Διορθώστε το Sling TV Down στα Windows 10

Το Sling TV είναι μια διάσημη αμερικανική τηλεοπτική υπηρεσία βασισμένη σε εφαρμογές που παρέχει ροή διαφόρων καναλιών από όλο τον κόσμο. Είναι μια τέλεια πλατφόρμα για θεατές που λατρεύουν να παρακολουθούν υπερβολικά διεθνείς εκπομπές. Όχι μόνο τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά η Sling μεταδίδει επίσης ζωντανές ροές ειδήσεων, αθλητικών και περιεχομένου κατ’ απαίτηση στο Διαδίκτυο. Οι χρήστες δεν χρειάζονται πλέον σύνδεση πιάτου ή καλωδίου με το Sling, μπορείτε να το κάνετε streaming σε επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, συσκευές Android ή iOS, Roku box και πολλά άλλα, καθιστώντας το μια βολική υπηρεσία στη χρήση. Ωστόσο, οι χρήστες του Sling TV έχουν παραπονεθεί για προβλήματα φόρτωσης με αυτό. Εάν αντιμετωπίζετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος γιατί είμαστε εδώ με έναν τέλειο οδηγό που θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να διορθώσετε το Sling TV στα Windows 10. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, αφήστε μας να ξεκινήσουμε γνωρίζοντας μερικούς από τους αξιοσημείωτους λόγους για τους οποίους το Sling TV δεν λειτουργεί.

Πώς να διορθώσετε το Sling TV Down στα Windows 10

Το πρόβλημα με το Sling TV αντιμετωπίζεται ως επί το πλείστον από τους χρήστες με διαφορετικούς τρόπους, για κάποιους, δεν φορτώνει ή ξεκινά απλώς, ενώ για άλλους φορτώνει αλλά δεν εμφανίζει κανάλια. Αυτό το ζήτημα προκύπτει ως αποτέλεσμα των ακόλουθων αιτιών:

  • Σφάλμα λογισμικού
  • Προσωρινό σφάλμα
  • Ζητήματα συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο
  • Ζητήματα προσωρινής μνήμης εφαρμογών
  • Διακοπή διακομιστή Sling

Ενώ τα ζητήματα που σχετίζονται με το Sling TV είναι ως επί το πλείστον τεχνικές δυσλειτουργίες, είναι όλα εύκολο να επιλυθούν και μπορούν να επιλυθούν χρησιμοποιώντας απλές μεθόδους που έχουμε παραθέσει για εσάς. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με μία από τις πρώτες μεθόδους που θα σας βοηθήσουν με το πρόβλημα:

Σημείωση: Η τηλεόραση Sling είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μέθοδος 1: Επανεκκινήστε την εφαρμογή Sling TV

Μερικές φορές, προσωρινές δυσλειτουργίες με την εφαρμογή Sling TV μπορεί επίσης να είναι αιτία για τη μη φόρτωση του Sling στα Windows, επομένως, ένα απλό πράγμα που πρέπει να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση είναι να σταματήσετε την εφαρμογή στην επιφάνεια εργασίας σας και να την επανεκκινήσετε. Ας δούμε τα βήματα για το ίδιο για χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών:

  Τι είναι το Area 51 IPTV και είναι ασφαλές στη χρήση;

1. Κλείστε την εφαρμογή Sling TV.

2. Εκκινήστε ξανά την εφαρμογή Sling TV στον υπολογιστή σας.

3. Τώρα, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και ελέγξτε εάν εξακολουθεί να εμφανίζεται σφάλμα μη φόρτωσης του Sling.

Μέθοδος 2: Επαλήθευση διακοπής λειτουργίας διακομιστή Sling

Ένας από τους πολύ συνηθισμένους λόγους για τη μη φόρτωση του Sling είναι η διακοπή του διακομιστή του. Είναι πολύ συνηθισμένο να το βιώνεις και συμβαίνει στο τέλος του διακομιστή. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε θα δείτε την οθόνη Sling σας να αποθηκεύεται στην προσωρινή μνήμη ή να μη φορτώνεται καθόλου. Μπορείτε να ελέγξετε τη σελίδα κατάστασης της τηλεόρασης Sling για να μάθετε για το πρόβλημα, να ελέγξετε τη σελίδα Downdetector Sling ή απλώς να περιμένετε να το διορθώσουν οι διακομιστές.

Μέθοδος 3: Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης στο Διαδίκτυο

Ένα άλλο κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι χρήστες του Sling είναι η αδύναμη σύνδεση στο διαδίκτυο που τους εμποδίζει να βλέπουν κανάλια στο Sling. Σε μια τέτοια περίπτωση, συνιστάται να ελέγξετε την ταχύτητα Διαδικτύου που πρέπει να είναι ιδανικά 10 MBPS ή 15 MBPS για ανάλυση 4K, κάτι λιγότερο από αυτό μπορεί να είναι αιτία για το πρόβλημα. Επομένως, συνιστάται να διορθώσετε τη σύνδεσή σας, εάν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, διαβάστε τον οδηγό μας για την αντιμετώπιση προβλημάτων συνδεσιμότητας δικτύου στα Windows 10 και επιλύστε το πρόβλημα μόνοι σας.

Μέθοδος 4: Σύνδεση σε άλλο δίκτυο

Εάν ο έλεγχος της σύνδεσης στο Διαδίκτυο δεν λειτούργησε για εσάς, προσπαθήστε να συνδέσετε την επιφάνεια εργασίας σας σε άλλο δίκτυο για να επιλύσετε το πρόβλημα μη φόρτωσης του Sling. Σε αυτήν την περίπτωση, εάν δεν μπορείτε να βρείτε άλλες υπηρεσίες δικτύου γύρω σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδέσετε το σύστημά σας με το hotspot για κινητά.

Σημείωση: Οι ρυθμίσεις του hotspot εκτελούνται στο iPhone 13.

1. Κλείστε την εφαρμογή Sling TV στον υπολογιστή σας.

2. Αποσυνδέστε την τρέχουσα σύνδεση Wi-Fi.

3. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο κινητό σας.

4. Πατήστε στο Personal Hotspot.

5. Ενεργοποιήστε την επιλογή Να επιτρέπεται σε άλλους να συμμετέχουν.

6. Τώρα, συνδέστε την επιφάνεια εργασίας σας στο hotspot του κινητού σας και εκκινήστε ξανά την εφαρμογή Sling TV, φροντίστε επίσης να ελέγξετε εάν η μη φόρτωση του Sling επιλύθηκε ή όχι.

  Διορθώστε το Skyrim που δεν θα ξεκινήσει στα Windows 10

Μέθοδος 5: Συνδεθείτε στην εφαρμογή Sling TV

Μια άλλη μέθοδος που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες με το Sling TV στα Windows 10 είναι να συνδεθούν ξανά στην εφαρμογή Sling TV. Υπάρχουν φορές που ένα σφάλμα μεταξύ της επικοινωνίας διακομιστή και πελάτη μπορεί να προκαλέσει την πλήρη διακοπή της λειτουργίας της εφαρμογής. Επομένως, προτείνεται να αποσυνδεθείτε και στη συνέχεια να συνδεθείτε ξανά στην εφαρμογή για να εκτελεστεί.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Sling TV.

2. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις.

3. Επιλέξτε την καρτέλα Λογαριασμός.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Sign Out και κλείστε την εφαρμογή.

5. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε την εφαρμογή Sling TV και συνδεθείτε. Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, εκτελέστε την εφαρμογή και τα κανάλια για να δείτε εάν επιλύθηκε το σφάλμα μη φόρτωσης του Sling.

Μέθοδος 6: Ενημερώστε τα Windows

Έχει διαπιστωθεί ότι οι παλιές εκδόσεις των Windows διακόπτουν την επεξεργασία πολλών εφαρμογών, μπορεί να συμβαίνει το ίδιο και για την εφαρμογή Sling TV, επομένως φροντίστε να ενημερώνετε τακτικά το σύστημά σας με μη αυτόματο τρόπο ή αυτόματα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να το κάνετε αυτό, διαβάστε τον οδηγό μας Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία ενημέρωση των Windows 10.

Μέθοδος 7: Επαναφορά ρυθμίσεων προγράμματος περιήγησης

Το Sling TV στα Windows 10 μπορεί επίσης να προκύψει λόγω κατεστραμμένων ρυθμίσεων ή διαμορφώσεων του προγράμματος περιήγησης για χρήστες επιτραπέζιου υπολογιστή. Αυτό το ζήτημα απαιτεί επαναφορά των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης στις προεπιλογές. Συνήθως, οι χρήστες των Windows θα πρέπει να επαναφέρουν τις ρυθμίσεις του Chrome, οπότε ας δούμε τα βήματα για το ίδιο:

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Google Chrome και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Κάντε κλικ στις τρεις κάθετες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

4. Κάντε κλικ στο Reset και κάντε εκκαθάριση.

5. Επιλέξτε Επαναφορά ρυθμίσεων στις αρχικές προεπιλογές τους.

6. Τέλος, κάντε κλικ στο Reset settings.

7. Μόλις οι ρυθμίσεις επανέλθουν στις αρχικές προεπιλογές τους, η τηλεόραση Sling θα πρέπει να λειτουργεί κανονικά στα Windows 10.

Μέθοδος 8: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Sling TV

Εάν γίνει λήψη μιας κατεστραμμένης έκδοσης της εφαρμογής Sling TV στο σύστημά σας, μπορεί επίσης να έχει ως αποτέλεσμα να μην λειτουργεί το Sling TV. Επομένως, η εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής παρέχει τον καλύτερο τρόπο επίλυσης του προβλήματος. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για τα Windows:

  Πώς να εμφανίζονται πάντα γραμμές κύλισης στα Windows 11

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στις Εφαρμογές.

3. Εντοπίστε την εφαρμογή Sling TV στη γραμμή αναζήτησης και κάντε κλικ στο Uninstall.

5. Τώρα, κάντε ξανά λήψη της εφαρμογής μεταβαίνοντας στο Google Play Store ή στο App Store.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Ποια είναι η ανάγκη για Sling TV;

Απ. Το Sling TV είναι μια αμερικανική υπηρεσία που λειτουργεί στο Διαδίκτυο που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ζωντανά τις αγαπημένες σας εκπομπές χωρίς την ταλαιπωρία της εγκατάστασης καλωδίων ή Dish TV. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες του Sling TV στο σύστημά σας, στην κινητή συσκευή ή ακόμα και στο tablet σας.

Ε2. Πόσο κοστίζει η Sling TV;

Απ. Το βασικό πακέτο Sling TV κοστίζει περίπου 35 $ το μήνα. Έρχεται με 30+ κανάλια που μπορούν να αναβαθμιστούν με 5 $ το μήνα.

Ε3. Είναι μια τηλεόραση Sling καλύτερη από ένα πιάτο ή ένα καλώδιο;

Απ. Όσον αφορά την τηλεόραση Sling, έχει τα πλεονεκτήματά της, καθώς παρέχει διεθνείς εκπομπές και κανάλια χωρίς την ταλαιπωρία της εγκατάστασης καλωδίων ή ενός κουτιού ρύθμισης που συνήθως απαιτείται για ένα πιάτο ή καλωδιακή σύνδεση.

Ε4. Γιατί η Sling TV μου είναι απενεργοποιημένη στα Windows 10;

Απ. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Sling TV στα Windows 10, αυτά σχετίζονται κυρίως με τη σύνδεση στο διαδίκτυο ή με προβλήματα ενημέρωσης με την εφαρμογή ή τα Windows. Επομένως, ελέγξτε τα προβλήματα που αναφέρονται για να επιλύσετε την ταλαιπωρία του Sling TV down.

Q5. Γιατί το Sling δεν λειτουργεί στον φορητό υπολογιστή μου;

Απ. Εάν η εφαρμογή Sling TV δεν λειτουργεί στον φορητό υπολογιστή σας, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα εγκαθιστώντας ξανά την εφαρμογή ή απλώς αποσυνδεθείτε από αυτήν. Συνήθως, πίσω από το πρόβλημα κρύβονται κατεστραμμένα αρχεία εφαρμογών, τα οποία μπορούν εύκολα να επιλυθούν χρησιμοποιώντας επιλογές αντιμετώπισης προβλημάτων.

***

Το Sling TV για Windows είναι πράγματι ένας βολικός και εύκολος τρόπος για να παρακολουθείτε ζωντανά όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές. Ειδικά για τους καναπέδες που λατρεύουν τις διεθνείς εκπομπές, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τις παρακολουθήσετε χωρίς να χρειάζεται να έχετε μαζί σας ένα κουτί εγκατάστασης ή ένα σετ καλωδίων. Αλλά ζητήματα όπως το Sling TV στα Windows 10 μπορεί μερικές φορές να γίνουν σπόιλερ διάθεσης. Ελπίζουμε ότι ο οδηγός μας σας βοήθησε στην επίλυση αυτού του προβλήματος με τις κατάλληλες μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω. Πείτε μας ποια από αυτές τις μεθόδους σας βοήθησε περισσότερο. Επίσης, εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με το θέμα ή προτάσεις να δώσετε, αφήστε τις στην παρακάτω ενότητα σχολίων.