 από το Github.
Εκτελέστε το αρχείο EXE.
Επιτρέψτε στο σενάριο να σαρώσει το σύστημα.
Τα στοιχεία υλικού που δεν είναι συμβατά θα επισημαίνονται με λογική.

Γιατί όχι απαιτήσεις και περιορισμοί των Windows 11

Γιατί όχι τα Windows 11 έχουν κάποιες βασικές απαιτήσεις για να εκτελεστεί.

  Ξεμπλοκάρετε τις εφαρμογές βιντεοκλήσεων στο Ντουμπάι και τα ΗΑΕ

Το σενάριο θα τρέχει στα Windows 8.1 και είναι συμβατό με την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10
Το σενάριο δεν θα εκτελεστεί στα Windows 7.
Σε ένα σύστημα Windows 8.1, ενδέχεται να μην είναι σε θέση να ελέγξει με ακρίβεια για υποστήριξη DirectX 12 που απαιτείται για τη δυνατότητα HDR, αλλά δεν αποτελεί αποκλεισμό όταν πρόκειται για την εγκατάσταση των Windows 11.
Σε ένα σύστημα Windows 10, η εφαρμογή θα εκτελείται μόνο εάν το σύστημα είναι σύστημα 64-bit.
Σε ένα σύστημα Windows 8.1, η εφαρμογή θα μπορεί να εκτελείται σε σύστημα 32 bit καθώς και σε σύστημα 64 bit.

Ακρίβεια αποτελέσματος

Γιατί όχι τα Windows 11 είναι αρκετά ακριβή. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν τα Windows 11 σας λένε ότι ένα σύστημα δεν είναι συμβατό κατά τη διαδικασία αναβάθμισης, δεν είναι πάντα δεδομένο ότι το λειτουργικό σύστημα δεν θα εκτελείται σε αυτό. Μπορεί να μην μπορεί να τρέξει όλες τις δυνατότητες των Windows 11, αλλά αν έχετε κάπως πρόσφατο υλικό, θα πρέπει να μπορεί να εκτελεστεί χωρίς προβλήματα.

  Πώς να προσθέσετε ένα διαχωριστικό σελιδοδεικτών στο πρόγραμμα περιήγησής σας

Πάρτε το παράδειγμα του σεναρίου που εκτελείται σε ένα σύστημα που εκτελεί Windows 11 και θα δείτε ότι η CPU έχει επισημανθεί ως λόγος για τον οποίο το σύστημα ενδέχεται να μην είναι συμβατό. Αυτός είναι ο λόγος που τα Windows 11 μπορεί να το επισημάνουν επίσης, αλλά όπως μπορείτε να δείτε, το λειτουργικό σύστημα λειτουργεί καλά.

συμπέρασμα

Γιατί όχι, τα Windows 11 θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι εμποδίζει το σύστημά σας να εκτελεί τα Windows 11. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να μπορέσετε να διορθώσετε το πρόβλημα, π.χ., εάν έχετε απενεργοποιήσει την ασφαλή εκκίνηση, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε και θα μπορέσετε για να εγκαταστήσετε το ΛΣ. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να αναβαθμίσετε το υλικό, π.χ., εάν δεν έχετε τσιπ TPM ή εάν το τσιπ TPM δεν είναι έκδοση 2.0 (ή νεότερη).