Διορθώστε το Fatal Error 1603 κατά την προσπάθεια ενημέρωσης TurboTax

Το TurboTax είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για εκατοντάδες αμερικανικά νοικοκυριά. Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει με την προετοιμασία των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματός σας. Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από την Intuit Software Company. Πολλοί χρήστες που χρησιμοποιούν TurboTax έχουν συναντήσει ένα μοιραίο σφάλμα 1603 όταν προσπαθούν να ενημερώσουν το TurboTax. Το σφάλμα MSI 1603 μπορεί να αποτρέψει την εγκατάσταση μιας ενημέρωσης με το TurboTax. Αυτό το σφάλμα μπορεί να σας ενοχλήσει επειδή η διαδικασία ενημέρωσης σταματά απότομα. Σε αυτόν τον οδηγό, έχουμε εξηγήσει τους λόγους και τις μεθόδους για την επίλυση του σφάλματος εγκατάστασης Microsoft 1603 για το ζήτημα TurboTax.

Πώς να διορθώσετε το Fatal Error 1603 κατά την προσπάθεια ενημέρωσης TurboTax

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό το σφάλμα, μερικοί από τους πιθανούς λόγους αναφέρονται εδώ.

  • Υπερφορτωμένος σκληρός δίσκος
  • Προγράμματα παρασκηνίου παρεμβολής
  • Πρόγραμμα προστασίας από ιούς παρεμβολών
  • Σφάλματα λόγω παλιάς ενημέρωσης των Windows
  • Λείπουν πακέτα χρόνου εκτέλεσης Microsoft Visual C++
  • Ζητήματα που οφείλονται σε διάφορα σφάλματα συστήματος
  • Σφάλμα λόγω ακατάλληλης εγκατάστασης

Στον παρακάτω οδηγό, θα εξηγήσουμε μεθόδους για τη διόρθωση του μοιραίου σφάλματος 1603 κατά την προσπάθεια ενημέρωσης του TurboTax.

Μέθοδος 1: Εκτελέστε Clean Boot

Μερικές φορές το σφάλμα μπορεί να προκληθεί λόγω διενέξεων λογισμικού μεταξύ των Windows και του προγράμματος TurboTax. Μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα του σφάλματος MSI 1603 εκτελώντας μια καθαρή εκκίνηση του συστήματός σας. Μπορείτε να δείτε τον οδηγό How to Perform Clean boot στα Windows 10 για να ακολουθήσετε τα βήματα για να εκτελέσετε με ασφάλεια την καθαρή εκκίνηση του συστήματός σας και να διορθώσετε το σφάλμα TurboTax 1603.

Μέθοδος 2: Ελευθερώστε χώρο στον σκληρό δίσκο

Μία από τις πρώτες μεθόδους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα είναι να καθαρίσετε το χώρο του σκληρού δίσκου στον υπολογιστή σας. Πολλοί χρήστες διαπίστωσαν ότι το πρόβλημα μερικές φορές οφειλόταν σε υπερφόρτωση του σκληρού δίσκου και η απελευθέρωσή του διορθώθηκε. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον οδηγό Τρόπος χρήσης της Εκκαθάρισης δίσκου στα Windows 10 για να ακολουθήσετε μεθόδους και έτσι να ελευθερώσετε με ασφάλεια τον σκληρό δίσκο στον υπολογιστή σας.

  Generative Adversarial Networks (GAN): Μια εισαγωγή

Σημείωση: Η απελευθέρωση του σκληρού δίσκου με την Εκκαθάριση Δίσκου μπορεί να αφαιρέσει αρχεία από τον υπολογιστή σας. Επομένως, φροντίστε πάντα να δημιουργείτε αντίγραφο ασφαλείας για τα σημαντικά δεδομένα σας προτού χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να διορθώσετε το σφάλμα MSI 1603.

Μέθοδος 3: Κλείστε τα προγράμματα παρασκηνίου

Εάν άλλα προγράμματα και διεργασίες εκτελούνται στο παρασκήνιο ενώ το TurboTax ενημερώνεται. Μπορεί να παρεμβαίνουν στην ενημέρωση TurboTax και να προκαλέσουν αποτυχία με αποτέλεσμα το Σφάλμα TurboTax 1603. Για να επιλύσετε το σφάλμα εγκατάστασης Microsoft 1603 στο TurboTax, μπορείτε να προσπαθήσετε να τερματίσετε όλα τα προγράμματα και τις διαδικασίες παρασκηνίου στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό How to End Task στα Windows 10 για να ακολουθήσετε τα βήματα για να τερματίσετε με ασφάλεια τα προγράμματα παρασκηνίου στον υπολογιστή σας Windows 10 ενώ ενημερώνετε το πρόγραμμα TurboTax. Εάν αυτή η μέθοδος δεν επιλύσει το πρόβλημα για εσάς, μπορείτε να δοκιμάσετε να προχωρήσετε στην επόμενη μέθοδο.

Μέθοδος 4: Απενεργοποιήστε προσωρινά το Antivirus (Εάν υπάρχει)

Εάν χρησιμοποιείτε λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας. Μερικές φορές μπορεί να παρεμβαίνει στη διαδικασία ενημέρωσης του TurboTax προκαλώντας μοιραίο σφάλμα 1603 κατά την προσπάθεια ενημέρωσης του TurboTax. Αυτό συμβαίνει γενικά όταν το πρόγραμμα προστασίας από ιούς επισημαίνει κατά λάθος ένα αρχείο ως πιθανό ιό ή κακόβουλο λογισμικό που προκαλεί το σφάλμα. Μία από τις καλύτερες λύσεις για να αποφύγετε αυτό το ζήτημα είναι να απενεργοποιήσετε το λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας. Εάν δεν είστε βέβαιοι, πώς να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας Windows 10, μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό Πώς να απενεργοποιήσετε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στα Windows 10, για να ακολουθήσετε τα βήματα για την απενεργοποίηση διαφόρων λογισμικών προστασίας από ιούς.

Μέθοδος 5: Ενημερώστε τα Windows

Μερικές φορές, το σφάλμα εγκατάστασης της Microsoft 1603 στο TurboTax με την ενημέρωση TurboTax μπορεί να προκληθεί από μια παλιά έκδοση των Windows. Μια παλιά έκδοση των Windows μπορεί να προκαλέσει διάφορα σφάλματα με προγράμματα στον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένου του σφάλματος MSI ενημέρωσης προγράμματος TurboTax 1603. Εάν τα Windows σας δεν είναι ενημερωμένα, θα πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε για τις διαθέσιμες ενημερώσεις για να διορθώσετε το Σφάλμα TurboTax 1603. Μπορείτε να δείτε το Τρόπος Κάντε λήψη και εγκατάσταση της τελευταίας ενημέρωσης των Windows 10 για να μάθετε μεθόδους λήψης και εγκατάστασης ενημερώσεων των Windows 10.

  Πώς να επαναφέρετε το Fitbit Inspire 2 χωρίς απώλεια δεδομένων

Μέθοδος 6: Εγκαταστήστε τα πακέτα χρόνου εκτέλεσης του Microsoft Visual C++

Εάν τα αρχεία πακέτου χρόνου εκτέλεσης Microsoft Visual C++ λείπουν στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα με διάφορα προγράμματα, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος TurboTax. Πολλοί χρήστες διαπίστωσαν ότι το πακέτο χρόνου εκτέλεσης του Microsoft Visual C++ που λείπει προκάλεσε σφάλματα κατά την ενημέρωση του προγράμματος. Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, μπορείτε να εγκαταστήσετε τα πιο πρόσφατα πακέτα χρόνου εκτέλεσης του Microsoft Visual C++. Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό Τρόπος επανεγκατάστασης του Microsoft Visual C++ με δυνατότητα αναδιανομής για να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε τα πακέτα χρόνου εκτέλεσης του Microsoft Visual C++. Εάν αυτή η μέθοδος δεν λειτουργεί για εσάς και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, δοκιμάστε την επόμενη μέθοδο.

Μέθοδος 7: Μη αυτόματη ενημέρωση TurboTax

Μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να διορθώσετε το μοιραίο σφάλμα 1603 είναι να το ενημερώσετε με μη αυτόματο τρόπο στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να ενημερώσετε το πρόγραμμα χωρίς καν να ανοίξετε το λογισμικό στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να ενημερώσετε το TurboTax με μη αυτόματο τρόπο και να διορθώσετε το σφάλμα εγκατάστασης Microsoft 1603 στο TurboTax.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού και επισκεφτείτε το Σελίδα ενημέρωσης Intuit TurboTax.

2. Ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται στη σελίδα για να ενημερώσετε το TurboTax.

Μέθοδος 8: Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα TurboTax

Εάν καμία από τις μεθόδους που αναφέρθηκαν προηγουμένως δεν λειτουργεί, μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα TurboTax στον υπολογιστή σας για να διορθώσετε τα προβλήματα ενημέρωσης. Πολλοί χρήστες διαπίστωσαν ότι η επανεγκατάσταση του TurboTax διόρθωνε το πρόβλημα με μια ενημέρωση στο μέλλον. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα από τον υπολογιστή σας για να επιλύσετε το μοιραίο σφάλμα 1603 όταν προσπαθείτε να ενημερώσετε το TurboTax.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την εκμάθηση νέων λέξεων με τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης του SwiftKey

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I ταυτόχρονα για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο Εφαρμογές.

2. Εντοπίστε και επιλέξτε την εφαρμογή TurboTax και κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης.

3. Κάντε κλικ στο Uninstall για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία.

4. Τώρα, επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

5. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου και μετά κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

6. Στο παράθυρο του Πίνακα Ελέγχου κάντε κλικ στο Σύστημα & Ασφάλεια.

7. Τώρα, κάντε κλικ στο Τείχος προστασίας του Windows Defender.

8. Από την αριστερή πλευρά, κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του τείχους προστασίας του Windows Defender.

9. Εδώ επιλέξτε τα πλαίσια για Απενεργοποίηση τείχους προστασίας του Windows Defender τόσο για ιδιωτικά όσο και για δημόσια δίκτυα.

10. Κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

11. Τώρα, πατήστε τα πλήκτρα Windows + E μαζί για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων και να μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία.

C:Program Files (x86)Turbotax

12. Μετονομάστε το φάκελο Turbotax σε TurbotaxOldInstall.

13. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Web και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Intuit και πραγματοποιήστε λήψη του λογισμικού TurboTax.

14. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα εγκατάστασης TurboTax και κάντε κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής.

15. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε το λογισμικό και να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Σε τι χρησιμεύει το πρόγραμμα TurboTax;

Απ. Το TurboTax είναι ένα πρόγραμμα που αναπτύχθηκε από την Intuit για να βοηθήσει τα αμερικανικά νοικοκυριά να διεκπεραιώσουν τις δηλώσεις φόρου εισοδήματός τους.

Ε2. Γιατί δεν μπορώ να ενημερώσω το TurboTax;

Απ. Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα κατά την προσπάθεια ενημέρωσης του προγράμματος TurboTax στον υπολογιστή τους. Αυτό το σφάλμα μπορεί να διορθωθεί με επανεγκατάσταση του προγράμματος.

Ε3. Τι πρέπει να κάνω για να διορθώσω προβλήματα ενημέρωσης με το TurboTax;

Απ. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για να διορθώσετε τα προβλήματα με την ενημέρωση του προγράμματος TurboTax. Μερικές από τις πιο ακολουθούμενες μεθόδους είναι το κλείσιμο των παρεμβολικών προγραμμάτων παρασκηνίου και η μη αυτόματη ενημέρωση του λογισμικού.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να διορθώσετε το μοιραίο σφάλμα 1603 κατά την προσπάθεια ενημέρωσης του TurboTax. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.