Ειδήσεις Google Συμβουλές SEO για την ενίσχυση της προβολής του ιστότοπου

Οι Ειδήσεις Google είναι μια λιγότερο εξερευνημένη πλατφόρμα από πρακτορεία ειδήσεων και εκδότες. Μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βάθρο για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστό χρησιμοποιώντας το SEO των Ειδήσεων Google.

Οι Ειδήσεις Google είναι η κορυφαία πλατφόρμα περιεχομένου της Google για χρήστες του διαδικτύου που επιθυμούν ειδήσεις σε ένα καλά οργανωμένο περιβάλλον εργασίας. Για τους εκδότες, τα πρακτορεία ειδήσεων και τους ιδιοκτήτες ιστότοπων, αυτό το μέσο είναι ένα χρυσωρυχείο, καθώς δεν υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος για έκτακτες και ενδιαφέρουσες ειδήσεις.

Με απλά λόγια, οι Ειδήσεις Google δίνουν στα πρακτορεία ειδήσεων την επιλογή να ταξινομούν το περιεχόμενό τους. Αλλά και άλλοι εκδότες που γράφουν αυθεντικό και ενημερωτικό περιεχόμενο μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις Ειδήσεις Google.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για την πλατφόρμα Ειδήσεων Google, τις απαιτήσεις περιεχομένου της και, κυρίως, τις πρακτικές SEO που μπορείτε να εφαρμόσετε.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι οι Ειδήσεις Google;

Οι Ειδήσεις Google παραδίδουν ιστορίες ακριβώς μπροστά στα μάτια του αναγνώστη σε διάφορες συσκευές όπως Android, iPhone, tablet και προγράμματα περιήγησης ιστού. Το λειτουργικό σύστημα, η μηχανή αναζήτησης και οι χρήστες συσκευών της Google λαμβάνουν νέες ιστορίες που έχουν σημασία για αυτούς, τη γειτονιά και την περιοχή τους.

Βοηθά εσάς και το κοινό-στόχο σας με τα ακόλουθα:

  • Λάβετε ειδήσεις για τρέχοντα γεγονότα και περιεχόμενο που αξίζει ειδήσεις
  • Διαφορετικό περιεχόμενο και παγκόσμια νέα από διαφορετικούς εκδότες περιεχομένου
  • Μοιραστείτε άρθρα με φίλους και συγγενείς
  • Προσθέστε σελιδοδείκτες σε άρθρα για μελλοντική κατανάλωση
  • Εξατομικεύστε αυτό που θέλετε να δείτε

Οι Ειδήσεις Google, σε αντίθεση με τη Μηχανή Αναζήτησης Google, δεν εμφανίζουν απλώς οποιοδήποτε περιεχόμενο που χρησιμοποιεί έξυπνες τακτικές SEO. Εμφανίζει μόνο περιεχόμενο υψηλής αυθεντίας, κατά προτίμηση ειδήσεις, που βοηθά το αναγνωστικό κοινό να κατανοήσει τον κόσμο γύρω του.

Διεπαφές χρήστη Ειδήσεων Google (UI)

Ως εκδότης ή χρήστης, μπορείτε να εμφανίζετε ή να λαμβάνετε περιεχόμενο στις ακόλουθες διεπαφές χρήστη:

Web App

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Google News στο έπακρο στην εφαρμογή ιστού του. Η εφαρμογή Ιστού έχει δύο κύριες ενότητες: Σπίτι και Χώρα (ΗΠΑ, Η.Β., Καναδάς κ.λπ.).

Οι αρχικές ενότητες εμφανίζουν εξατομικευμένο περιεχόμενο για εσάς. Εκτός από το Home, θα βρείτε επίσης σχετικό περιεχόμενο στις ενότητες Following, For You και News Showcase. Η ενημέρωσή σας είναι το πιο προφανές μέρος όπου λαμβάνετε περιεχόμενο σύμφωνα με την καθημερινή σας συνήθεια και τις προτιμήσεις αναζήτησης.

Στην ενότητα Χώρα, συγκεντρώνει ειδήσεις και σχετικό περιεχόμενο από τη χώρα διαμονής, τον κόσμο, την τοπική περιοχή, τις επιχειρήσεις, την τεχνολογία, την ψυχαγωγία, τον αθλητισμό, την επιστήμη και την υγεία.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή Ρυθμίσεις από την οποία μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα, τη χώρα εστίασης, τη μονάδα θερμοκρασίας, το θέμα της διεπαφής χρήστη και πολλά άλλα.

Εφαρμογή για κινητό

Η εφαρμογή Ειδήσεις Google για κινητά είναι η έκδοση smartphone της εφαρμογής ιστού της. Εδώ, μπορείτε να λάβετε άρθρα ειδήσεων σε τέσσερις ενότητες. Αυτά είναι: Για εσάς, Επικεφαλίδες, Παρακολούθηση και Περίπτερο.

  7 καλύτερες ασφαλείς λύσεις πύλης Ιστού (SWG) για μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις

Τα παρακάτω σάς επιτρέπουν να προσθέτετε σελιδοδείκτη σε περιεχόμενο ή να αποθηκεύετε προτιμήσεις σε διαφορετικά Θέματα, Πηγές και Τοποθεσίες. Οι σελιδοδείκτες είναι συνήθως διαθέσιμοι στην ενότητα Αποθηκευμένες ιστορίες.

Λήψη: Ειδήσεις Google για Android | iOS

Η Αναζήτηση Google εμφανίζει επίσης σχετικές ειδήσεις πάνω από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Είναι ευρέως γνωστό ως Top Stories. Μπορείτε να κάνετε κλικ στην Προβολή όλων για να μεταβείτε στη σελίδα Ειδήσεις Google.

Τέτοιες ειδήσεις θα σχετίζονται πάντα με τις λέξεις-κλειδιά ή τα θέματα που αναζητάτε στη μηχανή Αναζήτησης Google.

Μορφή περιεχομένου Ειδήσεων Google

Η μορφή περιεχομένου για τις Ειδήσεις Google θα πρέπει να είναι άξια ειδήσεων και υψηλής ποιότητας. Για παράδειγμα, έκτακτες ειδήσεις για την πολιτική, τον κόσμο, την τεχνολογία, το περιβάλλον, τον καιρό και ούτω καθεξής.

Μπορείτε επίσης να παράγετε περιεχόμενο που είναι εξατομικευμένο και εστιασμένο στον καταναλωτή. Για παράδειγμα, νέα σχετικά με μια νέα σειρά προϊόντων τεχνολογίας από την Google, τη Microsoft, την Apple κ.λπ. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε προϊόντα τεχνολογίας με καταναλωτικά αγαθά, προϊόντα ομορφιάς, συσκευές IoT κ.λπ.

Πρέπει να συμπεριλάβετε διαφορετικές προοπτικές και ένα βαθύ πλαίσιο στο περιεχόμενό σας. Επίσης, η εργασία σε evergreent φαίνεται πιο ωφέλιμη από τα άρθρα με χρονική δέσμευση.

Το Κέντρο εκδοτών Ειδήσεων Google

Το Publisher Center είναι μια διεπαφή χρήστη που βοηθά τους εκδότες ειδήσεων και περιεχομένου να διαχειρίζονται, να υποβάλλουν και να δημιουργούν έσοδα από διαδικτυακό περιεχόμενο στις Ειδήσεις Google μέσω της Εγγραφής στο Google. Επομένως, οι εκδότες αυξάνουν τις πιθανότητες μετατροπής στις Ειδήσεις Google.

Σας προσφέρει τα περισσότερα εργαλεία δημοσίευσης περιεχομένου που χρειάζεστε το περιεχόμενό σας στις Ειδήσεις Google. Για παράδειγμα, λάβετε υπόψη τα ακόλουθα:

  • Ένας πίνακας ελέγχου για όλες τις δημοσιεύσεις στον λογαριασμό σας: Αρχική σελίδα
  • Προσθήκη δημοσίευσης για εισαγωγή νέων στοιχείων
  • Ενότητα δημοσιεύσεων για προσαρμογές και επισήμανση περιεχομένου των Ειδήσεων Google
  • Δικαιώματα χρήστη και ρυθμίσεις οργανισμού για κάθε στοιχείο δημοσίευσης
  • Βοήθεια και υποστήριξη στο Κέντρο Εκδόσεων

Απαγορευμένο περιεχόμενο στις Ειδήσεις Google

Κατά τη δημιουργία περιεχομένου για τις Ειδήσεις Google, αποφύγετε τα ακόλουθα:

  • Περιεχόμενο που προστατεύεται από αντιγραφή από άλλα ειδησεογραφικά και εκδοτικά πρακτορεία
  • Περιεχόμενο που στοχεύει σε εκφοβισμό, παρενόχληση, απειλή κ.λπ.
  • Άρθρα, βίντεο, γραφικά κ.λπ., που προκαλούν μίσος στους χρήστες
  • Δεν υπάρχουν σχήματα συνδέσμων
  • Μη συνδέετε λέξεις-κλειδιά ή άλλες φράσεις με κακόβουλο λογισμικό και λογισμικό υποκλοπής
  • Υπερβολική προώθηση, συνεργασία και διαφημίσεις
  • Προώθηση ή υποστήριξη τρομοκρατικών ομάδων ή δραστηριοτήτων
  • Μην έρχεται σε αντίθεση με καθιερωμένες και επιστημονικά αποδεδειγμένες ιατρικές πρακτικές
  • Αποφύγετε ψεύτικες ιστορίες και προπαγανδιστικές ιστορίες, περιεχόμενο με photoshop και βαθιά ψεύτικα

Ο αντίκτυπος των Ειδήσεων Google

Οι Ειδήσεις Google σάς βοηθούν να αποκαλύψετε την επωνυμία και το περιεχόμενό σας σε πολλά προϊόντα Google, όπως τα ακόλουθα:

Ειδήσεις YouTube

Θέματα αναζήτησης που είναι αξιοσημείωτα θα εμφανίζουν κορυφαίες νέες ειδήσεις και ειδήσεις. Για παράδειγμα, αν καλύπτετε το Google I/O και το θέμα είναι viral, αυξάνετε τις πιθανότητες κατάταξης στο YouTube.

Το YouTube εμφανίζει επίσης ένα πλαίσιο πληροφοριών για το επίκαιρο πλαίσιο. Για παράδειγμα, εάν κάνετε αναζήτηση για το COVID-19, ενδέχεται να λάβετε περισσότερους πόρους που συνδέονται με τον ΠΟΥ, ο οποίος έχει εξουσία σε αυτό το θέμα.

Νέα στο Discover

Το λειτουργικό σύστημα Android της Google προτείνει ιστορίες, ειδήσεις και περιεχόμενο με βάση τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των χρηστών μέσω της λειτουργίας Google Discover. Το περιεχόμενο των Ειδήσεων Google μπορεί να σας βοηθήσει να κατατάξετε και σε αυτήν την πλατφόρμα.

Ειδήσεις στο Google Trends

Το Google Trends δείχνει τις τάσεις αναζήτησης σε όλο τον κόσμο. Μπορεί επίσης να επιλέξει το περιεχόμενο των Ειδήσεων Google που έχει βελτιστοποιηθεί για SEO ως Κορυφαίες Ιστορίες, Πληροφορίες, Πρόσφατα Τάσεις κ.λπ.

  Καθορίστε τον επιχειρηματικό σας στόχο με αυτά τα 6 πρότυπα χαρτογράφησης στρατηγικής

Ειδήσεις που παραδόθηκαν από τον Βοηθό Google

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το περιεχόμενό σας απευθείας στο τραπέζι των νοικοκυριών και στα γραφεία των χώρων εργασίας μέσω του Google Assistant. Αυτή η τεχνητή νοημοσύνη της Google εξυπηρετεί τους χρήστες της με ήχο και άρθρα σχετικά με ειδήσεις και ιστορίες που είναι κορυφαίας ποιότητας και υψηλού επιπέδου.

Ζωντανές ετικέτες

Μπορείτε να επιλέξετε να γίνετε συνεχόμενος εκδότης σε ένα συγκεκριμένο θέμα για να προσφέρετε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο στους χρήστες Google. Έχει τη δύναμη να προωθήσει την επωνυμία σας σε καρουζέλ όπως Κορυφαίες ιστορίες, Ζωντανά Ιστολόγιο κ.λπ.

Το Google SERP παρέχει εδώ και καιρό σχετικό περιεχόμενο ειδήσεων με βάση τη λέξη-κλειδί αναζήτησής σας. Λαμβάνετε Κορυφαίες ιστορίες όταν η λέξη-κλειδί ή το θέμα είναι viral ή έκτακτες ειδήσεις.

Google Web Stories

Το Web Stories είναι η εναλλακτική του Facebook Stories στο οικοσύστημα της Google. Προωθεί κυρίως περιεχόμενο που μπορεί να πατηθεί, άρθρα που βασίζονται σε διαφάνειες, σύντομα βίντεο κ.λπ. Εάν τα νέα ή το ενημερωτικό περιεχόμενό σας περιλαμβάνει οτιδήποτε σχετίζεται με Ιστορίες Ιστού, μπορείτε επίσης να κατατάξετε εκεί.

Γιατί χρειάζεστε το Google News SEO;

Ο απώτερος στόχος κάθε εκδότη είναι να αυξήσει την επισκεψιμότητα στους ιστότοπούς του για να αυξήσει την αξία της επωνυμίας και το μερίδιο αγοράς. Μπορείτε να βασιστείτε σε πολλές τακτικές μάρκετινγκ, αλλά η πιο οργανική και προσιτή είναι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO).

Αν και η πλατφόρμα Ειδήσεων Google δεν έχει διερευνηθεί εκτενώς από πολλές επωνυμίες, το SEO μπορεί να σας βοηθήσει να κατατάξετε καλύτερα.

Μπορείτε να θεωρήσετε τις Ειδήσεις Google ως έναν από τους κορυφαίους συγκεντρωτές ειδήσεων και έκτακτων ειδήσεων. Ως εκ τούτου, όταν βελτιστοποιείτε τον ιστότοπο ειδήσεων ή το περιεχόμενό σας σύμφωνα με τις οδηγίες SEO των Ειδήσεων Google, λαμβάνετε περισσότερες προβολές περιεχομένου σε αυτήν την πλατφόρμα.

Όταν εισάγετε SEO σε περιεχόμενο ειδήσεων, το κάνετε πιο προσιτό από τον ανιχνευτή Ειδήσεων Google και, τελικά, από το μαζικό κοινό.

Παράγοντες κατάταξης Ειδήσεων Google

Αρχικά, οι Ειδήσεις Google δεν δέχονται διαφημίσεις ή πληρωμές για την προώθηση ιστοριών, ιογενούς περιεχομένου ή έκτακτων ειδήσεων.

Προωθεί την αυθεντική δημοσιογραφία για την καταπολέμηση των ψεύτικων ειδήσεων. Ως εκ τούτου, πρέπει να ακολουθήσετε τις πολιτικές κατάταξης περιεχομένου για να γίνετε ο κορυφαίος εκδότης περιεχομένου στις Ειδήσεις Google. Ο αλγόριθμός του λαμβάνει υπόψη τα εξής:

  • Δημοσιεύετε αξιόπιστο περιεχόμενο ως άρθρο αξιόπιστο για ειδήσεις
  • Το περιεχόμενό σας δείχνει επίσης ότι ο ιστότοπός σας έχει εξουσία για το θέμα
  • Οι Ειδήσεις Google ενδέχεται να προωθήσουν το περιεχόμενό σας εάν καλύπτει ένα πρόσφατο θέμα, προσθέτουν αξία στο θέμα και προσφέρουν επίσης νέες προοπτικές
  • Η προσβασιμότητα του ιστότοπου και η χρηστικότητα του περιεχομένου είναι δύο ζωτικοί παράγοντες
  • Η γλώσσα και η τοποθεσία του περιεχομένου πρέπει να είναι συναφείς με τον χρήστη
  • Εάν προσφέρετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για ορισμένα θέματα που επίσης αρέσουν στον χρήστη, μπορείτε να κατατάξετε στις Ειδήσεις Google.

Διάφοροι τύποι SEO Ειδήσεων Google

SEO στη σελίδα

Ακολουθήστε αυτές τις πρακτικές SEO στη σελίδα για τις Ειδήσεις Google:

  • Η ετικέτα τίτλου πρέπει να είναι η ετικέτα H1.
  • Στις σελίδες ενοτήτων, αντιστοιχίστε την επικεφαλίδα με το κείμενο αγκύρωσης.
  • Αποφύγετε ημερομηνίες και ώρες από τίτλους.
  • Η λέξη-κλειδί-στόχος πρέπει να βρίσκεται στην ετικέτα H1.
  • Χρησιμοποιήστε εναλλακτικό κείμενο εικόνας, περιγραφή κ.λπ.

SEO περιεχομένου

  • Μην ξαναγράφετε, σκαρώνετε ή κοινοποιείτε περιεχόμενο από άλλες εταιρείες.
  • Ο αλγόριθμος προτιμά ιστότοπους που προσφέρουν υψηλή απόδοση περιεχομένου
  • Η υψηλή παραγωγή περιεχομένου συσχετίζεται με την εξουσία και τη φρεσκάδα του περιεχομένου.
  • Οριακή ημερομηνία αναφοράς σε μία ανά περιεχόμενο.
  • Καλύψτε ένα θέμα με εις βάθος συζήτηση.
  • Συμπεριλάβετε εικόνες και βίντεο που είναι απαραίτητα και σχετίζονται πολύ με το θέμα.
  • Πρέπει να δώσετε την συγγραφή σε έναν άνθρωπο μέσω μιας γραμμής συγγραφέα.
  Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό GoDaddy

Τεχνικό SEO

  • Αποφύγετε την JavaScript για απόδοση άρθρων.
  • Μορφοποιήστε το άρθρο σας για απλή απόδοση HTML.
  • Η σειρά της μορφής του άρθρου πρέπει να είναι Επικεφαλίδα, Εικόνα, Ημερομηνία και Κύριο άρθρο.
  • Σχεδιάστε την αρχιτεκτονική του ιστότοπου με τέτοιο τρόπο ώστε η Google να μπορεί να την ανιχνεύσει εύκολα.
  • Συμπεριλάβετε έναν χάρτη ιστότοπου Ειδήσεων Google για να βοηθήσετε το Google Bot να ευρετηριάσει το περιεχόμενό σας.
  • Χρησιμοποιήστε δομημένα δεδομένα για να αυξήσετε την πιθανότητα το άρθρο να εμφανίζεται ως εμπλουτισμένο απόσπασμα.
  • Η Google δίνει προτεραιότητα στο AMP για τα καρουζέλ, επομένως σκεφτείτε το AMP.
  • Προσπαθήστε να αποκτήσετε πιστοποίηση HTTPS. Χωρίς HTTPS μπορεί να τιμωρήσει την κατάταξή σας.

Ειδήσεις Google Συμβουλές και κόλπα SEO

Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Εκτελέστε μια ισχυρή αναζήτηση λέξεων-κλειδιών για να ανακαλύψετε περισσότερο από το 85% των λέξεων-κλειδιών ειδήσεων για κάλυψη.

Ακριβής τίτλος άρθρου

Ο τίτλος του άρθρου θα είναι από 10 έως 110 χαρακτήρες και αποτελείται από 2 έως 22 λέξεις. Ο τίτλος πρέπει να εξηγεί με σαφήνεια ολόκληρο το άρθρο. Οποιαδήποτε αποσαφήνιση ή εκτροπή από το θέμα μπορεί να τιμωρήσει το περιεχόμενό σας.

Τυπικό μήκος άρθρου

Ο αλγόριθμος της Google ανταμείβει τους εκδότες που παράγουν το καλύτερο περιεχόμενο που μπορούν. Το περιεχόμενο σύντομης μορφής μπορεί να χάσει σημαντικές λεπτομέρειες, γι’ αυτό προσπαθήστε να επεκτείνετε το περιεχόμενό σας.

Απόσπασμα περιεχομένου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει τίτλο SEO και Meta Description κατά τη μεταφόρτωση του περιεχομένου. Αυτά λειτουργούν ως αποσπάσματα περιεχομένου. Ο χρήστης καθορίζει εάν το περιεχόμενο είναι χρήσιμο ή όχι διαβάζοντας το απόσπασμα.

Ειδήσεις Google SEO Τακτικές

Αειθαλές περιεχόμενο

Αρκετοί ειδικοί των Ειδήσεων Google παρατήρησαν ότι το αειθαλές περιεχόμενο κατατάσσεται συχνά σε αυτήν την πλατφόρμα. Ως εκ τούτου, δημιουργήστε αειθαλές περιεχόμενο για ένα θέμα. Στη συνέχεια, δημοσιεύστε νέα και χρονικά δεσμευμένα άρθρα για το ίδιο θέμα και δημιουργήστε ένα backlink προς το αειθαλές περιεχόμενο.

Ταχύτητα Κάλυψης

Πρέπει να καλύψετε μια viral ή σπαστική ιστορία όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Μπορείτε να δημιουργήσετε αρχικά περιεχόμενο σύντομης μορφής αλλά έγκυρο. Μόλις το περιεχόμενο αποκτήσει έλξη, μπορείτε να συνεχίσετε να το ενημερώνετε.

Εκδοτική Αρχή

Πρέπει να δημιουργήσετε μια αντίληψη γύρω σας ότι έχετε δημοσιεύσει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με συνέπεια.

Ομαδοποίηση ιστοριών

Δημιουργήστε ένα επίπεδο ιστοριών δημοσιεύοντας 3 έως 4 ακόμη κομμάτια περιεχομένου για το ίδιο θέμα με ενημερώσεις μόλις καλύψετε μια έκτακτη είδηση. Μην ξεχάσετε να συνδέσετε όλο αυτό το περιεχόμενο.

Διευθύνσεις URL και επικεφαλίδες

Το URL και η επικεφαλίδα περιεχομένου πρέπει να ταιριάζουν με τις τυπικές οδηγίες SEO για οποιονδήποτε ιστότοπο.

Longtail Stories

Καλύψτε περισσότερες ιστορίες για να αυξήσετε την εξουσία του ιστότοπου και να εμφανιστείτε στις Κορυφαίες ιστορίες. Αυτή η αξιοπιστία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους άλλους όταν καλύπτετε έκτακτες ειδήσεις.

Προσέχετε συχνά το Google Trends για να λαμβάνετε ιδέες για δημοφιλές περιεχόμενο.

ΠΟΛΥΜΕΣΑ

Είναι ανεπίσημα υποχρεωτικό να χρησιμοποιείτε σχετικά, ενδεχομένως πρωτότυπα, γνήσια και υψηλής ποιότητας γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες, βίντεο, ήχο κ.λπ., με το περιεχόμενό σας.

Ειδήσεις Google και EAT

Το EAT είναι μια κρίσιμη οδηγία για τη δημιουργία περιεχομένου της Google που πρέπει να ακολουθούν οι εκδότες. Δεν είναι παράγοντας κατάταξης, αλλά επηρεάζει πολύ τους αλγόριθμους της Google. Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να χάσετε το EAT όταν εξασκείτε το SEO των Ειδήσεων Google. EAT σημαίνει τα ακόλουθα:

  • Το επίπεδο εξειδίκευσης(Ε) ενός δημιουργού περιεχομένου ή εκδότη
  • Το επίπεδο εξουσίας(Α) του περιεχομένου ή του ιστοτόπου φιλοξενίας του
  • Ο βαθμός αξιοπιστίας (T) ενός ιστότοπου, συγγραφέα ή περιεχομένου

Όταν ο ιστότοπος και το περιεχόμενό σας εμφανίζουν εξαιρετική διεπαφή χρήστη και ακολουθούν τα πρότυπα περιεχομένου της Google, το περιεχόμενό σας λαμβάνει καλύτερη βαθμολογία EAT από τον ανταγωνιστή σας. Για να κατατάξετε σε μια πλατφόρμα που μοιάζει με τις Ειδήσεις Google, απαιτείται μεγαλύτερη βαθμολογία EAT.

Μπορείτε να αυξήσετε το EAT στρατολογώντας έναν ειδικό του κλάδου για τη δημιουργία περιεχομένου, βελτιστοποιώντας το δημοσιευμένο περιεχόμενο για ετικέτες HTML, προσθέτοντας αξία στο περιεχόμενο και κατέχοντας έναν ιστότοπο υψηλής εξουσιοδότησης.

Τελικές Λέξεις

Οι εκδότες περιεχομένου, τα πρακτορεία ειδήσεων και οι ιδιοκτήτες ιστότοπων πρέπει να επικεντρωθούν σε εξωτερικές πλατφόρμες δημοσίευσης περιεχομένου περισσότερο από τις δικές τους ιστοσελίδες. Οι Ειδήσεις Google είναι μια τέτοια πλατφόρμα που απαιτεί την άμεση προσοχή σας.

Ακολουθήστε τις συμβουλές SEO, τις τακτικές και τις βέλτιστες πρακτικές των Ειδήσεων Google που αναφέρονται παραπάνω για να ξεκινήσετε την κατάταξη στην εφαρμογή Ειδήσεις Google και την εφαρμογή ιστού.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το Google Web Stories.