Εγγραφή Screencast και αποθήκευση σε μορφή MP4, AVI, OGG, WebM ή GIF


Οι εφαρμογές μετάδοσης οθόνης δεν είναι πλέον σπάνιες και είναι εύκολο να βρείτε μια εφαρμογή που θα καταγράφει εκπομπές οθόνης χωρίς χρονικούς περιορισμούς για τη διάρκεια ενός βίντεο που μπορείτε να εγγράψετε. Πρακτικά δεν μπορείτε να επιλέξετε όταν πρόκειται να επιλέξετε μια εφαρμογή και το VClip είναι απλώς μια άλλη εφαρμογή προβολής οθόνης που πρέπει να εξετάσετε. Η εφαρμογή ξεχωρίζει προσφέροντας στους χρήστες πλούσιες επιλογές σε μορφές εξόδου. Υποστηρίζει αποθήκευση σε μορφές MP4, OGG, WEBM, AVI και GIF. Ενώ οι μορφές MP4 και GIF είναι και οι δύο κοινές με τις εφαρμογές προβολής οθόνης, οι άλλες είναι σπάνιες. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί FFMPEG για την κωδικοποίηση βίντεο και η έξοδος, ανεξάρτητα από τη μορφή που επιλέγετε, είναι εξαιρετική. Το VClip σάς επιτρέπει επίσης να επιλέξετε τον ρυθμό καρέ για εγγραφή. Έρχεται με τρεις προεπιλογές ρυθμού καρέ για να διαλέξετε.

  7 Καλύτερα Εργαλεία Παρακολούθησης Διακόπτη Δικτύου

Ανοίξτε το VClip και αλλάξτε το μέγεθος του παραθύρου γύρω από την περιοχή στην οθόνη σας που θέλετε να εγγράψετε. Πριν κάνετε κλικ στην «Εγγραφή», ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο κουμπί Εγγραφή και επιλέξτε από τους τρεις ρυθμούς καρέ, 15 καρέ ανά δευτερόλεπτο, 25 καρέ ανά δευτερόλεπτο και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με ποιο ρυθμό καρέ θέλετε να εγγράψετε.

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή, κάντε κλικ στο κουμπί «Αποθήκευση» για να αποθηκεύσετε την εκπομπή οθόνης σε μορφή MP4. Εάν θέλετε να το αποθηκεύσετε σε μία από τις άλλες υποστηριζόμενες μορφές, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο κουμπί Αποθήκευση και επιλέξτε τη μορφή στην οποία θέλετε να αποθηκεύσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Αποθήκευση».

  Πώς να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα της οθόνης στο iPhone ή το iPad σας

Δεν μπορείτε να ορίσετε διαφορετική μορφή ως την προεπιλεγμένη μορφή αποθήκευσης, η οποία είναι πιθανώς το μόνο μειονέκτημα που έχει το VClip. Δεν έχει καμία δυνατότητα επεξεργασίας. Η εφαρμογή αποθηκεύει μεμονωμένα καρέ για μια εκπομπή οθόνης και τα διατηρεί μέχρι να αποθηκεύσετε το τελικό βίντεο. Μπορείτε να ανοίξετε απευθείας οποιοδήποτε από τα καρέ μέσα από το φάκελο «Πλαίσια» στον κατάλογο της εφαρμογής.

Το VClip λειτουργεί σε Windows 7 και νεότερες εκδόσεις. Είναι μια φορητή εφαρμογή και δεν απαιτεί εγκατάσταση.

Κατεβάστε το VClip