Είναι το NordVPN απεριόριστα δεδομένα;

Τα VPN μπορούν να είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό κομμάτι τεχνολογίας για χρήση όταν είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ένας από τους τρόπους με τους οποίους ορισμένοι πάροχοι απογοητεύονται είναι να ορίσουν ένα όριο δεδομένων σχετικά με το πόσο μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα VPN τους στο πλαίσιο ενός προγράμματος συνδρομής. Οι πιο αξιόπιστοι πάροχοι VPN γενικά δεν το κάνουν αυτό. Έτσι είναι απεριόριστα δεδομένα NordVPN? Είναι σίγουρα! Το NordVPN είναι ένας τέτοιος πάροχος καθώς επιτρέπει στους συνδρομητές απεριόριστο αριθμό δεδομένων κάθε μήνα.
Σε αυτό το άρθρο, θα προσδιορίσουμε γιατί αυτό είναι τόσο σημαντικό για τη χρήση VPN, καθώς και άλλα οφέλη από τη χρήση των υπηρεσιών του NordVPN.

Άλλα οφέλη του NordVPN

Ταχύτητα

Το NordVPN παρέχει στους συνδρομητές του μια δύσκολη ταχύτητα σύνδεσης. Οι χρήστες δεν παραπονιούνται συχνά για τη σύνδεσή τους με NordVPN που επιβραδύνει το χρόνο τους ενώ είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Όταν οι συνδέσεις είναι αργές, συχνά οφείλεται στο ότι οι διακομιστές βρίσκονται σε απίστευτα μεγάλη απόσταση από τον χρήστη, αλλά σπάνια υπάρχει ουσιαστική διαφορά στη συνολική εμπειρία.

  Τα καλύτερα VPN για Mac 2024 (Μάρτιος)

Μεγάλη γκάμα εργαλείων ασφαλείας

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους ένα VPN μπορεί να ενισχύσει πόσο ασφαλές κάνει ένα χρήστη το VPN του. Το NordVPN χρησιμοποιεί πολλά διαφορετικά εργαλεία ταυτόχρονα, καθιστώντας το VPN του εξαιρετικά ασφαλές στη χρήση. Πρώτον, έχει μια δυνατότητα kill switch, έτσι ώστε οι χρήστες να μην εκτίθενται ποτέ η χρήση τους σε περίπτωση διακοπής ενός VPN — έστω και για μια στιγμή ή δύο. Επιπλέον, το NordVPN χρησιμοποιεί split tunneling και μια αποκλειστική διεύθυνση IP που βελτιώνει ουσιαστικά την προστασία των δεδομένων σας. Τέλος, χρησιμοποιεί AES με κλειδιά 256 bit για τη μέθοδο κρυπτογράφησης του. Ακόμη και η αμερικανική κυβέρνηση το χρησιμοποιεί αυτό.

Παγκόσμιο δίκτυο

Είναι σημαντικό ότι το δίκτυο του NordVPN είναι διάστικτο σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι χρήσιμο για τους χρήστες καθώς σημαίνει ότι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έναν διακομιστή που χρειάζονται σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη. Το αποτέλεσμα είναι να μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τυχόν ιστοτόπους με γεωγραφικούς περιορισμούς και να έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμούν.

  Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους στο Πακιστάν χρησιμοποιώντας ένα VPN

Κανένα αρχείο

Σε ορισμένους χρήστες VPN δεν αρέσει το γεγονός ότι ο πάροχος VPN διατηρεί μια καρτέλα σχετικά με τις συνδέσεις που δημιουργούν. Το NordVPN δεν θέτει τέτοιο πρόβλημα καθώς δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής των διαδικτυακών δραστηριοτήτων του χρήστη του. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορεί να παραδώσει κανένα αρχείο σε τρίτους εάν το ζητήσουν.

Χρήσεις του NordVPN

Πρόσβαση σε βιβλιοθήκες ροής βίντεο

Ένας από τους λόγους που έχετε ένα απεριόριστο πακέτο δεδομένων με έναν πάροχο VPN είναι να είστε ελεύθεροι να μεταδίδετε βίντεο και ταινίες χωρίς να φοβάστε ότι αυτά τα βαριά αρχεία δεδομένων θα σας καταστρέψουν. Η υπερβολική παρακολούθηση τηλεόρασης οπουδήποτε στον κόσμο είναι επομένως μια δυνατότητα και γίνεται χωρίς να ανησυχείτε ότι δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το τέλος της αγαπημένης σας τηλεοπτικής εκπομπής. Επιπλέον, το NordVPN είναι σε θέση να ξεμπλοκάρει τυχόν βιβλιοθήκες ροής βίντεο που συχνά επηρεάζονται από γεωγραφικούς περιορισμούς — βοηθώντας έτσι τους χρήστες όταν ταξιδεύουν ή στο εξωτερικό.

Προστασία ευαίσθητων δεδομένων

Ο όγκος των ευαίσθητων δεδομένων που όλοι μεταφέρουμε στο διαδίκτυο είναι τεράστιος — και το κάνουμε όλο και πιο συχνά. Ως αποτέλεσμα, πρέπει όλοι να λάβουμε σοβαρά υπόψη την ασφάλειά μας στο διαδίκτυο και η χρήση ενός VPN με πολλές δυνατότητες ασφαλείας όπως το NordVPN είναι ένας βασικός τρόπος για να διατηρήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους ασφαλείς στο διαδίκτυο. Η απάτη στο Διαδίκτυο είναι κάτι που μπορεί να μας επηρεάσει ουσιαστικά όλους, επομένως το να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να την αποτρέψουμε είναι πολύ καλύτερο από το να πρέπει να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τη διείσδυση χάκερ στο δίκτυό σας.

  Αξίζει πραγματικά ένα VPN; 2024 (Μάρτιος)

συμπέρασμα

Το NordVPN είναι εδώ και πολύ καιρό ηγέτης της αγοράς στον κόσμο του VPN και ήταν δύσκολο να απομακρυνθεί από την κυριαρχία του χάρη στη συνεχή αναθεώρηση των δυνατοτήτων του και στην όσο το δυνατόν πιο φιλική προς τον χρήστη. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι τα απεριόριστα πακέτα δεδομένων που σημαίνει ότι οι χρήστες είναι ελεύθεροι να μεταδίδουν τόσο περιεχόμενο μέσω του VPN και της σύνδεσής τους στο Διαδίκτυο όσο το επιτρέπει ο ISP τους. Επιπλέον, παρέχει επίσης αυτό το τόσο απαραίτητο επιπλέον επίπεδο προστασίας που χρειαζόμαστε όλοι τώρα — δεδομένου του όγκου των προσωπικών δεδομένων που μεταδίδουμε στο διαδίκτυο σε καθημερινή βάση. Η χρήση του NordVPN σημαίνει ότι οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που πραγματοποιείτε ή οποιαδήποτε βιντεοκλήση στην οποία συμμετέχετε δεν μπορεί να διεισδύσει από κανέναν άλλον εκτός από αυτόν που προοριζόταν.