Διορθώστε το Internet Keeps Droping στα Windows 10

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο μειώνεται συνεχώς χωρίς κανέναν γνωστό λόγο. Αυτό είναι ένα απογοητευτικό ζήτημα, ειδικά όταν βρίσκεστε στην κορυφή της καρέκλας σας για να αναζητήσετε ένα ερώτημα στο Διαδίκτυο. Δεν είστε ο μόνος που αντιμετωπίζει πρόβλημα συνεχούς πτώσης δικτύου. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που παλεύουν με αυτό το ζήτημα στον υπολογιστή τους με Windows 10. Αυτός ο οδηγός θα σας δώσει μια ιδέα ότι το Διαδίκτυο συνεχώς απορρίπτει προβλήματα και μερικές μεθόδους για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να διορθώσετε το Διαδίκτυο που πέφτει συνεχώς στα Windows 10

Ίσως αναρωτιέστε γιατί το δίκτυο πέφτει συνεχώς στον υπολογιστή σας με Windows 10. Ακολουθούν ορισμένοι έγκυροι λόγοι που προκαλούν αυτό το πρόβλημα στη συσκευή σας.

  • Αποτυχία υποδομής του υπολογιστή σας με Windows 10.
  • Η σύνδεση δικτύου είναι πολύ κακή.
  • Το καλώδιο που συνδέει το δρομολογητή και το μόντεμ είναι κατεστραμμένο ή σπασμένο.
  • Πάρα πολλά άτομα είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο.
  • Ασύρματη παρεμβολή μεταξύ του δρομολογητή και της συσκευής σας.
  • Ξεπερασμένα προγράμματα οδήγησης δικτύου.

Σε αυτήν την ενότητα, έχουμε συγκεντρώσει ορισμένες πιθανές επιδιορθώσεις που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα της συνεχούς αποσύνδεσης του δικτύου των Windows 10. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα. Φροντίζετε πάντα να δημιουργείτε ένα σημείο επαναφοράς συστήματος για να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας εάν κάτι πάει στραβά.

Βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων

Προτού μεταβείτε στις κύριες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων, μπορείτε να δοκιμάσετε τα ακόλουθα βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσετε το εν λόγω ζήτημα.

1. Επανεκκινήστε το δρομολογητή: Αυτή είναι μια απλή λύση που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το Διαδίκτυο να εξαλείφει συνεχώς προβλήματα με απλά βήματα. Αυτό εξασφαλίζει επίσης μια ισχυρή και αξιόπιστη σύνδεση δικτύου. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας.

1. Βρείτε το κουμπί ON/OFF στο πίσω μέρος του δρομολογητή σας. Πατήστε το κουμπί μία φορά για να απενεργοποιήσετε τον δρομολογητή σας.

2. Τώρα, αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και αποφορτίστε πλήρως την τροφοδοσία από τους πυκνωτές, περιμένετε λίγο.

3. Τώρα, επαναφέρετε το καλώδιο τροφοδοσίας και περιμένετε μέχρι να αποκατασταθεί η σύνδεση δικτύου.

2. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή: Για να διορθώσετε όλες τις προσωρινές δυσλειτουργίες που σχετίζονται με τον υπολογιστή σας Windows 10, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή όπως φαίνεται παρακάτω.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Alt + F4 μαζί για να ανοίξετε το παράθυρο Τερματισμός λειτουργίας των Windows.

2. Εδώ, επιλέξτε την επιλογή Επανεκκίνηση και μετά πατήστε το πλήκτρο Enter για επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

3. Εξασφαλίστε ισχυρό σήμα δικτύου: Δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα συνδεσιμότητας στον υπολογιστή σας με Windows 10 μόνο εάν έχετε ισχυρή σύνδεση δικτύου. Εάν υπάρχουν εμπόδια μεταξύ του δρομολογητή και του υπολογιστή σας, ενδέχεται να παρεμποδίσουν το ασύρματο σήμα και να προκαλέσουν προβλήματα διακοπτόμενης σύνδεσης. Θα πρέπει πρώτα να βρείτε την ισχύ του σήματος του δικτύου σας και εάν είναι πολύ χαμηλή, καθαρίστε όλα τα εμπόδια στο ενδιάμεσο. Μπορείτε να εκτελέσετε μια δοκιμή ταχύτητας για να γνωρίζετε το βέλτιστο επίπεδο ταχύτητας δικτύου που απαιτείται για τη σωστή σύνδεση.

Αφού εκτελέσετε μια δοκιμή ταχύτητας, θα μάθετε εάν το δίκτυό σας είναι ισχυρό ή όχι.

  • Εάν έχετε ένα ισχυρό δίκτυο που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το δίκτυο, μεταβείτε στις μεθόδους που αναφέρονται παρακάτω.
  • Εάν έχετε αδύναμο δίκτυο, εξετάστε το ενδεχόμενο να συνδεθείτε σε άλλες συσκευές, όπως ένα hotspot για κινητά ή κάποιο άλλο ενσύρματο/ασύρματο δίκτυο.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να εξασφαλίσετε σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

1. Μετακινήστε το δρομολογητή σας σε κάποιο άλλο μέρος και ελέγξτε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

  ✨ Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Emoji στα ονόματα αρχείων στα Windows 10

2. Αποφύγετε πάρα πολλές συσκευές συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο.

3. Αποφύγετε τις ασύρματες παρεμβολές από συσκευές όπως ασύρματα ακουστικά, ακουστικά, τηλεόραση και πολλά άλλα.

4. Μετακινήστε τον υπολογιστή σας πιο κοντά στο δρομολογητή και ελέγξτε εάν το σφάλμα επαναλαμβάνεται ξανά.

4. Επανασυνδέστε το Ethernet / Wi-Fi: Αυτή είναι μια άλλη απλή λύση που διορθώνει το πρόβλημα που αποσυνδέει συνεχώς το δίκτυο των Windows 10. Ο υπολογιστής σας πρέπει να συνδέεται είτε σε Ethernet είτε σε δίκτυο Wi-Fi κάθε φορά. Ελέγξτε αν αυτή η συνθήκη ισχύει για τον υπολογιστή σας και αν μαντέψετε τυχόν διακοπές μεταξύ των ενσύρματων και ασύρματων συνδέσεών σας, επανασυνδέστε τις σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.

1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο WiFi στη γραμμή εργασιών.

2. Αποσυνδέστε τη σύνδεση δικτύου σας, περιμένετε λίγο και επανασυνδέστε την ξανά.

2. Εάν το καλώδιο Ethernet είναι συνδεδεμένο, αφαιρέστε το από τον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, επανασυνδέστε το ή συνδέστε το σε ένα δίκτυο Wi-Fi. Αυτό θα διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει τρεμόπαιγμα μεταξύ της ενσύρματης και της ασύρματης σύνδεσης.

Μέθοδος 1: Έξοδος από όλες τις διεργασίες παρασκηνίου

Εάν υπάρχει μεγάλος όγκος διεργασιών στο παρασκήνιο στον υπολογιστή σας Windows 10, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο δίκτυο τόσο εύκολα, καθώς όλες αυτές οι διεργασίες θα πάρουν ένα μερίδιο του δικτύου. Επίσης, η κατανάλωση RAM θα ​​είναι μεγαλύτερη και η απόδοση της συσκευής θα επιβραδυνθεί προφανώς. Ακολουθήστε τον οδηγό μας Πώς να τερματίσετε την εργασία στα Windows 10 για να κλείσετε όλες τις άλλες διαδικασίες παρασκηνίου στον υπολογιστή σας με Windows 10.

Αφού κλείσετε όλες τις διεργασίες στο παρασκήνιο, ελέγξτε εάν το πρόβλημα με τη συνεχή πτώση του Διαδικτύου έχει επιδιορθωθεί ή όχι.

Μέθοδος 2: Επιδιόρθωση αρχείων συστήματος

Εάν υπάρχουν κατεστραμμένα αρχεία συστήματος στο λειτουργικό σας σύστημα Windows, ο υπολογιστής σας ενδέχεται να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τα Windows 10 που αποσυνδέει συνεχώς το δίκτυο πολύ πρόσφατα, υπάρχουν ορισμένες πιθανότητες τα αρχεία του υπολογιστή σας να έχουν καταστραφεί ή να καταστραφούν. Ευτυχώς, ο υπολογιστής σας με Windows 10 διαθέτει ενσωματωμένα εργαλεία επιδιόρθωσης όπως το SFC (System File Checker) και το DISM (Deployment Image Servicing and Management) που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε όλα τα κατεστραμμένα αρχεία. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον Τρόπος επιδιόρθωσης αρχείων συστήματος στα Windows 10 και ακολουθήστε τα βήματα σύμφωνα με τις οδηγίες για να επιδιορθώσετε όλα τα κατεστραμμένα αρχεία σας.

Μέθοδος 3: Εκτελέστε τη σάρωση κακόβουλου λογισμικού

Μια ξαφνική επίθεση ιού ή κακόβουλου λογισμικού θα οδηγήσει σε προβλήματα δικτύου στον υπολογιστή σας. Εάν σε περίπτωση, η επίθεση από ιούς είναι πολύ σοβαρή, δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε κανένα δίκτυο συνεχώς. Για να επιλύσετε το πρόβλημα, πρέπει να αφαιρέσετε εντελώς τον ιό ή το κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας με Windows 10. Σας συμβουλεύουμε να σαρώσετε τον υπολογιστή σας σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας Πώς μπορώ να εκτελέσω μια σάρωση για ιούς στον υπολογιστή μου;

Επίσης, εάν θέλετε να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας, ανατρέξτε στον οδηγό μας Πώς να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας στα Windows 10.

Μέθοδος 4: Ενημερώστε τα Windows

Μπορείτε επίσης να εξαλείψετε σφάλματα από πλευράς λογισμικού στον υπολογιστή σας ενημερώνοντας το λειτουργικό σας σύστημα. Βεβαιωθείτε πάντα ότι έχετε ενημερώσει το λειτουργικό σας σύστημα Windows και εάν εκκρεμούν ενημερώσεις, χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία ενημέρωση των Windows 10

Αφού ενημερώσετε το λειτουργικό σύστημα Windows, ελέγξτε εάν μπορείτε να συνδεθείτε στο δίκτυό σας.

Μέθοδος 5: Απενεργοποίηση διακομιστή μεσολάβησης

Μερικές φορές, με ακατάλληλες διαμορφώσεις δικτύου στον υπολογιστή σας με Windows 10, θα αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα διαρκούς πτώσης του Διαδικτύου. Εάν έχετε εγκαταστήσει κάποια υπηρεσία VPN ή χρησιμοποιείτε διακομιστές μεσολάβησης στον υπολογιστή σας, διαβάστε την ενότητα Τρόπος απενεργοποίησης του VPN και του διακομιστή μεσολάβησης στα Windows 10 και εφαρμόστε τα βήματα σύμφωνα με τις οδηγίες του άρθρου.

Αφού απενεργοποιήσετε τον πελάτη VPN και τους διακομιστές μεσολάβησης, ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το πρόβλημα. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, δοκιμάστε να συνδεθείτε σε ένα hotspot για κινητά.

Μέθοδος 6: Επαναφορά TCP/IP

Το TCP (Transmission Control Protocol) είναι ένα βασικό πρωτόκολλο σύνδεσης δικτύου που εκχωρεί και προσδιορίζει κανόνες και τυπικές διαδικασίες μέσω του Διαδικτύου. Τα πρωτόκολλα TCP/IP είναι υπεύθυνα για τη μεταφορά πακέτων δεδομένων από τον αποστολέα και τον παραλήπτη. Εάν υπάρχει διένεξη στη διαδικασία, η επαναφορά του πρωτοκόλλου μαζί με τη διεύθυνση IP θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα που αποσυνδέει συνεχώς το δίκτυο των Windows 10. Ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων συνδεσιμότητας δικτύου στα Windows 10 για επαναφορά του TCP/IP.

  Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε το iPhone ή το iPad σας χωρίς iTunes

Μετά την εφαρμογή των βημάτων, ελέγξτε αν μπορείτε να διορθώσετε το δίκτυο πέφτει συνεχώς ή όχι.

Μέθοδος 7: Χρησιμοποιήστε το Google DNS

Το Σύστημα Ονομάτων Τομέα (DNS) είναι ουσιαστικά σημαντικό για τη δημιουργία σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Μερικές φορές, οι διευθύνσεις DNS που παρέχονται από τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου σας μπορεί να είναι πολύ αργές και έτσι αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Διαδίκτυο στον υπολογιστή σας Windows 10. Το Google DNS διαθέτει διευθύνσεις IP 8.8.8.8 και 8.8.4.4 που είναι απλές και εύκολες να θυμάστε για να δημιουργήσετε μια ασφαλή σύνδεση DNS μεταξύ του πελάτη και του διακομιστή.

Ακολουθεί ο απλός οδηγός μας για το Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS στα Windows 10 που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τις διευθύνσεις DNS στον υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε οποιοδήποτε Open DNS ή Google DNS στον υπολογιστή σας με Windows 10 ακολουθώντας τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο μετάβασης σε OpenDNS ή Google DNS στα Windows. Ακολουθήστε τις οδηγίες και ελέγξτε εάν μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο συνεχώς χωρίς σφάλματα.

Μέθοδος 8: Απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Μερικές φορές, μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα που συνεχίζει να αποσυνδέει το δίκτυο των Windows 10, εάν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στον υπολογιστή σας Windows 10. Αυτό οδηγεί σε πολλά προβλήματα συνδεσιμότητας δικτύου. Σας συμβουλεύουμε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Device Manager και κάντε κλικ στο Open.

2. Τώρα, κάντε διπλό κλικ στην ενότητα Προσαρμογείς δικτύου.

3. Κάντε δεξί κλικ στον προσαρμογέα δικτύου και επιλέξτε την επιλογή Ιδιότητες.

4. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο παράθυρο Διαχείριση ενέργειας στο παράθυρο ιδιοτήτων προσαρμογέα δικτύου και καταργήστε την επιλογή του πλαισίου δίπλα στο Να επιτρέπεται στον υπολογιστή να απενεργοποιεί αυτήν τη συσκευή για εξοικονόμηση ενέργειας.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές. Ελέγξτε εάν ο υπολογιστής σας δεν έχει προβλήματα συνδεσιμότητας δικτύου.

Μέθοδος 9: Ενεργοποίηση βασικών υπηρεσιών

Για να αποφύγετε και να αποτρέψετε τη συνεχή απόρριψη προβλημάτων στον υπολογιστή σας, ορισμένες βασικές υπηρεσίες πρέπει να έχουν ενεργή κατάσταση. Όταν υπάρχει πρόβλημα με κάποια από αυτές τις υπηρεσίες, θα αντιμετωπίσετε πολλές διενέξεις κατά τη σύνδεση σε ένα δίκτυο. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για να ελέγξετε εάν οι βασικές υπηρεσίες εκτελούνται στον υπολογιστή σας.

1. Πατήστε το κλειδί των Windows, πληκτρολογήστε Υπηρεσίες και κάντε κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής.

2. Τώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και αναζητήστε την υπηρεσία Windows EventLog.

3. Ελέγξτε την Κατάσταση της υπηρεσίας.

3Α. Εάν η Κατάσταση έχει οριστεί σε Εκτέλεση, κάντε δεξί κλικ στην υπηρεσία και επιλέξτε Διακοπή. Περιμένετε λίγο και μετά κάντε ξανά κλικ στο Start.

3Β. Εάν η Κατάσταση δεν έχει οριστεί σε Εκτέλεση, κάντε δεξί κλικ στην υπηρεσία και επιλέξτε Έναρξη.

4. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα και για τις παρακάτω υπηρεσίες.

  • Κλήση απομακρυσμένης διαδικασίας (RPC)
  • Ενημερωμένη έκδοση για Windows
  • Πελάτης DHCP
  • Αυτόματη ρύθμιση συσκευών συνδεδεμένων στο δίκτυο
  • Μεσίτης σύνδεσης δικτύου
  • Δικτυακές συνδέσεις
  • Βοηθός συνδεσιμότητας δικτύου
  • Υπηρεσία λίστας δικτύου
  • Επίγνωση τοποθεσίας δικτύου
  • Υπηρεσία εγκατάστασης δικτύου
  • Υπηρεσία διεπαφής καταστήματος δικτύου

Ελέγξτε εάν έχετε σταθερό δίκτυο, το πρόβλημα συνεχίζει να απορρίπτεται.

Μέθοδος 10: Απενεργοποιήστε προσωρινά το Antivirus (Εάν υπάρχει)

Ορισμένα μη συμβατά προγράμματα προστασίας από ιούς που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας θα προκαλέσουν πρόβλημα συνεχούς πτώσης του δικτύου. Για να αποφύγετε διενέξεις, πρέπει να διασφαλίσετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας του υπολογιστή σας με Windows 10 και να ελέγξετε αν είναι σταθερές ή όχι. Για να διαπιστώσετε εάν η σουίτα προστασίας από ιούς είναι ο λόγος που το δίκτυο συνεχίζει να απορρίπτει προβλήματα, απενεργοποιήστε το μία φορά και δοκιμάστε να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του προγράμματος προστασίας από ιούς προσωρινά στα Windows 10 και ακολουθήστε τις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας.

Εάν δεν αντιμετωπίσατε προβλήματα συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο μετά την απενεργοποίηση του προγράμματος προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας, συνιστάται να απεγκαταστήσετε πλήρως το πρόγραμμα από τον υπολογιστή σας. Διαβάστε τον οδηγό μας Αναγκαστική απεγκατάσταση προγραμμάτων που δεν θα απεγκατασταθούν Στα Windows 10 για να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας.

  Πόσο κοστίζει το Netflix στην Ιαπωνία;

Μέθοδος 11: Απενεργοποίηση τείχους προστασίας των Windows (Δεν συνιστάται)

Όπως ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς, το Τείχος προστασίας του Windows Defender στον υπολογιστή σας ενδέχεται να εμποδίσει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο, για ορισμένους λόγους ασφαλείας. Εάν σε περίπτωση, το δίκτυο WiFi έχει αποκλειστεί από το Τείχος προστασίας του Windows Defender, πρέπει να το ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε προσωρινά τις ασφάλειες του Τείχους προστασίας από τον υπολογιστή σας. Εάν δεν γνωρίζετε πώς να απενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας του Windows Defender, ο οδηγός μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του τείχους προστασίας των Windows 10 θα σας βοηθήσει να το κάνετε.

Μέθοδος 12: Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης δικτύου

Βεβαιωθείτε πάντα ότι χρησιμοποιείτε ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης δικτύου και εάν εκκρεμούν ενημερώσεις, σας συμβουλεύουμε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του ίδιου. Ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης προσαρμογέα δικτύου στα Windows 10 για να το κάνετε. Αφού ενημερώσετε το πρόγραμμα οδήγησης δικτύου, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και δοκιμάστε τη σύνδεση δικτύου. Δεν θα αντιμετωπίσετε το Διαδίκτυο συνεχίζει να ρίχνει προβλήματα ξανά.

Μέθοδος 13: Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης δικτύου

Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα συνεχούς πτώσης του δικτύου ακόμα και μετά την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης δικτύου, υπάρχει μια άλλη λύση για να διαγράψετε όλα τα προγράμματα οδήγησης στον υπολογιστή σας και να τα εγκαταστήσετε ξανά. Αυτή η διαδικασία σταθεροποιεί τα προβλήματα συνδεσιμότητας δικτύου, επιλύοντας έτσι το πρόβλημα με τα Windows 10 που αποσυνδέει το δίκτυο. Ακολουθήστε τον οδηγό μας Τρόπος απεγκατάστασης και επανεγκατάστασης προγραμμάτων οδήγησης στα Windows 10 για επανεγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης στον υπολογιστή σας Windows 10.

Μετά την επανεγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης δικτύου, ελέγξτε εάν μπορείτε να συνδεθείτε στο δίκτυο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μέθοδος 14: Επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης δικτύου

Όλα τα προγράμματα οδήγησης της τρέχουσας έκδοσης θα διαγραφούν από τον υπολογιστή σας και η προηγούμενη έκδοση τους θα εγκατασταθεί όταν επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης του δικτύου σας. Αυτή είναι μια χρήσιμη δυνατότητα όταν οποιοδήποτε νέο πρόγραμμα οδήγησης δεν είναι συμβατό με το σύστημα. Ακολουθήστε τα βήματα όπως υποδεικνύονται στον οδηγό μας Τρόπος επαναφοράς προγραμμάτων οδήγησης στα Windows 10 για να διορθώσετε το δίκτυο συνεχίζει να αποσυνδέει το πρόβλημα των Windows 10.

Αφού ο υπολογιστής σας με Windows 10 έχει εγκαταστήσει την προηγούμενη έκδοση προγραμμάτων οδήγησης, ελέγξτε εάν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο χωρίς διακοπές.

Μέθοδος 15: Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

Αρκετοί χρήστες έχουν δηλώσει ότι η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου θα επιλύσει περίεργα προβλήματα σύνδεσης δικτύου. Αυτή η μέθοδος θα ξεχάσει όλες τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης δικτύου, τα αποθηκευμένα διαπιστευτήρια και πολύ περισσότερο λογισμικό ασφαλείας όπως το VPN και τα προγράμματα προστασίας από ιούς. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς των ρυθμίσεων δικτύου στα Windows 10

Μέθοδος 16: Εκτελέστε Επαναφορά Συστήματος

Εάν ενημερώσατε πρόσφατα το λειτουργικό σας σύστημα Windows 10 και αργότερα αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το Διαδίκτυο, τα πιο πρόσφατα στοιχεία ενημέρωσης των Windows ενδέχεται να επηρεάσουν οποιοδήποτε λογισμικό υπάρχει στον υπολογιστή σας και να προκαλέσουν διαρκή αποσύνδεση του δικτύου από τα Windows 10. Επομένως, σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στην προηγούμενη έκδοση όταν λειτουργούσε κανονικά. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης της Επαναφοράς Συστήματος στα Windows 10 και εφαρμόστε τις οδηγίες όπως παρουσιάζονται.

Μετά την επαναφορά του υπολογιστή σας με Windows 10, ελέγξτε εάν μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε δίκτυο χωρίς διακοπές.

Μέθοδος 17: Επαναφορά υπολογιστή

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν σας βοήθησε να διορθώσετε το δίκτυο συνεχίζει να αποσυνδέει το πρόβλημα των Windows 10, τότε πρέπει να καθαρίσετε την εγκατάσταση του λειτουργικού σας συστήματος Windows. Για να καθαρίσετε την εκκίνηση του υπολογιστή σας, εφαρμόστε τα βήματα σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας Πώς να κάνετε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows 10

Μέθοδος 18: Επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, πρέπει να αναζητήσετε τεχνική υποστήριξη εάν οι μέθοδοι που αναφέρονται παραπάνω αποτυγχάνουν να επιλύσουν το πρόβλημα στο Διαδίκτυο. Εάν το μόντεμ σας δεν επικοινωνεί με τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, προκύπτουν πολύ περισσότερα προβλήματα τεχνικής συνδεσιμότητας στη συσκευή σας. Για παράδειγμα, όταν προσπαθείτε να καταχωρήσετε το μόντεμ σας αλλά αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, πολλές προσπάθειες ελέγχου ταυτότητας θα επιβραδύνουν τη σύνδεσή σας στο δίκτυο. Αυτό θα οδηγήσει στο ότι το δίκτυο συνεχίζει να απορρίπτει προβλήματα. Επομένως, σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου για να διαγνώσετε και να επιλύσετε το πρόβλημα. Οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου θα ελέγξουν εάν οι συσκευές είναι ενημερωμένες, συμβατές και σωστά καταχωρημένες.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε ότι το διαδίκτυο συνεχίζει να πέφτει στα Windows 10. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια. Επίσης, εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες/προτάσεις σχετικά με αυτό το άρθρο, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων.