Διορθώστε το Blizzard Battle.NET Error Code 2

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τον κωδικό σφάλματος 2 της Blizzard όταν προσπαθείτε να συμμετάσχετε σε διαδικτυακές περιόδους σύνδεσης σε παιχνίδια της Blizzard όπως το Diablo 2, το World of Warcraft, το Diablo 3, το Overwatch ή το Starcraft κ.λπ. στην ανεπαρκή σύνδεση στο διαδίκτυο. Όταν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, δεν μπορείτε να συνεχίσετε τα παιχνίδια σας όπως το Diablo 3 ή το WoW online. Αυτός ο οδηγός σάς παρέχει μια λίστα με αποτελεσματικές λύσεις για τη διόρθωση του κωδικού σφάλματος Battle.NET 2 στον υπολογιστή σας με Windows 10.

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 2 του Blizzard Battle.NET

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε για τις λύσεις για το ζήτημα του κωδικού σφάλματος 2 της Blizzard.

Τι προκαλεί το Blizzard Error Code 2 στον υπολογιστή;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που να ενεργοποιεί τον κωδικό σφάλματος Battle.NET 2 στα Windows 10. Ωστόσο, έχουμε αναλύσει αρκετές διαδικτυακές αναφορές και πλατφόρμες συζήτησης και παραθέτουμε τους πιθανούς παράγοντες που προκαλούν το πρόβλημα στον υπολογιστή σας Windows 10.

  • Οι απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι δεν πληρούνται.
  • Κάποιο πρόγραμμα παρασκηνίου μπλοκάρει το παιχνίδι.
  • Δεν χρησιμοποιείτε δικαιώματα διαχειριστή για τη λειτουργική λειτουργία του παιχνιδιού.
  • Η κατεστραμμένη κρυφή μνήμη του Windows Store εμποδίζει το άνοιγμα του παιχνιδιού.
  • Ακατάλληλες ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας.
  • Το παιχνίδι δεν έχει προτεραιότητα και ο υπολογιστής σας έχει υψηλή απόδοση στις ρυθμίσεις Power.
  • Τα προγράμματα οδήγησης γραφικών στον υπολογιστή σας δεν είναι συμβατά.
  • Το πρόγραμμα προστασίας από ιούς ή τείχος προστασίας στον υπολογιστή σας εμποδίζει την κανονική εκκίνηση του παιχνιδιού.
  • Τα πακέτα Microsoft Visual C++ δεν είναι στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Διαβάστε και εφαρμόστε τις μεθόδους που περιγράφονται παρακάτω στον υπολογιστή σας Windows 10 για την επίλυση του προβλήματος Σφάλμα #2 του Battle.net και αποτρέψτε το ίδιο.

Βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων

Προτού δοκιμάσετε τις προηγμένες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων, δοκιμάστε αυτές τις βασικές συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα.

1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή

Το γενικό κόλπο για την επίλυση όλων των προσωρινών δυσλειτουργιών που σχετίζονται με το Battle.net είναι να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας ακολουθώντας τα βήματα.

1. Μεταβείτε στο μενού Power User των Windows πατώντας τα πλήκτρα Windows και X ταυτόχρονα.

2. Επιλέξτε Τερματισμός ή αποσύνδεση.

3. Τέλος, κάντε κλικ στο Restart.

Αφού επανεκκινήσετε την υπηρεσία, ελέγξτε αν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο παιχνίδι χωρίς σφάλματα.

2. Ελέγξτε τις απαιτήσεις συστήματος

Εάν αντιμετωπίζετε τον κωδικό σφάλματος Battle.NET 2, πρέπει να ελέγξετε τις βασικές απαιτήσεις των παιχνιδιών Battle.net και να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας τις ικανοποιεί.

Ελάχιστες απαιτήσεις:

  • CPU: Intel Core i5-760 ή AMD FX-8100 ή νεότερη έκδοση

  • ΤΑΧΥΤΗΤΑ CPU: Πληροφορίες

  • RAM: 4 GB RAM (8 GB για ενσωματωμένα γραφικά όπως Intel HD Graphics)

  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 64 bit

  • ΚΑΡΤΑ ΒΙΝΤΕΟ: NVIDIA GeForce GTX 560 2GB ή AMD Radeon HD 7850 2GB ή Intel HD Graphics 530 (45W)

  • PIXEL SHADER: 5.0

  • VERTEX SHADER: 5.0

  • ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΔΙΣΚΟΥ: 70 GB

  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ RAM VIDEO: 2 GB

Προτεινόμενες Απαιτήσεις:

  • CPU: Intel Core i7-4770 ή AMD FX-8310 ή νεότερη έκδοση

  • ΤΑΧΥΤΗΤΑ CPU: Πληροφορίες

  • RAM: 8 GB

  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 64 bit

  • ΚΑΡΤΑ ΒΙΝΤΕΟ: NVIDIA GeForce GTX 960 ή AMD Radeon R9 280 ή νεότερη έκδοση

  • PIXEL SHADER: 5.1

  • VERTEX SHADER: 5.1

  • ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΔΙΣΚΟΥ: 70 GB

  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ RAM VIDEO: 4 GB

3. Διασφαλίστε τη σωστή σύνδεση δικτύου

Μια ασταθής σύνδεση στο Διαδίκτυο οδηγεί στον κωδικό σφάλματος 2 της Blizzard. Επίσης, εάν υπάρχουν εμπόδια μεταξύ του δρομολογητή και του υπολογιστή σας, ενδέχεται να παρεμποδίσουν το ασύρματο σήμα και να προκαλέσουν προβλήματα διακοπτόμενης σύνδεσης.

Μπορείτε να εκτελέσετε ένα fast.com για να γνωρίζετε το βέλτιστο επίπεδο ταχύτητας δικτύου που απαιτείται για τη σωστή σύνδεση.

Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας πληροί τα παρακάτω κριτήρια.

  • Βρείτε την ισχύ του σήματος του δικτύου σας και εάν είναι πολύ χαμηλή, καθαρίστε όλα τα εμπόδια στο ενδιάμεσο.
  • Αποφύγετε πάρα πολλές συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο.
  • Αγοράζετε πάντα ένα μόντεμ/δρομολογητή επαληθευμένο από τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) και δεν υπάρχουν διενέξεις.
  • Μη χρησιμοποιείτε παλιά, σπασμένα ή κατεστραμμένα καλώδια. Αντικαταστήστε τα καλώδια εάν χρειάζεται.
  • Βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια από το μόντεμ στο δρομολογητή και το μόντεμ στον τοίχο είναι σταθερά και δεν ενοχλούνται.

Εάν υπάρχουν προβλήματα συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο, ανατρέξτε στον οδηγό μας Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων συνδεσιμότητας δικτύου στα Windows 10 για να αντιμετωπίσετε τα ίδια προβλήματα.

4. Κλείστε τις εργασίες φόντου

Αρκετοί χρήστες έχουν επιβεβαιώσει ότι το Σφάλμα #2 του Battle.net μπορεί να επιλυθεί κλείνοντας όλες τις εργασίες παρασκηνίου που εκτελούνται στον υπολογιστή σας. Για να εφαρμόσετε την εργασία, ακολουθήστε τον οδηγό μας Πώς να τερματίσετε την εργασία στα Windows 10 και προχωρήστε σύμφωνα με τις οδηγίες.

Αφού κλείσετε όλες τις διαδικασίες παρασκηνίου, ελέγξτε αν μπορέσατε να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος που συζητήθηκε.

5. Επιδιόρθωση αρχείων συστήματος

Εάν υπάρχουν αρχεία που λείπουν ή είναι κατεστραμμένα στον υπολογιστή σας με Windows 10, θα αντιμετωπίσετε το Σφάλμα Battle.net #2. Ωστόσο, επιδιορθώνετε αυτά τα κατεστραμμένα αρχεία χρησιμοποιώντας ενσωματωμένα βοηθητικά προγράμματα, συγκεκριμένα, Έλεγχος αρχείων συστήματος και Εξυπηρέτηση και Διαχείριση εικόνων ανάπτυξης.

Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον Τρόπος επιδιόρθωσης αρχείων συστήματος στα Windows 10 και ακολουθήστε τα βήματα σύμφωνα με τις οδηγίες για να επιδιορθώσετε όλα τα κατεστραμμένα αρχεία σας.

6. Εκτελέστε την πλήρη εκκαθάριση δίσκου

Μερικοί χρήστες πρότειναν ότι η εκκαθάριση χώρου στον υπολογιστή τους βοήθησε να επιλύσουν το συζητημένο ζήτημα του κωδικού σφάλματος 2 του Battle.NET. Αυτό θα επιτρέψει στον υπολογιστή σας να εγκαταστήσει νέα αρχεία όποτε χρειάζεται, κάτι που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα.

Εάν υπάρχει ελάχιστος διαθέσιμος χώρος στον υπολογιστή σας που συμβάλλει στον κωδικό σφάλματος ενημέρωσης Battle.net, ακολουθήστε τον οδηγό μας 10 τρόποι για να ελευθερώσετε χώρο στον σκληρό δίσκο στα Windows που σας βοηθά να διαγράψετε όλα τα περιττά αρχεία στον υπολογιστή σας.

7. Ενημερώστε τα Windows

Μπορείτε επίσης να εξαλείψετε σφάλματα στον υπολογιστή και στο παιχνίδι σας ενημερώνοντας το λειτουργικό σας σύστημα. Βεβαιωθείτε πάντα ότι έχετε ενημερώσει το λειτουργικό σας σύστημα Windows και εάν υπάρχουν ενημερώσεις σε εκκρεμότητα, χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία ενημέρωση των Windows 10.

Μετά την ενημέρωση του λειτουργικού σας συστήματος Windows, ελέγξτε εάν μπορείτε να συνδεθείτε στον διακομιστή παιχνιδιών Battle.net χωρίς σφάλματα.

8. Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης γραφικών

Εάν τα προγράμματα οδήγησης είναι παλιά ή ελαττωματικά, φροντίστε να τα ενημερώσετε. Μπορείτε να αναζητήσετε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης από τις επίσημες ιστοσελίδες της ή μπορείτε να τις ενημερώσετε χειροκίνητα. Ακολουθήστε τον οδηγό μας 4 τρόποι για να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης γραφικών στα Windows 10 για να ενημερώσετε το πρόγραμμα οδήγησης και ελέγξτε εάν μπορείτε να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Battle.NET 2.

9. Επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης GPU

Μερικές φορές, η τρέχουσα έκδοση των προγραμμάτων οδήγησης GPU μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα με τον κωδικό σφάλματος 2 του Battle.NET και σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να επαναφέρετε προηγούμενες εκδόσεις εγκατεστημένων προγραμμάτων οδήγησης. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης και μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης του υπολογιστή σας στην προηγούμενη κατάστασή τους ακολουθώντας τον οδηγό Πώς να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης στα Windows 10.

10. Επανεγκαταστήστε τα προγράμματα οδήγησης γραφικών

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε τον κωδικό σφάλματος 2 της Blizzard μετά την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης γραφικών, εγκαταστήστε ξανά τα προγράμματα οδήγησης συσκευών για να διορθώσετε τυχόν προβλήματα ασυμβατότητας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να επανεγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να επανεγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης γραφικών σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας Πώς να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης στα Windows 10.

Μετά την επανεγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης GPU, ελέγξτε εάν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα παιχνίδια Battle.net χωρίς σφάλματα.

11. Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα DNS

Λίγοι χρήστες έχουν προτείνει ότι η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης DNS και των δεδομένων στον υπολογιστή σας τους βοήθησε να διορθώσουν τον κωδικό σφάλματος Battle.NET 2. Ακολουθήστε τις οδηγίες.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε cmd. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Τώρα, πληκτρολογήστε μία προς μία τις ακόλουθες εντολές. Πατήστε το πλήκτρο Enter μετά από κάθε εντολή.

ipconfig/flushdns
ipconfig/registerdns
ipconfig/release
ipconfig/renew
netsh winsock reset

3. Περιμένετε να εκτελεστούν οι εντολές και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

12. Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου

Αρκετοί χρήστες έχουν δηλώσει ότι η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου θα επιλύσει περίεργα προβλήματα σύνδεσης δικτύου. Αυτή η μέθοδος θα ξεχάσει όλες τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης δικτύου, τα αποθηκευμένα διαπιστευτήρια και πολύ περισσότερο λογισμικό ασφαλείας όπως το VPN και τα προγράμματα προστασίας από ιούς. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Blizzard 2 στον υπολογιστή σας με Windows 10.

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς των ρυθμίσεων δικτύου στα Windows 10

Μέθοδος 1: Εκτελέστε το Blizzard Battle.net ως διαχειριστής

Αυτός είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους που προκαλούν τον κωδικό σφάλματος 2 της Blizzard στον υπολογιστή σας με Windows 10. Ορισμένες άδειες και λειτουργίες είναι προσβάσιμες μόνο εάν έχετε εκχωρήσει δικαιώματα διαχειριστή στο παιχνίδι. Σε αυτό το σενάριο, μπορείτε να διορθώσετε το ζήτημα που συζητήθηκε ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

1. Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση Battle.net στην επιφάνεια εργασίας ή περιηγηθείτε στον κατάλογο εγκατάστασης και κάντε δεξί κλικ σε αυτόν.

2. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Ιδιότητες.

3. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Συμβατότητα και επιλέξτε το πλαίσιο Εκτέλεση αυτού του προγράμματος ως διαχειριστής.

4. Τέλος, κάντε κλικ στο Apply και OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μέθοδος 2: Εκτελέστε το Blizzard Repair Tool

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Battle.NET 2, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες πιθανότητες ο υπολογιστής σας να έχει κάποια κατεστραμμένα αρχεία παιχνιδιού. Τα κατεστραμμένα αρχεία ενδέχεται να γεμίσουν τον υπολογιστή σας λόγω υπερβολικά προστατευτικής σουίτας προστασίας από ιούς ή λόγω αποτυχίας ενημέρωσης. Ευτυχώς, μπορείτε να επιλύσετε αυτόματα όλα αυτά τα κατεστραμμένα αρχεία παιχνιδιών με τη βοήθεια ενός ενσωματωμένου εργαλείου της Blizzard. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για την εκτέλεση του εργαλείου επιδιόρθωσης Battle.net.

1. Όπως κάνατε νωρίτερα, μεταβείτε στον κατάλογο του αρχείου εγκατάστασης .exe και επιλέξτε την επιλογή Εκτέλεση ως διαχειριστής όπως φαίνεται.

2. Εάν σας ζητηθεί από το παράθυρο Έλεγχος λογαριασμού χρήστη, κάντε κλικ στο Ναι για να συνεχίσετε.

3. Τώρα, μεταβείτε στην καρτέλα Παιχνίδια στην επάνω γωνία του παραθύρου και, στη συνέχεια, επιλέξτε οποιοδήποτε από τα παιχνίδια από τη λίστα.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Επιλογές και στη συνέχεια στο Scan & Repair από την αναπτυσσόμενη λίστα.

5. Στην επόμενη ερώτηση, κάντε κλικ στο Έναρξη σάρωσης και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

6. Τέλος, επανεκκινήστε το παιχνίδι σας και ελέγξτε αν μπορείτε να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 2 της Blizzard στο Battle.net

Μέθοδος 3: Τροποποίηση των ρυθμίσεων του τείχους προστασίας των Windows

Θα αντιμετωπίσετε επίσης πρόβλημα με το Battle.net Update που έχει κολλήσει στο 0%, λόγω μιας υπερβολικά αντιδραστικής ή υπερπροστατευτικής σουίτας προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας Windows 10. Αυτό αποτρέπει τη σύνδεση σύνδεσης μεταξύ του προγράμματος εκκίνησης παιχνιδιού και του διακομιστή. Επομένως, για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να προσθέσετε στη λίστα επιτρεπόμενων το Battle.net στις ρυθμίσεις του Τείχους προστασίας ή να απενεργοποιήσετε προσωρινά το πρόβλημα.

Επιλογή I: Whitelist Battle.net

Για να επιτρέψετε το Battle.net στο τείχος προστασίας του Windows Defender, ακολουθήστε τον οδηγό μας Αποδοχή ή Αποκλεισμός εφαρμογών μέσω του Τείχους προστασίας των Windows και εφαρμόστε τα βήματα σύμφωνα με τις οδηγίες.

Επιλογή II. Απενεργοποίηση τείχους προστασίας (Δεν συνιστάται)

Εάν δεν γνωρίζετε πώς να απενεργοποιήσετε το τείχος προστασίας του Windows Defender, ο οδηγός μας Πώς να απενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας των Windows 10 θα σας βοηθήσει να το κάνετε.

Επιλογή III: Δημιουργία νέου κανόνα στο τείχος προστασίας

1. Πατήστε το κλειδί των Windows και πληκτρολογήστε Windows Defender Firewall with Advanced Security. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Τώρα, στο αριστερό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στους Κανόνες εισερχομένων όπως απεικονίζεται.

3. Στη συνέχεια, στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στο Νέος κανόνας… όπως φαίνεται.

4. Τώρα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή Πρόγραμμα στην ενότητα Τι τύπος κανόνα θα θέλατε να δημιουργήσετε; μενού και κάντε κλικ στο Επόμενο> όπως φαίνεται.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Browse… που αντιστοιχεί στο This program path: όπως φαίνεται.

6. Στη συνέχεια, μεταβείτε στη διαδρομή C:Program Files (x86) Battle.net και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα.

7. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο > στο παράθυρο New Inbound Rule Wizard όπως φαίνεται.

8. Τώρα, επιλέξτε το κουμπί επιλογής δίπλα στο Να επιτρέπεται η σύνδεση και κάντε κλικ στο Επόμενο > όπως απεικονίζεται.

9. Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένα τα πλαίσια Domain, Private, Public και κάντε κλικ στο Next > όπως φαίνεται.

10. Τέλος, προσθέστε ένα όνομα στον νέο σας κανόνα και κάντε κλικ στο Τέλος.

Ολα τελείωσαν! Ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το πρόβλημα με την ενημέρωση του battle.net να κολλήσει ή όχι.

Μέθοδος 4: Απενεργοποιήστε προσωρινά το Antivirus (Εάν υπάρχει)

Ορισμένα μη συμβατά προγράμματα προστασίας από ιούς που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας θα προκαλέσουν την ενεργοποίηση του κωδικού σφάλματος 2 της Blizzard. Για να αποφύγετε διενέξεις, πρέπει να διασφαλίσετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας του υπολογιστή σας Windows 10 και να ελέγξετε αν είναι σταθερές ή όχι. Για να διαπιστώσετε εάν η σουίτα προστασίας από ιούς είναι ο λόγος για το Σφάλμα #2 του Battle.net, απενεργοποιήστε το μία φορά και δοκιμάστε να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο.

Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να απενεργοποιήσετε προσωρινά το Antivirus στα Windows 10 και ακολουθήστε τις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας.

Εάν έχετε μια λύση για το πρόβλημά σας μετά την απενεργοποίηση του προγράμματος προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας, συνιστάται να απεγκαταστήσετε πλήρως το πρόγραμμα από τον υπολογιστή σας.

Διαβάστε τον οδηγό μας Αναγκαστική απεγκατάσταση προγραμμάτων που δεν θα απεγκατασταθούν στα Windows 10 για να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 5: Δημιουργία νέου προφίλ χρήστη

Η δημιουργία ενός νέου λογαριασμού χρήστη μπορεί να διορθώσει τυχόν σφάλματα και δυσλειτουργίες που σχετίζονται με το προφίλ. Αυτό σας βοηθά να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Battle.NET 2. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ χρήστη ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στον οδηγό μας, Πώς να δημιουργήσετε έναν τοπικό λογαριασμό χρήστη στα Windows 10

Αφού δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ χρήστη, ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το πρόβλημα που συζητήθηκε ή όχι.

Μέθοδος 6: Επανεγκαταστήστε το Conflicting Battle.net Game

Τυχόν λανθασμένα αρχεία στο Battle.net θα οδηγήσουν στο θέμα που συζητήθηκε ακόμα κι αν έχετε ακολουθήσει όλες τις μεθόδους που συζητήθηκαν παραπάνω και έχετε ενημερώσει όλες τις εκκρεμείς ενέργειες. Έτσι, σε αυτήν την περίπτωση, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να επανεγκαταστήσετε το παιχνίδι. Εδώ είναι πώς το κάνετε.

Σημείωση: Εδώ, παρουσιάζονται τα βήματα για την επανεγκατάσταση του World of Warcraft. Ακολουθήστε τα βήματα σύμφωνα με το αντικρουόμενο παιχνίδι σας Battle.net.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε εφαρμογές και δυνατότητες. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Τώρα, αναζητήστε το World of Warcraft στη λίστα και κάντε κλικ σε αυτό. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης.

3. Εάν σας ζητηθεί, κάντε ξανά κλικ στο Uninstall.

4. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε Η επίσημη ιστοσελίδα της Blizzard για να κατεβάσετε το World of Warcraft για υπολογιστή με Windows.

7. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Λήψη για Windows και περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί το παιχνίδι στον υπολογιστή σας.

8. Μεταβείτε στην επιλογή Οι λήψεις μου στην Εξερεύνηση αρχείων και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης για να εκτελέσετε την εφαρμογή.

9. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας με Windows 10.

10. Τέλος, επανεκκινήστε το παιχνίδι και τώρα θα έχετε διορθώσει το Σφάλμα #2 του Battle.net.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και θα μπορούσατε να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 2 της Blizzard στο σύστημά σας. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Επίσης, εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες/προτάσεις, τότε μη διστάσετε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων.

  Πώς να λάβετε απτική ανάδραση για τη γραμμή αφής στο MacBook Pro