Διορθώστε το σφάλμα Xbox One 0x80a40019

Το Xbox Live είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία για παιχνίδια και διανομή περιεχομένου. Μπορείτε να κατεβάσετε παιχνίδια και να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία. Εάν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Xbox Live και αντιμετωπίζετε το σφάλμα Xbox One 0x80a40019 κατά τη σύνδεση στο Xbox Live, τότε μην ανησυχείτε! Σας παρουσιάζουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να διορθώσετε το πρόβλημα αδυναμίας σύνδεσης στο Xbox Live. Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο για να βρείτε τη λύση στο πρόβλημά σας.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Xbox One 0x80a40019

Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα μη σύνδεσης του Xbox One στο Xbox Live. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε προβλήματα δικτύου στη συσκευή. Ακολουθούν οι μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων για την επίλυση αυτού του ζητήματος.

Μέθοδος 1: Βεβαιωθείτε ότι οι διακομιστές Xbox Live εκτελούνται

Αρχικά, πρέπει να ελέγξετε την κατάσταση του διακομιστή Xbox. Μερικές φορές, λόγω συντήρησης διακομιστή, ο διακομιστής Xbox Live ενδέχεται να είναι εκτός λειτουργίας. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι διακομιστές Xbox εκτελούνται πριν προχωρήσετε σε άλλες λύσεις. Ελέγξτε για τυχόν διακοπή του διακομιστή μεταβαίνοντας στο Κατάσταση Xbox σελίδα.

  10 κορυφαίοι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών συντοπισμού για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Μέθοδος 2: Επανεκκινήστε την Κονσόλα Xbox

Εάν η κατάσταση του διακομιστή Xbox εκτελείται σωστά, τότε ως βασική μέθοδος, προσπαθήστε να επανεκκινήσετε την κονσόλα Xbox για να διορθώσετε τυχόν σφάλματα ή σφάλματα στη συσκευή σας. Επομένως, για να διορθώσετε το σφάλμα Xbox One 0x80a40019 κατά τη σύνδεση στο Xbox Live, επανεκκινήστε την κονσόλα ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω

1. Κρατήστε πατημένο το κουμπί Xbox στο χειριστήριο για λίγα δευτερόλεπτα για να ανοίξετε το Power Center.

2. Εδώ, επιλέξτε την επιλογή Επανεκκίνηση κονσόλας όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

3. Τέλος, επιλέξτε την επιλογή Επανεκκίνηση για επιβεβαίωση.

Μέθοδος 3: Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης δικτύου

Τώρα γνωρίζετε ότι, εμφανίζεται το σφάλμα 0x80a40019 όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε στο Xbox Live και αυτό το ζήτημα υποδηλώνει πρόβλημα με τη σύνδεση δικτύου σας. Η αργή ή ασταθής σύνδεση στο Διαδίκτυο θα έχει ως αποτέλεσμα αυτό το σφάλμα. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση δικτύου σας λειτουργεί σωστά. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αντιμετωπίσετε προβλήματα σύνδεσης δικτύου στην κονσόλα Xbox.

  Εισαγωγή στο AppleScript

1. Μεταβείτε στο μενού Προφίλ & σύστημα και επιλέξτε Ρυθμίσεις, όπως φαίνεται.

2. Επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις δικτύου στην καρτέλα Γενικά.

3. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Δοκιμή σύνδεσης δικτύου στην ενότητα Αντιμετώπιση προβλημάτων και περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί το αποτέλεσμα.

Μέθοδος 4: Ενημερώστε την Κονσόλα Xbox

Μια άλλη μέθοδος για τη διόρθωση του σφάλματος 0x80a40019 δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο Xbox Live είναι η ενημέρωση της κονσόλας. Εάν η κονσόλα Xbox σας είναι παλιά έκδοση λειτουργικού συστήματος, τότε επίσης μπορεί να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα. Επομένως, πρέπει να διατηρείτε τη συσκευή σας ενημερωμένη στην πιο πρόσφατη έκδοση για να απολαύσετε παιχνίδια και εφαρμογές χωρίς σφάλματα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενημερώσετε την κονσόλα Xbox σας.

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Xbox.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε Σύστημα και ανοίξτε Ενημερώσεις & λήψεις.

3. Τέλος, επιλέξτε την επιλογή Ενημέρωση κονσόλας και ελέγξτε εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση

Μέθοδος 5: Αλλάξτε τη γλώσσα της κονσόλας Xbox

Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα Xbox One 0x80a40019 αλλάζοντας τη Γλώσσα σε Αγγλικά στο Xbox One.

1. Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις Xbox.

  Γίνετε βασιλιάς της τίγρης με αυτά τα τρισδιάστατα ζώα και αντικείμενα της Google

2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Σύστημα > Ρύθμιση γλώσσας και τοποθεσίας.

3. Εδώ, αλλάξτε το Γλώσσα στα αγγλικά, όπως απεικονίζεται παρακάτω.

Μέθοδος 6: Επαναφορά της κονσόλας Xbox

Τέλος, δοκιμάστε να επαναφέρετε την κονσόλα Xbox για να λύσετε το πρόβλημα του σφάλματος Xbox One 0x80a40019. Αυτή θα πρέπει να είναι η τελευταία σας επιλογή αφού δοκιμάσετε όλες τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω. Η επαναφορά του Xbox θα επαναφέρει τη συσκευή σας στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις της και θα διαγράψει το προφίλ σας Xbox. Ακολουθούν τα βήματα για να επαναφέρετε την κονσόλα Xbox για να επιλύσετε το πρόβλημα αδυναμίας σύνδεσης στο Xbox Live.

Σημείωση: Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των παιχνιδιών και των εφαρμογών σας πριν επαναφέρετε την κονσόλα.

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Xbox > Σύστημα > Πληροφορίες κονσόλας, όπως επισημαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

2. Επιλέξτε την επιλογή Επαναφορά κονσόλας.

3Α. Επιλέξτε RESET AND KEEP MY GAMES & APPS, καθώς αυτό επαναφέρει μόνο το υλικολογισμικό και τις ρυθμίσεις.

Σημείωση: Τα δεδομένα του παιχνιδιού παραμένουν άθικτα και δεν χρειάζεται να τα κατεβάσετε ξανά.

3Β. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα που δεν συνδέεται με το Xbox One στο Xbox Live, επιλέξτε την επιλογή RESET AND REMOVE EVERYTHING.

Σημείωση: Ολόκληρα τα δεδομένα του παιχνιδιού και της εφαρμογής διαγράφονται,

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο έλυσε το πρόβλημά σας στο σφάλμα 0x80a40019 του Xbox One. Μπορείτε να αναφέρετε τη μέθοδο που λειτούργησε για να συνδεθείτε στο Xbox Live χωρίς σφάλματα ή σφάλματα. Ενημερώστε μας εάν έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις στην παρακάτω ενότητα σχολίων.