Διορθώστε το σφάλμα Pokemon 29 στα Windows 10

Το Pokémon Go είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια πραγματικότητας που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο Play Store. Το παιχνίδι είναι διάσημο μεταξύ των θαυμαστών της σειράς Pokemon και των νέων σε όλο τον κόσμο. Η Niantic ανέπτυξε το παιχνίδι. Inc, και από τότε που κυκλοφόρησε, έχει γίνει γνωστό όνομα. Παρά την επιτυχία του, πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει σφάλματα κατά την αναπαραγωγή εκδόσεων παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένου του σφάλματος Pokemon 29. Το σφάλμα 29 του Pokemon Go είναι ένα σφάλμα που ελήφθη από πολλούς χρήστες ενώ έπαιζαν μάχες γυμναστικής Pokemon. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να αποφύγετε τη μάχη στο γυμναστήριο σφαλμάτων Pokemon Go και να διορθώσετε τα άλλα σφάλματα Pokemon Go. Ας εξετάσουμε τις μεθόδους για να διορθώσετε το σφάλμα.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Pokemon 29 στα Windows 10

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για το σφάλμα 29 του Pokemon. μερικοί πιθανοί λόγοι παρατίθενται παρακάτω.

  • Αλγόριθμος Pokemon Go
  • Προβλήματα μητρώου Pokemon Go
  • Pokemon Go line-up
  • Μια ξεπερασμένη έκδοση του παιχνιδιού
  • Σφάλματα λόγω εγκατάστασης εφαρμογής

Ο παρακάτω οδηγός θα σας δώσει μεθόδους επίλυσης Pokemon Go gym battle error 29.

Σημείωση: Επειδή τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων και διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε οποιαδήποτε. Οι ακόλουθες μέθοδοι προέρχονται από το smartphone Moto G60.

  Πώς να ξεμπλοκάρετε έναν ιστότοπο στα Windows 10

Μέθοδος 1: Συνεχίστε το Batelling Next Pokemon

Εάν λάβετε το σφάλμα Pokemon 29 ενώ προσπαθείτε να εγκαταλείψετε μια μάχη γυμναστικής μετά από μάχη με ένα Pokemon, μπορείτε να προσπαθήσετε να αποφύγετε αυτό το σφάλμα συνεχίζοντας τη μάχη με το επόμενο Pokemon. Πολλοί χρήστες ανακάλυψαν ότι μόλις νίκησαν το πρώτο Pokemon του γυμναστηρίου και αποφάσισαν να ξαναμπούν στη μάχη αργότερα, αντιμετώπισαν το σφάλμα 29. Εάν συνεχίσετε στην επόμενη μάχη Pokemon στο γυμναστήριο, πιθανότατα δεν θα λάβετε το ίδιο σφάλμα.

Μέθοδος 2: Δοκιμάστε Διαφορετικό Γυμναστήριο

Πολλοί χρήστες που αντιμετώπισαν το σφάλμα γυμναστικής του Pokemon Go, όπως το σφάλμα 29 του Pokemon Go κατά την προσπάθειά τους για μάχη γυμναστικής στο Pokemon Go, θα μπορούσαν να επιλύσουν αυτό το σφάλμα αλλάζοντας απλώς το γυμναστήριο. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να επιλύσετε το πρόβλημα.

1. Κλείστε το γυμναστήριο όπου λάβατε το σφάλμα Pokemon 29.

2. Εντοπίστε ένα διαφορετικό γυμναστήριο στην περιοχή σας.

3. Μάχη στο νέο διαφορετικό γυμναστήριο.

4. Επιστρέψτε στο παλιό γυμναστήριο και επιστρέψτε στη μάχη.

Μέθοδος 3: Πηγαίνετε έξω από το εύρος μάχης του γυμναστηρίου

Συχνά αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται λόγω προβλημάτων με τον αλγόριθμο Pokemon Go και το μητρώο του παιχνιδιού. Οι περισσότεροι χρήστες θα μπορούσαν να επιλύσουν το σφάλμα απλά πηγαίνοντας έξω από το πεδίο μάχης του γυμναστηρίου. Ωστόσο, μπορείτε να προσπαθήσετε να επιλύσετε αυτό το σφάλμα ακολουθώντας αυτά τα βήματα.

1. Απομακρυνθείτε από το τρέχον γυμναστήριο.

2. Βγείτε έξω από το πεδίο μάχης του γυμναστηρίου.

3. Αφήστε τους άλλους παίκτες να ολοκληρώσουν τις μάχες τους.

4. Τέλος, μπείτε ξανά στο γυμναστήριο.

Μέθοδος 4: Αποφύγετε την περιστροφή φωτογραφικού δίσκου

Οι δίσκοι φωτογραφιών είναι ένα σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού Pokemon Go. Οι Δίσκοι φωτογραφιών βοηθούν τους παίκτες να συλλέγουν ανταμοιβές και πόντους. Ωστόσο, πολλοί χρήστες επεσήμαναν ότι η περιστροφή των Δίσκων φωτογραφιών προκαλούσε σφάλματα στο παιχνίδι τους. Το Spinning Photo Disk στο Pokemon Go μπορεί να προκαλέσει ακόμη και το σφάλμα Pokemon 29 κατά την είσοδο ή την έξοδο από μια μάχη γυμναστικής. Για να αποφύγετε αυτά τα σφάλματα στο μέλλον, απλώς αποφύγετε την περιστροφή των Δίσκων φωτογραφιών.

  Διορθώστε την επικάλυψη NVIDIA που δεν λειτουργεί στα Windows 10

Μέθοδος 5: Αλλαγή σειράς Pokemon

Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το σφάλμα κατά τη διάρκεια μιας μάχης στο γυμναστήριο, μπορείτε να προσπαθήσετε να το αποφύγετε αλλάζοντας τη σειρά Pokemon. Επιπλέον, μπορείτε να ακολουθήσετε τις ακόλουθες σημαντικές οδηγίες για την καλύτερη χρήση αυτής της μεθόδου.

1. Αλλάξτε ολόκληρη τη σειρά Pokemon στο παιχνίδι σας Pokemon Go.

2. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε ένα συγκεκριμένο Pokemon κατά τη διάρκεια της μάχης, το line-up θα πρέπει να αλλάξει.

Μέθοδος 6: Περιμένετε περίπου 45 λεπτά

Μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να αποφύγετε το σφάλμα 29 του Pokemon Go είναι να βγείτε από το γυμναστήριο και να περιμένετε για λίγο. Μια καλή αναμονή 45 λεπτών θα πρέπει να είναι αρκετά για να επιστρέψετε στο γυμναστήριο χωρίς να έχετε το ίδιο σφάλμα, επειδή η περίοδος τάιμ άουτ για μια μάχη γυμναστικής είναι 45 λεπτά. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να περιπλανηθείτε και να προσπαθήσετε να πιάσετε μερικά νέα Pokemon.

Μέθοδος 7: Ενημερώστε την εφαρμογή Pokemon Go

Ένα παλιό σφάλμα εφαρμογής μπορεί να προκαλέσει το πρόβλημα. Για να επιλύσετε αποτελεσματικά αυτό το ζήτημα, μπορείτε να προσπαθήσετε να ενημερώσετε την εφαρμογή Pokemon Go στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα για να ενημερώσετε την εφαρμογή.

  Πώς να αποθηκεύσετε αντικείμενα PowerPoint ως εικόνες

1. Βγείτε και κλείστε την εφαρμογή Pokemon Go.

2. Εντοπίστε και ανοίξτε το Google Play Store στο τηλέφωνό σας.

3. Στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε Pokemon Go.

4. Επιλέξτε την επιλογή Ενημέρωση.

5. Περιμένετε μέχρι η εφαρμογή να ολοκληρώσει την εγκατάσταση της ενημέρωσης.

6. Ανοίξτε ξανά το Pokémon Go και ελέγξτε εάν το σφάλμα 29 του Pokemon έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 8: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Pokemon Go

Εάν καμία από αυτές τις προαναφερθείσες μεθόδους δεν λειτουργεί και συνεχίζετε να λαμβάνετε το ίδιο σφάλμα, μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Pokemon Go στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Pokemon Go στο τηλέφωνό σας με ασφάλεια.

1. Εντοπίστε και κρατήστε πατημένο το εικονίδιο της εφαρμογής Pokemon Go.

2. Σύρετε το εικονίδιο της εφαρμογής στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης.

3. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η απεγκατάσταση.

4. Τώρα, ανοίξτε το Google Play Store.

5. Στη γραμμή αναζήτησης πληκτρολογήστε Pokemon Go.

6. Επιλέξτε το κουμπί Εγκατάσταση και περιμένετε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

7. Ανοίξτε το παιχνίδι και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί το Pokemon Go δεν λειτουργεί σωστά;

Απ. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η εφαρμογή Pokemon Go δεν λειτουργεί σωστά στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε την τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής.

Ε2. Γιατί δεν μπορώ να συμμετέχω σε μια μάχη γυμναστικής στο Pokemon Go;

Απ. Το σφάλμα 29 μπορεί να είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια μάχη γυμναστικής. Ωστόσο, μπορείτε να περιμένετε 45 λεπτά για να συμμετάσχετε ξανά στη μάχη του γυμναστηρίου.

Ε3. Πώς να διορθώσετε το σφάλμα 29 στο Pokemon Go;

Απ. Υπάρχουν μερικές μέθοδοι για να διορθώσετε το πρόβλημα σφάλματος 29. Αρχικά, μπορείτε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα δοκιμάζοντας ένα διαφορετικό γυμναστήριο πριν επιστρέψετε στο τρέχον γυμναστήριο.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να επιλύσετε ζητήματα σφάλματος Pokemon 29 στο τηλέφωνό σας. Σχολιάστε και πείτε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για εσάς. Επίσης, εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μη διστάσετε να τις μοιραστείτε μαζί μας.