Διορθώστε το Σφάλμα 26 του Pokémon Go στο Android

Το Pokémon Go είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια πραγματικότητας που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο Play Store. Αν και κυκλοφόρησε το 2016, σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο προγραμματιστής του παιχνιδιού έχει κερδίσει περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ με περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο λήψεις. Αυτό αποδεικνύει την εξοικείωση του παιχνιδιού και το παιχνίδι είναι πολύ απλό. Πρέπει να πιάσετε τόσα Pokémon σε διάφορες ζώνες της περιοχής σας, κάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίσετε το σφάλμα 26 του Pokémon Go λόγω προβλημάτων δικτύου ή προβλημάτων διακομιστή. Όταν αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα, θα αποβληθείτε από το παιχνίδι χωρίς λόγο. Αυτό συμβαίνει όταν εντοπίζετε ένα σπάνιο Pokémon και προσπαθείτε να το πιάσετε. Αλλά, μην ανησυχείτε! Μπορείτε να διορθώσετε αυτό το ζήτημα με τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων που περιγράφονται σε αυτόν τον οδηγό. Όμως, πρέπει να μάθετε ποιοι είναι όλοι οι παράγοντες που προκαλούν το πρόβλημα.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα 26 του Pokémon Go στο Android

Μετά από ενδελεχή ανάλυση, συγκεντρώσαμε μερικούς λόγους που προκαλούν το σφάλμα 26 Pokémon Go στο Android. Περάστε μέσα από αυτά και ως εκ τούτου θα πάρετε μια ιδέα για το ίδιο.

  • Υπάρχει μια καθυστέρηση μεταξύ του τηλεφώνου σας και του διακομιστή. Αυτό προκαλεί προβλήματα αποσυγχρονισμού
  • Κατεστραμμένη κρυφή μνήμη παιχνιδιών
  • Η πρόσβαση GPS ή τοποθεσίας δεν είναι ενεργοποιημένη στη συσκευή σας
  • Η σύνδεση δικτύου δεν είναι σταθερή
  • Η ζώνη ώρας είναι διαφορετική ή δεν είναι σωστή
  • Η εφαρμογή σας Pokémon Go είναι ξεπερασμένη
  • Ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα Android
  • Απαγόρευση τοποθεσίας
  • Σφάλματα στο αρχείο εγκατάστασης του παιχνιδιού που μπορεί να διορθωθεί μόνο όταν επανεγκαταστήσετε το παιχνίδι

Ακολουθούν ορισμένες αποτελεσματικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα που συζητήθηκε. Ακολουθήστε τα με την ίδια σειρά για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές Ρυθμίσεων και διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, επομένως, βεβαιωθείτε για τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε οποιαδήποτε. Τα εν λόγω βήματα πραγματοποιήθηκαν στο τηλέφωνο Redmi.

Μέθοδος 1: Βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

1. Επανεκκινήστε τη συσκευή Android

Η επανεκκίνηση του Android θα διορθώσει όλα τα προσωρινά κατεστραμμένα προβλήματα στη συσκευή σας. Αυτό περιλαμβάνει επίσης το σφάλμα 26 Pokémon Go. Υπάρχουν δύο μέθοδοι για να γίνει αυτό. Μπορείτε είτε να κάνετε επανεκκίνηση απευθείας είτε να απενεργοποιήσετε τη συσκευή και να την ενεργοποιήσετε αργότερα, σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.

1. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας στο πλάι του κινητού σας.

2. Τώρα, πατήστε την επιλογή Επανεκκίνηση στην οθόνη.

3. Περιμένετε μέχρι να γίνει επανεκκίνηση του τηλεφώνου και ελέγξτε εάν μπορέσατε να διορθώσετε το Σφάλμα 26 ή όχι.

2. Ενεργοποιήστε την τοποθεσία

Αυτό είναι το βασικό βήμα όταν παίζετε παιχνίδια που βασίζονται στην τοποθεσία. Ενδέχεται να απενεργοποιήσετε κατά λάθος τη συσκευή σας και επομένως να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο που προκαλούν το σφάλμα 26. Υπάρχει ένα απλό hack για να ενεργοποιήσετε την τοποθεσία στη συσκευή σας.

1. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στον πίνακα ειδοποιήσεων του Android σας.

2. Τώρα, πατήστε Τοποθεσία όπως φαίνεται.

3. Τώρα, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο Τοποθεσία για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις του.

4. Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή Google Location Accuracy όπως φαίνεται.

5. Τώρα, ενεργοποιήστε την επιλογή Βελτίωση Ακρίβειας Τοποθεσίας όπως απεικονίζεται.

Αφού ενεργοποιήσετε την ακρίβεια τοποθεσίας στο κινητό σας Android, ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το σφάλμα 26 στο Pokémon Go.

3. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας

Η επιλογή εξοικονόμησης μπαταρίας στο Android σας, όταν είναι ενεργοποιημένη, θα ματαιώσει ορισμένες λειτουργίες εφαρμογών, προγραμμάτων, υπηρεσιών, αισθητήρων κ.λπ. Εάν έχετε χαμηλή μπαταρία και, στη συνέχεια, ενεργοποιήσατε αυτήν τη δυνατότητα, είναι εντάξει. Αλλά, εάν έχετε ενεργοποιήσει κατά λάθος αυτήν τη δυνατότητα, πρέπει να την απενεργοποιήσετε εντελώς για να διορθώσετε το σφάλμα 26 στο Android σας.

  Πώς να διορθώσετε το δυνατό ηχητικό σήμα στο τέλος των τηλεφωνικών κλήσεων στο Android

1. Τραβήξτε προς τα κάτω το συρτάρι ειδοποιήσεων στη συσκευή σας Android.

2. Τώρα, ελέγξτε εάν η ρύθμιση Εξοικονόμηση μπαταρίας είναι απενεργοποιημένη. Εάν είναι ενεργοποιημένο, πατήστε πάνω του για να το απενεργοποιήσετε.

Αφού βεβαιωθείτε ότι η επιλογή εξοικονόμησης μπαταρίας είναι απενεργοποιημένη, ελέγξτε εάν ο κωδικός σφάλματος 26 Pokémon Go έχει διορθωθεί ή όχι.

4. Εξασφαλίστε συνδεσιμότητα δικτύου

Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος που προκαλεί ζητήματα σφάλματος 26 Pokémon Go. Εάν δεν έχετε σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, θα αντιμετωπίσετε αρκετούς κωδικούς σφάλματος μέσα στο παιχνίδι, καθώς είναι ένα παιχνίδι που εξαρτάται από δεδομένα. Μεταβείτε στο πρόγραμμα περιήγησής σας και ελέγξτε εάν λαμβάνετε αποτελέσματα για οποιαδήποτε κριτήρια αναζήτησης. Εάν όχι, τότε πρέπει να ελέγξετε εάν η σύνδεση δεδομένων είναι ενεργοποιημένη σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.

1. Πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις στην Αρχική οθόνη.

2. Τώρα, πατήστε την επιλογή Κάρτες SIM & δίκτυα κινητής τηλεφωνίας όπως φαίνεται.

3. Τώρα, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Mobile data είναι ενεργοποιημένη όπως φαίνεται.

4. Εάν βρίσκεστε εκτός της χώρας σας ή της κάλυψης του δικτύου σας (χρησιμοποιώντας δίκτυο περιαγωγής), πατήστε Σύνθετες ρυθμίσεις όπως απεικονίζεται.

Σημείωση: Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θα σας χρεώσει δωρεάν αφού ενεργοποιήσετε τη διεθνή περιαγωγή δεδομένων.

5. Στη συνέχεια, πατήστε το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή Διεθνής περιαγωγή και ορίστε την επιλογή σε Πάντα όπως φαίνεται.

6. Στη συνέχεια, πατήστε Περιαγωγή δεδομένων.

7. Στη συνέχεια, πατήστε Ενεργοποίηση για να επιβεβαιώσετε το μήνυμα.

Τώρα, ελέγξτε αν μπορέσατε να διορθώσετε το σφάλμα Pokémon 26. Εάν όχι, ακολουθήστε τις παρακάτω μεθόδους.

5. Ενεργοποιήστε τα δεδομένα παρασκηνίου

Εκτός από τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, πρέπει να κάνετε εναλλαγή στη χρήση δεδομένων παρασκηνίου για να διασφαλίσετε ότι το Android σας χρησιμοποιεί δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ακόμη και σε λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για να κάνετε το ίδιο. Ακολουθήστε όπως αποδείχθηκε για να διορθώσετε το σφάλμα 26 Pokémon Go.

1. Μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις όπως κάνατε νωρίτερα.

2. Τώρα, πατήστε Εφαρμογές.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Διαχείριση εφαρμογών και στη συνέχεια Pokémon Go όπως φαίνεται.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στην Περιορισμένη χρήση δεδομένων.

5. Τώρα, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Wi-Fi και δεδομένα κινητής τηλεφωνίας (SIM 1) και Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας (SIM 2) εάν υπάρχουν. Στη συνέχεια, πατήστε OK.

Τώρα, το Android σας παρέχει πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ακόμα και όταν είναι σε λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων. Ελέγξτε εάν μπορείτε να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 26 στο Pokémon Go, εάν αυτό οφείλεται σε προβλήματα κατανάλωσης δεδομένων στο παρασκήνιο.

Μέθοδος 2: Διαγραφή Conflicting Pokémon

Όταν εντοπίσετε οποιαδήποτε καθυστέρηση μεταξύ του διακομιστή και της συσκευής σας Android, πριν επανεκκινήσετε τη συσκευή σας, πρέπει να διαγράψετε το Pokémon σε διένεξη που προκαλεί το σφάλμα 26 Pokémon Go

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να κάνετε το ίδιο.

1. Εκκινήστε το Pokémon Go και πατήστε το κουμπί Pokémon όπως φαίνεται.

2. Τώρα, πατήστε ξανά στο POKÉMON.

3. Τώρα, επιλέξτε το πιο πρόσφατο Pokémon που προκαλεί το πρόβλημα.

Σημείωση: Μπορείτε να βρείτε τα πιο πρόσφατα Pokémon ανατρέχοντας στην ενότητα CAUGHT IN THE WILD που σας δείχνει την ημερομηνία.

4. Πατήστε στο εικονίδιο Μενού όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Τώρα, πατήστε την επιλογή ΜΕΤΑΦΟΡΑ όπως επισημαίνεται.

6. Στη συνέχεια, πατήστε στο ΝΑΙ για να επιβεβαιώσετε το μήνυμα.

Σημείωση: Εάν μεταφέρετε το Pokémon, θα διαγραφεί οριστικά, αλλά λαμβάνετε κάποιες ανταμοιβές με τη σειρά σας. Κάθε φορά που μεταφέρετε τα Pokémon, θα λαμβάνετε Stardust και Candy. Είναι απαραιτήτως σημαντικά για την ενεργοποίηση και την εξέλιξη των Pokémon.

Μέθοδος 3: Αναγκαστική έξοδος από το Pokémon Go

Το κλείσιμο του Pokémon Go είναι τελείως διαφορετικό από το αναγκαστικό κλείσιμο του. Το αναγκαστικό κλείσιμο του Pokémon Go θα κλείσει όλες τις διαδικασίες του παρασκηνίου και θα πρέπει να το ξεκινήσετε από την αρχή την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε ξανά το παιχνίδι. Το σφάλμα κακής συμπεριφοράς 26 Pokémon Go μπορεί να επιλυθεί αμέσως και παρακάτω είναι μερικές οδηγίες για να κλείσετε αναγκαστικά την εφαρμογή Pokémon Go.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις όπως κάνατε πριν.

2. Τώρα, πατήστε Εφαρμογές.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Διαχείριση εφαρμογών και μετά Pokémon Go όπως φαίνεται.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Αναγκαστική διακοπή στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης όπως φαίνεται.

5. Τέλος, πατήστε OK (αν υπάρχει).

Τώρα, επανεκκινήστε την εφαρμογή και ελέγξτε εάν μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα 26 στο Pokémon Go ή όχι.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 38 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Μέθοδος 4: Χρησιμοποιήστε τη σωστή ζώνη ώρας

Εάν δεν έχετε διαμορφώσει το κινητό σας σε μια ενιαία ζώνη ώρας, αυτό συνεχίζει να ποικίλλει όταν μετακινείστε. Η μη αυτόματη εκχώρηση ζώνης ώρας στο Android προκαλεί πολλά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένου του σφάλματος 26. Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας σε Αυτόματη ζώνη ώρας ή μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας στη ζώνη ώρας του παρόχου δικτύου. Ακολουθήστε σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου πατώντας το εικονίδιο με το γρανάζι όπως φαίνεται.

2. Τώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη Ρυθμίσεις και πατήστε Πρόσθετες ρυθμίσεις όπως φαίνεται.

3. Στη συνέχεια, πατήστε την Ημερομηνία και ώρα όπως φαίνεται.

4. Τώρα, επιλέξτε Χρήση ζώνης ώρας που παρέχεται από το δίκτυο όπως φαίνεται.

Αφού συγχρονίσετε τη ζώνη ώρας σας με τη ζώνη ώρας του παρόχου δικτύου, ελέγξτε αν έχετε διορθώσει τον κωδικό σφάλματος 26 στο Pokémon Go.

Μέθοδος 5: Αλλαγή τοποθεσίας συσκευής

Εάν παρατηρήσετε ότι το σφάλμα 26 του Pokémon Go εμφανίζεται μετά τη μετάβαση σε μια νέα τοποθεσία, πρέπει να ελέγξετε εάν η τοποθεσία σας είναι γεωγραφικά περιορισμένη ή όχι. Σημειώστε ότι το Pokémon Go περιορίζεται σε συγκεκριμένες περιοχές και τοποθεσίες. Για να διορθώσετε αυτά τα προβλήματα τοποθεσίας, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ( Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο).

Η χρήση ενός δικτύου VPN θα κρύψει τα γεωγραφικά σας στοιχεία και θα σας δώσει τη δυνατότητα να στέλνετε και να λαμβάνετε πακέτα δεδομένων σε δημόσια δίκτυα. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δίκτυό σας ανώνυμα ενώ αποκρύπτετε την ταυτότητα του δικτύου σας. Εάν έχετε μπερδευτεί σχετικά με το πώς να επιλέξετε ένα κατάλληλο δίκτυο VPN, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας, Top 9 Best Free Unlimited VPN για Android.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να αλλάξετε τοποθεσία στο Pokémon Go ακολουθώντας τον οδηγό μας Πώς να αλλάξετε τοποθεσία στο Pokémon Go; Ακολουθήστε τις οδηγίες όπως αναφέρονται εδώ και μπορείτε να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 26 στο Android σας.

Μέθοδος 6: Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Pokémon Go

Η προσωρινή μνήμη στα παιχνίδια σας βελτιώνει την απόδοση, αλλά όταν είναι κατεστραμμένα με την πάροδο των ημερών, μπορεί να αντιμετωπίσετε το σφάλμα 26 Pokémon Go. Για να επιλύσετε το πρόβλημα, σας συμβουλεύουμε να εκκαθαρίζετε όλη την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής κατά διαστήματα (εκκαθάριση τουλάχιστον 60 ημερών) σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.

1. Μεταβείτε στην αρχική οθόνη και πατήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις όπως φαίνεται.

2. Τώρα, πατήστε Εφαρμογές.

3. Τώρα, πατήστε Διαχείριση εφαρμογών ακολουθούμενη από Pokémon GO όπως φαίνεται.

4. Τώρα, πατήστε στην επιλογή Αποθήκευση όπως απεικονίζεται.

5. Στη συνέχεια, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης όπως απεικονίζεται.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να πατήσετε Εκκαθάριση όλων των δεδομένων εάν θέλετε να διαγραφούν όλα τα δεδομένα στο Pokémon Go.

6. Τώρα, πατήστε την επιλογή Εκκαθάριση δεδομένων όπως απεικονίζεται.

Τέλος, ελέγξτε αν μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα 24 του Pokémon Go διορθώθηκε τώρα.

Μέθοδος 7: Ενημερώστε την εφαρμογή Pokémon Go

Το Pokémon Go θα πρέπει να ενημερώνεται περιοδικά για να εγκαθιστά νέες τεχνολογίες και δυνατότητες εντός της εφαρμογής και να διατηρεί την εφαρμογή χωρίς σφάλματα. Μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή Pokémon Go και να ελέγξετε εάν μπορείτε να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 24. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για να ενημερώσετε το Pokémon Go στο Android σας.

1. Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη και πατήστε Play Store.

2. Τώρα, αναζητήστε το Pokémon Go όπως απεικονίζεται.

3Α. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, πατήστε την επιλογή Ενημέρωση.

3Β. Εάν η εφαρμογή σας είναι ήδη ενημερωμένη, θα δείτε μόνο τις επιλογές Άνοιγμα και Απεγκατάσταση. Τώρα, μεταβείτε στην επόμενη μέθοδο αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσετε το πρόβλημα.

4. Περιμένετε μέχρι να ενημερωθεί η εφαρμογή σας και ελέγξτε εάν μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα 26 του Pokémon Go τώρα.

Μέθοδος 8: Ενημερώστε το λειτουργικό σύστημα Android

Μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα 26 Pokémon ενημερώνοντας τη συσκευή σας Android. Το τηλέφωνό σας Android ενημερώνεται αυτόματα είτε χρησιμοποιώντας τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας είτε το δίκτυο Wi-Fi. Για να διορθώσετε όλα τα προβλήματα, τα σφάλματα και τα σφάλματα παιχνιδιού στη συσκευή σας Android, πρέπει να ενημερώσετε το Android σας σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας 3 τρόποι για να ελέγξετε για ενημερώσεις στο τηλέφωνό σας Android.

Αφού ενημερώσετε το λειτουργικό σας σύστημα Android, ελέγξτε εάν μπορείτε να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 26 έχει διορθωθεί τώρα ή όχι.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση και τις ειδοποιήσεις έκθεσης στον COVID-19 στο Android

Μέθοδος 9: Επιλέξτε Πρωτόκολλο περιαγωγής IPv4/IPv6 APN

Εάν όλες οι μέθοδοι που αναφέρονται παραπάνω δεν σας βοηθήσουν να επιλύσετε το σφάλμα 26 του Pokémon Go, μπορείτε να αλλάξετε τα ονόματα σημείων πρόσβασης για να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις Διαδικτύου. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις APN σε Πρωτόκολλο περιαγωγής APN IPv4/IPv6.

1. Κλείστε όλες τις εφαρμογές παρασκηνίου στο Android.

2. Τώρα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.

3. Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή Κάρτες SIM & δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

4. Εδώ, επιλέξτε τη SIM από την οποία χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

5. Στη συνέχεια, πατήστε Ονόματα σημείων πρόσβασης.

6. Τώρα, πατήστε στο σύμβολο βέλους δίπλα στο Internet.

7. Στην οθόνη Επεξεργασία σημείου πρόσβασης, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο πρωτόκολλο περιαγωγής APN.

8. Στη συνέχεια, επιλέξτε IPv4/IPv6 όπως απεικονίζεται και αποθηκεύστε τις αλλαγές.

Η σύνδεσή σας στο δίκτυο ενδέχεται να είναι προσωρινά απενεργοποιημένη. Περιμένετε μέχρι να επιστρέψει η σύνδεση δεδομένων και δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά στο Pokémon Go. Αυτή τη φορά, δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.

Μέθοδος 10: Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

Πριν εγκαταστήσετε ξανά το παιχνίδι, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα μεγάλο όπλο επαναφοράς των ρυθμίσεων του δικτύου σας. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το σφάλμα 26 του Pokémon Go προκαλείται από πολλούς λόγους, όπως ανεπαρκή σύνδεση δικτύου, αργό δίκτυο, μη συμβατή δορυφορική λήψη κ.λπ. Η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου θα σας βοηθήσει να διορθώσετε όλα αυτά τα προβλήματα μαζί με τον κωδικό σφάλματος 26. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου.

Επιτέλους, ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα μεγάλα όπλα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το σφάλμα μη εντοπισμού σήματος Pokémon GO GPS μπορεί να προκληθεί από πολλούς λόγους, όπως κακή συνδεσιμότητα δικτύου, αργό internet, κακή δορυφορική λήψη κ.λπ. Όλα αυτά τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν με επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου στο τηλέφωνό σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς:

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο Android σας.

2. Τώρα, πατήστε Σύνδεση και κοινή χρήση όπως απεικονίζεται.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη και πατήστε Επαναφορά Wi-Fi, δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και Bluetooth όπως φαίνεται.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε την κάρτα SIM που θέλετε να επαναφέρετε και πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων όπως απεικονίζεται.

5. Επιβεβαιώστε την προτροπή εάν υπάρχει και περιμένετε μέχρι να αποκατασταθούν οι ρυθμίσεις.

Μέθοδος 11: Επανεγκαταστήστε το Pokémon Go

Πιθανότατα, θα λάβετε μια διόρθωση για το σφάλμα 26 του Pokémon Go ακολουθώντας τις προαναφερθείσες μεθόδους. Εάν όχι, πρέπει να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε ξανά μετά την επανεκκίνηση της συσκευής σας. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για την επανεγκατάσταση του Pokémon Go.

1. Μεταβείτε στο Play Store όπως κάνατε νωρίτερα και αναζητήστε το Pokémon Go.

2. Τώρα, πατήστε Απεγκατάσταση όπως φαίνεται.

3. Περιμένετε μέχρι να απεγκατασταθεί πλήρως η εφαρμογή από το Android σας. Στη συνέχεια, αναζητήστε ξανά το Pokémon Go και πατήστε Εγκατάσταση.

4. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή σας στη συσκευή σας, πατήστε Αναπαραγωγή όπως απεικονίζεται.

5. Τέλος, επαναφέρετε τα δεδομένα σας και ελέγξτε αν μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα 26 στο Android σας ή όχι.

Μέθοδος 12: Επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Pokémon Go

Εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν σας βοήθησε να διορθώσετε το σφάλμα 26 στο Pokémon Goon Android, τότε πρέπει να απευθυνθείτε στην επίσημη ομάδα του Pokémon Go για βοήθεια.

Έτσι, μπορείτε να αναφέρετε το σφάλμα 26 στο Pokémon Go με τη βοήθεια του οδηγού αντιμετώπισης προβλημάτων όπως αναφέρεται στον επίσημο ιστότοπο.

1. Στη σελίδα προβολής χάρτη, πατήστε το εικονίδιο Κύριο μενού.

2. Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις όπως φαίνεται.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο Βοήθεια όπως φαίνεται.

4. Τώρα, πατήστε Αντιμετώπιση προβλημάτων όπως φαίνεται.

5. Τώρα, απευθυνθείτε στην ενότητα όπου λαμβάνετε τις ιδέες αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσετε το σφάλμα 26 στο Pokémon Go. Κυρίως, όλα τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που αναφέρονται στο άρθρο θα καλυφθούν, ωστόσο, εάν υπάρχουν πρόσθετες μέθοδοι, εφαρμόστε τις και ελέγξτε αν λειτουργούν ή όχι.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί το Pokémon Go μου δεν λειτουργεί;

Απ. Το Pokémon Go σας δεν θα λειτουργήσει εάν έχετε μια κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη παιχνιδιών όταν το GPS ή η πρόσβαση τοποθεσίας δεν είναι ενεργοποιημένη στη συσκευή σας, η σύνδεση δικτύου δεν είναι σταθερή, η ζώνη ώρας είναι διαφορετική ή δεν είναι σωστή, η εφαρμογή Pokémon Go είναι παλιά και όταν Το Android σας είναι ξεπερασμένο.

Ε2. Πώς διαγράφετε την προσωρινή μνήμη του Pokémon Go;

Απ. Για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του Pokémon Go ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται στην παραπάνω Μέθοδο 6.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι έχετε μάθει πώς να διορθώσετε το σφάλμα 26 του Pokémon Go στη συσκευή σας Android. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας ποιο θέμα θέλετε να εξερευνήσουμε στη συνέχεια.