Διορθώστε το Roll20 Advanced Fog of War που δεν λειτουργεί

Το Roll20.net είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος που παρέχει στους χρήστες τη δημιουργία και την αναπαραγωγή διαφόρων επιτραπέζιων παιχνιδιών ρόλων. Η πλατφόρμα Roll20 παρέχει μεγάλο αριθμό λειτουργιών στους παίκτες που επιτρέπουν στους παίκτες να επεξεργάζονται και να δημιουργούν παιχνίδια στην πλατφόρμα και να τα παίζουν με φίλους και την διαδικτυακή κοινότητα. Μερικές από τις δυνατότητες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες για τη δημιουργία χαρτών είναι η ομίχλη του πολέμου και η προηγμένη ομίχλη πολέμου. Ωστόσο, μερικές φορές οι χρήστες μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα χρησιμοποιώντας ορισμένες από τις δυνατότητες του Roll22, όπως το Roll20 advanced fog of war που δεν λειτουργεί, το οποίο είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα σφάλματα. Η προηγμένη ομίχλη πολέμου που δεν λειτουργεί με δυναμική αστραπή στο Roll20 μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους και να προκαλέσει πολλές ενοχλήσεις. Όμως, αυτά τα σφάλματα διορθώνονται εύκολα. Σε αυτόν τον οδηγό, θα συζητήσουμε λόγους και μεθόδους για να γνωρίζουμε πώς λειτουργεί το προηγμένο fog of war Roll20.

Πώς να διορθώσετε το Roll20 Advanced Fog of War που δεν λειτουργεί

Το προηγμένο fog of war είναι ένα premium χαρακτηριστικό στο Roll20. Αυτή είναι μια προηγμένη έκδοση της δυνατότητας Fog of War στο παιχνίδι. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να λειτουργήσει με δυναμική αστραπή και παρέχει μια πιο ξεκάθαρη προβολή του χάρτη στους χρήστες. Η δυνατότητα Advanced Fog of War είναι προσβάσιμη από τις Ρυθμίσεις σελίδας και μπορεί να ενεργοποιηθεί από εδώ.

  ODCF8005E – Το επίπεδο P2P δεν μπόρεσε να συνδεθεί σε μια θύρα UDP στο WebSphere 8.5

Τι προκαλεί το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Roll20 Advanced Fog of War;

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Roll20 advanced fog of war. Ορισμένοι από τους πιθανούς λόγους αναφέρονται εδώ.

  • Η ακατάλληλη φόρτωση της ιστοσελίδας είναι ένας συνηθισμένος λόγος για την αποτυχία στη φόρτωση της λειτουργίας Advanced Fog of War.
  • Προβλήματα σύνδεσης με τον ιστότοπο του Roll20 μπορεί επίσης να προκαλέσουν αυτό το ζήτημα.
  • Συχνά, όταν οι χρήστες δεν έχουν ενεργοποιήσει τη λειτουργία Advanced Fog of War από τις Ρυθμίσεις σελίδας, δεν βλέπουν τη λειτουργία στο παιχνίδι.
  • Οι χρήστες παρατήρησαν ότι η επιλογή των λειτουργιών Fog of War και Advanced Fog of War προκάλεσε επίσης αυτό το σφάλμα.
  • Οι ακατάλληλες ρυθμίσεις με τα διακριτικά χαρακτήρων ευθύνονται επίσης μερικές φορές για το σφάλμα με το Roll20.
  • Η ενεργοποίηση της λειτουργίας Fog of War Global Illuminati προκάλεσε επίσης το σφάλμα με το παιχνίδι Roll20.

Στον παρακάτω οδηγό, θα συζητήσουμε μεθόδους για την επίλυση του Advanced Fog of War που δεν λειτουργεί με ζητήματα δυναμικής αστραπής.

Μέθοδος 1: Ανανέωση σελίδας

Μερικές φορές το σφάλμα με το Roll20 advanced fog of war μπορεί να οφείλεται σε ακατάλληλη φόρτωση της σελίδας Roll20. Για να επιλύσετε ζητήματα όπως το πώς λειτουργεί το προηγμένο Fog of War το Roll20 και η ακατάλληλη φόρτωση της ιστοσελίδας, μπορείτε να προσπαθήσετε να ανανεώσετε τη σελίδα.

1. Επισκεφθείτε το Roll20 σελίδα εργαλείων παιχνιδιών.

2. Στη συνέχεια, εντοπίστε και κάντε κλικ στο κουμπί Ανανέωση.

3. Περιμένετε να φορτώσει η σελίδα.

Μέθοδος 2: Επανασυνδεθείτε στο Roll20

Εάν η ανανέωση της σελίδας δεν βοηθά με το Roll20 advanced fog of war να μην λειτουργεί, μπορείτε να προσπαθήσετε να αποσυνδεθείτε και, στη συνέχεια, να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Roll20. Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι μια απλή παραίτηση από τον λογαριασμό τους στο Roll20 έλυσε το πρόβλημα της προηγμένης ομίχλης του πολέμου που δεν λειτουργεί.

  Πώς να αλλάξετε την τοποθεσία σας στο Hulu και να παρακολουθήσετε από οπουδήποτε

1. Στην αρχική σελίδα του Roll20, εντοπίστε το όνομα χρήστη σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το κάτω βέλος για να ανοίξετε το αναπτυσσόμενο μενού.

2. Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή Έξοδος.

3. Αφού αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό, τώρα συνδεθείτε ξανά πληκτρολογώντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας Roll22 και κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση.

Μέθοδος 3: Ενεργοποιήστε το Advanced Fog of War

Εάν η δυνατότητα Advanced fog of war είναι απενεργοποιημένη με το Roll20, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα. Για να επιλύσετε το προηγμένο θέμα ομίχλης πολέμου που δεν λειτουργεί με το πρόβλημα δυναμικής αστραπής, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα Advanced Fog of War.

1. Εκκινήστε το παιχνίδι σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο Σελίδα για να ανοίξετε τις σελίδες.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις σελίδας (π.χ. εικονίδιο με το γρανάζι) για τη συγκεκριμένη σελίδα.

3. Βρείτε τη δυνατότητα Advanced Fog of War και επιλέξτε το πλαίσιο Enabled.

4. Τέλος, κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μέθοδος 4: Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Fog of War

Πολλοί χρήστες διαπίστωσαν ότι εάν η λειτουργία Fog of War και το Advanced Fog of War έχουν ελεγχθεί μαζί, η προηγμένη λειτουργία ενδέχεται να μην λειτουργεί και να προκαλέσει πρόβλημα μη λειτουργίας του Roll20 advanced fog of war. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ομίχλης του πολέμου αποεπιλέγοντάς την.

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις σελίδας της συγκεκριμένης σελίδας.

2. Εντοπίστε τη δυνατότητα Fog of War και καταργήστε την επιλογή του πλαισίου Enabled.

  Πώς να διαγράψετε μια συσκευή από το Find My

3. Τέλος, κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μέθοδος 5: Ορισμός διακριτικών χαρακτήρων με πηγή φωτός

Εάν έχετε βάλει αστραπή στο χάρτη σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει τα διακριτικά χαρακτήρων σας με μια πηγή φωτός. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στα διακριτικά χαρακτήρων σας από τις σύνθετες ρυθμίσεις διακριτικών. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να δώσετε όραση στα διακριτικά του χαρακτήρα σας. Πολλοί χρήστες παρατήρησαν ότι η χρήση διακριτικών χαρακτήρων με την πηγή φωτός και ο εξοπλισμός τους με όραση έλυσε το πρόβλημα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε το παιχνίδι σας και κάντε διπλό κλικ στο διακριτικό που επιθυμείτε.

2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Για προχωρημένους στο μενού Επεξεργασία διακριτικού.

3. Τώρα, μπορείτε να εισαγάγετε μια τιμή κάτω από το Advanced Fog of War και να κάνετε κλικ στο κουμπί Save Changes.

Μέθοδος 6: Απενεργοποιήστε το δυναμικό φωτισμό της ομίχλης του πολέμου

Πολλοί χρήστες παρατηρούν επίσης ότι η ενεργοποίηση της λειτουργίας δυναμικού φωτισμού Fog of War μαζί με τη δυνατότητα προηγμένης ομίχλης πολέμου προκάλεσε επίσης τη μη λειτουργία της προηγμένης ομίχλης πολέμου με δυναμικούς κεραυνούς. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τον δυναμικό φωτισμό της ομίχλης του πολέμου.

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις σελίδας μιας σελίδας.

2. Εντοπίστε τη δυνατότητα Dynamic Lighting και καταργήστε την επιλογή του πλαισίου Enabled.

3. Τέλος, κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί έχω ένα σφάλμα χάρτη Fog of War με το Roll20;

Απ. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για το σφάλμα Fog of War με το Roll20. Μερικοί από τους συνήθεις λόγους για το σφάλμα περιλαμβάνουν ακατάλληλες ρυθμίσεις σελίδας.

Ε2. Τι παιχνίδια μπορώ να δημιουργήσω στο Roll20;

Απ. Ένας χρήστης μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο αριθμό επιτραπέζιων παιχνιδιών ρόλων με την πλατφόρμα Roll20.net.

Ε3. Πώς να συνδεθείτε στο Roll20;

Απ. Μπορείτε να συνδεθείτε στο Roll20 επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο και δημιουργώντας έναν λογαριασμό με νόμιμη διεύθυνση email.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το προηγμένο Roll20. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.