Διορθώστε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα στα Likes στο Facebook

Το Facebook είναι γνωστό ως πρωτοπόρος μεταξύ των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης. Έχει αλλάξει και ενημερώθηκε με τα χρόνια, από τότε που κυκλοφόρησε το 2004. Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα του Facebook να μην εμφανίζει τα likes άλλων χρηστών στις αναρτήσεις τους στο Facebook. Η σελίδα δείχνει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα που να αρέσουν στο Facebook. Ο πιθανός λόγος για το πρόβλημα μπορεί να είναι επειδή το Facebook είναι εκτός λειτουργίας ή μπορεί να είναι προσωρινό σφάλμα. Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθουμε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα σχετικά με ζητήματα ομάδας Facebook.

Πώς να διορθώσετε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα στα likes στο Facebook

Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να μάθετε σχετικά με τις λύσεις για το σφάλμα προβολών FB χωρίς διαθέσιμα δεδομένα.

Τι σημαίνει το Facebook Λέει Όχι στα Διαθέσιμα Δεδομένα;

Όταν οι χρήστες πατούν σε likes, σχόλια ή θέλουν να δουν κάτι στο Facebook, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα. Οι χρήστες έχουν αναφέρει ότι όταν πατούν τα κουμπιά “μου αρέσει” ή σχολίων για οποιαδήποτε ανάρτηση, δεν μπορούν να δουν τίποτα και λαμβάνουν το μήνυμα σφάλματος “δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα”. Μπορεί να είναι ορατό και στις δύο αναρτήσεις, είτε είναι δικές σας είτε φίλων.

  Διορθώστε το σφάλμα λήξεως της συνεδρίας Facebook στο Android

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα στο Fb Προβολές Σφάλμα

Κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να πατήσει στις προβολές σε οποιαδήποτε ανάρτηση βίντεο και δεν μπορεί να δει τα δεδομένα που σχετίζονται με τα βίντεο, λαμβάνει το σφάλμα Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα στο Fb Views. Λίγα ελαττώματα ή σφάλματα στην εφαρμογή Facebook είναι ο λόγος για αυτό. Ενημερώνοντας την εφαρμογή, διαγράφοντας την προσωρινή μνήμη ή μεταβαίνοντας στον ιστότοπο του Facebook, μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα Σφάλμα ομάδας Facebook

Το σφάλμα No Data available μπορεί επίσης να αντιμετωπίσουν οι χρήστες σε ομάδες Facebook, εμποδίζοντάς τους να δουν τα μέλη ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που σχετίζεται με την ομάδα. Αυτό το πρόβλημα προκαλείται από ένα σφάλμα στην εφαρμογή Facebook, το οποίο μπορεί να επιλυθεί με εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης, ενημέρωση της εφαρμογής ή επίσκεψη στον ιστότοπο του Facebook.

Τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα “Μου αρέσει” στο Facebook χωρίς διαθέσιμα δεδομένα

Είναι πολύ ενοχλητικό αν δεν προλάβετε να δείτε τα “μου αρέσει” στην ανάρτησή σας, ωστόσο γνωρίζετε τον αριθμό των “μου αρέσει” στην ανάρτησή σας, αλλά δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα ονόματα των ατόμων που τους άρεσαν ή αντέδρασαν στην ανάρτησή σας Θέση. Ωστόσο, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω μεθόδους για να ελέγξετε εάν επιλύει τα προβλήματά σας.

Μέθοδος 1: Επαλήθευση κατάστασης διακομιστή

Πρώτα, δείτε αν το Facebook είναι προς το παρόν εκτός λειτουργίας. Ελέγχετε την κατάσταση του διακομιστή Facebook χρησιμοποιώντας τον ανιχνευτή πτώσης. Εδώ θα μάθετε για την πρόσφατη διακοπή λειτουργίας του Facebook. Μπορείτε να περιμένετε να επανέλθει το Facebook μόνο εάν ο διακομιστής είναι εκτός λειτουργίας. Υπάρχει πιθανότητα τα δεδομένα να μην είναι διαθέσιμα στο Facebook εάν ο διακομιστής Facebook είναι εκτός λειτουργίας. Περιμένετε μέχρι να λειτουργήσει ο διακομιστής του Facebook σε αυτήν την περίπτωση.

  Ξαναζήστε τα περασμένα σας χρόνια στο Facebook και το Instagram σε φωτογραφίες

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του Downdetector.

2. Βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε το μήνυμα, οι αναφορές χρηστών υποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν τρέχοντα προβλήματα στο Facebook στην οθόνη.

Μέθοδος 2: Χρήση διαφορετικής σύνδεσης

Θα ήταν δύσκολο να διερευνήσετε κάθε στοιχείο του δικτύου σας εάν υπήρχε πρόβλημα σύνδεσης. Βεβαιωθείτε ότι το δίκτυό σας είναι λειτουργικό και σταθερό. Εάν είναι δυνατόν, αλλάξτε τις συνδέσεις και δείτε αν έχει αλλάξει κάτι. Μπορείτε να ελέγξετε τον απόλυτο οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων smartphone Android για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εναλλαγή της σύνδεσης δικτύου σας.

Μέθοδος 3: Επανασυνδεθείτε στο Facebook

Δοκιμάστε τη δεύτερη μέθοδο – αποσύνδεση από τον λογαριασμό σας – εάν ο διακομιστής της εφαρμογής λειτουργεί σωστά. Στη συνέχεια, κλείστε το πρόγραμμα περιήγησης ή την εφαρμογή σας, αφήστε το ένα σύντομο χρονικό διάστημα να τακτοποιηθεί και συνδεθείτε ξανά. Δείτε εάν το σφάλμα έχει διορθωθεί.

1. Εκκινήστε την Αρχική οθόνη στη συσκευή σας και πατήστε στο Facebook. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο μενού στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Πατήστε Αποσύνδεση όπως φαίνεται.

2. Να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε μέχρι να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Facebook.

3. Επανεκκινήστε το Android σας και πατήστε στον λογαριασμό σας στο Facebook για να συνδεθείτε ξανά.

Μέθοδος 4: Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Facebook

Το σφάλμα που δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα στις προβολές Facebook μπορεί να οφείλεται στην υπερβολική μνήμη cache στην εφαρμογή Facebook. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διορθώσετε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα “μου αρέσει” στο Facebook, εκκαθαρίζοντας την προσωρινή μνήμη:

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις αναμνήσεις αυτή τη μέρα στο Facebook

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.

2. Επιλέξτε Εφαρμογές.

3. Πατήστε Facebook για να δείτε όλες τις εφαρμογές.

5. Ανοίξτε το Storage & Cache.

6. Επιλέξτε Cache και, στη συνέχεια, επιλέξτε Clear Cache.

Μέθοδος 5: Ενημερώστε την εφαρμογή Facebook

Ενδέχεται να υπάρχουν πιθανότητες το σφάλμα που δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα να αρέσει στο Facebook στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Facebook. Επομένως, περιμένετε την επόμενη έκδοση της εφαρμογής Facebook. Μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή σας στο Facebook ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη, αναζητήστε το Play Store και ανοίξτε το.

2. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε Facebook στο μενού αναζήτησης όπως φαίνεται.

3Α. Εάν η εφαρμογή χρειάζεται ενημέρωση, πατήστε την επιλογή Ενημέρωση.

3Β. Εάν η εφαρμογή είναι ήδη στην πιο πρόσφατη έκδοσή της, θα δείτε μόνο τις επιλογές Άνοιγμα και Απεγκατάσταση. Σε αυτήν την περίπτωση, μεταβείτε στην επόμενη μέθοδο.

4. Περιμένετε μέχρι να εγκατασταθούν οι ενημερώσεις στη συσκευή σας

Μέθοδος 6: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Facebook

Τα κατεστραμμένα αρχεία εγκατάστασης της εφαρμογής Facebook ενδέχεται να εμποδίζουν τα σενάρια του Facebook να εμφανίσουν την ειδοποίηση σχετικά με το σφάλμα κατά την ανάκτηση δεδομένων, εάν τα χρησιμοποιείτε. Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή από το Google Play Store για να λύσετε το πρόβλημα.

1. Μεταβείτε στο Play Store και πραγματοποιήστε αναζήτηση στο Facebook.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο Uninstall.

3. Περιμένετε μέχρι να διαγραφεί πλήρως το Facebook από το Android σας. Μόλις τελειώσετε, αναζητήστε ξανά το Facebook και πατήστε Εγκατάσταση.

4. Μόλις εγκατασταθεί το Facebook στη συσκευή σας, πατήστε Άνοιγμα όπως απεικονίζεται.

Μέθοδος 7: Μετάβαση στον ιστότοπο του Facebook

Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή κινητού, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook. Εάν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο του Facebook μέσω του Ιστοσελίδα Facebook, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Facebook χωρίς προβλήματα. Σε αντίθεση με τον ιστότοπο του Facebook, δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα σχετικά με το σφάλμα προβολών στο fb συνήθως επηρεάζει μόνο την εφαρμογή Facebook (για Android και iOS).

***

Λόγω των δισεκατομμυρίων ενεργών μηνιαίων χρηστών του Facebook, οποιοδήποτε πρόβλημα με την εφαρμογή Facebook αναφέρεται ευρέως και ζητείται πάντα μια γρήγορη επιδιόρθωση. Αναμένουμε ότι αυτό το άρθρο θα επιλύσει το σφάλμα “Μου αρέσει” στο Facebook “No Data Available” και οποιαδήποτε από τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνει αυτό.