Διορθώστε το σφάλμα Sling 8 4612 στα Windows 10

Το Sling TV είναι μια αμερικανική υπηρεσία ροής που βασίζεται σε εφαρμογές και εμφανίζει ζωντανά νέα, τηλεοπτικό περιεχόμενο, αθλητικά και περιεχόμενο κατά παραγγελία μέσω του Διαδικτύου. Η υπηρεσία μπορεί να μεταδοθεί σε ροή σε οποιαδήποτε συσκευή Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών, συσκευών Android, Xbox και άλλων. Το δίκτυο Dish χωρίς καλώδια διαθέτει περισσότερα από 200 κανάλια για τους θεατές. Ως εκ τούτου, το Sling TV είναι μια προφανής επιλογή για τους θεατές σε σχέση με άλλες διαθέσιμες υπηρεσίες ροής. Ωστόσο, το Sling TV δεν έχει ανοσία σε τεχνικές δυσλειτουργίες, ένα από τα οποία είναι το Sling error 8 4612. Εάν είστε κάποιος που αντιμετωπίζει το ίδιο σφάλμα και θέλετε μια λύση για το ίδιο, τότε έχουμε έναν τέλειο οδηγό για εσάς που θα σας βοηθήσει με το. Λοιπόν, αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε σε έναν αναλυτικό οδηγό που έχει απαντήσεις σε όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με το πώς να διορθώσετε το σφάλμα Sling TV 8 4612, τι το προκαλεί και μεθόδους για να το διορθώσετε.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Sling 8 4612 στα Windows 10

Το σφάλμα 8 4612 είναι ένα σφάλμα που εμφανίζεται συνήθως κατά την προσπάθεια χρήσης υπηρεσιών Sling από διάφορες συσκευές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χρήστες ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα κατά την εκκίνηση του Sling TV μέσω σύνδεσης Wi-Fi, ενώ άλλοι βλέπουν το σφάλμα όταν προσπαθούν να φορτώσουν ένα κανάλι. Συνήθως, το σφάλμα αναφέρεται σε συσκευές όπως Windows, macOS, Android, iOS, τηλεοράσεις, Xbox και έξυπνα dongles.

Γιατί ο Sling μου δίνει ένα μήνυμα λάθους;

Το σφάλμα 8 4612 στο Sling μπορεί να προκύψει για πολλούς λόγους για τους χρήστες που χρησιμοποιούν ενεργά τις υπηρεσίες Sling. Μερικοί ένοχοι αναφέρονται παρακάτω:

  • Η κατεστραμμένη εγκατάσταση του Sling TV μπορεί να είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το σφάλμα εμφανίζεται στην οθόνη σας. Σε μια τέτοια περίπτωση, η επανεγκατάσταση της προβληματικής εφαρμογής είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.

  • Τα κατεστραμμένα δεδομένα κρυφής μνήμης στη συσκευή που κάνετε streaming Sling TV μπορεί επίσης να σας διακόψει από την προβολή περιεχομένου στην πλατφόρμα. Το power cycling, η συσκευή που χρησιμοποιείται, μπορεί να βοηθήσει σε αυτήν την περίπτωση.

  • Η κακή σύνδεση στο διαδίκτυο είναι ένας συνηθισμένος λόγος που προκαλεί το πρόβλημα. Αυτό σας εμποδίζει να αποκτήσετε πρόσβαση σε ζωντανές ροές στο Sling TV και ως εκ τούτου, το σφάλμα.

Τώρα που γνωρίζετε τις πιθανές αιτίες πίσω από το σφάλμα Sling TV, είναι καιρός να εξετάσετε μερικές από τις αποτελεσματικές λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλύσετε εύκολα το πρόβλημα.

Μέθοδος 1: Επαληθεύστε την κατάσταση των διακομιστών Sling TV

Πριν προχωρήσετε σε άλλες επιδιορθώσεις, είναι σημαντικό να ελέγξετε εάν δεν υπάρχουν διακοπές που να οδηγούν σε σφάλμα Sling 8 4612 από το τέλος του διακομιστή. Εάν ο διακομιστής είναι εκτός λειτουργίας και υπάρχουν ορισμένα τεχνικά ζητήματα από το τέλος του παρόχου υπηρεσιών, τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα. Έτσι, ελέγξτε τους διακομιστές Sling TV μέσω Downdetector πρώτα και μετά ξεκινήστε την εφαρμογή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα για ροή χωρίς σφάλματα.

Μέθοδος 2: Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης στο Διαδίκτυο

Εάν δεν υπάρχουν προβλήματα με τους διακομιστές Sling TV, τότε πρέπει να ελέγξετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Μπορεί να έχετε αδύναμη σύνδεση στο Διαδίκτυο, η οποία μπορεί να είναι εμπόδιο όταν προσπαθείτε να παρακολουθήσετε μια ζωντανή ροή στην τηλεόραση Sling. Επομένως, πρώτα, πρέπει να ελέγξετε την ταχύτητα του διαδικτύου σας, η οποία μπορεί να σας ενημερώσει πόσο γρήγορη είναι η σύνδεσή σας. Μπορείτε να κάνετε το τμήμα δοκιμής χρησιμοποιώντας Speedtest από την Ookla για πιο γρήγορα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.

Χρειάζεστε ροές άνω του 1,0 Mbps για να λειτουργεί ομαλά το Sling TV. Εάν η δοκιμή δείχνει χαμηλή ταχύτητα, θα πρέπει να σταθεροποιήσετε τη σύνδεσή σας, κάτι που μπορείτε να κάνετε με τη βοήθεια του οδηγού μας Αργή σύνδεση στο Internet; 10 τρόποι για να επιταχύνετε το Διαδίκτυό σας!

Μέθοδος 3: Αλλαγή καναλιών

Είναι πιθανό ένα συγκεκριμένο κανάλι να προκαλεί το πρόβλημα που σας αφήνει να αναρωτιέστε γιατί ο Sling μου δίνει μήνυμα σφάλματος. Αυτό το μήνυμα σφάλματος μπορεί να προκύψει από ένα κανάλι που προσπαθείτε να φορτώσετε. Σε αυτή την περίπτωση, είναι προτιμότερο να αλλάζετε κανάλι απλά λανσάροντας ένα νέο. Εάν τύχει να βρείτε κάποιο σφάλμα που δεν επαναλαμβάνεται κατά την αλλαγή του καναλιού, τότε είναι πιθανό ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός να έχει κάποιο πρόβλημα το οποίο μπορείτε να επιλύσετε επικοινωνώντας Υποστήριξη Sling TV. Εάν το σφάλμα 8 4612 παραμένει κατά την εκκίνηση ενός νέου σταθμού, τότε πρέπει να προχωρήσετε στην επόμενη μέθοδο για επιδιόρθωση.

Μέθοδος 4: Επανεκκινήστε την τηλεόραση Sling

Η επανεκκίνηση του Sling TV είναι μία από τις πιο εύκολες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων και πιθανώς επίσης αποτελεσματική. Η πιθανότητα το Sling να αντιμετωπίσει μια μικρή τεχνική βλάβη είναι υψηλή λόγω προβλημάτων με τη συσκευή στην οποία το χρησιμοποιείτε, σε αυτήν την περίπτωση, πρόκειται για υπολογιστή με Windows. Επομένως, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση της εφαρμογής Sling κλείνοντάς την και στη συνέχεια εκκινώντας την ξανά για να ελέγξετε εάν το σφάλμα 8 4612 έχει επιλυθεί.

1. Κλείστε την εφαρμογή Sling TV.

2. Εκκινήστε ξανά την εφαρμογή Sling TV στον υπολογιστή σας.

3. Τώρα, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και ελέγξτε εάν το σφάλμα Sling 8 4612 εξακολουθεί να εμφανίζεται.

Μέθοδος 5: Επαναφόρτωση καναλιών

Εάν η αλλαγή των καναλιών δεν ήταν επιτυχής και εξακολουθείτε να αναρωτιέστε πώς να διορθώσετε το σφάλμα Sling TV 8 4612, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να φορτώσετε ξανά τα κανάλια στο Sling. Εάν ένα συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι είναι ενοχλητικό, μπορείτε να αφαιρέσετε πρώτα το κανάλι και μετά να δοκιμάσετε να επαναλάβετε τη φόρτωση. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη μέθοδο:

1. Αρχικά, μεταβείτε στο myTV στην εφαρμογή.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία.

3. Τώρα, αφαιρέστε το κανάλι που προκαλεί το πρόβλημα.

4. Μόλις αφαιρεθεί το κανάλι, επανεκκινήστε το δρομολογητή σας.

5. Τώρα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και ξεκινήστε την εφαρμογή Sling TV.

6. Φορτώστε ξανά τα κανάλια και προσθέστε ξανά το κανάλι για να ελέγξετε εάν φορτώνει.

Μέθοδος 6: Force Stop Sling TV

Η επόμενη μέθοδος στην ουρά είναι η αναγκαστική διακοπή του Sling TV για την επίλυση του σφάλματος Sling 8 4612. Η αναγκαστική διακοπή βοηθά στον τερματισμό όλων των συνεχιζόμενων διεργασιών στην εφαρμογή και ταυτόχρονα βοηθά στην απαλλαγή από μικρά σφάλματα ή σχετικά ζητήματα με την εφαρμογή. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να δοκιμάσετε τη μέθοδο διακοπής δύναμης:

1. Πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + Shift + Esc ταυτόχρονα για να ανοίξετε τη Διαχείριση εργασιών.

2. Τώρα, στην καρτέλα Διαδικασίες, εντοπίστε την εφαρμογή Sling TV.

3. Κάντε δεξί κλικ στην εφαρμογή Sling TV για να επιλέξετε Τέλος εργασίας.

4. Τώρα, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, επανεκκινήστε την εφαρμογή και ελέγξτε εάν το σφάλμα παραμένει ή έχει επιλυθεί και μπορείτε να απολαύσετε ξανά τα κανάλια ροής.

Μέθοδος 7: Συσκευή ροής κύκλου ισχύος

Ο κύκλος ισχύος περιλαμβάνει την απενεργοποίηση και μετά την εκ νέου ενεργοποίηση της συσκευής, όπως μια ηλεκτρονική συσκευή ή έναν υπολογιστή. Το Power cycling της συσκευής είναι μια σκληρή επαναφορά, όπου απλά κόβετε την πηγή τροφοδοσίας της συσκευής και στη συνέχεια την συνδέετε ξανά για να την ανανεώσετε και να επιλύσετε πολλά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων μικρών δυσλειτουργιών όπως το γιατί ο Sling μου δίνει ένα μήνυμα σφάλματος, σε περίπτωση Sling ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Σημείωση: Τα παρακάτω βήματα είναι για τηλεθεατές Sling TV σε υπολογιστή/φορητό υπολογιστή.

1. Αρχικά, απενεργοποιήστε το σύστημά σας. Για παράδειγμα; κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για να απενεργοποιήσετε τον φορητό υπολογιστή.

Φωτογραφία του Ashkan Forouzani στο Unsplash

2. Τώρα, αποσυνδέστε τη συσκευή.

3. Μετά από τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα, συνδέστε τη συσκευή.

4. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη συσκευή και εκκινήστε την εφαρμογή Sling TV.

Μέθοδος 8: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Sling TV

Η τελευταία λύση για το σφάλμα Sling 8 4612 είναι να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή στη συσκευή ροής σας. Εάν η ενεργοποίηση της συσκευής δεν μπορούσε να διορθώσει το πρόβλημα, τότε η επανεγκατάσταση της εφαρμογής οπωσδήποτε θα έπρεπε. Είναι πιθανό όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζετε σχετικά με το Sling TV να οφείλονται στην εσφαλμένη εγκατάστασή του. Αν ναι, τότε είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή για να αποκλείσετε αυτήν την πιθανότητα. Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα Sling TV 8 4612 εγκαθιστώντας ξανά την εφαρμογή Sling TV.

1. Πατήστε το πλήκτρο των Windows και πληκτρολογήστε εφαρμογές και δυνατότητες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Τώρα, αναζητήστε το Sling TV στη λίστα και κάντε κλικ σε αυτό. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης.

3. Εάν σας ζητηθεί, κάντε ξανά κλικ στο Uninstall.

4. Τώρα, ανοίξτε το Microsoft Apps για να κάνετε λήψη της εφαρμογής Sling TV στη συσκευή σας.

5. Κάντε κλικ στην εφαρμογή Get in Store και εγκαταστήστε την εφαρμογή από το Microsoft Store.

6. Τώρα, μεταδώστε τα κανάλια και ελέγξτε εάν το σφάλμα Sling TV 8 4612 έχει διορθωθεί τώρα.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί το Sling TV μου δίνει μήνυμα σφάλματος;

Απ. Λόγω τεχνικών σφαλμάτων, σφαλμάτων ή μιας παλιάς εφαρμογής, η τηλεόραση Sling ενδέχεται να δώσει μηνύματα σφάλματος.

Ε2. Ποιες μέθοδοι μπορούν να με βοηθήσουν στη διόρθωση της τηλεόρασης Sling στη συσκευή μου;

Απ. Μπορείτε να διορθώσετε το Sling TV στη συσκευή σας επανεκκινώντας τη συσκευή, ενημερώνοντας την εφαρμογή ή εκκαθαρίζοντας κατεστραμμένα αρχεία προσωρινής μνήμης της συσκευής.

Ε3. Πόσες συσκευές μπορούν να παρακολουθήσουν τηλεόραση Sling ταυτόχρονα;

Απ. Ανάλογα με το πρόγραμμα συνδρομής σας, έως και τρεις συσκευές μπορούν να κάνουν ροή Sling TV ταυτόχρονα σε διαφορετικές συσκευές.

Q4. Ποιες συσκευές λειτουργούν καλύτερα για τη ροή της τηλεόρασης Sling;

Απ. Συσκευές όπως Roku TV, Windows PC, NVIDIA Shield TV, Amazon Fire TV Stick, Apple iPad Pro και Air TV 2 λειτουργούν καλύτερα για τη ροή Sling TV

Q5. Χρειάζομαι τηλεόραση για να παρακολουθήσω τον Sling;

Απ. Χρειάζεστε μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο για να παρακολουθήσετε τηλεόραση Sling, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Από τη λήψη της εφαρμογής Sling TV σε ένα κινητό τηλέφωνο μέχρι τη ροή της στην άνεση του φορητού υπολογιστή σας, μπορείτε να προβάλετε την τηλεόραση Sling στις περισσότερες συσκευές που είναι συμβατές με το Διαδίκτυο.

***

Ελπίζουμε ότι ο οδηγός μας θα μπορούσε να σας βοηθήσει με τις καλύτερες δυνατές μεθόδους για να διορθώσετε το σφάλμα Sling 8 4612. Πείτε μας ποια από τις οκτώ μεθόδους σας καθοδήγησε περισσότερο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την τηλεόραση Sling ή προτάσεις να δώσετε, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

  Family Guy Η αναζήτηση για πράγματα είναι συναρπαστική, αστεία και πράγματα [Game Review]