Είναι το AT&T TV το ίδιο με το DIRECTV Login;

Το AT&T TV είναι μια υπηρεσία ροής ζωντανής τηλεόρασης που προσφέρει τίτλους κατ’ απαίτηση μέσω αποκωδικοποιητή. Η υπηρεσία μεταδίδεται μέσω του Διαδικτύου παρέχοντας κανάλια σύμφωνα με την επιλογή του χρήστη. Το AT&T TV NOW ήταν παλαιότερα γνωστό ως DIRECT NOW και μετονομάστηκε ως DIRECTTV STREAM το 2021. Μαζί με τη ροή στην τηλεόραση, μια εφαρμογή για κινητά είναι επίσης μια επιλογή για τους χρήστες να παρακολουθούν DIRECTTV εν κινήσει. Εάν είστε κάποιος που αναζητά απαντήσεις για την AT&T TV όπως η σύνδεση DIRECTV, τότε έχετε φτάσει σε μια τέλεια σελίδα. Έχουμε έναν τέλειο οδηγό για εσάς που θα σας εξοικειώσει με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη σύνδεση στον λογαριασμό σας DIRECTV Now. Επίσης, ο γιατρός μας θα σας βοηθήσει να απαντήσετε σε όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με το εάν μπορείτε να αποκτήσετε τώρα το DIRECTV δωρεάν με το ATT και γιατί δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο DIRECTV στην τηλεόρασή σας. Οπότε, προετοιμαστείτε και βρείτε όλες τις ερωτήσεις σας απαντημένες στον all-in-one οδηγό μας.

Είναι το AT&T TV το ίδιο με το DIRECTV Login;

Ναι, η σύνδεσή σας στην AT&T TV γίνεται αποδεκτή ως σύνδεση DIRECTV για έλεγχο ή διαχείριση του λογαριασμού σας DIRECTV. Μπορείτε να διαχειριστείτε πολλές υπηρεσίες συνδέοντας τον λογαριασμό σας και μπορείτε να περιμένετε την ίδια εξαιρετική υπηρεσία, βιβλιοθήκη κατ’ απαίτηση, επιλογή καναλιών και άλλες λειτουργίες εφαρμογής κατά την πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Τώρα, εδώ έχουμε εξηγήσει εν συντομία για την AT&T TV και το DIRECTV. Επίσης, απαντήσαμε στο ερώτημά σας σχετικά με το εάν μπορείτε να αποκτήσετε τώρα το DIRECTV δωρεάν με ATT ή όχι.

  Χρησιμοποιήστε το iTunes Home Sharing για ροή μουσικής από την επιφάνεια εργασίας στο iPhone σας

Τι είναι η AT&T TV;

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ότι η AT&T TV είναι ίδια με τη σύνδεση DIRECTV, πρέπει να γνωρίζετε τι είναι η AT&T TV. Έτσι, η AT&T TV είναι μια υπηρεσία ροής που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα βίντεο κατ’ απαίτηση, υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης και εγγραφή DVR στο cloud. Μπορείτε να απολαύσετε την υπηρεσία με το set-up box στην τηλεόραση καθώς και σε κινητά τηλέφωνα. Μεταδίδεται μέσω του Διαδικτύου όπως οι περισσότερες άλλες υπηρεσίες ροής.

Τι είναι το DIRECTV;

Το DIRECTV είναι ένας από τους δημοφιλείς και μεγαλύτερους παρόχους δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης στον κόσμο. Είναι παρόμοιο με έναν πάροχο καλωδίων και μεταδίδει ψηφιακή τηλεόραση και ήχο στις τηλεοράσεις των χρηστών. Δεν απαιτείται Διαδίκτυο για τη χρήση του DIRECTV καθώς είναι μια αυτόνομη υπηρεσία τηλεόρασης. Αυτό δίνει στους χρήστες του το πλεονέκτημα της χρήσης του παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου τους. Ο εξοπλισμός που απαιτείται για την έναρξη παρακολούθησης DIRECTV περιλαμβάνει ένα δορυφορικό πιάτο, έναν δέκτη και ένα τηλεχειριστήριο.

Το DIRECTV Now είναι ξεχωριστό από το DIRECTV και ανήκει στην AT&T. Το όνομα του DIRECTV NOW έχει αλλάξει σε AT&T NOW. Μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας DIRECTV Now και να παρακολουθήσετε διάφορα κανάλια μέσω του Διαδικτύου χωρίς να χρειάζεστε συνδρομή στην καλωδιακή τηλεόραση.

Πώς μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην AT&T;

Μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην AT&T επισκεπτόμενοι τον επίσημο ιστότοπο του ΤΟ ΑΤΤ ΜΟΥ. Με τη σύνδεση στον λογαριασμό σας, μπορείτε να διαχειριστείτε την ασύρματη, U-verse και DIRECTV AT&T, να προβάλετε ή να πληρώσετε λογαριασμούς, να αλλάξετε προγράμματα ή πακέτα, να ελέγξετε τη χρήση και επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες Διαδικτύου ή τηλεφώνου στο σπίτι.

Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας AT&T με την εφαρμογή AT&T.

1. Στο κινητό ή το tablet σας, μεταβείτε στο att.com/myattapp σελίδα.

2. Στείλτε μήνυμα myATT στο 556699 από τη συσκευή σας και θα λάβετε έναν σύνδεσμο για τη λήψη της εφαρμογής.

3. Τώρα, Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην AT&T με το ίδιο αναγνωριστικό και κωδικό πρόσβασης και ξεκινήστε να διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας στο τηλέφωνό σας.

Είναι ο κωδικός DIRECTV ο ίδιος με τον ATT;

Για πελάτες με αναγνωριστικό χρήστη και κωδικό πρόσβασης AT&T, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας DIRECTV με το ίδιο αναγνωριστικό χρήστη και Κωδικός πρόσβασης και να το διαχειριστείς. Ανεξάρτητα με τον οποίο συνδέεστε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης και να έχετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε λογαριασμό ή υπηρεσίες που συνδέονται με το αναγνωριστικό.

  Πώς ακυρώνετε το CBS στο Roku

Μπορείτε να αποκτήσετε το DirecTV τώρα δωρεάν με το ATT;

Το όνομα της υπηρεσίας DIRECTV NOW έχει αλλάξει σε AT&T TV NOW. Με τον ίδιο τρόπο που η AT&T TV NOW και η AT&T TV μετονομάστηκαν σε DIRECTV STREAM το 2021. Για πελάτες που έχουν ήδη συνδρομή στην AT&T. Προσφέρει την υπηρεσία ροής τηλεόρασης DirectTV Now, στην οποία θα έχετε πρόσβαση στην ίδια εξαιρετική υπηρεσία, επιλογή καναλιών, βιβλιοθήκη κατά παραγγελία, εξαιρετικό cloud DVR και την ίδια λειτουργικότητα εφαρμογής.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο DIRECTV σας στο Διαδίκτυο;

Ναι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο DIRECTV σας online. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση οποτεδήποτε και οπουδήποτε με το DIRECTV. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στην ψυχαγωγία DIRECTV χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό και τον κωδικό πρόσβασής σας. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε την επιλογή Παρακολούθηση Διαδικτύου σε αυτήν, η οποία θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε στους διαθέσιμους τίτλους σας και να κάνετε την επιλογή σας.

Πώς μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας DIRECTV Now

Το DIRECT Now είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία ροής που επιτρέπει στους χρήστες της να παρακολουθούν ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια. Για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας DIRECT Now:

1. Επισκεφθείτε το Δικτυακός τόπος DIRECTV στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο SIGN IN στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Επιλέξτε ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ από το αναπτυσσόμενο μενού.

4. Τώρα, Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το User ID και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Μπορείτε να συνδεθείτε στο DIRECTV STREAM με λογαριασμό DIRECTV;

Το DIRECTV STREAM είναι μια έκδοση του DIRECTV με δυνατότητα ροής. Και οι δύο υπηρεσίες έχουν το ίδιο αναγνωριστικό και κωδικό πρόσβασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στο DIRECTV STREAM. Μπορείτε απλά να εγγραφείτε ΑΜΕΣΗ ΡΟΗ από την επίσημη ιστοσελίδα και σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τα διαπιστευτήρια του ήδη υπάρχοντος λογαριασμού σας, μπορείτε να ζητήσετε νέο κωδικό πρόσβασης.

Πώς μπορείτε να βρείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο DIRECTV

Τώρα που ξέρετε, η AT&T TV είναι ίδια με τη σύνδεση DIRECTV. Ήρθε η ώρα να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν θυμάστε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας, μπορείτε να τα ανακτήσετε ή να επαναφέρετε τον κωδικό εισόδου σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ανακτήσετε το όνομα χρήστη σας στο DIRECTV:

  Ένας οδηγός για τη συνέχιση της επιχείρησης [+4 Software]

1. Πηγαίνετε στο Οθόνη σύνδεσης του DIRECTV και κάντε κλικ στο Ξεχάσατε το αναγνωριστικό χρήστη;.

2. Τώρα, πληκτρολογήστε το email επικοινωνίας σας και κάντε κλικ στο Continue.

3. Θα λάβετε το αναγνωριστικό χρήστη στη διεύθυνση email σας για να το ανακτήσετε για το DIRECTV.

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τον αλλάξετε:

Σημείωση: Ο προσωρινός κωδικός πρόσβασης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση στο λογαριασμό DIRECTV.

4. Ανοίξτε το Οθόνη σύνδεσης του DIRECTV και κάντε κλικ στο Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;.

5. Τώρα, εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας στο πλαίσιο και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

6. Θα λάβετε έναν προσωρινό κωδικό πρόσβασης στο email σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λάβετε νέο κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης στο πεδίο εισαγωγής και να κάνετε κλικ στο Συνέχεια.

7. Τώρα, εισαγάγετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας και επιβεβαιώστε τον.

8. Τέλος, επιλέξτε Συνέχεια.

Γιατί ο κωδικός DIRECTV σας δεν λειτουργεί;

Εάν ο κωδικός πρόσβασης DIRECTV δεν λειτουργεί, μπορεί να οφείλεται σε λανθασμένο κωδικό πρόσβασης. Εάν είστε σίγουροι για τη χρήση του σωστού κωδικού πρόσβασης, πρέπει να ελέγξετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Τέλος, εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας, μπορείτε να προχωρήσετε στην επαναφορά του.

Γιατί δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο DIRECTV στην τηλεόρασή σας;

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση στο DIRECTV στην τηλεόρασή σας, ενδέχεται να εισάγετε λάθος αναγνωριστικό χρήστη ή κωδικό πρόσβασης. Ένα άλλο πρόβλημα μπορεί να είναι με την εφαρμογή DIRECTV. Εάν ναι, δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε και, στη συνέχεια, να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή DIRECTV στην τηλεόρασή σας. Επιτέλους, εάν το πρόβλημα παραμένει, το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στην ίδια την DIRECTV, οπότε περιμένετε να λειτουργήσουν ξανά οι διακομιστές της.

Γιατί δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας DIRECTV;

Προκύπτουν προβλήματα με την πρόσβαση στον λογαριασμό σας DIRECTV λόγω λανθασμένου αναγνωριστικού ή κωδικού πρόσβασης. Εάν τυχαίνει να έχετε ξεχάσει τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας, ενδέχεται να έχετε πρόβλημα πρόσβασης σε αυτόν. Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι η εκκρεμότητα πληρωμής του λογαριασμού σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή DIRECTV που χρησιμοποιείτε είναι ενημερωμένη με την πιο πρόσφατη έκδοση.

Πώς μπορείτε να δείτε τον λογαριασμό σας DIRECTV στο Διαδίκτυο;

Για να δείτε το λογαριασμό σας στο διαδίκτυο, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας DIRECTV. Μόλις ολοκληρωθεί, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δείτε τον λογαριασμό σας DIRECTV στο διαδίκτυο:

  • Κατά το άνοιγμα του λογαριασμού σας, μεταβείτε στο Χρεώσεις & Πληρωμές Ενότητα.
  • Θα δείτε το τρέχον υπόλοιπό σας, τις πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν, την ημερομηνία λήξης, καθώς και το ποσό της τελευταίας πληρωμής που λάβατε.
  • Μπορείτε να ανοίξετε την Προβολή λογαριασμού για να ελέγξετε 24 μήνες πρόσφατους λογαριασμούς.

***

Ελπίζουμε ότι το έγγραφό μας για την AT&T TV είναι το ίδιο με τη σύνδεση στο DIRECTV και κατάφερε να απαντήσει σε όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με την AT&T TV και το DIRECTV. Εάν ναι, ενημερώστε μας πώς θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε. Μπορείτε επίσης να αφήσετε άλλες ερωτήσεις ή προτάσεις σας στην ενότητα σχολίων που δίνεται παρακάτω.