Διορθώστε το Killing Floor 2 Unable to Find Match PS4

Το Killing Floor 2 είναι ένα διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι σκοποβολής πρώτου προσώπου που αναπτύχθηκε και δημοσιεύτηκε από την Tripwire Interactive. Το παιχνίδι είναι η συνέχεια του Killing Floor και περιλαμβάνει μάχες μεταξύ δύο πλευρών, Humans vs Zeds. Όπως δείχνει ξεκάθαρα η περιγραφή, είναι ένα ομαδικό παιχνίδι που περιλαμβάνει πολλούς παίκτες. Πολλοί παίκτες που προσπάθησαν να παίξουν το παιχνίδι και κυρίως να βρουν έναν αγώνα δεν συνάντησαν τίποτα άλλο παρά την απογοήτευση. Εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Ο οδηγός μας θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το Killing Floor 2 που δεν μπορεί να βρει το αντίστοιχο PS4. Μαζί με αυτό, θα ξεδιπλώσετε επίσης λόγους για το Killing Floor 2 matchmaking που θα τεθούν σε διαρκή προβληματισμό. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με το έγγραφο αμέσως και ας βρούμε μια κατάλληλη μέθοδο για την επίλυση του ζητήματος του Killing Floor 2 που δεν μπορεί να βρει ταίριασμα του Epic Games.

Πώς να διορθώσετε το Killing Floor 2 Unable to Find Match PS4

Killing όροφος 2 είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες όπου οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν έναν προσωπικό αγώνα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να προσθέσουν συνοδούς στον αγώνα και στο matchmake. Αυτά τα συνοδευτικά μπορούν να προστεθούν στο παιχνίδι με τη βοήθεια του μενού εντός του παιχνιδιού. Μόλις ολοκληρωθεί το matchmaking, ο παίκτης μπορεί να κάνει κλικ σε έναν προσωπικό αγώνα όπου δηλώνει ότι συμμετέχει στην πρόοδο στο παιχνίδι. Στο KF2, το matchmaking διαφέρει από άλλα παιχνίδια όπου η κοινότητα έχει τον διακομιστή παιχνιδιών. Αλλά στο KF2, οι διακομιστές ανήκουν σε παίκτες.

  10 ισχυρό λογισμικό αποστολής για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου

Τι προκαλεί το Killing Floor 2 που δεν είναι δυνατή η εύρεση αντιστοίχισης;

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Killing Floor matchmaking, πρέπει να γνωρίζετε τους λόγους που μπορούν να το προκαλέσουν, καθώς μπορούν να σας βοηθήσουν περαιτέρω να διορθώσετε το πρόβλημα. Ας δούμε, λοιπόν, μερικούς από τους κύριους λόγους που έχουν φανεί ότι προκαλούν αυτό το πρόβλημα.

  • Οι προσκλήσεις παιχνιδιού στάλθηκαν πολύ γρήγορα
  • Τεχνικά σφάλματα με το PS4
  • Ξεπερασμένη έκδοση του Killer Floor 2
  • Ενεργοποιήθηκε η επιλογή Προόδου παιχνιδιού στο παιχνίδι
  • Πρόβλημα διακομιστή

Εάν αντιμετωπίζετε αδυναμία εύρεσης μηνυμάτων αντιστοίχισης στο Killer Floor 2, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να δοκιμάσετε μερικές από τις μεθόδους που δίνονται παρακάτω που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο.

Μέθοδος 1: Περιμένετε την πρόσκληση για επεξεργασία

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που το Killing Floor 2 δεν βρει ταίριασμα της Epic Games είναι να περιμένετε να γίνει αποδεκτή η πρόσκληση που έχετε στείλει. Μερικές φορές, οι προσκλήσεις αποστέλλονται πολύ γρήγορα, η επεξεργασία των οποίων μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο. Επομένως, για να βεβαιωθείτε ότι η πρόσκλησή σας δεν έχει σπάσει το σύστημα, αφήστε λίγο χρόνο στο παιχνίδι πριν λάβετε ή αποδεχτείτε τις προσκλήσεις.

Μέθοδος 2: Βρείτε ξανά ταίριασμα

Η πιθανότητα να κολλήσει το παιχνίδι ή να πάρει χρόνο λόγω κάποιων δυσλειτουργιών στο παιχνίδι είναι πολύ υψηλή, γεγονός που συχνά έχει ως αποτέλεσμα το Killing Floor 2 να μην μπορεί να βρει το αντίστοιχο PS4. Σε μια τέτοια κατάσταση, είναι πάντα καλύτερο να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και να αφήσετε το παιχνίδι να βρει ταίρι για εσάς. Εάν όχι, μπορείτε να βρείτε ξανά τον αγώνα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, επανεκκινώντας το παιχνίδι. Αυτό συχνά βοηθά στο πρόβλημα και είναι επίσης μια απλή λύση που πρέπει να προσπαθήσετε.

  Δεν λαμβάνετε το Netflix σε 4K; Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε

Μέθοδος 3: Εγγραφή χάρτη

Για ορισμένους χρήστες Killer Floor 2, η συμμετοχή σε έναν συγκεκριμένο χάρτη σε μια προτιμώμενη τοποθεσία έχει επίσης θεωρηθεί ότι παρέχει χρήσιμα αποτελέσματα για την αντιμετώπιση του προαναφερθέντος ζητήματος Killing Floor 2. Έτσι, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτήν την επιδιόρθωση στη συσκευή σας.

Μέθοδος 4: Επαληθεύστε την κατάσταση διακομιστή παιχνιδιών

Υπάρχουν πιθανότητες ο διακομιστής να είναι εκτός λειτουργίας, κάτι που θα προκαλούσε αυτό το πρόβλημα αντιστοίχισης. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση σε ιστότοπους όπως Υπηρεσίες κάτω ή πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως Κελάδημα.

Μέθοδος 5: Επανεκκινήστε την κονσόλα PS4

Μια απλή επανεκκίνηση θα διορθώσει προσωρινά σφάλματα στην κονσόλα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επιλέξτε την επιλογή Power στο μενού Home του PS4.

2. Επιλέξτε Επιλογές ενέργειας.

3. Τώρα, επιλέξτε Επανεκκίνηση PS4.

Μέθοδος 6: Ενημέρωση Killer Floor 2

Είναι πάντα καλύτερο να παραμένετε ενημερωμένοι με την έκδοση του παιχνιδιού στη συσκευή σας. Το ίδιο συμβαίνει και με το Killer floor 2, το οποίο χρειάζεται μια νέα έκδοση για να λειτουργεί ομαλά, ειδικά χωρίς το Killing Floor 2 δεν μπορεί να βρει ταίριασμα του σφάλματος Epic Games. Επομένως, ενημερώστε το παιχνίδι σας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα στο PS4 σας:

1. Μεταβείτε στο πλακίδιο του παιχνιδιού Killing Floor 2 στο PS4.

2. Πατήστε το κουμπί Επιλογές στον ελεγκτή.

  Πώς να διαγράψετε όλες τις ολοκληρωμένες υπενθυμίσεις ταυτόχρονα σε iPhone και iPad

3. Επιλέξτε Έλεγχος για ενημέρωση.

4Α. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, θα ενημερωθεί αυτόματα. Στη συνέχεια, επιλέξτε ΟΚ.

4Β. Εάν το παιχνίδι είναι ενημερωμένο, θα εμφανιστεί Η εγκατεστημένη εφαρμογή είναι η πιο πρόσφατη έκδοση.

Μέθοδος 7: Απενεργοποιήστε την πρόοδο του παιχνιδιού στο Matchmaking

Για να επιλύσετε το πρόβλημα του Killing Floor 2 που δεν μπορεί να βρει το ταίριασμα του PS4, απενεργοποιήστε την επιλογή Game Progress στο Matchmaking. Εάν έχετε επιλέξει την επιλογή Να επιτρέπονται τα παιχνίδια σε εξέλιξη σε αυτό, σίγουρα μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη σύνδεση στο διαδίκτυο για την εύρεση αντιστοιχίας, επομένως βεβαιωθείτε ότι είναι απενεργοποιημένη με τη βοήθεια των βημάτων που δίνονται παρακάτω:

1. Εκκινήστε το παιχνίδι Killer Game 2 στη συσκευή σας.

2. Μεταβείτε στην καρτέλα ΑΡΧΙΚΗ.

3. Τώρα, επιλέξτε Εύρεση αντιστοίχισης.

4. Επιλέξτε Not Started στην επιλογή GAME PROGRESS.

5. Μόλις γίνει, κάντε κλικ στην επιλογή CREATE PARTY που υπάρχει στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, στην οποία μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας αγώνα και να βρείτε παίκτες.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Υπάρχει franchise του Killer Floor 2;

Απ. Ναι, το Killer Floor 2 είναι μια συνέχεια του Killer Floor και επιπλέον έχει τη δική του συνέχεια, το Killer Floor 3.

Ε2. Πόσους χάρτες μπορώ να βρω στο Killer Floor 2;

Απ. Αν και μπορούσατε να βρείτε μόνο τρεις χάρτες στην πρώιμη πρόσβαση, έχουν προστεθεί περισσότεροι χάρτες με την ενημέρωση Killer Floor 2.

Ε3. Πόσα αφεντικά μπορώ να βρω στο Killer Floor 2;

Απ. Μπορείτε να βρείτε περίπου πέντε αφεντικά που μπορεί να είναι εξαιρετικά προκλητικοί στο παιχνίδι σε χαμηλότερα και ανώτερα επίπεδα.

Ε4. Μπορώ να παίξω μόνος μου στο Killer Floor 2;

Απ. Ναι, μπορείτε να παίξετε σόλο ή με έως και έξι παίκτες στο Killer Floor 2.

***

Ελπίζουμε ότι το έγγραφό μας βοήθησε στην επίλυση και απάντηση στα ερωτήματά σας σχετικά με το Killer Floor 2, ειδικά το Killing Floor 2 που δεν μπορεί να βρει το αντίστοιχο PS4. Εάν ναι, τότε πείτε μας ποια από τις μεθόδους μας σας καθοδήγησε περισσότερο. Επίσης, μπορείτε να αφήσετε περισσότερες ερωτήσεις ή προτάσεις στην παρακάτω ενότητα σχολίων.