Διορθώστε το iPhone που κόλλησε στο λογότυπο της Apple χρησιμοποιώντας το Dr.Fone System Repair

Κολλήσατε στο λογότυπο της Apple ή έχετε ατελείωτο βρόχο εκκίνησης; Ας κάνουμε οποιαδήποτε συσκευή που λειτουργεί με iOS να λειτουργεί ξανά με το Dr. Fone System Repair.

Τα iPhone είναι γνωστά για τη σταθερότητα και την ασφάλειά τους. Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό που το κάνει ελκυστικό στους χρήστες του.

Ωστόσο, αυτά δεν είναι χωρίς το μερίδιο τους σε θέματα που κοινοποιούνται συχνά στα φόρουμ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χάρη στη δημοτικότητα αυτών των συνήθως ακριβών gadget.

Αλλά δεν χρειάζεται να υποφέρετε έτσι, αρκεί να έχετε ένα επαγγελματικό εργαλείο ανάκτησης συστήματος iOS, όπως το Wondershare Επισκευή συστήματος Dr. Fone.

Έμπιστος από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, ο Dr. Fone μπορεί να βοηθήσει με τα περισσότερα προβλήματα που σχετίζονται με το σύστημα, όπως όταν κολλάτε στην οθόνη καλωσορίσματος και δεν μπορείτε καν να μπείτε μέσα, όταν το boot loop ή το iPhone συνεχίζει να κάνει επανεκκίνηση, κ.λπ. Ο ένοχος είναι μια κακή ενημέρωση ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα λογισμικού.

Ας δούμε την προσφορά και πώς μπορείτε να επαναφέρετε το αγαπημένο σας κομμάτι της τεχνολογίας στη δουλειά.

Επισκευή συστήματος Dr. Fone

Αυτό το μικρό εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων μπορεί να διορθώσει τα σφάλματα του συστήματος iOS με λίγα μόνο κλικ και έχει μια απλή διεπαφή χρήστη που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας.

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα όπως:

  • Το iOS κόλλησε στη λειτουργία ανάκτησης
  • Παγωμένη συσκευή
  • Ατελείωτη θηλιά εκκίνησης
  • Λευκή/Μαύρη οθόνη του θανάτου
  • και πολλά άλλα…

Αυτά τα ζητήματα μπορούν να διορθωθούν με δύο τρόπους: με ή χωρίς απώλεια δεδομένων.

  Πώς να ελέγξετε διαφορετικές ζώνες ώρας σε iPhone και iPad

Μερικά ζητήματα επιφάνειας μπορούν να επιλυθούν χωρίς να χαθούν τα δεδομένα. Ωστόσο, μερικά απαιτούν διαγραφή δεδομένων για την αντιμετώπιση προβλημάτων – αφήνοντας τη μόνη επιλογή εκ νέου εκκίνησης.

Ωστόσο, το Dr. Fone System Repair επιλύει τα περισσότερα, διατηρώντας τα δεδομένα σας ανέπαφα. Και το καλύτερο είναι ότι λειτουργεί στις περισσότερες συσκευές iOS, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που τρέχουν σε iOS 15.

Επιπλέον, μπορείτε να υποβαθμίσετε το iOS χωρίς το iTunes και δεν χρειάζεται απολύτως να κάνετε jailbreak. Και αυτή η υποβάθμιση δεν θα προκαλέσει καν απώλεια δεδομένων, καθιστώντας το Dr. Fone System Repair ένα ιδανικό εργαλείο για χρήση.

Συμπερασματικά, δεν βοηθά μόνο όταν σας Το iPhone είναι κολλημένο στο λογότυπο της Apple αλλά είναι επίσης σε θέση να διορθώσει τα περισσότερα προβλήματα που βασίζονται σε λογισμικό iOS.

Πώς λειτουργεί?

Η ομορφιά αυτού του λογισμικού βρίσκεται στην απλότητά του. Οποιοσδήποτε χρήστης για πρώτη φορά μπορεί να πραγματοποιήσει ανάκτηση συστήματος iOS ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Το πρώτο βήμα είναι η λήψη και η εγκατάσταση της εφαρμογής, η οποία είναι διαθέσιμη για Windows και Mac.

Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε τη λειτουργία επισκευής.

Όπως φαίνεται στην εικόνα, η τυπική λειτουργία θα δοκιμάσει την επισκευή συστήματος iOS χωρίς απώλεια δεδομένων. Αυτό είναι το πρώτο που θα πρέπει να δοκιμάσει κάποιος πριν μεταβεί στην Προηγμένη λειτουργία.

Στη συνέχεια, θα δείτε οδηγίες για τη σύνδεση της θεματικής συσκευής με βάση το μοντέλο. Αυτά τα βήματα επιχειρούν να θέσουν τη συσκευή iOS σε λειτουργία ανάκτησης.

Ωστόσο, εάν δεν εισέλθει σε λειτουργία ανάκτησης, δοκιμάστε τη λειτουργία DFU (εξηγείται στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις). Και πάλι, η μέθοδος για να εισέλθετε σε λειτουργία DFU βασίζεται στη συσκευή και μπορεί να ελεγχθεί κάνοντας κλικ στο Αν η συσκευή σας δεν εισέλθει… που αναφέρεται στο κάτω μέρος της οθόνης της εφαρμογής.

  Πώς να εκτελέσετε μια μη αναγνωρισμένη εφαρμογή χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του Gatekeeper

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει λήψη του κατάλληλου υλικολογισμικού και θα ζητήσει άδεια για να ξεκινήσει την επισκευή. Τέλος, μπορείτε να επανεκκινήσετε τη συσκευή ή να δοκιμάσετε ξανά με τη λειτουργία Advanced Mode εάν αποτύχει η Standard.

Δείτε αυτό το σύντομο βίντεο για μια γρήγορη παρουσίαση:

Όπως μπορείτε να δείτε, η ανάκτηση συστήματος iOS ήταν τόσο εύκολη. Και το cherry on the cake είναι ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε μέχρι να κατεβάσετε το λογισμικό και να ελέγξετε τη συμβατότητά του με τη συσκευή σας.

Συμπερασματικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς κίνδυνο και μόνο το τελευταίο βήμα της πραγματικής επιδιόρθωσης είναι όπου θα χρειαστεί να αγοράσετε μια συνδρομή που μας οδηγεί σε…

Τιμολόγηση

Η επισκευή συστήματος Dr. Fone ξεκινά από 19,95 $, δίνοντάς σας άδεια τρίμηνης διάρκειας. Έτσι, αυτό θα είναι περίπου 6,65 $ το μήνα και λειτουργεί για έως και πέντε συσκευές σε έναν μόνο υπολογιστή.

Ωστόσο, το πιο οικονομικό ατομικό πρόγραμμα είναι για ένα έτος που χρεώνει μόλις 4,99 $/μήνα.

Οι συνδρομές της ομάδας δεν έχουν κανένα τριμηνιαίο πρόγραμμα και ξεκινούν από 63,92 $ ετησίως και αυξάνονται ανάλογα με τον αριθμό των συσκευών και την πρόσβαση των χρηστών.

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι η λειτουργία ανάκτησης και η λειτουργία DFU στο iPhone;

Και οι δύο αυτές λειτουργίες χρησιμοποιούνται στην αντιμετώπιση προβλημάτων. Η πιο σημαντική διαφορά μεταξύ αυτών είναι ότι η λειτουργία ανάκτησης χρησιμοποιεί το iBoot, το οποίο είναι το πρώτο πρόγραμμα όταν ενεργοποιείτε τη συσκευή σας που τροφοδοτείται με iOS.
Ωστόσο, το DFU (Device Firmware Update) είναι το πιο ισχυρό και μπορεί να αναβιώσει το iPhone σας από οποιαδήποτε κατάσταση. Συνήθως, παρακάμπτει το iBoot για να εγκαταστήσει κατάλληλο υλικολογισμικό.

  Είναι ασφαλές να αντιγράψετε/επικολλήσετε κωδικούς πρόσβασης από το πρόχειρό σας;

Πώς επαναφέρετε ένα iPhone στις εργοστασιακές ρυθμίσεις;

Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων διαγράφει όλα τα δεδομένα στη συσκευή σας iOS. Αυτό επιλύει ορισμένα από τα ζητήματα λογισμικού και χρησιμοποιείται επίσης όταν μεταβιβάζετε την ιδιοκτησία του gadget σε κάποιον άλλο. Συνιστάται να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων πριν συνεχίσετε:
— Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Μεταφορά ή Επαναφορά.
— Πατήστε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων.
— Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης οθόνης και τον κωδικό πρόσβασης Apple ID, εάν απαιτείται.
— Τέλος, επιβεβαιώστε τη διαγραφή της συσκευής.

Τι πρέπει να κάνω εάν το iPhone μου έχει κολλήσει στο λογότυπο της Apple;

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Dr.Fone System Repair σε υπολογιστή με Windows ή Mac. Στη συνέχεια, συνδέστε τη συσκευή σας και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη στο Dr.Fone System Repair.
Είναι ένα εύκολο εργαλείο που δεν χρειάζεται καμία τεχνική εξειδίκευση.

Μπορώ να δοκιμάσω το Dr.Fone – System Repair δωρεάν;

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν και να ελέγξετε την καταλληλότητά του για τη συσκευή σας. Ωστόσο, χρειάζεστε μια συνδρομή για την πραγματική επισκευή.

συμπέρασμα

Το Dr. Fone System Repair είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για ζητήματα λογισμικού iOS. Το καλύτερο μέρος παραμένει η δωρεάν λήψη και η πληρωμή μόνο αφού επιβεβαιώσετε την υποστήριξη συγκεκριμένης συσκευής.

Και τέλος, λαμβάνετε επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

ΥΓ: Ρίξτε μια ματιά στις εφαρμογές καθαρισμού iPhone για να ελευθερώσετε τον χώρο αποθήκευσης από περιττά σκουπίδια.