Διορθώστε το No Sound in Games στα Windows 10

Θα ήταν πραγματικά απογοητευτικό εάν ο ήχος διακόπτεται όταν παίζετε παιχνίδια στα Windows 10, αλλά λειτουργεί καλά για όλα τα άλλα βοηθητικά προγράμματα συστήματος. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να απολαύσετε άλλες εμπειρίες πολυμέσων όπως YouTube, μουσική, ταινίες, σειρές και όχι μόνο παιχνίδια. Έτσι, εάν δεν αντιμετωπίζετε κανέναν ήχο στα παιχνίδια με το ζήτημα των Windows 10, είστε αρκετά τυχεροί που φτάσατε σε αυτό το άρθρο. Αυτός ο οδηγός προσφέρει ένα πλήρες σύνολο μεθόδων αντιμετώπισης προβλημάτων για να το διορθώσετε. Γιατί περιμένεις ακόμα; Συνέχισε να διαβάζεις!

Πώς να διορθώσετε την έλλειψη ήχου στα παιχνίδια στα Windows 10

Εάν αντιμετωπίζετε ότι ο ήχος του παιχνιδιού δεν λειτουργεί ενώ απολαμβάνετε τα παιχνίδια του υπολογιστή σας, ο πιο πιθανός λόγος θα ήταν η ακατάλληλη διαμόρφωση των ρυθμίσεων του παιχνιδιού. Παρόλο που αυτό το πρόβλημα επηρεάζει πολλές εκδόσεις των Windows, πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα στα Windows 10. Οι άλλοι λόγοι συμβάλλουν στην έλλειψη ήχου στα παιχνίδια.

  • Η ένταση μπορεί να είναι σε σίγαση ή πολύ χαμηλή.
  • Οι δυνατότητες βελτίωσης ήχου είναι ενεργοποιημένες στον υπολογιστή.
  • Άλλες εφαρμογές στον υπολογιστή σας χρησιμοποιούν ήχο.
  • Ξεπερασμένα/κατεστραμμένα προγράμματα οδήγησης ήχου.
  • Κατεστραμμένα καλώδια, βύσματα και ηχεία.
  • Δεν παρέχεται πρόσβαση για χρήση μικροφώνου.
  • Ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα Windows.
  • Παρουσία κατεστραμμένων αρχείων στον υπολογιστή.
  • Λίγες βασικές υπηρεσίες Windows Audio δεν είναι ενεργοποιημένες.

Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε για τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε αυτό το ζήτημα. Εφαρμόστε τις μεθόδους σύμφωνα με τις οδηγίες με την ίδια σειρά για να έχετε τέλεια αποτελέσματα.

Βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων

Προτού κατευθυνθείτε προς τις προηγμένες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων, μερικές απλές εισβολές θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα με κλικ. Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί όλους αυτούς τους προκαταρκτικούς ελέγχους και ακόμα, εάν δεν επιτύχατε κάποια επιδιόρθωση, προχωρήστε στην επόμενη ενότητα.

  • Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή και τυχόν προσωρινές δυσλειτουργίες που σχετίζονται με τον υπολογιστή θα επιλυθούν.

  • Εξασφαλίστε τη σωστή σύνδεση στο Διαδίκτυο, καθώς τα παιχνίδια με υψηλά γραφικά απαιτούν επαρκές όριο εύρους ζώνης. Όταν βρίσκεστε στη μέση του παιχνιδιού, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα κοπής ήχου εάν χαθούν ορισμένα πακέτα δεδομένων λόγω ανεπαρκούς εύρους ζώνης.

  • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα μικρόφωνο υψηλής ποιότητας και ότι είναι σταθερά ρυθμισμένο με τον υπολογιστή σας. Για να αποφύγετε τον εξωτερικό θόρυβο, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ηχεία ή μικρόφωνα καλύτερης ποιότητας.
  • Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν βρίσκεστε σε θορυβώδες περιβάλλον με ήχους κίνησης ή θορύβους πλήθους στο παρασκήνιο. Αυτό θα εμποδίσει τη φωνή σας να εξασθενίσει όταν είστε στο παιχνίδι.
  • Ελέγξτε τα καλώδια για χαλαρές συνδέσεις και εάν όλα τα άλλα καλώδια είναι συνδεδεμένα ή όχι.
  • Βεβαιωθείτε ότι όλα τα άλλα καλώδια και καλώδια είναι συνδεδεμένα στη σωστή υποδοχή. Εάν δεν είστε σίγουροι για τις σωστές υποδοχές, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υλικού.
  • Ελέγξτε τα επίπεδα έντασης και εάν η τροφοδοσία είναι ενεργοποιημένη.

  • Εάν έχετε επίσης συνδεδεμένα ακουστικά, αποσυνδέστε τα και ελέγξτε αν βοηθάει.
  • Όταν χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία συσκευές εξόδου ήχου, πρέπει να επιβεβαιώσετε πότε η συσκευή χρησιμοποιείται ως συσκευή εξόδου.
  • Όταν το βοηθητικό πρόγραμμα ήχου χρησιμοποιείται από άλλα προγράμματα στον υπολογιστή σας Windows 10, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα που δεν λειτουργεί ο ήχος του παιχνιδιού. Για να επιλύσετε το πρόβλημα, σας συμβουλεύουμε να κλείσετε όλα τα άλλα προγράμματα ή εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο ή να τα αναγκάσετε να τερματιστούν χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση εργασιών.

Μέθοδος 1: Ενεργοποιήστε τις Ρυθμίσεις ήχου

Σε αυτή τη μέθοδο, πρέπει να ελέγξετε εάν οι ρυθμίσεις ήχου είναι σωστές και συμβατές με τη συσκευή ήχου. Αυτό σας βοηθά να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν υπάρχει ήχος στα παιχνίδια των Windows 10, καθώς ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα.

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Ηχεία στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

2. Κάντε κλικ στο Open Volume mixer.

3. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα επίπεδα έντασης δεν είναι σε σίγαση.

Σημείωση: Εάν βρείτε κόκκινο κύκλο με γραμμή, καταργήστε τη σίγαση του επιπέδου έντασης.

4. Πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις των Windows.

5. Τώρα, κάντε κλικ στο Σύστημα.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ήχος από το αριστερό παράθυρο και κάντε κλικ στο Ιδιότητες συσκευής στο μενού Έξοδος.

7. Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο Απενεργοποίηση δεν είναι επιλεγμένο.

8. Επαναλάβετε τα βήματα 6 και 7 για συσκευές εισόδου όπως απεικονίζονται.

Μέθοδος 2: Να επιτρέπεται η πρόσβαση ήχου για παιχνίδια

Υπάρχει μια λίστα εφαρμογών και προγραμμάτων στον υπολογιστή σας που θα έχουν πρόσβαση για χρήση συσκευών ήχου. Εάν το παιχνίδι σας δεν είναι στη λίστα, δεν μπορείτε να ακούσετε κανένα ηχητικό περιεχόμενο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις ήχου είναι ενεργοποιημένες για το παιχνίδι σας στον υπολογιστή σας, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις των Windows πατώντας τα πλήκτρα Windows + I μαζί.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο Privacy όπως απεικονίζεται.

3. Εδώ, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο αριστερό παράθυρο και κάντε κλικ στην επιλογή Μικρόφωνο.

4. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Να επιτρέπεται στις εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στο μικρόφωνό σας είναι ενεργοποιημένη όπως φαίνεται.

Σημείωση: Εκκινήστε το Sound Settings από το μενού αναζήτησης και επιλέξτε τη σωστή συσκευή εισόδου (Μικρόφωνο (2-High Definition Audio Device)) ως προεπιλογή.

Μέθοδος 3: Ορίστε τη συσκευή ήχου ως προεπιλεγμένη συσκευή

Εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή ήχου, όπως ακουστικά ή ηχεία, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχει οριστεί ως προεπιλεγμένη συσκευή ή όχι. Ας υποθέσουμε την περίπτωση σύνδεσης μιας εξωτερικής οθόνης (που δεν έχει ενσωματωμένα ηχεία) στον υπολογιστή σας. Εάν αυτή η οθόνη έχει οριστεί ως προεπιλεγμένη συσκευή εξόδου, δεν μπορείτε να ακούσετε ήχο. Πρέπει να ορίσετε τη συσκευή ήχου σας ως την προεπιλεγμένη συσκευή σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα.

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Ηχεία στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

2. Επιλέξτε την επιλογή Ήχοι.

3. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Αναπαραγωγή και κάντε δεξί κλικ στη συσκευή ήχου που θέλετε να ορίσετε ως προεπιλεγμένη.

4. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Ορισμός ως προεπιλεγμένη συσκευή όπως επισημαίνεται.

ΟΚ για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.” πλάτος=”400″ ύψος=”455″>

5. Κάντε κλικ στο Εφαρμογή > OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μέθοδος 4: Ενημερώστε τα Windows

Εάν εκκρεμούν νέες ενημερώσεις της Microsoft για εγκατάσταση στον υπολογιστή σας, ορισμένα σφάλματα δεν μπορούν να επιλυθούν στον υπολογιστή σας. Όπως προτείνεται από πολλούς χρήστες, η ενημέρωση των υπολογιστών με Windows 10 θα σας βοηθήσει να επιλύσετε αυτό το ζήτημα. Ακολουθήστε τον οδηγό μας Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία ενημέρωση των Windows 10 για να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας με Windows 10.

Μετά την ενημέρωση του λειτουργικού σας συστήματος Windows, ελέγξτε αν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον ήχο στα παιχνίδια.

Μέθοδος 5: Εκτελέστε το Audio Troubleshooter

Πρέπει να γνωρίζετε ότι ο υπολογιστής σας περιέχει ένα ενσωματωμένο εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων για την επιδιόρθωση τυχόν προβλημάτων και σφαλμάτων που προκύπτουν αυτόματα. Οι συσκευές ήχου που είναι συνδεδεμένες στον υπολογιστή σας και οι ενσωματωμένες συσκευές ήχου θα σαρωθούν και τα προβλήματα που σχετίζονται με τη διαδικασία θα επιλυθούν. Ακολουθήστε τον οδηγό μας How to Run Hardware and Devices Troubleshooter για να διορθώσετε προβλήματα για να διορθώσετε όλα τα ζητήματα υλικού που σχετίζονται με τον ήχο στον υπολογιστή σας. Επίσης, μπορείτε να εκτελέσετε το Εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων ήχου ξεχωριστά σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας Τρόπος εκτέλεσης του Windows Update Troubleshooter, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την επιλογή Αναπαραγωγή ήχου όπως απεικονίζεται.

Μέθοδος 6: Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης ήχου

Τα παλιά και μη συμβατά προγράμματα οδήγησης ήχου θα έχουν πάντα ως αποτέλεσμα να μην λειτουργεί ο ήχος του παιχνιδιού. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε πάντα μια ενημερωμένη έκδοση προγραμμάτων οδήγησης ήχου. Εάν ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης, σας συμβουλεύουμε να τα ενημερώσετε σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας Πώς να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης ήχου Realtek HD στα Windows 10.

Αφού ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης ήχου στην πιο πρόσφατη έκδοση, ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το πρόβλημα χωρίς ήχο στα παιχνίδια.

Μέθοδος 7: Επανεγκαταστήστε τα προγράμματα οδήγησης ήχου

Τα μη συμβατά προγράμματα οδήγησης πρέπει να εγκατασταθούν ξανά για την επίλυση όλων των προβλημάτων που σχετίζονται με τον ήχο. Σας συμβουλεύουμε να επανεγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης συσκευών μόνο εάν δεν μπορείτε να επιτύχετε καμία επιδιόρθωση με την ενημέρωση τους. Τα βήματα για την επανεγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης είναι πολύ εύκολα. Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή ή εφαρμόζοντας τα βήματα με μη αυτόματο τρόπο, όπως περιγράφεται στον οδηγό μας Πώς να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης στα Windows 10.

Μετά την επανεγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης ήχου, ελέγξτε εάν μπορείτε να ακούσετε ήχο κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών στα Windows 10.

Μέθοδος 8: Επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης ήχου

Μερικές φορές, η τρέχουσα έκδοση των προγραμμάτων οδήγησης ήχου μπορεί να προκαλέσει τυχόν διενέξεις ήχου. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να επαναφέρετε τις προηγούμενες εκδόσεις των εγκατεστημένων προγραμμάτων οδήγησης. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης και μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης του υπολογιστή σας στην προηγούμενη κατάστασή τους ακολουθώντας τον οδηγό μας Πώς να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης στα Windows 10.

Περιμένετε έως ότου εγκατασταθούν οι προηγούμενες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης στον υπολογιστή σας με Windows 10.

Μέθοδος 9: Ενεργοποιήστε ξανά την κάρτα ήχου

Μπορείτε να επιλύσετε εύκολα προβλήματα ήχου κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών με Windows 10, επανεκκινώντας την κάρτα ήχου όπως περιγράφεται παρακάτω.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Device Manager. Τώρα, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Στη συνέχεια, αναπτύξτε τα χειριστήρια ήχου, βίντεο και παιχνιδιών κάνοντας διπλό κλικ πάνω τους.

3. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στην κάρτα ήχου και επιλέξτε Απενεργοποίηση συσκευής.

4. Τώρα, επιβεβαιώστε την προτροπή κάνοντας κλικ στο Ναι.

5. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

6. Στη συνέχεια, επαναλάβετε τα βήματα 1 και 2.

7. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στην κάρτα ήχου και επιλέξτε Ενεργοποίηση συσκευής.

Μέθοδος 10: Απενεργοποιήστε τις βελτιώσεις ήχου

Εάν πιστεύετε ότι ο ήχος σας λειτουργεί καλά για άλλους πόρους πολυμέσων, αλλά ο ήχος φαίνεται να είναι χαμηλής ποιότητας ή θορυβώδης, σας συμβουλεύουμε να αλλάξετε τον ρυθμό δειγματοληψίας. Ένας ρυθμός δειγματοληψίας χαμηλής συχνότητας δεν θα προκαλέσει προβλήματα ήχου στο παιχνίδι, ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε ρυθμό δειγματοληψίας υψηλότερης συχνότητας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Ηχεία στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

2. Επιλέξτε την επιλογή Ήχοι.

3. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Αναπαραγωγή και επιλέξτε τη συσκευή ήχου ακολουθούμενη από το κουμπί Ιδιότητες όπως φαίνεται.

4. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Για προχωρημένους και από το αναπτυσσόμενο μενού στην περιοχή Προεπιλεγμένη μορφή, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το υψηλότερο εύρος συχνοτήτων (24 bit, 48000 Hz).

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Απενεργοποίηση βελτιώσεων ήχου δεν είναι επιλεγμένη στην περιοχή Βελτιώσεις σήματος όπως φαίνεται.

5. Κάντε κλικ στο Apply και μετά στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Σημείωση: Εάν το σφάλμα παραμένει, προσαρμόστε διαφορετικά επίπεδα εύρους συχνοτήτων επαναλαμβάνοντας αυτά τα βήματα και επιβεβαιώνοντας ποια περιοχή επιλύει το πρόβλημα.

Μέθοδος 11: Εκτελέστε SFC/DISM Scan

Για υπηρεσίες τέλειας ποιότητας ήχου, μερικά βασικά αρχεία και προγράμματα πρέπει να λειτουργούν στον υπολογιστή σας. Αλλά, εάν είναι κατεστραμμένα ή εσφαλμένα διαμορφωμένα, θα αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα. Ευτυχώς, όλα αυτά τα κατεστραμμένα αρχεία με εσφαλμένη ρύθμιση παραμέτρων μπορούν να επιδιορθωθούν χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα βοηθητικά προγράμματα του υπολογιστή σας Windows 10, δηλαδή τον Έλεγχο αρχείων συστήματος και την Εξυπηρέτηση και Διαχείριση εικόνων ανάπτυξης. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον Τρόπος επιδιόρθωσης αρχείων συστήματος στα Windows 10 και ακολουθήστε τα βήματα σύμφωνα με τις οδηγίες για να επιδιορθώσετε όλα τα κατεστραμμένα αρχεία σας.

Περιμένετε να εκτελεστούν οι εντολές και ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το πρόβλημα χωρίς ήχο στα παιχνίδια των Windows 10.

Μέθοδος 12: Επανεκκινήστε τις υπηρεσίες ήχου

Μερικές βασικές υπηρεσίες ήχου των Windows θα σας βοηθήσουν να αποτρέψετε τις διακοπές ήχου κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών ζητήματα Windows 10. Εάν αυτές οι υπηρεσίες είναι απενεργοποιημένες, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πολλές διενέξεις. Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύουμε να επανεκκινήσετε μερικές βασικές υπηρεσίες ήχου όπως περιγράφεται παρακάτω.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Υπηρεσίες και κάντε κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής.

2. Τώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε διπλό κλικ στην υπηρεσία Windows Audio.

3. Επιλέξτε τον τύπο εκκίνησης σε Αυτόματη στο νέο αναδυόμενο παράθυρο, όπως απεικονίζεται.

Σημείωση: Εάν η κατάσταση υπηρεσίας έχει διακοπεί, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη. Εάν η κατάσταση υπηρεσίας εκτελείται, κάντε κλικ στο Διακοπή και εκκίνηση ξανά.

4. Κάντε κλικ στο Εφαρμογή > OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

5. Επαναλάβετε όλα αυτά τα βήματα για άλλες υπηρεσίες των Windows, όπως το Windows Audio Endpoint Builder και Remote Procedure Call (RPC).

Μέθοδος 13: Απαγόρευση αποκλειστικής πρόσβασης για συσκευή ήχου

Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κανένα άλλο πρόγραμμα δεν αναλαμβάνει τον έλεγχο της συσκευής ήχου σας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα που συζητήθηκε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Όπως κάνατε νωρίτερα, κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Ηχεία και επιλέξτε την επιλογή Ήχοι.

2. Μεταβείτε στην καρτέλα Αναπαραγωγή.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη συσκευή ήχου σας και κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες όπως φαίνεται.

4. Στην καρτέλα Γενικά, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Χρήση συσκευής έχει οριστεί σε Χρήση αυτής της συσκευής (ενεργοποίηση) όπως φαίνεται.

5. Κάντε κλικ στο Εφαρμογή > OK εάν έχετε κάνει αλλαγές.

6. Τώρα, μεταβείτε στην καρτέλα Για προχωρημένους και στο μενού Αποκλειστική λειτουργία, βεβαιωθείτε ότι οι ακόλουθες επιλογές δεν είναι επιλεγμένες.

  • Επιτρέψτε στις εφαρμογές να αναλάβουν τον αποκλειστικό έλεγχο αυτής της συσκευής.

  • Δώστε προτεραιότητα στις εφαρμογές αποκλειστικής λειτουργίας.

Σημείωση: Μόλις καταργήσετε την επιλογή Να επιτρέπεται στις εφαρμογές να αναλαμβάνουν τον αποκλειστικό έλεγχο αυτής της συσκευής, η επιλογή Προτεραιότητα στις εφαρμογές αποκλειστικής λειτουργίας θα καταργηθεί αυτόματα.

7. Τέλος, κάντε κλικ στο Apply > OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μέθοδος 14: Επιδιόρθωση και επαναφορά του παιχνιδιού

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν σας βοήθησε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα χωρίς ήχο σε παιχνίδια στα Windows 10, αλλά μπορείτε να ακούσετε τον ήχο σε άλλα παιχνίδια στον υπολογιστή σας, τότε υπάρχει πιθανότητα το παιχνίδι σας να έρχεται σε διένεξη κάπου. Επομένως, σε αυτήν την περίπτωση, επιδιορθώστε ή επαναφέρετε την εφαρμογή εάν είναι δυνατόν για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Σημείωση: Σε αυτόν τον οδηγό, παρουσιάζονται τα βήματα για την επισκευή και την επαναφορά του Minecraft Launcher. Ακολουθήστε τα βήματα ανάλογα με το παιχνίδι σας.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Minecraft Launcher.

2. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις εφαρμογής όπως επισημαίνεται.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή Επιδιόρθωση όπως επισημαίνεται.

Σημείωση: Η επισκευή του Minecraft Launcher δεν θα επηρεάσει τα δεδομένα της εφαρμογής.

4. Εάν το πρόβλημα παραμένει, κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά όπως φαίνεται.

Σημείωση: Τα δεδομένα της εφαρμογής θα διαγραφούν με επαναφορά του Minecraft Launcher.

5. Τέλος, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το σφάλμα χωρίς ήχο στα παιχνίδια.

Σημείωση: Ωστόσο, αν αντιμετωπίζετε το ίδιο, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά το παιχνίδι ως τελευταία επιλογή. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επανεγκατάστασης του Valorant και εφαρμόστε το ίδιο για το παιχνίδι, το οποίο προκαλεί προβλήματα.

Μέθοδος 15: Εκτελέστε Επαναφορά Συστήματος

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν σας έχει βοηθήσει, η μόνη επιλογή που απομένει είναι να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στην προηγούμενη έκδοσή του. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης της Επαναφοράς Συστήματος στα Windows 10 και εφαρμόστε τις οδηγίες όπως παρουσιάζονται.

Μετά την επαναφορά του υπολογιστή σας με Windows 10, ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει τις διακοπές ήχου κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών πρόβλημα με τα Windows 10.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε το πρόβλημα με τον ήχο στα παιχνίδια στα Windows 10. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.

  Το Food Builder σας δίνει πληροφορίες για τη διατροφή με βάση τα συστατικά σας