Διορθώστε το σφάλμα Star Citizen Installer στα Windows 10

Το Star Citizen είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι για πολλούς παίκτες που αναπτύχθηκε από την Cloud Imperium Games. Έχει προσελκύσει τόσους πολλούς παίκτες σε όλο τον κόσμο και αυτό το παιχνίδι εξερεύνησης του διαστήματος είναι χωρίς κανένα εμπόδιο και εξασφαλίζει 100% διασκέδαση στους παίκτες του. Το μέγεθος του αρχείου του Star Citizen είναι λογικό αφού αυτό το παιχνίδι περιέχει γαλαξίες για εξερεύνηση και εκμετάλλευση. Αλλά, όπως πολλά διαδικτυακά σφάλματα, το Star Citizen έχει επίσης σφάλματα. Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε, να ενημερώσετε ή να κάνετε λήψη του παιχνιδιού, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σφάλμα εγκατάστασης Star Citizen στον υπολογιστή σας Windows 10. Αυτό το σφάλμα μπορεί μερικές φορές να συνοδεύεται από μια προτροπή με ένα μήνυμα, Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τις διαδικασίες εγκατάστασης. Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν επίσης ότι αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται όταν προσπαθούν να συνδεθούν στο PTU (Public Test Universe). Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόγοι που προκαλούν το σφάλμα εγκατάστασης Star Citizen Windows 10. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτόν τον οδηγό, για να διορθώσετε το πρόβλημα των αρχείων καταγραφής σφαλμάτων του προγράμματος εγκατάστασης Star Citizen με ορισμένα αποτελεσματικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Star Citizen Installer στα Windows 10

Αφού αναλύσαμε πολλές αναφορές και διαδικτυακές πλατφόρμες, συγκεντρώσαμε μια λίστα με τους λόγους που προκαλούν το σφάλμα εγκατάστασης Star Citizen. Αναλύστε τα βαθύτερα και θα πάρετε μια ιδέα για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα ακολουθώντας τις κατάλληλες λύσεις.

  • Τα κατεστραμμένα δεδομένα στο φάκελο USER είναι ο συνηθισμένος λόγος που προκαλεί το πρόβλημα που συζητήθηκε.

  • Μια υπερπροστατευτική σουίτα προστασίας από ιούς και στοιχεία τείχους προστασίας βάζουν σε καραντίνα τα αρχεία σας και δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να πραγματοποιήσετε λήψη ενημερώσεων του παιχνιδιού στον υπολογιστή σας Windows 10.
  • Χρησιμοποιείτε μη συμβατό πρόγραμμα εκκίνησης παιχνιδιών και σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιείτε λάθος πρόγραμμα εκκίνησης.
  • Εάν τα αρχεία Star Citizen είναι διασκορπισμένα ως πολλά στοιχεία παντού στον υπολογιστή σας, μπορεί να προκύψει μεγάλη εσφαλμένη επικοινωνία στις μονάδες παιχνιδιού.
  • Εάν χρησιμοποιείτε έναν αποκλειστικό SSD για την εγκατάσταση όλων των παιχνιδιών στον υπολογιστή σας, μερικές φορές ένα κατεστραμμένο στοιχείο εντός του SSD μπορεί να οδηγήσει σε πρόβλημα καταγραφής ελέγχου σφαλμάτων του προγράμματος εγκατάστασης Star Citizen.
  • Δεν υπάρχει επαρκής χώρος στον υπολογιστή σας με Windows 10 για να εγκαταστήσετε το παιχνίδι. Πρέπει να διαγράψετε τα περιττά αρχεία και να διαχειριστείτε τον χώρο αποθήκευσης για να εγκαταστήσετε το Star Citizen, καθώς απαιτεί μαζικό μέγεθος στο δίσκο σας.
  • Τα προγράμματα οδήγησης γραφικών στον υπολογιστή σας δεν είναι συμβατά ή παλιά.
  • Χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση του λειτουργικού συστήματος και, ως εκ τούτου, οι απαιτήσεις του παιχνιδιού δεν ικανοποιούνται. Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Star Citizen Installer Windows 10

Ακολουθούν ορισμένες κοινές ιδέες αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα του Windows 10 του σφάλματος εγκατάστασης Star Citizen.

Μέθοδος 1: Βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

Ακολουθήστε αυτές τις βασικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσετε το εν λόγω ζήτημα.

1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή

Το γενικό χάκ για να διορθώσετε όλες τις προσωρινές δυσλειτουργίες που σχετίζονται με το Star Citizen είναι να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας ακολουθώντας τα βήματα.

1. Μεταβείτε στο μενού Power User των Windows πατώντας τα πλήκτρα Windows + X ταυτόχρονα.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο Τερματισμός ή αποσύνδεση.

3. Τέλος, κάντε κλικ στο Restart.

2. Εξασφαλίστε σταθερή σύνδεση δικτύου

Η ασταθής και ανεπαρκής σύνδεση στο Διαδίκτυο οδηγεί σε πρόβλημα με τα αρχεία καταγραφής σφαλμάτων του προγράμματος εγκατάστασης Star Citizen, επίσης εάν υπάρχουν εμπόδια ή παρεμβολές μεταξύ του δρομολογητή σας και του υπολογιστή σας, ενδέχεται να επηρεάσουν το σήμα ασύρματης σύνδεσης και να προκαλέσουν προβλήματα σταθερότητας. Δοκιμάστε να εκτελέσετε μια δοκιμή ταχύτητας για να ελέγξετε την ταχύτητα δικτύου του υπολογιστή σας.

Εάν μαντεύετε ότι υπάρχει πρόβλημα αστάθειας, ανατρέξτε στον οδηγό μας Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων συνδεσιμότητας δικτύου στα Windows 10 για να το διορθώσετε.

3. Κλείστε τις διεργασίες παρασκηνίου

Αρκετοί χρήστες έχουν επιβεβαιώσει ότι τα αρχεία καταγραφής σφαλμάτων του προγράμματος εγκατάστασης Star Citizen μπορούν να επιλυθούν κλείνοντας όλα τα προγράμματα παρασκηνίου και τις εφαρμογές που εκτελούνται σε υπολογιστή Windows 10. Για να κάνετε το ίδιο, εφαρμόστε τα βήματα στον οδηγό μας Πώς να τερματίσετε την εργασία στα Windows 10 και προχωρήστε σύμφωνα με τις οδηγίες.

Αφού κλείσετε όλες τις διαδικασίες παρασκηνίου, ελέγξτε αν μπορέσατε να διορθώσετε το σφάλμα εγκατάστασης Star Citizen.

Μέθοδος 2: Εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης ως διαχειριστής

Εάν το Star Citizen δεν έχει τα απαιτούμενα δικαιώματα διαχειριστή, ορισμένες βασικές δυνατότητες του παιχνιδιού θα περιοριστούν, προκαλώντας σφάλμα εγκατάστασης Star Citizen κάθε φορά που ανοίγετε το παιχνίδι ή εγκαθιστάτε τυχόν ενημερώσεις. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να εκτελέσετε το παιχνίδι ως διαχειριστής.

1. Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση Star Citizen στην επιφάνεια εργασίας ή μεταβείτε στον κατάλογο εγκατάστασης και κάντε δεξί κλικ σε αυτόν. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Ιδιότητες.

2. Τώρα, μεταβείτε στην καρτέλα Συμβατότητα και κάντε κλικ στο Εκτέλεση αυτού του προγράμματος ως διαχειριστής.

3. Τέλος, κάντε κλικ στο Apply και OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές. Ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το πρόβλημα εγκατάστασης Star Citizen.

Μέθοδος 3: Διαχειριστείτε τον χώρο αποθήκευσης για να εγκαταστήσετε το Star Citizen

Εάν δεν υπάρχει χώρος στον υπολογιστή σας για να εγκαταστήσετε το Star Citizen, θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με το πρόγραμμα εγκατάστασης του Star Citizen. Το παιχνίδι καταναλώνει περισσότερο από 15 GB χώρου στο δίσκο σας και αν εξακολουθείτε να θέλετε να ενημερώσετε το παιχνίδι, χρειάζεται λίγο περισσότερο χώρο. Έτσι, σχεδόν 100 GB χώρου θα εξαντληθούν στον σκληρό δίσκο εάν εγκαταστήσετε το παιχνίδι και το χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επομένως, ως το πρώτο βήμα της διαδικασίας αντιμετώπισης προβλημάτων, ελέγξτε αν υπάρχει αρκετός χώρος στον υπολογιστή σας, ιδιαίτερα στη μονάδα δίσκου όπου εγκαθιστάτε το παιχνίδι. Λίγοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι η εκκαθάριση του χώρου στο δίσκο στον υπολογιστή τους βοήθησε να επιλύσουν το σφάλμα εγκατάστασης Star Citizen. Αυτό θα επιτρέψει στον υπολογιστή σας να εγκαταστήσει νέα αρχεία όποτε χρειάζεται, κάτι που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα. Ακολουθήστε τον οδηγό μας 10 τρόποι για να ελευθερώσετε χώρο στον σκληρό δίσκο στα Windows που σας βοηθά να διαγράψετε όλα τα περιττά αρχεία στον υπολογιστή σας με Windows 10.

Μέθοδος 4: Διαγραφή φακέλου USER

Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι το σφάλμα εγκατάστασης Star Citizen των Windows 10 μπορεί να διορθωθεί διαγράφοντας το φάκελο USER στη Διαχείριση αρχείων σας. Αυτό διορθώνει τα περισσότερα από τα ζητήματα ακεραιότητας μέσα στο παιχνίδι και αν μαντεύετε ότι αυτό το σενάριο ισχύει για εσάς, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να κάνετε το ίδιο.

1. Αρχικά, κλείστε όλες τις διεργασίες παρασκηνίου.

2. Στη συνέχεια, πατήστε τα πλήκτρα Windows + E μαζί για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων.

3. Μεταβείτε στον κατάλογο εγκατάστασης του Star Citizen όπως φαίνεται παρακάτω:

D:RSI LauncherStarCitizen LIVE

Σημείωση: Η παραπάνω διαδρομή καταλόγου εγκατάστασης ενδέχεται να μην είναι ίδια για όλους τους χρήστες. Μπορείτε να μεταβείτε στη συγκεκριμένη μονάδα τοπικού δίσκου (π.χ. C ή D) όπου έχετε αποθηκεύσει τα αρχεία.

4. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε διπλό κλικ στο φάκελο USER.

5. Επιλέξτε όλα τα αρχεία μέσα στο φάκελο USER πατώντας τα πλήκτρα Ctrl + A μαζί και πατώντας το κουμπί Διαγραφή.

6. Στη συνέχεια, μεταβείτε στον Κάδο Ανακύκλωσης και διαγράψτε όλα τα διαγραμμένα αρχεία και εκεί.

7. Τέλος, ξεκινήστε το παιχνίδι και ολοκληρώστε τη διαδικασία σύνδεσης. Ελέγξτε εάν αντιμετωπίζετε ξανά πρόβλημα με το πρόγραμμα εγκατάστασης του Star Citizen.

Μέθοδος 5: Χρησιμοποιήστε το New Launcher

Πολλοί επηρεασμένοι χρήστες έχουν επιλύσει το πρόβλημα χρησιμοποιώντας μια νέα εφαρμογή εκκίνησης για να διορθώσουν όλα τα ζητήματα ασυμβατότητας. Επομένως, εάν υποθέσετε ότι ο εκκινητής σας δεν είναι συμβατός με την τρέχουσα έκδοση του παιχνιδιού, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το διορθώσετε.

Σημείωση: Πριν εγκαταστήσετε το παιχνίδι, βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει όλες τις διαδικασίες παρασκηνίου που σχετίζονται με το παιχνίδι.

1. Πραγματοποιήστε λήψη του προγράμματος εκκίνησης Star Citizen από τον επίσημο ιστότοπο

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι το αρχείο εκκίνησης του παιχνιδιού είναι εγκατεστημένο στην ίδια τοποθεσία όπου έχετε εγκαταστήσει το παιχνίδι.

2. Μόλις εγκατασταθεί το παιχνίδι στον υπολογιστή, επανεκκινήστε το παιχνίδι και εγκαταστήστε όλες τις ενημερώσεις και ελέγξτε αν το πρόβλημα επαναλαμβάνεται.

Μέθοδος 6: Διαγράψτε το RSILauncher από το AppData

Μερικές φορές, το πρόβλημα παρουσιάζεται λόγω ορισμένων προσωρινών κατεστραμμένων φακέλων στον υπολογιστή σας Windows 10. Όταν εγκαθιστάτε το παιχνίδι, το πρόγραμμα εγκατάστασης δημιουργεί ένα αρχείο ενημέρωσης στην Εξερεύνηση αρχείων. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, αυτοί οι φάκελοι μπορεί να είναι κατεστραμμένοι και να εμποδίζουν το παιχνίδι να ξεκινήσει τις ενημερώσεις. Εάν δεν είστε βέβαιοι πώς να διαγράψετε τους φακέλους RSILauncher και RSI από τον υπολογιστή σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + E μαζί για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων.

2. Τώρα, μετακινηθείτε στις ακόλουθες διαδρομές τοποθεσίας μία προς μία.

C:UsersUSERNAMEAppDataLocal
C:UsersUSERNAMEAppDataRoaming

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το πλαίσιο Κρυφά στοιχεία στην καρτέλα Προβολή για να προβάλετε το φάκελο AppData.

3. Τώρα, εντοπίστε τους φακέλους rsilauncher και RSI, κάντε δεξί κλικ πάνω τους και επιλέξτε Διαγραφή.

4. Αφού διαγράψετε αυτούς τους φακέλους, ξεκινήστε ξανά το παιχνίδι για να ελέγξετε εάν μπορείτε να ενημερώσετε το παιχνίδι χωρίς αρχεία καταγραφής σφαλμάτων εγκατάστασης Star Citizen.

Μέθοδος 7: Μετονομασία αρχείου κεντρικών υπολογιστών

Τυχόν εσφαλμένες καταχωρήσεις RSI στο αρχείο κεντρικών υπολογιστών ενδέχεται να προκαλέσουν σφάλμα εγκατάστασης Star Citizen. Μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα αφαιρώντας τις εσφαλμένες καταχωρήσεις RSI από το αρχείο κεντρικών υπολογιστών, όπως περιγράφεται παρακάτω.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + E μαζί για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων.

2. Τώρα, μεταβείτε στην καρτέλα Προβολή και επιλέξτε το πλαίσιο Κρυφά στοιχεία στην ενότητα Εμφάνιση/απόκρυψη.

3. Τώρα, αντιγράψτε και επικολλήστε την ακόλουθη διαδρομή στη διαδρομή πλοήγησης του File Explorer. Εδώ, κάντε κλικ στο πλαίσιο Επεκτάσεις ονόματος αρχείου κάτω από την καρτέλα Προβολή, όπως φαίνεται.

C:WindowsSystem32driversetc

4. Τώρα, επιλέξτε και κάντε δεξί κλικ στο αρχείο κεντρικού υπολογιστή και επιλέξτε την επιλογή Μετονομασία όπως φαίνεται. Μετονομάστε το αρχείο σε hosts.old.

5. Τώρα το αρχείο hosts με λανθασμένες καταχωρήσεις θα αγνοηθεί και την επόμενη φορά που θα εκτελέσετε τις ενημερώσεις του παιχνιδιού, δεν θα αντιμετωπίσετε σφάλμα εγκατάστασης σφάλματα Star Citizen.

Μέθοδος 8: Ενημερώστε τα Windows

Εάν υπάρχουν σφάλματα στον υπολογιστή σας Windows 10 που συμβάλλουν στο σφάλμα εγκατάστασης Star Citizen Windows 10, μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα ενημερώνοντας το λειτουργικό σας σύστημα Windows 10. Εάν δεν γνωρίζετε πώς να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας με Windows 10, ακολουθήστε τον οδηγό μας Πώς να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της τελευταίας ενημέρωσης των Windows 10 και προχωρήστε σύμφωνα με τις οδηγίες.

Μετά την ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος των Windows, ελέγξτε εάν το σφάλμα εγκατάστασης Star Citizen Windows 10 έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 9: Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης γραφικών

Το Star Citizen είναι ένα παιχνίδι γραφικών και για να απολαύσετε μια αδιάκοπη εμπειρία παιχνιδιού, όλα τα προγράμματα οδήγησης γραφικών στον υπολογιστή σας πρέπει να είναι συμβατά και στην πιο πρόσφατη έκδοσή τους. Εάν τα προγράμματα οδήγησης είναι παλιά ή ελαττωματικά, πρέπει να τα ενημερώσετε όλα. Όλες οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης κυκλοφορούν από τις αντίστοιχες επίσημες ιστοσελίδες τους ή μπορείτε να τις ενημερώσετε χειροκίνητα. Ανατρέξτε στον οδηγό μας 4 τρόποι για να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης γραφικών στα Windows 10 για να ενημερώσετε όλα τα προγράμματα οδήγησης και ελέγξτε αν μπορείτε να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις του παιχνιδιού.

Μέθοδος 10: Επανεγκαταστήστε τα προγράμματα οδήγησης γραφικών

Όταν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε αρχεία καταγραφής σφαλμάτων ελέγχου του προγράμματος εγκατάστασης Star Citizen μετά την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης γραφικών, εγκαταστήστε ξανά τα προγράμματα οδήγησης συσκευών για να διορθώσετε τυχόν προβλήματα ασυμβατότητας. Υπάρχουν τόσες πολλές μέθοδοι για την επανεγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης στα Windows. Ωστόσο, εάν έχετε σύγχυση σχετικά με το πώς να εφαρμόσετε το ίδιο, ελέγξτε τον οδηγό μας Πώς να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης στα Windows 10 και εφαρμόστε το ίδιο.

Μετά την επανεγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης GPU, ελέγξτε εάν έχουν επιλυθεί τα αρχεία καταγραφής σφαλμάτων του προγράμματος εγκατάστασης Star Citizen.

Μέθοδος 11: Επαναφορά ενημερώσεων προγραμμάτων οδήγησης γραφικών

Εάν η τρέχουσα έκδοση των προγραμμάτων οδήγησης γραφικών δεν είναι συμβατή με το παιχνίδι σας, τότε δεν υπάρχει λόγος ενημέρωσης ή επανεγκατάστασης τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης στην προηγούμενη έκδοση ακολουθώντας τον οδηγό μας Πώς να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης στα Windows 10.

Τώρα, ελέγξτε εάν το σφάλμα εγκατάστασης Star Citizen έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 12: Τροποποίηση των ρυθμίσεων του τείχους προστασίας του Windows Defender

Ο υπολογιστής σας θα υποβληθεί σε σφάλμα εγκατάστασης Star Citizen Windows 10, λόγω μιας υπερπροστατευτικής σουίτας τείχους προστασίας στον υπολογιστή Windows 10. Για να επιλύσετε το πρόβλημα, μπορείτε είτε να προσθέσετε έναν νέο κανόνα για το παιχνίδι σας, είτε να προσθέσετε στη λίστα επιτρεπόμενων το παιχνίδι είτε ως τελευταία επιδιόρθωση, να απενεργοποιήσετε προσωρινά το τείχος προστασίας.

Επιλογή I: Whitelist Star Citizen

Για να επιτρέψετε το Star Citizen στο Τείχος προστασίας του Windows Defender, ακολουθήστε τις οδηγίες στον οδηγό μας Αποδοχή ή Αποκλεισμός εφαρμογών μέσω του Τείχους προστασίας των Windows.

Επιλογή II: Απενεργοποίηση τείχους προστασίας του Windows Defender (Δεν συνιστάται)

Εάν η προσθήκη στη λίστα επιτρεπόμενων του παιχνιδιού δεν σας βοηθήσει, ελέγξτε τον οδηγό μας Πώς να απενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας των Windows 10 θα σας βοηθήσει.

Επιλογή III: Δημιουργία νέου κανόνα στο τείχος προστασίας

1. Πατήστε το κλειδί των Windows και πληκτρολογήστε Windows Defender Firewall και μετά κάντε κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής.

2. Στο αριστερό παράθυρο, επιλέξτε την επιλογή Εισερχόμενοι κανόνες.

3. Μεταβείτε στο δεξιό τμήμα του παραθύρου και επιλέξτε τον Νέο κανόνα… όπως φαίνεται.

4. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή Πρόγραμμα στην ενότητα Τι τύπος κανόνα θα θέλατε να δημιουργήσετε; μενού και επιλέξτε Επόμενο> όπως φαίνεται.

5. Τώρα, επιλέξτε το κουμπί Αναζήτηση… δίπλα στην επιλογή Αυτή η διαδρομή προγράμματος: όπως φαίνεται.

6. Τώρα, μεταβείτε στη διαδρομή C:Program Files (x86)Star Citizen και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης. Εδώ, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα.

7. Εδώ, κάντε κλικ στο Επόμενο > στο παράθυρο του Οδηγού νέου εισερχόμενου κανόνα όπως απεικονίζεται.

8. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Να επιτρέπεται η σύνδεση και επιλέξτε Επόμενο > όπως φαίνεται.

9. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κλικ στα πλαίσια Domain, Private, Public και επιλέξτε Επόμενο >.

10. Τέλος, ονομάστε τον νέο σας κανόνα και κάντε κλικ στο Τέλος.

Ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το σφάλμα εγκατάστασης Star Citizen ή όχι.

Μέθοδος 13: Απενεργοποιήστε προσωρινά το Antivirus (Εάν υπάρχει)

Παρόμοια με τη σουίτα τείχους προστασίας, απενεργοποιήστε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας για να διορθώσετε το πρόβλημα των αρχείων καταγραφής σφαλμάτων ελέγχου του προγράμματος εγκατάστασης Star Citizen στο παιχνίδι σας. Εάν υπάρχουν απειλές για κακόβουλα προγράμματα ή αρχεία στον υπολογιστή σας. Απενεργοποιήστε προσωρινά το υπερπροστατευτικό πρόγραμμα προστασίας από ιούς σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας Πώς να απενεργοποιήσετε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στα Windows 10.

Εάν μπορείτε να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις του παιχνιδιού μετά την απενεργοποίηση του προγράμματος προστασίας από ιούς στον υπολογιστή, σας συμβουλεύουμε να απεγκαταστήσετε πλήρως το πρόγραμμα από τον υπολογιστή σας. Εάν θέλετε να το κάνετε, ακολουθήστε τον οδηγό μας για Αναγκαστική απεγκατάσταση προγραμμάτων που δεν θα απεγκατασταθούν στα Windows 10.

Μέθοδος 14: Επανεγκαταστήστε το παιχνίδι σε άλλη τοποθεσία

Εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα αρχεία καταγραφής σφαλμάτων του προγράμματος εγκατάστασης Star Citizen αφού εφαρμόσετε όλες τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω, τότε μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά το παιχνίδι σε κάποια άλλη τοποθεσία όπου έχετε αρκετό χώρο (πάνω από 60 GB). Πολλοί χρήστες έχουν επιβεβαιώσει ότι η επανεγκατάσταση του παιχνιδιού τους βοήθησε να επιλύσουν το πρόβλημα του σφάλματος εγκατάστασης Star Citizen Windows 10. Αν και δεν υπάρχει προφανής λόγος για τον οποίο πρόκειται για πιθανή διόρθωση, ακολουθήστε αυτήν τη συμβατική επιδιόρθωση για να επιλύσετε το πρόβλημα.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις των Windows.

2. Τώρα, κάντε κλικ στη ρύθμιση Εφαρμογές.

3. Τώρα, κάντε αναζήτηση και κάντε κλικ στο Star Citizen και επιλέξτε την επιλογή Uninstall.

4. Τώρα, επιβεβαιώστε την προτροπή εάν υπάρχει και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας μόλις απεγκαταστήσετε το Star Citizen.

5. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα λήψης του RSI και κάντε κλικ στο κουμπί ΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΗΨΗ. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε το πακέτο στον υπολογιστή σας.

Αφού εγκαταστήσετε το παιχνίδι, δεν θα αντιμετωπίσετε ξανά το σφάλμα. Ωστόσο, αν αντιμετωπίζετε το ίδιο, τότε μπορεί να έχετε εγκαταστήσει το παιχνίδι στον αποκλειστικό SSD σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να διαμορφώσετε τον SSD σας σύμφωνα με τις οδηγίες στην επόμενη μέθοδο.

Μέθοδος 15: Μορφοποίηση SDD (Δεν συνιστάται)

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε SSD για την εγκατάσταση των παιχνιδιών στον υπολογιστή σας Windows 10, τότε δεν υπάρχει λόγος να ακολουθήσετε τις αναφερόμενες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να διαμορφώσετε πλήρως τον SSD για να διορθώσετε το πρόβλημα. Αυτό μπορεί να φαίνεται περιττό, ωστόσο αυτή είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να διορθώσετε το σφάλμα εγκατάστασης στον υπολογιστή σας. Αρκετοί χρήστες έχουν επιβεβαιώσει ότι αυτή η μέθοδος είναι χρήσιμη και μπορείτε να μορφοποιήσετε το SSD σας ακολουθώντας τον οδηγό μας Πώς να μορφοποιήσετε έναν δίσκο ή μια μονάδα δίσκου στα Windows 10. Επίσης, εάν έχετε σημαντικά δεδομένα, αποθηκευμένα παιχνίδια και άλλα προσωπικά στοιχεία στο SSD σας, πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων εκ των προτέρων πριν διαμορφώσετε τη μονάδα δίσκου. Αυτή η διαδικασία θα διαγράψει τα δεδομένα και όλες τις άλλες πληροφορίες στο SSD.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε το σφάλμα εγκατάστασης Star Citizen στον υπολογιστή σας Windows 10. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Επίσης, εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες/προτάσεις σχετικά με αυτό το άρθρο, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων

  Πώς να μετατρέψετε αρχεία σε PDF στα Windows 10