Διορθώστε το Nexus Mod Manager που δεν ενημερώνεται στα Windows 10

Παρόλο που συνεχίζουν να κυκλοφορούν νέες εκδόσεις, οι παλαιότερες εκδόσεις εξακολουθούν να τραβούν την προσοχή μας. Ένα από αυτά είναι το NMM. Ωστόσο, το ζήτημα της μη ενημέρωσης του Nexus Mod Manager σε υπολογιστή με Windows εξακολουθεί να προβληματίζει τους χρήστες. Το άρθρο εξετάζει τις μεθόδους για την επίλυση του ζητήματος της ενημέρωσης του NMM. Επιπλέον, η απάντηση στην ερώτηση σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης του Nexus Mod Manager εξηγείται επίσης σε αυτό το άρθρο.

Πώς να διορθώσετε το Nexus Mod Manager που δεν ενημερώνεται στα Windows 10

Η ενότητα παρέχει τη λίστα των λόγων για τους οποίους μπορεί να προκύψει το πρόβλημα ενημέρωσης στην εφαρμογή NMM.

  • Προνόμια διαχείρισης- Το NMM ενδέχεται να μην έχει τα δικαιώματα διαχείρισης και ενδέχεται να μην μπορείτε να ενημερώσετε το NMM.

  • Το NMM αποκλείεται από το Τείχος προστασίας – Εάν το NMM δεν επιτρέπεται από το Τείχος προστασίας των Windows, ενδέχεται να μην μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή NMM.

  • Παλιασμένη εφαρμογή NMM- Ο κύριος λόγος για τον οποίο το NMM ενδέχεται να μην ενημερώνεται είναι ότι η εφαρμογή μπορεί να είναι παλιά στον υπολογιστή σας.

  • Σφάλμα πρωτοκόλλου- Το σφάλμα πρωτοκόλλου στην εφαρμογή NMM μπορεί να σας εμποδίσει να ενημερώσετε την εφαρμογή NMM.

Μέθοδος 1: Εκτελέστε το Nexus Mod Manager ως διαχειριστή

Η πρώτη μέθοδος για να διορθώσετε το πρόβλημα μη ενημέρωσης του Nexus Mod Manager είναι να εκτελέσετε το NMM ως Διαχειριστής.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε nmm και κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμα τοποθεσίας αρχείου.

2. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο Nexus.Mod.Manager.exe και επιλέξτε την επιλογή Ιδιότητες στη λίστα.

3. Μεταβείτε στην καρτέλα Συμβατότητα στο παράθυρο Ιδιότητες και επιλέξτε την επιλογή Εκτέλεση αυτού του προγράμματος ως διαχειριστής στην ενότητα Ρυθμίσεις.

4. Κάντε κλικ στα κουμπιά Εφαρμογή και OK για να εκτελέσετε την εφαρμογή NMM ως Διαχειριστής.

5. Εκκινήστε το Nexus Mod Manager χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης και προσπαθήστε να εγκαταστήσετε ξανά το mod στην εφαρμογή.

Μέθοδος 2: Να επιτρέπεται η πρόσβαση στο τείχος προστασίας των Windows

Το πρόβλημα μη ενημέρωσης του Nexus Mod Manager ενδέχεται να προκύψει εάν η εφαρμογή δεν επιτρέπεται από το Τείχος προστασίας των Windows. Μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα επιτρέποντας την εφαρμογή στο Τείχος προστασίας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε πίνακα ελέγχου και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ορίστε Προβολή κατά > Κατηγορία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στη ρύθμιση Σύστημα και Ασφάλεια.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Να επιτρέπεται μια εφαρμογή μέσω του τείχους προστασίας των Windows στην ενότητα Τείχος προστασίας του Windows Defender.

4. Επιλέξτε την εφαρμογή Nexus Mod Manager και κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή ρυθμίσεων στο παράθυρο.

5. Επιλέξτε τα πλαίσια για τις ενότητες Ιδιωτικό και Δημόσιο και κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

Μέθοδος 3: Επανεγκαταστήστε το Nexus Mod Manager

Η τελευταία λύση για την επίλυση του προβλήματος μη ενημέρωσης του Nexus Mod Manager μπορεί να διορθωθεί με την επανεγκατάσταση του NMM. Αυτό θα σας βοηθήσει να διορθώσετε όλες τις δυσλειτουργίες και τα σφάλματα στο NMM.

Βήμα I: Απεγκαταστήστε το Nexus Mod Manager

Ως πρωταρχικό βήμα, πρέπει να απεγκαταστήσετε το υπάρχον Nexus Mod Manager στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Πίνακας Ελέγχου και να διαγράψετε όλα τα σχετικά αρχεία.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Πίνακας Ελέγχου.

2. Ορίστε Προβολή κατά > Κατηγορία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Κατάργηση εγκατάστασης προγράμματος στην ενότητα Προγράμματα.

3. Κάντε δεξί κλικ στο Nexus Mod Manager στη λίστα εφαρμογών και επιλέξτε την επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη στον οδηγό απεγκατάστασης και κάντε κλικ στο κουμπί Ναι για να καταργήσετε εντελώς το Nexus Mod Manager για Windows.

5. Πατήστε τα πλήκτρα Windows+ E ταυτόχρονα για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων και μεταβείτε στο φάκελο Local Disk (C:) > Program Files.

6. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο Nexus Mod Manager στη θέση και κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή στη λίστα.

7. Τέλος, επανεκκινήστε τον υπολογιστή από το μενού START.

Βήμα II: Επανεγκαταστήστε το Nexus Mod Manager

Το NMM έχει αναλάβει το GitHub και μπορείτε να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του NMM για να διορθώσετε το πρόβλημα μη ενημέρωσης του Nexus Mod Manager.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε chrome και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του GitHub για το Nexus Mod Manager.

3. Κάντε κλικ στο αρχείο NMM-0.83.6.exe στην ενότητα Στοιχεία για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Nexus Mod Manager.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη στον οδηγό εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε το NMM στον υπολογιστή σας.

Επαγγελματική συμβουλή: Πώς να ενημερώσετε το Nexus Mod Manager

Η χρήση ενός παλιού Nexus Mod Manager μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα ενημερώνοντας το NMM στον υπολογιστή σας. Ακολουθούν τα βήματα για την ενημέρωση του Nexus Mod Manager στον υπολογιστή σας.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε nmm και κάντε κλικ στο Άνοιγμα για να εκκινήσετε το Nexus Mod Manager.

2. Τώρα, ο διαχειριστής mod θα ελέγχει αυτόματα για ενημερώσεις. Ο διαχειριστής mod θα ενημερωθεί εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις.

Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές Ερωτήσεις)

Q1. Γιατί το Nexus Mod Manager δεν ενημερώνεται στον υπολογιστή μου;

Απ. Το NMM ενδέχεται να μην ενημερωθεί για διάφορους λόγους, όπως ζητήματα άδειας. Οι μέθοδοι επίλυσης του προβλήματος επεξηγούνται στο άρθρο. Επίσης, δίνεται λεπτομέρεια η μέθοδος για τη σωστή ενημέρωση του NMM.

Ε2. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Vortex Mod Manager αντί του Nexus Mod Manager;

Απ. Ναι, το Vortex Mod Manager είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του NMM. Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το παλιό Nexus Mod Manager, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το άρθρο για να διορθώσετε τα προβλήματα με την ενημέρωση του NMM.

***

Οι μέθοδοι επίλυσης του ζητήματος που δεν ενημερώνεται το Nexus Mod Manager συζητούνται σε αυτό το άρθρο. Το ζήτημα μπορεί να επιλυθεί εύκολα και συζητείται επίσης η απάντηση στο ερώτημα πώς να ενημερώσετε το Nexus Mod Manager. Καταθέστε τις προτάσεις και τις απορίες σας στην ενότητα σχολίων για το θέμα που συζητήθηκε.

  Πώς να ορίσετε διαφορετικές αναλύσεις για πολλές οθόνες στα Windows 10