Διορθώστε το σφάλμα Reddit Chat κατά τη φόρτωση περιεχομένου

Είτε ασχολείστε με τον αθλητισμό, τις ειδήσεις, τις θεωρίες των θαυμαστών της τηλεόρασης, τα παιχνίδια ή το μακιγιάζ, το Reddit έχει κάτι για κάθε γούστο. Στεγάζει μια τεράστια πλατφόρμα κοινοτήτων που συμμετέχουν σε διαφορετικές δραστηριότητες και δημιουργούν ατελείωτες συναρπαστικές συνομιλίες. Παρά τη δημοτικότητά του, οι χρήστες συχνά καταλήγουν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα σφάλματος συνομιλίας Reddit κατά τη φόρτωση περιεχομένου. Εκτός από το ζήτημα της μη λειτουργίας της συνομιλίας στο Reddit, θα συζητήσουμε επίσης τρόπους για να διορθώσετε τη μη φόρτωση της συνομιλίας στο Reddit. Επομένως, εάν ο λογαριασμός σας στην πλατφόρμα αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα όπου η συνομιλία Reddit, λυπούμαστε, δοκιμάστε ξανά αργότερα, αφήστε μας να ξεκινήσουμε βοηθώντας σας να το διορθώσετε.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Reddit Chat κατά τη φόρτωση περιεχομένου

Προτού εξετάσετε τις λύσεις για την επίλυση του προβλήματος που δεν λειτουργεί η συνομιλία Reddit, αφήστε μας να δούμε τις αιτίες του προβλήματος μη φόρτωσης της συνομιλίας Reddit που μπορεί να παρεμποδίζει την εφαρμογή σας:

  • Η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι αργή και δεν λειτουργεί στα καλύτερά της, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει τη φόρτωση συνομιλιών, την ανανέωση ροής ή την αποστολή μηνυμάτων από την εφαρμογή.
  • Τα προβλήματα διακομιστή μπορούν επίσης να προκαλέσουν πολλά σφάλματα στην εφαρμογή Reddit για μεγαλύτερη διάρκεια.

  • Εάν δεν έχετε ενημερώσει την εφαρμογή Reddit, η παλαιότερη έκδοση ενδέχεται να έχει ακόμα μερικά σφάλματα και σφάλματα.
  • Έχετε φτάσει στο μέγιστο όριο στόχου στην εφαρμογή Reddit.
  • Υπάρχει ένα σφάλμα στην εφαρμογή Reddit.
  • Υπάρχουν σφάλματα και κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας.
  • Το Reddit απαγόρευσε τον λογαριασμό σας, κάτι που εμποδίζει τον αποστολέα να στείλει μηνύματα.

Ακολουθούν οι διάφορες μέθοδοι που μπορείτε να δοκιμάσετε για να διορθώσετε το σφάλμα συνομιλίας Reddit κατά τη φόρτωση του περιεχομένου που εμφανίζεται στην οθόνη σας:

Μέθοδος 1: Επανεκκινήστε τη συσκευή

Όσον αφορά την ενίσχυση της απόδοσης του τηλεφώνου σας, η RAM είναι το μόνο πράγμα που μπορεί κανείς να σκεφτεί. Συνήθως αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι εφαρμογές στο smartphone σας γεμίζουν τρελά τον αποθηκευτικό χώρο. Έτσι, η ομαλή λειτουργία γίνεται ταλαιπωρία για τη συσκευή σας. Ωστόσο, όταν κάνετε επανεκκίνηση του smartphone σας, διορθώνει κοινά προβλήματα όπως το σφάλμα συνομιλίας Reddit κατά τη φόρτωση περιεχομένου και ενισχύει τη συνολική απόδοση.

1. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας που είναι διαθέσιμο στο πλάι του τηλεφώνου και πατήστε Επανεκκίνηση.

2. Περιμένετε να ολοκληρώσει τη διαδικασία το smartphone και εκκινήστε το Reddit.

Προσπαθήστε να στείλετε σε κάποιον ένα μήνυμα κειμένου στην εφαρμογή Reddit για να ελέγξετε εάν η συνομιλία Reddit, λυπούμαστε, δοκιμάστε ξανά αργότερα το πρόβλημα έχει επιλυθεί ή όχι.

Μέθοδος 2: Περιμένετε για το Reddit Server Uptime

Όπως και άλλες πλατφόρμες, το Reddit χρησιμοποιεί διακομιστές που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο για να φιλοξενήσει το ελκυστικό του περιεχόμενο σε διαφορετικά είδη. Ωστόσο, εάν ένας ή περισσότεροι διακομιστές αντιμετωπίζουν διακοπές λειτουργίας, ενδέχεται να μην φορτωθούν οι συνομιλίες στο smartphone σας. Για να το ελέγξετε, επισκεφτείτε τον επίσημο Έλεγχος κατάστασης Reddit ιστοσελίδα στο smartphone σας για να δείτε τα πάντα, από προηγούμενα προβλήματα έως τρέχοντα σφάλματα.

Εάν συμβαίνει αυτό με εσάς, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα εκτός από το να περιμένετε να επανέλθουν οι διακομιστές σε καλό δρόμο. Ευτυχώς, αυτό δεν απαιτεί πολύ χρόνο, καθώς χιλιάδες χρήστες δεν έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους στο Reddit.

Μέθοδος 3: Ενημερώστε την εφαρμογή Reddit

Πολλές φορές, οι παλαιότερες εκδόσεις μιας εφαρμογής έχουν ανεπίλυτα σφάλματα και προβλήματα σε αυτές. Αντίστοιχα, οι προγραμματιστές προσπαθούν σκληρά να απαλλαγούν από αυτά, κυκλοφορώντας καλύτερες εκδόσεις με βελτιωμένες δυνατότητες κάθε τόσο. Επομένως, σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε το σφάλμα μη φόρτωσης του χαρακτήρα Reddit, η μη ενημέρωση της εφαρμογής σας μπορεί να είναι ένας από τους λόγους.

1. Εκκινήστε το Google Play Store και πραγματοποιήστε αναζήτηση στο Reddit.

2. Πατήστε στο όνομα της εφαρμογής και στη συνέχεια την επιλογή Ενημέρωση.

Σημείωση: Εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις, θα έχετε μόνο την επιλογή Απεγκατάσταση και Άνοιγμα.

Μέθοδος 4: Εκκαθάριση μη απαραίτητων συνομιλιών

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι πιθανό να έχετε φτάσει στο μέγιστο όριο για συνομιλίες που επιτρέπεται από την εφαρμογή. Αυτό γίνεται κυρίως από προγραμματιστές για να αποφευχθεί η ύπαρξη μεγαλύτερων πλεονεκτημάτων από τους spammers σε σχέση με άλλους χρήστες. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να καθαρίσετε τις περιττές συνομιλίες και να αφήσετε χώρο για νέες. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να αποχωρήσετε από τις υπάρχουσες ομάδες εάν δεν σας ενδιαφέρει πλέον να είστε ένα από τα μέλη. Κάνοντας αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το σφάλμα συνομιλίας Reddit κατά τη φόρτωση περιεχομένου

Μέθοδος 5: Εκκαθαρίστε την αποθήκευση και την προσωρινή μνήμη του Reddit

Μερικές φορές η προσωρινή μνήμη αποθηκεύει περιττά δεδομένα που σχετίζονται με εφαρμογές για γρήγορη πρόσβαση στο smartphone σας. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να επιβραδύνει την απόδοση της εφαρμογής σας, να την κάνει να καθυστερεί ή να αυξάνει τη συχνότητα απότομων σφαλμάτων. Επομένως, αφαιρείτε πάντα την προσωρινή μνήμη, τα cookie και τα δεδομένα ιστότοπου από τα smartphone σας καθώς και από φορητούς υπολογιστές.

Σημείωση: Εάν η επιλογή αυτόματης ενημέρωσης είναι ενεργοποιημένη στη συσκευή σας, τότε ενδέχεται να μην έχετε την επιλογή Ενημέρωση. Αντίθετα, θα εμφανιστεί μόνο το Uninstall και το Open στην οθόνη σας. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εκκαθάρισης της προσωρινής μνήμης στο Android.

Μέθοδος 6: Επανασυνδεθείτε στον λογαριασμό Reddit

Αυτό είναι ένα παλιό κόλπο στο καπέλο του μάγου που συχνά βοηθά τους χρήστες να επιλύσουν τα προβλήματα της εφαρμογής τους. Αν και δεν είναι σύνηθες, ωστόσο οι χρήστες μπορεί μερικές φορές να πρέπει να αντιμετωπίσουν το πάγωμα εφαρμογών καθώς η εφαρμογή αποτυγχάνει να προσδιορίσει αν είστε πραγματικός ή bot. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να δοκιμάσετε να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας στο Reddit.

1. Ανοίξτε το Reddit στο smartphone Android και πατήστε την εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε στο αναπτυσσόμενο μενού εκτός από το όνομα χρήστη σας και, στη συνέχεια, στο βέλος που ακολουθείται από την επιλογή Αποσύνδεση.

3. Μόλις αποσυνδεθείτε, πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία για να συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας.

4. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας και ελέγξτε εάν το πρόβλημα που δεν λειτουργεί η συνομιλία Reddit έχει καταργηθεί.

Μέθοδος 7: Αλλάξτε τα δικαιώματα εφαρμογής Reddit

Όπως και άλλες εφαρμογές, έτσι και το Reddit απαιτεί ορισμένες άδειες στο smartphone σας για να λειτουργεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Για παράδειγμα, πρέπει να του δώσετε πρόσβαση στον χώρο αποθήκευσης για να αποθηκεύει τα αρχεία και τις εικόνες σας. Αντίστοιχα, η άρνηση τέτοιων αδειών θα αποτρέψει τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής. Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε στο Android με αυτά τα απλά βήματα:

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο smartphone σας και κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε τις Εφαρμογές.

2. Βρείτε το Reddit στη λίστα και πατήστε Δικαιώματα.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Αρχεία και πολυμέσα.

4. Τέλος, πατήστε στην επιλογή Να επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε μέσα για να εκχωρήσετε την άδεια.

Μέθοδος 8: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Reddit

Εάν οι παραπάνω μέθοδοι απέτυχαν να επιλύσουν το σφάλμα Reddit chat που δεν λειτουργεί, μπορείτε πάντα να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή για να δοκιμάσετε την τύχη σας. Με αυτόν τον τρόπο αφαιρούνται όλα τα περιττά αρχεία εφαρμογών που είναι αποθηκευμένα τοπικά στο τηλέφωνό σας και ενισχύεται η αποτελεσματικότητά του.

1. Εκκινήστε το Google Play Store στο Android σας και πατήστε την επιλογή Μεγεθυντικός φακός.

2. Αναζητήστε το Reddit και πατήστε Απεγκατάσταση.

3. Στη συνέχεια, πραγματοποιήστε αναζήτηση στο Reddit στο πλαίσιο αναζήτησης.

4. Πατήστε Εγκατάσταση και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

5. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Reddit και ελέγξτε εάν η εφαρμογή σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα ή όχι.

Μέθοδος 9: Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη πελατών Reddit

Εάν θέλετε να μειώσετε τον φόρτο εργασίας σας και να αφήσετε έναν επαγγελματία να το φροντίσει, αυτή η μέθοδος είναι για εσάς να λύσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί η συνομιλία στο Reddit.

1. Περιηγηθείτε στο επίσημο Υποστήριξη πελατών Reddit ιστοσελίδα στο smartphone σας.

2. Πατήστε εγγραφή στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και πατήστε Επόμενο.

4. Ορίστε ένα μοναδικό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης και πατήστε υποβολή για να εγγραφείτε στην κοινότητα του Reddit.

Εδώ μπορείτε να βρείτε ειδικές απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας.

Πρόσθετη μέθοδος: Χρησιμοποιήστε το Reddit στο πρόγραμμα περιήγησης

Εάν αντιμετωπίζετε ορισμένα προβλήματα στην εφαρμογή Reddit, δοκιμάστε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας σε ένα πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν η εφαρμογή αντιμετωπίζει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα ή μόνο το smartphone σας φταίει.

1. Περιηγηθείτε στον επίσημο ιστότοπο του Reddit επισκεπτόμενοι Reddit.com στον φορητό υπολογιστή σας.

2. Πατήστε Σύνδεση στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας.

Πώς μπορώ να φτάσω στο Reddit Chat

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να συνομιλήσετε με άλλον χρήστη του Reddit:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Reddit στο smartphone σας και πατήστε το εικονίδιο Μήνυμα στο κάτω μέρος της οθόνης σας.

2. Πατήστε στην επιλογή Προσθήκη νέου στην επάνω δεξιά γωνία και εισαγάγετε το όνομα χρήστη του ατόμου που θέλετε να στείλετε ένα κείμενο.

3. Τέλος, πληκτρολογήστε το μήνυμά σας και πατήστε Αποστολή.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί το Reddit λέει Σφάλμα κατά τη φόρτωση περιεχομένου;

Απ. Αυτό το ζήτημα μπορεί να είναι αποτέλεσμα προβλημάτων διακομιστή Reddit, σφάλματος στην εφαρμογή ή κάτι άλλο που δεν έχει εντοπιστεί. Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις προαναφερθείσες μεθόδους και να εξαλείψετε το πρόβλημα από τις ρίζες του.

Ε2. Γιατί η συνομιλία μου δεν φορτώνεται στο Reddit;

Απ. Είναι πιθανό ο λογαριασμός σας στο Reddit να έχει αποκλειστεί λόγω υποψιών ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, γεγονός που εμποδίζει τη φόρτωση της συνομιλίας. Είναι ενδιαφέρον ότι δεν χρειάζεται να είστε ενεργός χρήστης του Reddit για να λάβετε shadowbanned.

***

Εάν αντιμετωπίζετε επίσης σφάλμα συνομιλίας Reddit σφάλμα φόρτωσης περιεχομένου, αυτές οι προαναφερθείσες μέθοδοι σίγουρα θα διορθώσουν τα πάντα. Αφήστε τα σχόλια και τα σχόλιά σας στα σχόλια παρακάτω και ενημερώστε μας τι θέλετε να διορθώσετε ή να διαβάσετε στη συνέχεια.

  Αντιμετώπιση προβλημάτων καθυστέρησης δικτύου με το Wireshark