Είναι το ExpressVPN πιο γρήγορο από το NordVPN;

Με τον κόσμο των παρόχων VPN να επεκτείνεται συνεχώς, δύο από τους ηγέτες της αγοράς εξακολουθούν να είναι σε θέση να παραμείνουν στην κορυφή του leader board χάρη σε ορισμένες έξυπνες δυνατότητες και ταχύτερες από ποτέ συνδέσεις. Το ExpressVPN και το NordVPN είναι εδώ και καιρό οι πάροχοι VPN που ξεπερνούν και απομακρύνουν το υψηλό τους βάθρο. Αυτό είναι δύσκολο να γίνει χάρη στη μεγάλη γκάμα πρόσθετων λειτουργιών που προσφέρουν και οι δύο εκτός από τις γρήγορες συνδέσεις τους.

Αλλά είναι το ExpressVPN πιο γρήγορο από το NordVPN? Συνολικά, θεωρείται το πιο γρήγορο VPN. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε γιατί συμβαίνει αυτό και επίσης γιατί η ταχύτητα είναι τόσο σημαντική σε μια υπηρεσία VPN.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN

Ένα VPN είναι ένα σημαντικό κομμάτι τεχνολογίας που θα πρέπει να χρησιμοποιούμε όλοι κάθε φορά που συνδέουμε στο διαδίκτυο. Καλύπτει τη διεύθυνση IP ενός χρήστη και κρυπτογραφεί τα δεδομένα που μεταδίδει ένας χρήστης. Κάτι τέτοιο βοηθά ουσιαστικά την ασφάλεια ενός χρήστη του Διαδικτύου, καθώς σημαίνει ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες μεταδίδονται από αυτόν τον χρήστη δεν μπορούν να διαβαστούν και δεν μπορούν να εντοπιστούν σε αυτόν. Αυτό είναι το κλειδί για να εμποδίσει τους χάκερ να συλλάβουν τυχόν ευαίσθητα δεδομένα που στέλνει ένα άτομο μέσω μιας σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Η απάτη στο Διαδίκτυο είναι ένα τεράστιο ζήτημα που τόσοι πολλοί από εμάς μπορούμε να βοηθήσουμε να αποτραπεί χρησιμοποιώντας ένα VPN.

  Ποιο είναι το καλύτερο πρωτόκολλο VPN;

Γιατί οι ταχύτητες σύνδεσης VPN είναι σημαντικές

Μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις από τη χρήση μιας σύνδεσης στο Διαδίκτυο είναι η χαμηλή ταχύτητα. Το να υποβάλλεστε σε προσωρινή αποθήκευση ή αδυναμία πρόσβασης σε έναν ολόκληρο ιστότοπο λόγω αργής σύνδεσης είναι απίστευτα απογοητευτικό – και δυστυχώς, μερικές φορές τα VPN μπορούν να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Με ορισμένους παρόχους VPN, το λογισμικό που έχει τεθεί σε εφαρμογή είναι γνωστό ότι επηρεάζει την διαδικτυακή εμπειρία ενός χρήστη.

Το NordVPN και το ExpressVPN είναι και τα δύο γνωστά για γρήγορο χρόνο σύνδεσης. Αυτό είναι σημαντικό καθώς σημαίνει ότι οι συνδρομητές του θα χρησιμοποιήσουν πραγματικά την τεχνολογία! Η χρήση ενός VPN είναι ζωτικής σημασίας, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, για τη διατήρηση της ασφάλειας στο διαδίκτυο. Ωστόσο, εάν το λογισμικό επιβραδύνει τη σύνδεση στο Διαδίκτυο τόσο πολύ που το να είναι συνδεδεμένο με ένα απλά δεν είναι πρακτικό, ένας χρήστης συχνά πιστεύει ότι η χρήση χωρίς VPN μερικές φορές πρέπει να γίνεται — ή να γίνεται εντελώς χωρίς ανά πάσα στιγμή.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός VPN και ενός διακομιστή μεσολάβησης

Πολλοί από εμάς τώρα χρησιμοποιούμε τους υπολογιστές ή τα tablet ή τα smartphone μας για ροή περιεχομένου βίντεο ή για άλλες διαδικτυακές δραστηριότητες. Η χαμηλή ταχύτητα σύνδεσης VPN μπορεί να σας κρατήσει ασφαλείς ενώ παρακολουθείτε την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή, αλλά θα αφήσει επίσης έναν χρήστη σε προσωρινή αποθήκευση ή απλώς θα μην μπορεί να παρακολουθήσει καθόλου την εκπομπή χωρίς pixelation. Οι παίκτες μπορεί να διαπιστώσουν ότι τα παιχνίδια τους διακόπτονται σε μεγάλο βαθμό από παύσεις, καθιστώντας έτσι τον χρόνο online άκυρο. Εάν χρησιμοποιείτε σύνδεση VPN για να είστε ασφαλείς ενώ συμμετέχετε σε τέτοιες δραστηριότητες, είναι επομένως ζωτικής σημασίας να χρησιμοποιείτε ένα VPN με ταχύτητες που μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μετάδοσης δεδομένων σας.

Είναι το ExpressVPN πιο γρήγορο από το NordVPN;

Τόσο το ExpressVPN όσο και το NordVPN προσφέρουν αρκετά αξιόπιστες ταχύτητες σύνδεσης. Η πλειονότητα των χρηστών θα διαπιστώσει ότι ο ένας από τους δύο είναι σε θέση να τους δώσει μια σύνδεση που λειτουργεί για τις ανάγκες τους. Ωστόσο, οι βαρείς χρήστες και οι ειδικοί μπορεί να διαπιστώσουν ότι απαιτούν τις αστραπιαίες γρήγορες συνδέσεις του ExpressVPN. Και τα δύο θα επιτρέψουν στους χρήστες να κατεβάζουν περιεχόμενο γρήγορα και να μεταδίδουν βίντεο χωρίς αποθήκευση, αλλά το ExpressVPN προσφέρει ταχύτητες σύνδεσης που είναι γρήγορες όπου κι αν βρίσκεται ο διακομιστής VPN που χρησιμοποιείται. Αυτό είναι το κλειδί για τους χρήστες που θέλουν να ξεμπλοκάρουν περιεχόμενο από ιστότοπους σε όλες τις γωνιές του πλανήτη — ανεξάρτητα από το σε τι έχουν πρόσβαση ή πόσα δεδομένα απαιτούν.

  NordVPN πώς να αποκτήσετε δωρεάν (δοκιμασμένο Απρίλιος 2024)

συμπέρασμα

Οι ταχύτητες VPN είναι το κλειδί που πρέπει να διερευνήσετε πριν εγγραφείτε σε οποιαδήποτε συνδρομή με έναν πάροχο VPN. Εάν επιλέξετε έναν πάροχο με χαμηλές ταχύτητες σύνδεσης, θα διαπιστώσετε ότι είστε επιρρεπείς στο να μην χρησιμοποιείτε καθόλου την τεχνολογία — ακόμα κι αν την πληρώνετε! Ενώ οι διαταράκτες έρχονται συνεχώς στην αγορά στη σφαίρα VPN, οι ExpressVPN και NordVPN είναι δύο πάροχοι που έχουν από καιρό επιτυχημένη χάρη στις γρήγορες ταχύτητες σύνδεσής τους. Το ExpressVPN τοποθετεί το NordVPN στη δημοσίευση όσον αφορά τις προσφερόμενες ταχύτητες, αλλά για τον καθημερινό χρήστη, κάθε πάροχος θα πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός.