Διορθώστε το σφάλμα Microsoft Teams You Cant Send Messages

Τι γίνεται αν χρειαστεί να στείλετε μήνυμα ή να καλέσετε επειγόντως τον συνάδελφό σας στην εφαρμογή Microsoft Teams αλλά δεν σας το επιτρέπει, δεν είναι απογοητευτικό; Τελικά, δεν είμαστε εδώ για να χάνουμε τον χρόνο μας, έτσι; Λοιπόν, προς έκπληξή σας, το σφάλμα δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα στο Microsoft Teams είναι αρκετά κοινό μεταξύ των χρηστών. Ευτυχώς, αυτό το άρθρο παρέχει όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε από μεθόδους επίλυσης του μηνύματος των ομάδων της Microsoft που έχουν κολλήσει στα αίτια του.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Microsoft Teams που δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε κάποιον στις Ομάδες, όπως:

  • Πρέπει να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.
  • Δεν έχετε ενημερώσει την εφαρμογή Microsoft Teams.
  • Δεν έχετε διαγράψει τις περιττές εφαρμογές που εκτελούνται στο φόντο του smartphone Android σας.
  • Το Android σας δεν έχει αρκετό χώρο για να λειτουργήσουν σωστά οι εφαρμογές.

Παρακάτω παρουσιάζουμε τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων για την επίλυση του ζητήματος Ομάδες που δεν στέλνουν μηνύματα αλλά τα λαμβάνουν.

Μέθοδος 1: Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης στο Διαδίκτυο

Η αργή σύνδεση στο διαδίκτυο είναι συχνά η βασική αιτία πολλών προβλημάτων στη συσκευή και τις εφαρμογές. Κάνει την αποστολή μηνυμάτων και τις βιντεοκλήσεις σχεδόν αδύνατη. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε τα δεδομένα Wi-Fi ή κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, εάν το πρόβλημα παραμένει, μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τον λεπτομερή οδηγό μας για τον απόλυτο οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων smartphone για την αντιμετώπιση προβλημάτων δικτύου.

Εικόνα του Lorenzo Cafaro από την Pixabay

Μέθοδος 2: Επανεκκινήστε το Android Smartphone

Η επανεκκίνηση του smartphone σας σκοτώνει και αφαιρεί τα υπόλοιπα τμήματα των εφαρμογών που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Καθαρίζει τη μνήμη RAM, καθαρίζει το smartphone σας και δίνει μια μικρή ώθηση για να ξεκινήσετε ξανά. Επομένως, οι εφαρμογές σας ανοίγουν πιο γρήγορα και εκτελούνται πιο γρήγορα. Επιπλέον, η επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας μπορεί επίσης να διορθώσει αρκετά κοινά προβλήματα εφαρμογής. Ακολουθούν τα βήματα για να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας για να διορθώσετε ότι οι ομάδες δεν στέλνουν μηνύματα αλλά τα λαμβάνουν.

  Τι είναι οι κωδικοί πρόσβασης στο Safari και πώς να τους χρησιμοποιήσετε

1. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για μερικά δευτερόλεπτα.

2. Πατήστε Επανεκκίνηση.

Μέθοδος 3: Περιμένετε για το Teams Server Uptime

Εάν η ενημέρωση της εφαρμογής Microsoft Teams ή η αντιμετώπιση προβλημάτων στο Διαδίκτυό σας δεν λειτούργησε, μπορείτε να περιμένετε για το χρόνο λειτουργίας του διακομιστή Teams. Για να διασφαλίσετε ότι ο διακομιστής του είναι εκτός λειτουργίας, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις διαφορετικές μεθόδους:

Επιλογή I: Μεταβείτε στην Κατάσταση Microsoft 365

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter και πραγματοποιήστε αναζήτηση στο Microsoft 365 Status

2. Πατήστε στο όνομα του λογαριασμού και κάντε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις του.

Εάν ο λογαριασμός προσδιορίζει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή Microsoft Teams, πρέπει να περιμένετε μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα. Δοκιμάστε να στείλετε σε κάποιον ένα μήνυμα μετά από μερικές ώρες και ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Επιλογή II: Μέσω εφαρμογής τρίτου μέρους

1. Περιηγηθείτε στον κύριο ιστότοπο του Downdetector στο Android ή στα Windows 10

2. Αναζητήστε το Microsoft Teams στη γραμμή αναζήτησης

Εάν το Downdetector καθορίσει ότι οι χρήστες του Microsoft Teams δεν αντιμετωπίζουν κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, τότε θα πρέπει να προχωρήσετε σε άλλες μεθόδους για να επιλύσετε το πρόβλημα που δεν στέλνει μηνύματα αλλά λαμβάνει το Teams.

Μέθοδος 4: Επανασυνδεθείτε στο Microsoft Teams

Μερικές φορές μια απλή λύση είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε το μεγαλύτερο βουνό. Με άλλα λόγια, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Teams πρώτα πριν χρησιμοποιήσετε ακραία μέτρα. Κάνοντας αυτό μπορεί να σας βοηθήσει αποτελεσματικά στην επίλυση σφαλμάτων των ομάδων της Microsoft που δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα.

1. Ανοίξτε το Microsoft Teams και πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία.

2. Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις.

3. Τερματίστε τη διαδικασία πατώντας στην επιλογή Έξοδος στο κάτω μέρος.

4. Τώρα, συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης της ομάδας της Microsoft.

  Διορθώστε το σφάλμα εγγραφής δίσκου Dota 2

Μέθοδος 5: Απενεργοποίηση VPN ή διακομιστή μεσολάβησης

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα VPN είναι μια από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προσθήκες για άτομα που λατρεύουν την διαδικτυακή περιήγηση. Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες ανησυχίες για την ασφάλεια και το απόρρητο, τα VPN σας προσφέρουν ασύγκριτη ασφάλεια με λιγότερα έξοδα.

Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με ομάδες όπως η Microsoft Teams απέτυχε να στείλει εικόνα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το VPN σας για να αποκλείσετε την πιθανότητα. Εάν αυτή η μέθοδος λειτουργεί, θα πρέπει να διαμορφώσετε εκ νέου το VPN σας για να επιτρέψετε στην εφαρμογή Teams να λειτουργεί αδιάκοπα. Μπορείτε εύκολα να καταλάβετε Πώς να απενεργοποιήσετε το VPN και το Proxy στα Windows 10 με τον εύκολο και φιλικό προς τους αρχάριους οδηγό μας.

Μέθοδος 6: Εφαρμογή Force Stop Teams

Οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν ότι το κλείσιμο εφαρμογών με τον τυπικό τρόπο τις αφαιρεί εντελώς από το πρόγραμμα εναλλαγής εφαρμογών. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Αντίθετα, εκτελούνται στο παρασκήνιο, ειδικά όταν υπάρχει μια συνεχής διαδικασία, όπως η λήψη ή η ενημέρωση της εφαρμογής. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή.

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε Εφαρμογές.

2. Βρείτε το Microsoft Teams στη λίστα και πατήστε Αναγκαστική διακοπή.

Μέθοδος 7: Αλλαγή άδειας καναλιού

Συχνά συναντάμε περιστατικά όταν ένας διαχειριστής αποκλείει ακούσια κάποιον από το να στείλει μηνύματα σε μια ομαδική συνομιλία. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να αλλάξετε την άδεια του καναλιού σας μόνο εάν είστε ο δημιουργός του καναλιού και κάποιο άλλο μέλος της ομάδας παραπονιέται ότι δεν μπορεί να στείλει μήνυμα.

1. Πατήστε στις τρεις κάθετες κουκκίδες στην αριστερή πλευρά της οθόνης.

2. Κάντε κλικ στο Manage channel.

3. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις καναλιού και επιλέξτε Οποιοσδήποτε μπορεί να δημοσιεύει μηνύματα στο Γενικό κανάλι.

Μέθοδος 8: Ενημερώστε το Microsoft Teams

Η ενημέρωση των εφαρμογών σας μόλις έρθει η νέα έκδοση είναι απαραίτητη για ομαλή λειτουργία και ελάχιστη έως καθόλου καθυστέρηση. Μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή Teams ακολουθώντας αυτά τα βήματα για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν στέλνουν μηνύματα αλλά λαμβάνουν μηνύματα από τις ομάδες.

1. Ανοίξτε το Google Play Store στο Android σας.

2. Αναζήτηση για Ομάδες της Microsoft εφαρμογή στη γραμμή αναζήτησης.

3. Πατήστε στο Ενημέρωση και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Σημείωση: Εάν η αυτόματη ενημέρωση στο smartphone σας είναι ενεργοποιημένη, ενδέχεται να μην εμφανίζεται η επιλογή Ενημέρωση. Αντίθετα, θα εμφανίζει μόνο Απεγκατάσταση και Άνοιγμα.

  Οι ευκολότεροι τρόποι για συνομιλία μέσω βίντεο με την οικογένεια την Ημέρα της Μητέρας

Μέθοδος 9: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και αποθήκευσης ομάδων

Εάν δεν μπορείτε να επιλύσετε τις ομάδες της Microsoft που δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα σφάλματος, η δημιουργία προσωρινής μνήμης μπορεί να είναι ένας από τους λόγους. Αυτά τα ανεπιθύμητα αρχεία και πολυμέσα καταλαμβάνουν πολύ χώρο στη συσκευή σας και έτσι, καθιστούν την καθυστέρηση χειρότερη από ποτέ.

Σημείωση: Επειδή τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές Ρυθμίσεις, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Επομένως, βεβαιωθείτε πάντα τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε οποιαδήποτε. Για να το κάνετε αυτό, διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εκκαθάρισης της προσωρινής μνήμης στο Android.

Σημείωση: μπορείτε επίσης να εκκαθαρίσετε τον χώρο αποθήκευσης εάν χρειάζεται.

Μέθοδος 10: Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας διαφορετική συσκευή

Εάν δεν μπορείτε να στείλετε σε κάποιον ένα κείμενο στην εφαρμογή Microsoft Teams, μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας διαφορετική συσκευή. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιούσατε το Teams στο smartphone σας, δοκιμάστε έναν φορητό υπολογιστή αυτή τη φορά. Εάν αυτή η μέθοδος λύσει το πρόβλημά σας, τότε το πρόβλημα βρίσκεται στη συσκευή σας.

1. Πηγαίνετε στο Σελίδα Microsoft Teams και κάντε κλικ στο Είσοδος.

2. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Teams.

Δοκιμάστε να στείλετε ένα μήνυμα στον φίλο ή στον συνάδελφό σας από εδώ και δείτε εάν αυτή η μέθοδος έχει επιλύσει το σφάλμα των ομάδων της Microsoft που δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί δεν μπορώ να στείλω εικόνες στο Teams;

Απ. Είναι πιθανό να μην μπορείτε να στείλετε εικόνες στο Microsoft Teams λόγω μη συμβατών λειτουργικών συστημάτων. Υπάρχουν και άλλες κοινές αιτίες, όπως η παλιά έκδοση της εφαρμογής, η ασταθής σύνδεση στο διαδίκτυο, το σφάλμα διακομιστή κ.λπ.

Ε2. Γιατί το Microsoft Teams λέει ότι κάτι πήγε στραβά;

Απ. Το σφάλμα του Microsoft Teams κάτι πήγε στραβά είναι αρκετά κοινό μεταξύ των χρηστών. Μπορεί να το δείτε εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι ασταθής, έχετε εισαγάγει λανθασμένα διαπιστευτήρια, δεν έχετε ενημερώσει το Teams, ένα εσωτερικό σφάλμα στον διακομιστή του Teams και άλλους τέτοιους λόγους.

Ε3. Γιατί τα μηνύματα της ομάδας της Microsoft δεν αποστέλλονται;

Απ. Εάν προσπαθούσατε να στείλετε ένα μήνυμα στο Teams αλλά η εφαρμογή δεν σας το επέτρεψε, μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις προαναφερθείσες μεθόδους. Είναι όλα φιλικά προς τους αρχάριους και συνήθως χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ολοκληρωθούν.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να εξαλείψετε τις ομάδες της Microsoft στις οποίες δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα αποτελεσματικά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το τι θέλετε να διαβάσετε στη συνέχεια. Σχολιάστε παρακάτω τις προτάσεις και τα σχόλιά σας για να μας βοηθήσετε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα για εσάς.