Διορθώστε το Kodi δεν θα ανοίξει στα Windows 10

Το Kodi είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα όπου μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστα αρχεία πολυμέσων. Μπορείτε να απολαύσετε το Kodi σε Windows, Linux, Android και macOS επίσης. Έτσι, χωρίς καμία αμφιβολία, το Kodi εγγυάται την καλύτερη υπηρεσία ροής βίντεο, ωστόσο, δεν είναι χωρίς σφάλματα ή προβλήματα από καιρό σε καιρό. Μερικές φορές, μπορεί να αντιμετωπίσετε ότι το Kodi δεν θα ανοίξει, κάτι που είναι ένα ασυνήθιστο σημάδι ότι κάτι δεν είναι σωστό με το Kodi. Εάν αντιμετωπίζετε επίσης αυτό το ζήτημα, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το Kodi δεν θα ξεκινήσει το πρόβλημα.

Πώς να διορθώσετε το Kodi δεν θα ανοίξει στα Windows 10

Όταν αντιμετωπίζετε ότι το Kodi δεν θα ξεκινήσει πρόβλημα στον υπολογιστή σας Windows 10, μπορείτε εύκολα να περιορίσετε τις πιο πιθανές αιτίες που προκαλούν το πρόβλημα. Αναλύστε αυτήν τη λίστα με τους λόγους που προκαλούν το πρόβλημα στη συσκευή σας.

  • Κατεστραμμένη εγκατάσταση Kodi
  • Εσφαλμένα διαμορφωμένα αρχεία βάσης δεδομένων στη συσκευή σας που μπορούν να επιλυθούν μόνο όταν τα καταργήσετε εντελώς.
  • Λίγες διεργασίες Kodi εξακολουθούν να εκτελούνται στη συσκευή σας. Επομένως, εάν συνεχίσετε με την τελευταία συνεδρία, δεν μπορείτε να ανοίξετε νέα.
  • Λίγα απαραίτητα αρχεία εγκατάστασης Kodi είναι κατεστραμμένα ή κατεστραμμένα.
  • Τα αρχεία προσωρινής μνήμης των αρχείων πολυμέσων Kodi είναι κατεστραμμένα ή κατεστραμμένα.
  • Τα πρόσθετα Kodi είναι ξεπερασμένα ή δεν έχουν ενημερωθεί πλήρως στην πιο πρόσφατη έκδοσή τους.
  • Τα προγράμματα οδήγησης γραφικών στη συσκευή σας είναι παλιά ή δεν είναι συμβατά.
  • Η γεωγραφική τοποθεσία περιορίζεται στη συσκευή σας.

Ακολουθεί μια λίστα μεθόδων αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Kodi. Ακολουθήστε τα με την ίδια σειρά για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μέθοδος 1: Βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

Οι βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσετε το πάγωμα του Kodi κατά την εκκίνηση εξηγούνται σε αυτήν την ενότητα.

1Α. Αναγκαστική επανεκκίνηση του υπολογιστή

Η πρώτη προσέγγιση για να διορθώσετε το πάγωμα του Kodi κατά την εκκίνηση είναι η αναγκαστική επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Πατήστε το πλήκτρο των Windows, κάντε κλικ στο κουμπί Τροφοδοσία και κάντε κλικ στην επιλογή Επανεκκίνηση για να επιλύσετε τις δυσλειτουργίες στον υπολογιστή σας.

1Β. Διαγραφή προσωρινών αρχείων

Τα πολυάριθμα αρχεία προσωρινής μνήμης στον υπολογιστή σας μπορεί να είναι ένας λόγος για τον οποίο το Kodi δεν ξεκινά στην εφαρμογή Kodi, μπορείτε να δοκιμάσετε να διαγράψετε όλα τα προσωρινά αρχεία στον υπολογιστή. Διαβάστε τη μέθοδο στον σύνδεσμο που δίνεται εδώ για να διαγράψετε όλα τα προσωρινά αρχεία στον υπολογιστή σας για να διορθώσετε το σφάλμα.

1C. Επανεκκινήστε το Kodi

Αυτή είναι μια απλή λύση που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε εύκολα το πρόβλημα παγώματος Kodi σε υπολογιστή Windows. Η επανεκκίνηση του προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων Kodi είναι μια από τις απλούστερες επιδιορθώσεις που θα εξασφαλίσουν τη διόρθωση όλων των δυσλειτουργιών στη συσκευή αναπαραγωγής και στο περιεχόμενο πολυμέσων επίσης.

Εάν όλες αυτές οι μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων δεν λειτουργούν, προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο αντιμετώπισης προβλημάτων.

Μέθοδος 2: Αντιμετώπιση προβλημάτων συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο

Για να απολαύσετε τις υπηρεσίες ροής πολυμέσων στο Kodi χωρίς το Kodi δεν θα ανοίξει πρόβλημα, ο υπολογιστής σας πρέπει να ικανοποιεί βασικές απαιτήσεις διαδικτύου. Απαιτείται σωστή σύνδεση στο διαδίκτυο για την αποστολή και λήψη δεδομένων από διακομιστές Kodi. Μπορείτε να ελέγξετε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο κάνοντας ping στο 8.8.8.8. Αυτή είναι η κύρια δοκιμή συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο και εάν τα πακέτα που αποστέλλονται και λαμβάνονται είναι ίσα, τότε σημαίνει ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο λειτουργεί κανονικά.

  Τρόπος διόρθωσης του σφάλματος VLC που λείπει το Libvlc.dll στα Windows 10

1. Πατήστε το κλειδί των Windows και πληκτρολογήστε cmd και μετά κάντε κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής όπως φαίνεται.

2. Τώρα, πληκτρολογήστε Ping 8.8.8.8 στο παράθυρο εντολών και πατήστε το πλήκτρο Enter.

3Α. Εάν ο αριθμός των πακέτων που αποστέλλονται είναι ίσος με τον αριθμό των πακέτων που λαμβάνονται (0% απώλεια), τότε η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο λειτουργεί κανονικά.

3Β. Εάν ο αριθμός των πακέτων που αποστέλλονται δεν είναι ίσος με τον αριθμό των πακέτων που ελήφθησαν (n% απώλεια), έχετε προβλήματα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Δοκιμάστε να επανεκκινήσετε τον δρομολογητή Wi-Fi ή να μεταβείτε σε σύνδεση Ethernet για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

Μέθοδος 3: Κλείσιμο διεργασιών φόντου

Μπορεί να υπάρχουν πολλές εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Αυτό θα αυξήσει τη χρήση της CPU και της μνήμης, επηρεάζοντας έτσι την απόδοση του υπολογιστή. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορείτε να κλείσετε ένα πρόγραμμα ή οποιαδήποτε εφαρμογή με τη βοήθεια του Task Manager. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίσετε ένα σφάλμα που δεν ανταποκρίνεται στη Διαχείριση εργασιών, θα πρέπει να αναζητήσετε τις απαντήσεις για το πώς να κλείσετε ένα πρόγραμμα χωρίς τη Διαχείριση εργασιών. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο τερματισμού εργασίας στα Windows 10.

Μέθοδος 4: Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Kodi

Το Kodi δεν θα ανοίξει μπορεί να προκύψει πρόβλημα στον υπολογιστή εάν υπάρχουν πολλά αρχεία προσωρινής μνήμης στο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων Kodi. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να δοκιμάσετε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη στο πρόσθετο ή το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων για να διορθώσετε το Kodi δεν θα ανοίξει το πρόβλημα.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Kodi και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του οδοντωτού τροχού για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση αρχείων.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Προσθήκη πηγής.

5. Στη συνέχεια, προσθέστε την ακόλουθη πηγή αρχείου και ονομάστε την πηγή πολυμέσων ως a4k.

https://a4k-openproject.github.io/repository.openwizard/

6. Τώρα, μεταβείτε στα πρόσθετα μου > Προσθήκη στο πρόγραμμα περιήγησης.

7. Κάντε κλικ στο Install from zip file.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία εγκατάστασης από άγνωστες πηγές.

8. Κάντε διπλό κλικ στην πηγή a4k.

9. Επιλέξτε το αρχείο repository.opensource-2.0.zip και κάντε κλικ στο OK.

10. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Install from repository.

11. Και κάντε κλικ στο OpenWizard Repository.

12. Εγκαταστήστε το Open Wizard Repository ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

13. Μετά την εγκατάσταση, μεταβείτε στα πρόσθετα προγράμματος και ξεκινήστε το πρόγραμμα Open Wizard.

14. Μεταβείτε στο (Open Wizard) Maintenance > (Open Wizard) Cleaning Tools.

15. Τέλος, επιλέξτε την επιλογή Total Clean Up και κάντε κλικ στην επιλογή Clear All.

Μέθοδος 5: Απενεργοποιήστε τη λειτουργία επιτάχυνσης υλικού

Αρκετοί χρήστες των Windows έχουν επιβεβαιώσει ότι το πρόβλημα δεν θα ξεκινήσει το Kodi διορθώθηκε με την απενεργοποίηση της δυνατότητας επιτάχυνσης υλικού στο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων. Σας συνιστούμε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα όπως περιγράφεται παρακάτω.

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων Kodi σύμφωνα με τις οδηγίες στην παραπάνω Μέθοδο 4.

2. Τώρα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Kodi.

3. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Player όπως επισημαίνεται.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση του Kodi, πρέπει να κάνετε κλικ στις Ρυθμίσεις προγράμματος αναπαραγωγής.

4. Τώρα, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι από την κάτω αριστερή γωνία της οθόνης μέχρι να βρείτε την επιλογή Expert.

5. Τώρα, απενεργοποιήστε το Allow Hardware Acceleration απενεργοποιώντας το και ελέγξτε αν αυτό σας βοηθά να διορθώσετε το Kodi που δεν ξεκινά σε υπολογιστή Windows 10.

Μέθοδος 6: Ενημερώστε τα πρόσθετα Kodi

Εάν τα πρόσθετα Kodi είναι παλιά ή κατεστραμμένα, μπορεί να δείτε ότι το Kodi δεν θα ανοίξει πρόβλημα στον υπολογιστή. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενημερώσετε το πρόσθετο και να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν ανοίγει το Kodi.

  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Κέντρο ειδοποιήσεων των Windows 10

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Kodi και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Πρόσθετα στο αριστερό τμήμα του παραθύρου.

3. Στην καρτέλα Τα πρόσθετα μου, κάντε δεξί κλικ στο πρόσθετο στην ενότητα Πρόσθετα βίντεο και κάντε κλικ στην επιλογή Πληροφορίες από το συγκεκριμένο μενού.

4. Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση στην οθόνη για να ενημερώσετε το πρόσθετο.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το κουμπί Αυτόματη ενημέρωση στην οθόνη για να εγκαταστήσετε αυτόματα τις ενημερώσεις του πρόσθετου σας στην εφαρμογή Kodi.

Επαναλάβετε αυτά τα βήματα για να ενημερώσετε όλα τα πρόσθετα που είναι διαθέσιμα στο Kodi και ελέγξτε αν μπορείτε να διορθώσετε το Kodi δεν θα ξεκινήσει το πρόβλημα.

Μέθοδος 7: Ενημερώστε το Kodi στην πιο πρόσφατη έκδοση

Εάν χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση του Kodi, πρέπει να την ενημερώσετε στην πιο πρόσφατη έκδοση για να διορθώσετε το πάγωμα του Kodi κατά την εκκίνηση. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να ενημερώσετε το Kodi σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Windows Store. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Τώρα, μεταβείτε στην καρτέλα Βιβλιοθήκη.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση για το πρόγραμμα αναπαραγωγής Kodi εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις.

Μέθοδος 8: Διαγραφή αρχείων βάσης δεδομένων Kodi

Μερικές φορές, μπορεί να αντιμετωπίσετε πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Kodi λόγω κατεστραμμένων, κατεστραμμένων ή κατεστραμμένων αρχείων βάσης δεδομένων Kodi στον υπολογιστή σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να διαγράψετε όλα αυτά τα παλιά αρχεία βάσης δεδομένων σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω για να απολαύσετε το βίντεό σας χωρίς προβλήματα.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Kodi σύμφωνα με τις παραπάνω μεθόδους και μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στη Διαχείριση αρχείων.

3. Τώρα, μεταβείτε στο μενού Profile Directory της συσκευής αναπαραγωγής.

4. Στη συνέχεια, μεταβείτε στη Βάση δεδομένων και, στη συνέχεια, πατήστε το addons.DB.

Σημείωση: Αυτό το αρχείο addons.DB συνοδεύεται από ορισμένες εκδόσεις και αριθμούς όπως το addons20.DB.

5. Στη συνέχεια, διαγράψτε αυτά τα αρχεία βάσης δεδομένων και ελέγξτε εάν το πρόβλημα δεν θα ξεκινήσει το Kodi επιλύθηκε ή όχι.

Μέθοδος 9: Χρήση VPN (Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο)

Τις περισσότερες φορές, το πρόβλημα δεν ανοίγει το Kodi προκαλείται όταν ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας αποκλείει τη γεωγραφική τοποθεσία σας για ορισμένους λόγους απορρήτου. Επομένως, σε αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη σύνδεση VPN για να κρυπτογραφήσετε την κυκλοφορία του δικτύου σας και να κάνετε τα πολυμέσα σας αναπαραγόμενα.

  • Εν ολίγοις, ενώ το λογισμικό Kodi είναι ανοιχτού κώδικα, δωρεάν και νόμιμο, ορισμένα από τα διαθέσιμα πρόσθετα σάς επιτρέπουν να έχετε παράνομη πρόσβαση στο περιεχόμενο.
  • Ο πάροχος του τοπικού σας δικτύου είναι πιθανό να παρακολουθεί και να αναφέρει προσθήκες ζωντανής ροής, τηλεόρασης και ταινιών στις κυβερνητικές και επιχειρηματικές αρχές, αφήνοντάς σας εκτεθειμένους κάθε φορά που συνδέεστε στο διαδίκτυο.
  • Επομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την κατασκοπεία των παρόχων υπηρεσιών.
  • Τα VPN λειτουργούν ως εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και το περιεχόμενο που έχετε λάβει. Διαβάστε τον οδηγό μας για το Τι είναι το VPN; Πως δουλεύει?
  • Συνιστάται να χρησιμοποιείτε VPN ενώ χρησιμοποιείτε το Kodi. Παρόλο που το Kodi είναι επίσημα νόμιμο στη χρήση, ορισμένα πρόσθετα στο Kodi δεν δημιουργούνται ούτε αναπτύσσονται από τους επίσημους προγραμματιστές.

Ως εκ τούτου, χρησιμοποιήστε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να παρακολουθήσετε περιεχόμενο από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, χωρίς να αποκαλύψετε την πραγματική τοποθεσία ή τις πληροφορίες σας.

Σημείωση: Εδώ το NordVPN εμφανίζεται ως παράδειγμα για επίδειξη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο VPN όπως θέλετε.

1. Λήψη NordVPN κάνοντας κλικ στο κουμπί Λήψη εφαρμογής, όπως φαίνεται.

2. Στο παράθυρο Setup Nord VPN, κάντε κλικ στο Browse… για να επιλέξετε τοποθεσία εγκατάστασης και κάντε κλικ στο Next.

  Πώς να βελτιώσετε τον χρόνο εκκίνησης των Windows

3. Επιλέξτε οποιαδήποτε ή και τις δύο επιλογές για συντομεύσεις, όπως απαιτείται:

  • Δημιουργήστε μια συντόμευση επιφάνειας εργασίας ή,

  • Δημιουργήστε μια συντόμευση στο μενού Έναρξη.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Εκκινήστε την εφαρμογή NordVPN και εγγραφείτε.

5. Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις όπως επισημαίνεται παρακάτω.

6. Στην αριστερή πλευρά, επιλέξτε Split tunneling.

7. Ενεργοποιήστε την εναλλαγή καθώς θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν συνδέσεις που προστατεύονται από VPN.

8. Κάντε κλικ στην επιλογή Ενεργοποίηση VPN μόνο για επιλεγμένες εφαρμογές. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην Προσθήκη εφαρμογών.

9. Επιλέξτε Kodi από τη λίστα και κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη επιλεγμένου.

10. Τώρα, επιλέξτε Ο Διακομιστής σας στο Χάρτη για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας εκπομπή.

11. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην εφαρμογή Kodi desktop και κάντε κλικ στο εικονίδιο Power > Reboot, όπως φαίνεται παρακάτω.

Απολαύστε την παρακολούθηση εκπομπών ή ταινιών στο Kodi με απόλυτη ιδιωτικότητα και ανωνυμία. Ωστόσο, το μόνο μειονέκτημα της χρήσης του Nord VPN είναι ότι μπορεί να αργεί μερικές φορές να συνδεθεί. Αλλά πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο!

Μέθοδος 10: Επανεγκαταστήστε το Kodi

Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε το Kodi δεν θα ανοίξει πρόβλημα ακόμη και μετά την επαναφορά του προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του, πιθανότατα, το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων Kodi μπορεί να έχει κάποιο σφάλμα στο πρόβλημα. Πρέπει να διαγράψετε όλα τα δεδομένα Kodi που έχουν απομείνει στον υπολογιστή σας και να το ξεκινήσετε από την αρχή για να το εγκαταστήσετε ξανά. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να επανεγκαταστήσετε το Kodi.

Βήμα I: Απεγκαταστήστε την εφαρμογή Kodi

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο Απεγκατάσταση ενός προγράμματος στο μενού Προγράμματα όπως φαίνεται.

3. Τώρα, επιλέξτε Kodi από τη λίστα και κάντε κλικ στο Uninstall όπως φαίνεται. Στη συνέχεια, επιβεβαιώστε οποιαδήποτε ερώτηση που εμφανίζεται στο επόμενο παράθυρο.

4. Κάντε κλικ στο Ναι στη γραμμή εντολών Έλεγχος λογαριασμού χρήστη.

5. Κάντε κλικ στο Επόμενο στο παράθυρο Απεγκατάσταση του Kodi.

6. Πάλι, κάντε κλικ στο Επόμενο στο ακόλουθο παράθυρο απεγκατάστασης.

7. Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή Απεγκατάσταση για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία απεγκατάστασης.

8. Κάντε κλικ στο Finish για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Βήμα II: Καταργήστε το Kodi AppData

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε %appdata% και πατήστε το πλήκτρο Enter για να ανοίξετε το φάκελο AppData Roaming.

2. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο Kodi και επιλέξτε την επιλογή Διαγραφή 0.

3. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε %localappdata% στη γραμμή αναζήτησης των Windows για να ανοίξετε τον φάκελο AppData Local.

4. Και πάλι, διαγράψτε το φάκελο Kodi όπως φαίνεται στο Βήμα 2.

5. Τέλος, επανεκκινήστε τον υπολογιστή μετά την πλήρη αφαίρεση του Kodi.

Βήμα III: Λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Kodi

1. Πηγαίνετε στο Σελίδα λήψης Kodi και κάντε κλικ στο κουμπί Installer (64BIT) όπως απεικονίζεται.

2. Μόλις γίνει λήψη του αρχείου εγκατάστασης, εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης Kodi 19.3-Matrix -x64 bit που κατεβάσατε κάνοντας διπλό κλικ σε αυτό.

3. Κάντε κλικ στο Επόμενο στο παράθυρο Ρύθμιση Kodi, όπως φαίνεται.

4. Διαβάστε την Άδεια Χρήσης. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Συμφωνώ.

5. Ορίστε την επιλογή Πλήρης στο αναπτυσσόμενο μενού επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης:.

6. Επίσης, επιλέξτε το πλαίσιο με τίτλο Microsoft Visual C++ πακέτα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο.

7. Επιλέξτε τον Φάκελο προορισμού για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή κάνοντας κλικ στο Αναζήτηση… και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο, που εμφανίζεται τονισμένο.

8. Τώρα, επιλέξτε το φάκελο στον οποίο θέλετε να δημιουργήσετε τις συντομεύσεις του προγράμματος ως φάκελο Μενού Έναρξης ή νέο φάκελο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εγκατάσταση.

Σημείωση: Έχουμε δημιουργήσει έναν φάκελο με τίτλο Kodi στο παρακάτω παράδειγμα.

9. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης.

10. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος. Τώρα, μπορείτε να εκτελέσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Kodi όπως εξηγείται στην επόμενη ενότητα.

Αφού επανεκκινήσετε το Kodi, δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα που σχετίζονται με αυτό.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε ότι το Kodi δεν θα ανοίξει στον υπολογιστή σας με Windows 10. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς για να λύσετε το Kodi δεν θα ξεκινήσει πρόβλημα. Επίσης, εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες/προτάσεις σχετικά με αυτό το άρθρο, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων.