Διορθώστε το Discord ένα άγνωστο σφάλμα δικτύου στο Android

Το Discord είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν φωνητικές κλήσεις και μηνύματα κειμένου στο Διαδίκτυο. Είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες να συνδέονται στην πλατφόρμα κάθε μέρα. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Discord μέσω εφαρμογής για κινητά και ιστότοπου. Όπως κάθε άλλη πλατφόρμα, η εφαρμογή Discord είναι επίσης επιρρεπής σε σφάλματα και σφάλματα που προκαλούν ξανά και ξανά ταλαιπωρία στους χρήστες. Το Discord ένα άγνωστο σφάλμα δικτύου είναι ένα κοινό ζήτημα που λαμβάνουν συχνά οι χρήστες. Αυτό το σφάλμα προκαλείται γενικά από προβλήματα δικτύου και μερικές φορές εμφανίζεται με ένα μήνυμα που αναφέρει ότι έχει προκύψει σφάλμα δικτύου με το Discord. Σε αυτόν τον οδηγό, θα συζητήσουμε μεθόδους για την επίλυση κακών αιτημάτων δικτύου στο Discord και άλλα παρόμοια ζητήματα.

Πώς να διορθώσετε το Discord ένα άγνωστο σφάλμα δικτύου στο Android

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για το Discord ένα άγνωστο σφάλμα δικτύου. μερικοί από τους πιθανούς λόγους αναφέρονται παρακάτω.

  • Γενικά, τα ζητήματα σύνδεσης δικτύου είναι οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για τα σφάλματα δικτύου Discord
  • Η καθυστέρηση συστήματος και τα σφάλματα ευθύνονται επίσης για αυτό το σφάλμα
  • Η υπερβολική κρυφή μνήμη Discord μπορεί επίσης να προκαλέσει πολλά σφάλματα, συμπεριλαμβανομένων άγνωστων σφαλμάτων δικτύου
  • Όταν οι διακομιστές Discord δεν λειτουργούν, οι χρήστες λαμβάνουν ένα άγνωστο σφάλμα δικτύου στην εφαρμογή Discord
  • Οι ακατάλληλες ρυθμίσεις DNS και διακομιστή μεσολάβησης μπορούν επίσης να προκαλέσουν σφάλματα Discord
  Πώς να επιλέξετε ποιες εναλλαγές θα εμφανίζονται στις γρήγορες ρυθμίσεις στο Android 7.0

Στον παρακάτω οδηγό, θα συζητήσουμε τις μεθόδους επίλυσης ενός άγνωστου σφάλματος δικτύου Discord.

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν την ίδια επιλογή ρυθμίσεων και διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, βεβαιωθείτε λοιπόν τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε οποιαδήποτε. Οι ακόλουθες μέθοδοι προέρχονται από το smartphone Moto G60.

Μέθοδος 1: Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης δικτύου

Χρειάζεστε μια ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Discord. Γενικά, το Discord παρουσιάζεται ένα άγνωστο σφάλμα δικτύου όταν η εφαρμογή Discord δεν λαμβάνει σταθερή σύνδεση για σύνδεση με τους διακομιστές Discord. Επομένως, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να επιλύσετε προβλήματα σύνδεσης Discord είναι να διασφαλίσετε ότι έχετε σταθερή και λειτουργική σύνδεση στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε τον δρομολογητή WiFi ή να επικοινωνήσετε με τον πάροχο του δικτύου σας.

Μέθοδος 2: Επανεκκινήστε τη συσκευή

Ένα σφάλμα δικτύου που έχει προκύψει με την εφαρμογή Discord είναι συχνά προσωρινό και προκαλείται από ζητήματα όπως η καθυστέρηση της συσκευής σας και το κακό αίτημα δικτύου στο Discord. Ζητήματα με τη φόρτωση του λειτουργικού συστήματος μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα καθυστέρησης στη συσκευή σας. Μπορείτε να διορθώσετε αυτό το σφάλμα κάνοντας απλώς επανεκκίνηση του smartphone σας.

1. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας και περιμένετε να εμφανιστούν οι Επιλογές ενέργειας.

2. Επιλέξτε την επιλογή Επανεκκίνηση.

Μέθοδος 3: Ελέγξτε την κατάσταση δικτύου Discord

Πολλές φορές η εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης Discord με τον ιστό ή τις εφαρμογές μπορεί να διακοπεί από ανενεργούς διακομιστές. Όταν τα ζητήματα της εφαρμογής Discord προκαλούνται από ανενεργούς διακομιστές Discord, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα εκτός από το να περιμένετε μέχρι να διορθωθούν τα προβλήματα διακομιστή. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την κατάσταση των διακομιστών Discord.

1. Επισκεφθείτε το DiscordStatus σελίδα.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Discord στο PS4

2. Εδώ, μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαφόρων διακομιστών Discord.

Μέθοδος 4: Ενημερώστε την εφαρμογή Discord

Η Discord συνεχίζει να παρέχει νέες ενημερώσεις στην εφαρμογή Discord και τις πλατφόρμες ιστού της. Οι ενημερώσεις είναι σημαντικές για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη και την αφαίρεση σφαλμάτων από τις προηγούμενες εκδόσεις και την αποφυγή σφαλμάτων όπως το Discord ένα άγνωστο σφάλμα δικτύου. Εάν δεν έχετε ενημερώσει την εφαρμογή Discord για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ενημερώσετε την εφαρμογή για να επιλύσετε ζητήματα της εφαρμογής Discord.

1. Ανοίξτε το Google Play Store στο κινητό σας.

2. Στη γραμμή αναζήτησης πληκτρολογήστε Discord.

3. Επιλέξτε Discord από τα αποτελέσματα αναζήτησης και πατήστε το κουμπί Ενημέρωση.

4. Μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωση, η εφαρμογή σας θα πρέπει να είναι κατάλληλη για χρήση.

Μέθοδος 5: Διαγραφή δεδομένων προσωρινής μνήμης εφαρμογής Discord

Τα αρχεία προσωρινής μνήμης μπορεί να είναι υπεύθυνα για διάφορα σφάλματα σε εφαρμογές για κινητά, όπως το Discord ένα άγνωστο σφάλμα δικτύου. Μπορείτε εύκολα να αποφύγετε αυτό το σφάλμα καθαρίζοντας απλώς την προσωρινή μνήμη για την εφαρμογή Discord. Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης θα διορθώσει τα περισσότερα από τα ζητήματα σύνδεσης με το Discord, συμπεριλαμβανομένου ενός προβλήματος σφάλματος δικτύου και του κακού αιτήματος δικτύου σε ζητήματα Discord.

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις από το μενού του τηλεφώνου σας.

2. Στις ρυθμίσεις, πλοηγηθείτε και επιλέξτε Εφαρμογές και ειδοποιήσεις.

3. Πατήστε στο Εμφάνιση και των 143 εφαρμογών.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε την εφαρμογή Discord.

5. Εντοπίστε και επιλέξτε Αποθήκευση και προσωρινή μνήμη.

6. Εδώ, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Μέθοδος 6: Απενεργοποιήστε το VPN

Εάν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία VPN, αυτό μπορεί να επηρεάσει τις υπηρεσίες web Discord. Για να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα, ίσως θέλετε να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία VPN στο σύστημά σας. Καθώς οι υπηρεσίες VPN αλλάζουν τη διεύθυνση IP σας, αυτό μπορεί να προκαλέσει σφάλματα, όπως ένα σφάλμα δικτύου ή ένα κακό αίτημα δικτύου για σφάλματα Discord.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα τηλέφωνο Android με σπασμένο κουμπί λειτουργίας

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις από το μενού του κινητού σας.

2. Επιλέξτε Δίκτυο και διαδίκτυο.

3. Τώρα, επιλέξτε Προηγμένες επιλογές.

4. Εντοπίστε και επιλέξτε VPN.

5. Τώρα, πατήστε στην υπηρεσία VPN.

6. Επιλέξτε Αποσύνδεση για να την απενεργοποιήσετε.

Μέθοδος 7: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Discord

Εάν καμία από τις προαναφερθείσες μεθόδους δεν λειτουργεί και δεν έχετε ακόμη επιλύσει τα ζητήματα Discord, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο επανεγκατάστασης της εφαρμογής Discord.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Discord για κινητά.

2. Σύρετε το εικονίδιο Discord στο κουμπί Απεγκατάσταση.

3. Επιβεβαιώστε την απεγκατάσταση επιλέγοντας OK.

4. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, ανοίξτε το Google Play Store.

5. Στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε Discord.

6. Επιλέξτε Εγκατάσταση για λήψη της εφαρμογής και περιμένετε να ολοκληρωθεί η λήψη.

Μέθοδος 8: Δοκιμάστε την έκδοση Web του Discord

Λόγω πολλών σφαλμάτων τηλεφώνου και εφαρμογής, εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Discord. Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το Διαδικτυακή πλατφόρμα Discord για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Τις περισσότερες φορές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Discord web μέχρι να επιλυθούν τα ζητήματα όπως το Discord ένα άγνωστο σφάλμα δικτύου με την εφαρμογή.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί το Discord δεν λειτουργεί;

Απ. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το Discord δεν λειτουργεί, όπως οι μη διαθέσιμοι διακομιστές, τα σφάλματα σύνδεσης στο Διαδίκτυο και τα σφάλματα εφαρμογής.

Ε2. Τι μπορώ να κάνω εάν οι διακομιστές Discord δεν λειτουργούν;

Απ. Εάν οι διακομιστές Discord είναι εκτός λειτουργίας, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες Discord προσωρινά, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να επιλυθούν τα προβλήματα διακομιστή.

Ε3. Πώς να διορθώσετε προβλήματα εφαρμογής Discord;

Απ. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους για να διορθώσετε ζητήματα της εφαρμογής Discord, όπως η εκκαθάριση των δεδομένων της προσωρινής μνήμης και η απενεργοποίηση των υπηρεσιών VPN.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να διορθώσετε προβλήματα σφάλματος δικτύου του Discord. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.