Είναι νόμιμη η IPTV στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ινδία;

Το IPTV είναι μια υπηρεσία τηλεόρασης που σας παρέχεται χωρίς καλωδιακή ή δορυφορική σύνδεση. Η IPTV είναι μια νέα τεχνολογία και όλο και περισσότερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών επιλέγουν να παρέχουν στους χρήστες τους υπηρεσίες IPTV. Οι υπηρεσίες IPTV σάς παρέχουν επιλογές για να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα χωρίς να χρειάζεται να ακολουθείτε πρόγραμμα προγραμμάτων. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια νέα τεχνολογία, πολλοί χρήστες δεν γνωρίζουν τις υπηρεσίες IPTV. Σε αυτόν τον οδηγό, θα συζητήσουμε τι είναι το IPTV και ποιες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε εσάς. Θα εξηγήσουμε επίσης εάν η IPTV είναι νόμιμη στις ΗΠΑ και την Ινδία και εάν είναι ασφαλής η χρήση της IPTV για παρακολούθηση τηλεόρασης.

Είναι νόμιμη η IPTV στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ινδία;

Θα μάθετε εάν η IPTV είναι νόμιμη περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Τι είναι μια Υπηρεσία IPTV;

Το IPTV είναι συντομογραφία του Internet Protocol Television. Στην αρχή, η IPTV μπορεί να ακούγεται σαν ένας άγνωστος όρος, αλλά είναι μια από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες Διαδικτύου. Οποιαδήποτε υπηρεσία τηλεόρασης που λαμβάνετε από το διαδίκτυο μπορεί να θεωρηθεί υπηρεσία IPTV. Αυτό σημαίνει ότι όταν συνδέεστε σε μια υπηρεσία τηλεόρασης με διεύθυνση IP και όχι με καλωδιακή σύνδεση, η υπηρεσία είναι γνωστή ως υπηρεσία IPTV. Εδώ, το IP (Internet Protocol) είναι το πρωτόκολλο επικοινωνίας που επιτρέπει τη λειτουργία του Διαδικτύου. Επομένως, με απλά λόγια, μια IPTV είναι μια τηλεόραση που χρησιμοποιεί IP για τηλεοπτική μετάδοση αντί για παραδοσιακές μεθόδους όπως η δορυφορική ή η καλωδιακή τηλεόραση.

Γενικά, η IPTV μπορεί επίσης να αναφέρεται ως υπηρεσία βίντεο κατ’ απαίτηση. Γενικά, οι υπηρεσίες IPTV πρέπει να λαμβάνουν αδειοδοτημένες άδειες για τη διανομή τηλεοπτικού περιεχομένου. Υπάρχουν επίσης εκατοντάδες παράνομες υπηρεσίες IPTV. αργότερα, θα συζητήσουμε επίσης πώς λειτουργεί η παράνομη IPTV; Οι υπηρεσίες IPTV είναι πολύ δημοφιλείς λόγω της εύκολης προσβασιμότητάς τους και διαφόρων άλλων χαρακτηριστικών. Δεδομένου ότι το IPTV δεν ακολουθεί ένα σταθερό πρόγραμμα εκπομπών όπως η τυπική ζωντανή τηλεόραση, είναι εύκολο να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα. Αργότερα σε αυτόν τον οδηγό, θα συζητήσουμε εάν η IPTV είναι νόμιμη στις ΗΠΑ.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες IPTV στην Ινδία;

Τώρα που γνωρίζουμε τι είναι το IPTV, ας συζητήσουμε ποιες υπηρεσίες IPTV είναι διαθέσιμες στην Ινδία. Πολλοί άνθρωποι δεν είναι ξεκάθαροι εάν το IPTV είναι νόμιμο στην Ινδία, η απάντηση είναι ναι, είναι νόμιμο στην Ινδία. Η IPTV είναι μια νέα τεχνολογία που αυξάνεται συνεχώς σε δημοτικότητα. Πολλές φορές, οι χρήστες ενδέχεται να αμφισβητούν τη νομιμότητα της IPTV και το ερώτημα είναι ασφαλές στη χρήση της IPTV; Νομιμοποιήστε τις υπηρεσίες IPTV, οι οποίες είναι ασφαλείς στη χρήση και παρέχουν περιεχόμενο με άδεια χρήσης. Το IPTV έχει νομιμοποιηθεί σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, και υπάρχουν διάφοροι νόμιμοι πάροχοι υπηρεσιών IPTV. Τα παρακάτω είναι μερικοί από τους πιο αξιόπιστους παρόχους IPTV στην Ινδία.

  • IPTV από MTNL: MTNL έγινε ο πρώτος πάροχος IPTV της Ινδίας. Το MTNL iControl IPTV είναι μια υπηρεσία μέσω της οποίας οι πελάτες της MTNL μπορούν να προγραμματίσουν και να προσαρμόσουν την εμπειρία θέασης τηλεόρασης. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της υπηρεσίας είναι το Time Shift, το οποίο επιτρέπει στους καταναλωτές να μεταδίδουν τηλεοπτικές εκπομπές όποτε θέλουν. Το MTNL IPTV θα σας κοστίσει από 274 Rs έως 324 Rs το μήνα, ανάλογα με τα προγράμματα που θα επιλέξετε. Θα πρέπει επίσης να πληρώσετε 500 ρουπίες ως τέλος εγγραφής.

  • IPTV από BSNL: Το BSNL Οι υπηρεσίες IPTV είναι επίσης διαθέσιμες σε ορισμένα μέρη της Ινδίας. Η υπηρεσία που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Κεράλα, περιλαμβάνει 160 κανάλια free-to-air (FTA) και 163 κανάλια pay-per-view (PPV), τα οποία περιλαμβάνουν επίσης κανάλια HD. Το BSNL IPTV επιτρέπει στους πελάτες να επιλέξουν το πακέτο που τους ταιριάζει καλύτερα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να καταλάβετε πώς λειτουργεί η παράνομη IPTV.

  • IPTV από την Bharti Airtel: Bharti Airtel είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ινδία. Το Airtel Xstream Android box είναι ο πάροχος IPTV για τους χρήστες της Airtel. Εάν δεν είστε σίγουροι ότι η IPTV είναι νόμιμη στην Ινδία, η Bharti Airtel IPTV είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών στην Ινδία. Με το Airtel Xstream Android box, μπορείτε ακόμη και να μετατρέψετε την τυπική τηλεόρασή σας σε smart TV. Η τιμή για ένα κουτί ρύθμισης Airtel Xstream ξεκινά από 150 Rs.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες IPTV στις ΗΠΑ;

Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν είναι νόμιμη η IPTV στις ΗΠΑ, η απάντηση είναι ότι οι υπηρεσίες IPTV είναι νόμιμες στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο, ακόμα πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι είναι η IPTV και πώς να χρησιμοποιούν αυτήν την υπηρεσία. Εάν αναρωτιέστε αν είναι ασφαλές η χρήση του IPTV, είναι διαθέσιμες διάφορες νόμιμες υπηρεσίες IPTV και οι άνθρωποι μπορούν να εγγραφούν για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές όποτε θέλουν. Ακολουθούν μερικές από τις πιο διάσημες υπηρεσίες IPTV στις Ηνωμένες Πολιτείες.

  • TrendsNET: Το TrendsNET είναι ένας από τους πιο διάσημους παρόχους IPTV στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η υπηρεσία σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια δοκιμή μιας εβδομάδας για 4,99 $ πριν δεσμευτείτε πλήρως σε αυτήν. Μετά την ολοκλήρωση της δωρεάν δοκιμής, μπορείτε να επιλέξετε ένα πακέτο της επιλογής σας. το τυπικό πακέτο ξεκινά από 15,99 $ για ένα μήνα.

  • Tribe IPTV: Με περισσότερα από 7300 κανάλια, Tribe IPTV είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους IPTV στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η πρόσβαση στην υπηρεσία είναι δυνατή από οποιαδήποτε συσκευή Android, μια Amazon Firestick ή μια τηλεόραση Roku. Μια μηνιαία συνδρομή στο TrendsNet θα σας κοστίσει μόνο 10 $.

  • Xtream HD IPTV: Με Xtream HD IPTV, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση, ταινίες και σειρές ιστού σε συσκευές Android και IPTV. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ, τον Καναδά και ορισμένες άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Μπορείτε να λάβετε μηνιαία συνδρομή μόνο με 15,99 $. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς λειτουργεί η παράνομη IPTV;

  • Necro: Εάν δεν είστε σίγουροι εάν το IPTV είναι νόμιμο στις ΗΠΑ, Necro IPTV μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Διαθέσιμο για συσκευές Windows, Android και Fire TV Stick, το Necro είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες IPTV στις ΗΠΑ. Αν αναρωτιέστε είναι ασφαλές στη χρήση το IPTV, το Necro είναι μία από τις ασφαλέστερες διαθέσιμες υπηρεσίες IPTV. Λαμβάνετε πάνω από 2000 ζωντανά κανάλια με το Necro. Ένα πρόγραμμα συνδρομής ενός μήνα ξεκινά από 9,99 $. Μπορείτε επίσης να λάβετε μια δοκιμή 24 ωρών με μόλις 0,99 $.

  • Τάσεις IPTV: Τάσεις IPTV είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες και οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για 50,99 $. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια δοκιμή τριών ημερών για 2,99 $.

Επομένως, εάν δεν είστε σίγουροι για το τι είναι και πώς να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες IPTV στις ΗΠΑ, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες για να απολαύσετε τις τηλεοπτικές εκπομπές, τις ταινίες και το περιεχόμενο κατ’ απαίτηση.

Τι είναι οι παράνομες υπηρεσίες IPTV;

Τώρα που γνωρίζουμε την απάντηση στο εάν είναι νόμιμη η IPTV στην Ινδία και τις ΗΠΑ, ας συζητήσουμε τι είναι οι παράνομες IPTV και πώς λειτουργούν. Δεδομένου ότι υπάρχουν εκατοντάδες διαθέσιμες υπηρεσίες IPTV, μπορεί να είναι δύσκολο να επαληθευτεί εάν ένας πάροχος είναι νόμιμος ή όχι. Ωστόσο, μπορείτε να αναζητήσετε ορισμένα βασικά σημεία για να προσδιορίσετε εάν μπορείτε να εμπιστευτείτε έναν συγκεκριμένο πάροχο IPTV. Εάν αναρωτιέστε πώς λειτουργεί η παράνομη IPTV, μπορείτε να ελέγξετε τα ακόλουθα βασικά σημεία για να εντοπίσετε μια παράνομη υπηρεσία IPTV.

  • Εάν μια υπηρεσία IPTV φιλοξενείται εκτός της χώρας σας, μπορεί να είναι μια κόκκινη σημαία.
  • Εάν ο πάροχος διανέμει τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες χωρίς κατάλληλες άδειες και άδειες.
  • Εάν ένας πάροχος IPTV σας προσφέρει τηλεοπτικά κανάλια που δεν είναι διαθέσιμα στη χώρα σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι απάτη.
  • Εάν οι πληροφορίες σχετικά με τον πάροχο είναι πρόχειρες και ασυνεπείς, είναι καλό σημάδι ότι ο πάροχος είναι παράνομος.
  • Εάν ένας πάροχος IPTV υπόσχεται μια πολύ προσοδοφόρα συμφωνία με δωρεάν υπηρεσίες ή χαμηλές τιμές, μπορεί να είναι παράνομη.
  • Εάν ένας πάροχος IPTV σας ζητήσει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για ροή, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι είναι παράνομο.
  • Εάν ένας πάροχος IPTV σας ζητήσει να πληρώσετε με μη ανιχνεύσιμη μέθοδο πληρωμής, όπως κρυπτονομίσματα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι παράνομη.

Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές Ερωτήσεις)

Q1. Πώς μπορώ να αποκτήσω IPTV;

Απ. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν πάροχο IPTV για να λάβετε την υπηρεσία IPTV για την τηλεόρασή σας. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε μια υπηρεσία, καθώς μπορεί να υπάρχουν και πολλές παράνομες.

Ε2. Είναι παράνομη η χρήση IPTV;

Απ. Όχι, οι αδειοδοτημένες και καταχωρημένες υπηρεσίες IPTV δεν είναι παράνομες και συχνά έχουν άδεια διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου.

Ε3. Πώς μπορώ να ξέρω εάν μια υπηρεσία IPTV δεν είναι παράνομη;

Απ. Μπορείτε να αναζητήσετε διάφορα σήματα με μια υπηρεσία IPTV για να προσδιορίσετε εάν είναι νόμιμη ή όχι. Μπορείτε να ελέγξετε εάν διαθέτουν άδεια χρήσης ή όχι και εάν έχουν έναν τρόπο πληρωμής με δυνατότητα εντοπισμού ή όχι.

Ε4. Μπορώ να αποκτήσω IPTV στην Ινδία;

Απ. Ναι, υπάρχουν διάφορες νόμιμες και νόμιμες υπηρεσίες IPTV στην Ινδία, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές ανά πάσα στιγμή.

Q5. Μπορώ να αποκτήσω IPTV στις ΗΠΑ;

Απ. Ναι, υπάρχουν εκατοντάδες νόμιμες υπηρεσίες IPTV στις ΗΠΑ. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτές τις υπηρεσίες για να λάβετε υπηρεσίες τηλεόρασης κατά παραγγελία.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να καταλάβετε εάν η IPTV είναι νόμιμη ή όχι. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.

  Πώς να συνδέσετε το HomePod σε WiFi