Διορθώστε το Facebook Marketplace που δεν λειτουργεί

Το Facebook Marketplace είναι μια εξαιρετική αρένα για να αγοράζετε και να πουλάτε μεταχειρισμένα ή νέα αντικείμενα. Αυτή η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου θα μπορούσε ακόμη και να θεωρηθεί σημαντικό εργαλείο για την πώληση προϊόντων στο στοχευμένο κοινό. Αυτό συμβαίνει επειδή το ίδιο το Facebook είναι μια εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης που συνδέει εκατομμύρια ανθρώπους. Στο Facebook Marketplace, οι πωλητές μπορούν να ανεβάσουν λεπτομέρειες για τα προϊόντα. Εάν οι ντόπιοι αγοραστές ενδιαφέρονται για αυτά τα προϊόντα, τότε μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο εάν πουλάτε μέσω αυτής της πλατφόρμας και εάν αυτό δημιουργήσει ένα σφάλμα, προφανώς τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την απογοήτευσή σας. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να το επιλύσετε. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να λύσετε το πρόβλημα δεν είναι δυνατή η εύρεση του προβλήματος του Facebook Marketplace και η επίλυση του προβλήματος που δεν λειτουργεί το Facebook Marketplace.

Πώς να διορθώσετε το Facebook Marketplace που δεν λειτουργεί

Διάφοροι λόγοι προκαλούν το Facebook Marketplace να μην εμφανίζει στοιχεία ή να μην μπορεί να βρει σφάλματα Facebook Marketplace. Τέτοιοι λόγοι αναφέρονται παρακάτω:

  • Έχοντας ασταθή σύνδεση στο Διαδίκτυο.
  • Εάν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός ηλικίας, γλώσσας, περιοχής ή χώρας στον λογαριασμό σας στο Marketplace.
  • Εάν ο λογαριασμός σας στο Marketplace έχει αποκλειστεί από την επίσημη ομάδα.
  • Όταν μια συσκευή δεν είναι συμβατή με το Facebook Marketplace, τότε ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα σφάλμα.
  • Παρουσία πρόσθετων στο πρόγραμμα περιήγησης.
  • Συσσώρευση κρυφής μνήμης στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
  • Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πρόγραμμα περιήγησής σας, τότε ενδέχεται να περιορίσει την πρόσβαση στον λογαριασμό σας.
  • Όταν παραβιάζετε τις πολιτικές κοινότητας του Facebook Marketplace, τότε το Facebook θα αφαιρεί την πρόσβασή σας σε αυτό.
  • Χρησιμοποιώντας την παλιά έκδοση της εφαρμογής Facebook στο κινητό σας τηλέφωνο.

Σημείωση: Επειδή τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων και διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε οποιαδήποτε.

Βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων

Δοκιμάστε την παρακάτω πιθανή λύση για να διορθώσετε το πρόβλημα. Η αριθμημένη λίστα που δίνεται παρακάτω είναι τα βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Facebook Marketplace.

1. Δημιουργία νέου προφίλ στο Facebook: Εάν έχετε ανοίξει έναν λογαριασμό στο Facebook πρόσφατα, τότε δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα εάν δεν έχει επαληθευτεί. Αυτός ο περιορισμός υπάρχει για τη διασφάλιση της ασφάλειας των χρηστών που χρησιμοποιούν ήδη την πλατφόρμα και την προστασία τους από απατεώνες. Εάν αυτό είναι το σενάριο, τότε το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να καθίσετε και να χαλαρώσετε μέχρι να αποκτήσετε πρόσβαση στο Marketplace. Επισκεφτείτε τη σελίδα Δημιουργία νέου λογαριασμού και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής.

2. Αλλαγή ημερομηνίας γέννησης: Το Facebook περιορίζει την πρόσβαση για ανηλίκους, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρήστης πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών για να ανοίξει το Marketplace. Αυτό συμβαίνει επειδή το Facebook Marketplace συνεπάγεται οικονομικές συναλλαγές. Μια τέτοια επιχείρηση έχει τη δυνατότητα απάτης όπου οι ανήλικοι μπορούν εύκολα να εξαπατηθούν. Επομένως, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την πλατφόρμα εάν είστε κάτω των 18 ετών. Ωστόσο, εάν είστε ενήλικες, ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω και αλλάξτε την ημερομηνία γέννησής σας, εάν έχει δοθεί λάθος νωρίτερα.

  Πώς να ανεβάσετε αρχεία στο Dropbox από το Facebook Messenger

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος δεν συνιστάται εάν είστε ανήλικοι.

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα του Facebook και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας.

2. Στην αρχική σελίδα του Facebook, κάντε κλικ στο Όνομα προφίλ σας όπως φαίνεται στο αριστερό παράθυρο.

3. Εδώ, μεταβείτε στην καρτέλα Πληροφορίες.

4. Τώρα, επιλέξτε Επαφή και βασικές πληροφορίες. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Επεξεργασία για να τροποποιήσετε την ημερομηνία γέννησής σας στην ενότητα Βασικές πληροφορίες.

5. Αλλάξτε την ημερομηνία γέννησής σας και επιλέξτε επιλογές κοινής χρήσης. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στην Αποθήκευση για να οριστικοποιήσετε τις αλλαγές.

Τώρα, ελέγξτε εάν το πρόβλημα δεν λειτουργεί το Facebook Marketplace έχει επιλυθεί.

3. Περιορισμοί γλώσσας, περιοχής ή χώρας: Η πλατφόρμα Facebook Marketplace είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επομένως, πρέπει να βρίσκεστε στην καθορισμένη χώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Marketplace. Ωστόσο, σημειώστε ότι εάν το μέρος σας έχει περιορισμούς πρόσβασης, τότε δεν μπορείτε να το ανοίξετε εκτός εάν τροποποιήσετε την περιοχή. Παρόμοια με τους περιορισμούς τοποθεσίας, η πλατφόρμα έχει επίσης περιορισμούς γλώσσας όπου πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο την επιτρεπόμενη γλώσσα. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις Γλώσσας και Περιοχής στο Facebook.

1. Μεταβείτε στο Facebook και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του αναπτυσσόμενου βέλους και επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

3. Εδώ, επιλέξτε την επιλογή Γλώσσα.

4. Τώρα, επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις μορφής Γλώσσα και Περιοχή.

4. Κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο: Αυτός ο τρόπος μπορεί να φαίνεται απλός και περίεργος. Όμως, πιστέψτε με, μια τέτοια απλή αντιμετώπιση προβλημάτων μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Για κάθε είδους τεχνικά ζητήματα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Αυτό συμβαίνει επειδή η ασταθής συνδεσιμότητα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε οποιαδήποτε διαδικτυακή δραστηριότητα. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε αξιόπιστη και υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εάν όχι, αλλάξτε το δρομολογητή και δείτε εάν το πρόβλημα επιλύθηκε. Μπορείτε επίσης να αντιμετωπίσετε προβλήματα συνδεσιμότητας δικτύου στα Windows 10.

5. Ελέγξτε τη συμβατότητα συσκευής: Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί για την πρόσβαση στην πλατφόρμα Facebook Marketplace σε ορισμένες συσκευές. Εάν είστε χρήστης iOS, τότε το μοντέλο του τηλεφώνου σας πρέπει να είναι iPhone 5 ή πάνω από τις εκδόσεις του. Επιπλέον, δεν μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο Facebook Marketplace στο iPod σας.

6. Αποκλεισμός λογαριασμού: Το Facebook δεν ανέχεται παραβιάσεις των πολιτικών της κοινότητας του Marketplace. Εάν ένας χρήστης δημοσιεύει κάτι ενάντια σε τέτοιες πολιτικές, τότε αυτό επηρεάζει την αξιοπιστία του λογαριασμού σας. Για το οποίο, το Facebook ακυρώνει επίσης την πρόσβασή σας στο Marketplace αποκλείοντας ολόκληρο τον λογαριασμό σας. Επομένως, φροντίστε να μην κάνετε τέτοια σοβαρά λάθη.

7. Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας: Η επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας βοηθά πάντα στην επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού ζητήματος. Αυτή η μέθοδος είναι σημαντική, καθώς επαναφέρει πλήρως το τηλέφωνό σας και καθαρίζει ολόκληρη τη μνήμη της συσκευής σας. Επομένως, αυτό το βήμα είναι απαραίτητο για να το κάνετε.

Μέθοδος 1: Επανασυνδεθείτε στο Facebook

Αυτή η μέθοδος είναι ένας απλός τρόπος για να διορθώσετε ότι η αγορά δεν είναι διαθέσιμη για να διορθώσετε το σφάλμα. Εδώ, πρέπει να συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας στο Facebook. Δείτε πώς να το κάνετε.

1. Μεταβείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας στο Facebook και επιλέξτε το αναπτυσσόμενο κουμπί που υπάρχει στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην Αποσύνδεση στο μενού περιβάλλοντος για να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό.

3. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επίσημη σελίδα του Facebook και συνδεθείτε ξανά με τα διαπιστευτήριά σας.

Μέθοδος 2: Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Facebook και του προγράμματος περιήγησης

Ακολουθήστε αυτές τις μεθόδους για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Facebook και του προγράμματος περιήγησής σας.

  Πώς να δημιουργήσετε επιχειρηματικό λογαριασμό στο Facebook

Επιλογή I: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης Facebook

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά του Facebook, τότε πρέπει να διαγράψετε τις κρυφές μνήμες στην εφαρμογή. Η κρυφή μνήμη είναι μια ανεπιθύμητη συσσώρευση δεδομένων που όταν συσσωρεύονται πέρα ​​από μια έκταση, εμποδίζει την εφαρμογή να λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά. Όταν εκκαθαρίζετε την προσωρινή μνήμη, επαναφέρει την εφαρμογή και αφαιρεί τυχόν σφάλματα που παραμονεύουν. Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Facebook από το τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε το εικονίδιο Μενού που υπάρχει στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης προβολής.

3. Στη σελίδα Μενού, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή Ρυθμίσεις.

4. Στη σελίδα Ρυθμίσεις και απόρρητο, εντοπίστε και πατήστε Πρόγραμμα περιήγησης στην ενότητα Δικαιώματα.

5. Πατήστε το κουμπί Εκκαθάριση στη σελίδα ρυθμίσεων προγράμματος περιήγησης.

Περιμένετε μέχρι να διαγραφεί η προσωρινή μνήμη. Στη συνέχεια, συνδεθείτε ξανά στο Facebook και δείτε εάν η αγορά του Facebook δεν εμφανίζει στοιχεία ή δεν μπορεί να βρει προβλήματα στο Facebook Marketplace εξακολουθεί να υπάρχει.

Επιλογή II: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης προγράμματος περιήγησης

Η μη φυσιολογική συνάθροιση δεδομένων περιήγησης, όπως κρυφές μνήμες, cookie και αρχεία ιστορικού, χρησιμοποιεί έναν περιττό όγκο πόρων Διαδικτύου. Αυτό με τη σειρά του επιβραδύνει τη συνδεσιμότητα δικτύου όταν οι χρήστες προσπαθούν να συνδεθούν με έναν ασφαλή ιστότοπο. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εκκαθάρισης της προσωρινής μνήμης και των cookies στο Google Chrome για να κάνετε το ίδιο.

Μέθοδος 3: Απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις

Εάν προσθέσατε πρόσφατα μια νέα επέκταση στο Chrome σας, τότε μπορεί να έχει προκαλέσει ανησυχίες για την ασφάλεια. Επομένως, ελέγξτε για τυχόν ύποπτα πρόσθετα και αφαιρέστε τα ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

1. Εκκινήστε το Google Chrome πληκτρολογώντας στη γραμμή αναζήτησης των Windows. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Πληκτρολογήστε chrome://extensions στη στήλη διεύθυνσης ιστού του Chrome και πατήστε Enter.

3. Στη σελίδα Επεκτάσεις, κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση κάτω από το πρόσθετο που προσθέσατε πρόσφατα.

Σημείωση: Εδώ, τα Έγγραφα Google εκτός σύνδεσης εμφανίζονται ως παράδειγμα.

4. Στο αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε το κουμπί Κατάργηση για να διαγράψετε εντελώς την επέκταση.

Αφού διαγράψετε την επέκταση, ελέγξτε αν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Facebook Marketplace. Εάν αυτή η μέθοδος δεν λειτουργήσει, δοκιμάστε την επόμενη λύση.

Μέθοδος 4: Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης

Τα πρόσθετα και οι επεκτάσεις δεν μπορούν να αποφευχθούν, καθώς σας βοηθούν πολύ. Υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Facebook Marketplace χωρίς να αφαιρέσετε τις επεκτάσεις που προκαλούν παρεμβολές. Για να επιλύσετε το πρόβλημα, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook μέσω ενός παραθύρου ανώνυμης περιήγησης. Αυτό συμβαίνει επειδή η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης απενεργοποιεί τα πρόσθετα τρίτων από προεπιλογή. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να μπείτε σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης:

1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στο δεξιό παράθυρο της επιφάνειας εργασίας σας.

2. Κάντε κλικ στο παράθυρο New incognito.

3. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο facebook.

Αφού συνδεθείτε, ελέγξτε αν το πρόβλημα παραμένει. Αν διορθώθηκε, τότε καλά και καλά, έχετε τον ένοχο σας. Εάν εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα, δοκιμάστε την επόμενη λύση.

Μέθοδος 5: Μετάβαση σε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης

Μερικές φορές το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε για την εκκίνηση του Facebook Marketplace μπορεί να είναι ο ένοχος πίσω από το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Facebook Marketplace. Τώρα, αυτό μπορεί να οφείλεται στα προβλήματα συμβατότητας μεταξύ ορισμένων λειτουργιών του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησης. Για τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να εκκινήσετε την πλατφόρμα μέσω διαφορετικού προγράμματος περιήγησης και όχι του κανονικού που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε Microsoft Edge, δοκιμάστε το Google Chrome για μια αλλαγή, η οποία μπορεί να διορθώσει ότι η αγορά δεν είναι διαθέσιμη για να διορθώσετε το σφάλμα. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να μεταβείτε σε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης και, στη συνέχεια, δείτε εάν δεν μπορείτε να βρείτε το Facebook Marketplace ή όχι.

  Πώς να αφαιρέσετε καρούλια στην εφαρμογή Facebook

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I ταυτόχρονα για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στη ρύθμιση Εφαρμογές.

3. Επιλέξτε Προεπιλεγμένες εφαρμογές από το αριστερό παράθυρο.

4. Κάντε κλικ στο πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

5. Επιλέξτε μια εφαρμογή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Τώρα, ελέγξτε αν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε το Facebook Marketplace ή όχι.

Μέθοδος 6: Επαναφορά της αφαιρεμένης πρόσβασης στο Facebook Marketplace

Είναι επιτακτική ανάγκη για κάθε χρήστη του Facebook Marketplace να τηρεί αυστηρά τις πολιτικές της κοινότητας. Εάν κάποιος το παραβιάσει, τότε το Facebook θα αφαιρέσει την πρόσβασή σας. Ωστόσο, εάν δεν έχετε παραβιάσει τέτοιους κανόνες, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να αποκτήσετε ξανά την πρόσβασή σας.

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook.

2. Στην αρχική σελίδα του λογαριασμού, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε το εικονίδιο Marketplace στο αριστερό παράθυρο.

3. Επιλέξτε την επιλογή Αίτημα αναθεώρησης.

4. Εισαγάγετε τα σχετικά στοιχεία στη φόρμα αιτήματος.

Περιμένετε μέχρι να λάβετε απάντηση στην έκκλησή σας από την ομάδα του Facebook.

Επίσης, ελέγχετε τα Εισερχόμενα Υποστήριξης κάθε μέρα συχνά για να δείτε αν έχετε λάβει κάποια απάντηση από την επίσημη ομάδα.

Εάν η ένστασή σας γίνει αποδεκτή, τότε μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Marketplace χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μέθοδος 7: Ενημερώστε την εφαρμογή Facebook

Εάν η εφαρμογή σας στο Facebook δεν είναι ενημερωμένη, τότε μπορεί να προκύψει πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει επειδή μια παρωχημένη έκδοση εμποδίζει τον χρήστη να αποκτήσει πρόσβαση στο Marketplace για διάφορους λόγους. Επομένως, εφαρμόστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να ενημερώσετε την εφαρμογή, εάν δεν την έχετε ενημερώσει μέχρι στιγμής.

1. Πατήστε το εικονίδιο App Store από το τηλέφωνό σας.

2. Πληκτρολογήστε Facebook στη γραμμή αναζήτησης και ανοίξτε τη σελίδα της εφαρμογής στο App Store.

3. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Ενημέρωση στη σελίδα της εφαρμογής Facebook.

Μετά την ενημέρωση της εφαρμογής, ελέγξτε αν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε το Facebook Marketplace ή όχι.

Μέθοδος 8: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Facebook

Μια άλλη μέθοδος για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Facebook Marketplace είναι η απεγκατάσταση και η εγκατάσταση της εφαρμογής Facebook. Εδώ είναι πώς να το κάνετε.

Σημείωση: Χρησιμοποιήσαμε το τηλέφωνο Android Samsung M12 μόνο για λόγους επεξήγησης σε αυτήν τη μέθοδο.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο Facebook στο τηλέφωνό σας. Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης για να την καταργήσετε.

2. Στη συνέχεια, πατήστε OK στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης του Facebook για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία απεγκατάστασης.

3. Μετά την απεγκατάσταση, μεταβείτε στο Home Menu και πατήστε την εφαρμογή Play Store για να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Facebook.

4. Πληκτρολογήστε Facebook στη γραμμή αναζήτησης του Play Store και ανοίξτε την αντίστοιχη σελίδα της εφαρμογής.

5. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση.

6. Μόλις εγκατασταθεί, πατήστε Άνοιγμα για να ξεκινήσει η πλατφόρμα Facebook.

Μόλις εκκινήσετε, ελέγξτε αν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Marketplace χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μέθοδος 9: Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη του Facebook

Εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν λειτούργησε, τότε πρέπει να απευθυνθείτε στην επίσημη ομάδα του Facebook για βοήθεια. Το Κέντρο βοήθειας του Facebook είναι η επίσημη ομάδα υποστήριξης που είναι διαθέσιμη 24 ώρες στο διαδίκτυο. Έτσι, μπορείτε να αναφέρετε το πρόβλημα της μη λειτουργίας του Facebook Marketplace μέσω αυτής της σελίδας βοήθειας συμπληρώνοντας το πρόβλημα στη φόρμα όπως φαίνεται. Αυτό θα πάρει χρόνο, ωστόσο, μετά την εξέταση της καταγγελίας σας, η ομάδα θα απαντήσει μόλις επιλυθεί το πρόβλημα.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Facebook Marketplace. Πείτε μας τι θέλετε να εξερευνήσετε στη συνέχεια. Μη διστάσετε να στείλετε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας μέσω της ενότητας σχολίων που δίνεται παρακάτω.