Δοκιμάστε να παίξετε 9 εναλλακτικές λύσεις Wordle ως την επόμενη πρόκληση για παζλ

Είστε λάτρης των παιχνιδιών Wordle και ψάχνετε για άλλα τέτοια παιχνίδια καταιγισμού ιδεών;

Ακούμε τις ανάγκες σας!

Wordle! Ένα προκλητικό παιχνίδι που είναι trend στα charts gaming τους τελευταίους πολλούς μήνες. Το παιχνίδι έχει ληφθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές από την έναρξή του, τον Οκτώβριο του 2021.

Τα καλά νέα είναι ότι βρήκαμε κάποια παρόμοια παιχνίδια στο διαδίκτυο. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Wordle για να ανεβάσετε τις δεξιότητές σας στον καταιγισμό ιδεών σε ένα νέο επίπεδο.

Τι είναι το Wordle;

Το Wordle είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι καταιγισμού ιδεών που βασίζεται στο κλασικό παιχνίδι σταυρόλεξων. Ξεκίνησε ως ένα διαδικτυακό παιχνίδι λέξεων από τον Josh Wardle. Η New York Times Company απέκτησε αργότερα το παιχνίδι.

Είναι ένα παιχνίδι τακτοποίησης γραμμάτων που μπορείτε να παίξετε μεμονωμένα ή με φίλους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μαντέψετε μια σωστή μυστική λέξη σε 6 προσπάθειες. Οι βασικοί χρωματικοί κωδικοί για την εικασία χρωμάτων είναι οι εξής:

  • Πράσινο: δηλώνει το γράμμα και η θέση του γράμματος είναι σωστή
  • Κίτρινο: υποδηλώνει ότι το γράμμα είναι μέρος της λέξης, αλλά βρίσκεται σε λάθος θέση
  • Γκρι: ενημερώνει ότι το γράμμα δεν είναι μέρος της λέξης

Μόλις λύσετε τη λέξη παζλ, μπορείτε να μοιραστείτε τα αποτελέσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ένας τρόπος για να αναδείξετε τις αινιγματικές σας ικανότητες, που είναι ο κύριος λόγος της δημοτικότητάς του.

Εναλλακτικές λύσεις Wordle που πρέπει να δοκιμάσετε

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια με λέξεις, υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές εναλλακτικές στο Wordle. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα παιχνίδια στους ιστότοπούς τους ή να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Μερικά από αυτά είναι ελκυστικά και μπορεί να καταναλώσουν πολύ χρόνο, κάτι που μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε εθισμό.

Εκτός από αυτό, αυτά τα παιχνίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διασκεδαστικά περισπασμοί για να παίξετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Είναι ιδανικά για ελαφρύτερη ή πιο βαριά ψυχαγωγία και είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρουν ώρες απόλαυσης!

  Πώς να αλλάξετε εύκολα τις ρυθμίσεις συστήματος του Ubuntu με το Ubunsys

Sedecordle

Το Sedecordle είναι μια σκληρή εναλλακτική λύση του Wordle που σας προκαλεί να λύσετε πολλούς γρίφους ταυτόχρονα. Η διαφορά με αυτό το παιχνίδι είναι το επίπεδο δυσκολίας, καθώς πρέπει να μαντέψετε 16 διαφορετικές λέξεις πέντε γραμμάτων ταυτόχρονα.

Οι παίκτες ανακάλυψαν ότι το να μαντέψεις πολλές λέξεις δεν είναι εύκολο, σε αντίθεση με το Wordle, οπότε το Sedecordle γίνεται ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια παζλ λέξεων. Αυτό είναι το παιχνίδι για εσάς αν ψάχνετε για ένα απαιτητικό παζλ λέξεων.

Παίρνετε 21 προσπάθειες για να μαντέψετε 16 λέξεις. Ο χρωματικός κώδικας για το SedeCordle είναι ο ίδιος με το Wordle.

Word Master από την Octokatherine

Το Word Master κατασκευάστηκε από μια προγραμματίστρια Katherine Oelsner, ώστε ο αδελφός του να μπορεί να παίζει το παιχνίδι περισσότερες φορές καθημερινά.

Το παιχνίδι είναι το ίδιο με το Wordle. η μόνη διαφορά είναι ότι μπορείτε να το παίξετε όσες φορές θέλετε. Το να παίξετε αυτό το εναλλακτικό παιχνίδι Wordle είναι απλό. Πρέπει να μαντέψετε μια έγκυρη λέξη σε έξι προσπάθειες.

Εδώ είναι ο κωδικός χρώματος:

  • Πράσινο: Σωστό γράμμα στο σωστό σημείο.
  • Κίτρινο: Σωστό γράμμα σε λάθος σημείο
  • Γκρι: Λάθος γράμμα

Μπορείτε να αλλάξετε το παιχνίδι από φωτεινή σε σκοτεινή λειτουργία και να επιλέξετε ένα επίπεδο δυσκολίας από εύκολες, κανονικές και σκληρές επιλογές.

κουβέρτα

Το Quordle είναι μια από τις πιο δύσκολες εκδόσεις του παιχνιδιού Wordle. Εδώ, η κύρια διαφορά είναι ότι πρέπει να μαντέψετε τέσσερις λέξεις ταυτόχρονα σε μόλις εννέα προσπάθειες.

Ακριβώς όπως το Wordle, τα διαφορετικά χρώματα υποδηλώνουν την παρουσία γραμμάτων και θέσης. Ακολουθούν οι χρωματικοί κωδικοί των γραμμάτων μετά από κάθε εικασία.

  • Πράσινο: Το μαντέψιμο γράμμα είναι παρόν και βρίσκεται στη σωστή θέση της λέξης.
  • Κίτρινο: Το κίτρινο χρώμα υποδηλώνει το γράμμα που υπάρχει στη λέξη, αλλά είναι σε λάθος μέρος.
  • Γκρι: Σημαίνει ότι το γράμμα δεν είναι μέρος της λέξης.

Για να κερδίσετε το παιχνίδι, δοκιμάστε να στοχεύσετε στα πράσινα γράμματα. Μόλις ολοκληρώσετε το παιχνίδι, μπορείτε να μοιραστείτε τη βαθμολογία του αποτελέσματος στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ντορντλ

Το Dordle.io προέρχεται το όνομά του από έναν συνδυασμό Daily και Wordle. Με το όνομα, μπορείτε να παίζετε καθημερινά το παιχνίδι μαντείας λέξεων Dordle.

Όπως και ο Wordle, ο κύριος στόχος εδώ είναι να μαντέψετε τη λέξη και λαμβάνετε ένα νέο παζλ κάθε μέρα. Μην βιαστείτε να λύσετε το παζλ γιατί αν δεν μπορείτε να λύσετε το παζλ, θα πρέπει να περιμένετε την επόμενη μέρα για ένα νέο παζλ.

  10 καλύτερα προγράμματα θυγατρικών προσθηκών WordPress για να εγγραφείτε και να κερδίσετε χρήματα

Μπορείτε να το θεωρήσετε διπλή έκδοση του Wordle ως προς την παραλλαγή. Αντί να μαντέψετε μια λέξη σε έξι προσπάθειες (όπως στο Wordle), εδώ θα πρέπει να μαντέψετε δύο λέξεις σε επτά προσπάθειες.

Σταυρόλεξο

Το Crosswordle είναι ένα μοναδικό και προκλητικό παιχνίδι παζλ που συνδυάζει τις καλύτερες πτυχές του Wordle και του Sudoku. Σε αντίθεση με το Wordle, εδώ θα χρειαστεί να μαντέψετε τις λέξεις όπως ακριβώς κάνετε στο Sudoku. Μπορείτε να ξεκινήσετε την εικασία κάνοντας κλικ σε ένα βέλος και να ολοκληρώσετε την εργασία σε 6 προσπάθειες.

Οι λέξεις στο παιχνίδι ενημερώνονται καθημερινά, ώστε να μπορείτε πάντα να επιστρέφετε για μια νέα πρόκληση. Υπάρχει επίσης μια απεριόριστη λειτουργία, όπου μπορείτε να παίξετε όσες φορές θέλετε. Ή, εάν έχετε δημιουργικές δεξιότητες προγραμματιστή, μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στη λειτουργία Builder. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να επιλέξετε το μέγεθος του πλέγματος και την τελική απάντηση και το παιχνίδι κάνει τα υπόλοιπα.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, το Crosswordle είναι βέβαιο ότι θα ασκήσει τον εγκέφαλό σας!

Παίξτε Scrabble

Το Play Scrabble είναι ένα δημοφιλές διαδικτυακό εναλλακτικό παιχνίδι Wordle που μπορείτε να παίξετε ενάντια στον υπολογιστή σας ή ακόμα και με τους φίλους σας. Αυτό το παιχνίδι Scrabble είναι διαφορετικό από άλλα επειδή επικεντρώνεται στο παιχνίδι για πολλούς παίκτες.

Έχει επιλογές ταιριάσματος για διάφορες δεξιότητες, ώστε να μπορείτε να βρείτε γρήγορα κάποιον να παίξετε με αυτόν που είναι κοντά στις δυνατότητές σας.

Οι κατασκευαστές εφαρμογών έχουν διευκολύνει την αναπαραγωγή της στο πρόγραμμα περιήγησής σας και μπορείτε ακόμη και να κατεβάσετε την εφαρμογή Scrabble Go για κινητά σε Android και IOS. Αυτό το παιχνίδι, που κυκλοφόρησε επίσημα την Εθνική Ημέρα Scrabble, έχει 15*15 κενά τετράγωνα που γεμίζετε με γράμματα.

Το παιχνίδι έχει μια μεγάλη κοινότητα και κατατάσσει τους παίκτες με βάση τα σκορ τους. Στο Scrabble, όποιος έχει βαθμολογία 1600 ή υψηλότερη θεωρείται ειδικός. Κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό και προκλητικό, καθώς μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας ενάντια σε άλλους.

Παιχνίδι με βάφλες

Το Waffle είναι ένα παιχνίδι αναδιάταξης γραμμάτων όπου ο κύριος στόχος είναι να βρείτε τις σωστές λέξεις οριζόντια και κάθετα. Είναι ένα από τα κλασικά παιχνίδια εύρεσης λέξεων που βρίσκεις συνήθως στις εφημερίδες.

  Τι είναι το Reddit Karma και πώς μπορώ να το αποκτήσω;

Σχεδόν κάθε Βάφλα μπορεί να λυθεί σε 10 κινήσεις, αλλά προσπαθήστε να μην κάνετε περισσότερες από 15 κινήσεις για να το πετύχετε. Μόλις λύσετε το Waffle, λαμβάνετε ένα αστέρι για κάθε κίνηση που απομένει.

Μόλις σύρετε τα γράμματα στα κενά, το πράσινο υποδεικνύει εάν βρίσκονται στις σωστές θέσεις. Το ωραίο μέρος είναι ότι μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα στατιστικά της βαθμολογίας σας και το συνολικό καλύτερο σερί.

Mywordle

Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια παζλ λέξεων, το Mywordle σάς επιτρέπει να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο μήκος για τις λέξεις σας. Μόλις εισαγάγετε το μήκος της λέξης, κάντε κλικ στον σύνδεσμο δημιουργίας για να δημιουργήσετε έναν νέο σύνδεσμο για να παίξετε το παιχνίδι.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από τις επιλογές γλώσσας όπως Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά και να ορίσετε αυτήν που θέλετε να παίξετε.

Το παιχνίδι παρέχει επίσης πρόσθετες επιλογές, όπως λειτουργία σκούρου θέματος και λειτουργία αχρωματοψίας. Εξάλλου, η βασική ιδέα είναι η ίδια με αυτή που βρίσκετε στο Wordle.

Γεια σου Wordl

Τελευταίο στη λίστα μας είναι το Hello Wordl. Είναι ένα ριμέικ ενός παιχνιδιού Wordle και έχετε έξι προσπάθειες να μαντέψετε τη λέξη. Η χρωματική κωδικοποίηση είναι επίσης η ίδια. παίρνετε ένα νέο παζλ λέξεων κάθε μέρα.

Θα βρείτε τον ιστότοπο του παιχνιδιού πολύ βασικό, με αρκετές επιλογές για να αλλάξετε το χρωματικό θέμα σε σκοτεινή λειτουργία. Έχετε επίσης τη ρύθμιση για να αλλάξετε τη διάταξη του πληκτρολογίου και ένα κουμπί για να μοιραστείτε τον σύνδεσμο του παιχνιδιού.

Επιπλέον, παρέχουν επίσης την επιλογή να ορίσετε το επίπεδο δυσκολίας. Από προεπιλογή, είναι φυσιολογικό. αλλά μπορείτε να επιλέξετε επιλογές μεταξύ του σκληρού και του εξαιρετικά σκληρού επιπέδου.

συμπέρασμα

Είναι φυσικό να αναρωτιέστε ποια εναλλακτική λύση Wordle θα πρέπει να επιλέξετε τώρα που γνωρίζετε τόσες πολλές εναλλακτικές λύσεις Wordle.

Και για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση και εξαρτάται από την επιλογή σας.

Εάν είστε νέοι σε αυτήν την έννοια του καταιγισμού ιδεών λέξεων, μπορείτε να ελέγξετε το παιχνίδι Wordle στον ελεύθερο χρόνο σας. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να παίξετε Wordle με τους φίλους και την οικογένειά σας για ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Αν θέλετε να κατακτήσετε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, μην ξεχάσετε να δείτε συμβουλές και κόλπα για να κερδίσετε το Wordle.