Διορθώστε το σφάλμα σύνδεσης στο Pokemon GO

Το Pokemon είναι ένα παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας για κινητά που παρουσιάστηκε για κινητά. Κυκλοφόρησε σε Android και iOS και είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2016 από τη Niantic INC. Το Pokemon GO ξεκινά μόνο όταν ένας χρήστης είναι συνδεδεμένος και επίσης έχει συνδεθεί στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι το Pokemon GO απέτυχε να συνδεθείτε. Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται συχνά σε παίκτες που επιστρέφουν στο παιχνίδι μετά από πολύ καιρό. Μερικές φορές οι χρήστες αναφέρουν επίσης ότι το Pokemon GO απέτυχε να ελέγξει την ταυτότητα του σφάλματος. Μην στεναχωριέσαι! Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε πώς να διορθώσετε το σφάλμα αποτυχίας σύνδεσης του Pokemon GO, Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα αποτυχίας σύνδεσης στο Pokemon GO

Προτού διαβάσετε τις μεθόδους για την επίλυση του προβλήματος, ενημερώστε μας για τις πιθανές αιτίες πίσω από την αποτυχία σύνδεσης.

  • Ζητήματα σύνδεσης στο Διαδίκτυο
  • Ζητήματα περιορισμού χρήσης δεδομένων
  • Ζητήματα VPN
  • Απαγορευμένη περιοχή
  • Ζητήματα λογαριασμού
  • Ξεπερασμένη εφαρμογή
  • Κατεστραμμένα αρχεία παιχνιδιών που μπορούν να διορθωθούν μόνο κατά την επανεγκατάσταση του παιχνιδιού

Ακολουθούν ορισμένες μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το Unable to Authenticate Pokemon GO.

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές Ρυθμίσεων και διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, επομένως, βεβαιωθείτε για τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε οποιαδήποτε. Τα εν λόγω βήματα πραγματοποιήθηκαν στο τηλέφωνο Moto g(8).

Μέθοδος 1: Βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

Πρώτον, διαβάστε μερικές από τις βασικές επιδιορθώσεις για να λύσετε αυτό το πρόβλημα σύνδεσης.

1Α. Επανεκκίνηση του παιχνιδιού

Μερικές φορές, το παιχνίδι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα κατά την εκτέλεση σε Android και αυτό θα προκαλέσει σφάλμα ελέγχου ταυτότητας του Pokemon GO. Μπορείτε πάντα να επανεκκινήσετε το παιχνίδι και να δείτε αν διορθώνει το πρόβλημα.

1. Εάν εκτελείτε το παιχνίδι στο παρασκήνιο, πατήστε στις πρόσφατες εφαρμογές.

2. Αναζητήστε την εφαρμογή Pokemon GO και σύρετε προς τα επάνω για να κλείσετε την εφαρμογή.

3. Τέλος, ξεκινήστε ξανά το Pokemon GO. Δείτε αν επιλύθηκε το σφάλμα Fix Unable to Authenticate Pokemon GO.

1Β. Επανεκκινήστε το τηλέφωνο

Εάν έχετε εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές στο τηλέφωνό σας, μπορεί να παραμείνουν στη μνήμη RAM για πολύ καιρό και να προκαλέσουν τραύλισμα και αποτυχία σύνδεσης στο διαδίκτυο. Μια άλλη βασική λύση είναι να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε το τηλέφωνο.

  Πώς να παίξετε παιχνίδια Pokemon σε υπολογιστή

1. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας στο πλάι του κινητού σας.

2. Τώρα πατήστε Επανεκκίνηση.

1C. Ελέγξτε το τηλέφωνό σας για Root

Το Pokemon GO δεν θα λειτουργήσει σε τηλέφωνα με root. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να δεχθείτε εισβολή από κάποιον που έχει πρόσβαση στο κινητό σας και μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Δοκιμάστε να ελέγξετε εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να εμφανίζεται σε ένα τηλέφωνο που δεν έχει ρίζες.

1Δ. Αντιμετώπιση προβλημάτων συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο

Βεβαιωθείτε ότι η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σας λειτουργεί σωστά και η συσκευή σας λαμβάνει καλό σήμα δικτύου. Προβλήματα με τη σύνδεση δικτύου μπορεί να προκαλέσουν αυτό το πρόβλημα. Αφού αποκτήσετε καλή συνδεσιμότητα δικτύου, δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά στο παιχνίδι για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει λυθεί. Διαβάστε τον απόλυτο οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων smartphone Android και ακολουθήστε τη μέθοδο 3 για την αντιμετώπιση προβλημάτων συνδεσιμότητας δικτύου.

Εικόνα από το OpenClipart-Vectors από την Pixabay

1Ε. Απενεργοποιήστε τους περιορισμούς χρήσης δεδομένων

Μερικές φορές το Pokemon GO μπορεί να προκαλέσει σφάλματα κατά τη σύνδεση λόγω περιορισμών χρήσης δεδομένων, αυτοί οι περιορισμοί είναι ενεργοποιημένοι στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας. Δοκιμάστε και απενεργοποιήστε τους περιορισμούς χρήσης δεδομένων στο τηλέφωνό σας και δείτε αν λειτουργεί.

1. Σύρετε προς τα κάτω την αρχική οθόνη και πατήστε το εικονίδιο του οδοντωτού τροχού για να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.

2. Πατήστε Δίκτυο και διαδίκτυο στις Ρυθμίσεις.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Χρήση δεδομένων.

5. Μεταβείτε στο Data Warning & limit.

5. Βεβαιωθείτε ότι το Set data limit και το Set data warning είναι απενεργοποιημένα στο μενού χρήσης δεδομένων.

Μέθοδος 2: Ενημερώστε το Pokemon GO

Το Pokemon GO ενημερώνεται τακτικά από τους προγραμματιστές για να διορθώσει πολλά προβλήματα, οπότε φροντίστε να ενημερώσετε το παιχνίδι το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να ενημερώσετε το παιχνίδι από το Playstore. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε αυτό και να λύσετε το πρόβλημα με το Pokemon GO Failed to Login.

1. Ανοίξτε το Playstore από την αρχική οθόνη.

2. Πατήστε στο πλαίσιο αναζήτησης και αναζητήστε Pokemon Go.

3Α. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, πατήστε την επιλογή Ενημέρωση.

3Β. Εάν η εφαρμογή σας είναι ήδη ενημερωμένη, θα δείτε μόνο τις επιλογές Αναπαραγωγή και Απεγκατάσταση.

Η ενημέρωση του παιχνιδιού θα διορθώσει το πρόβλημα που δεν είναι δυνατός ο έλεγχος ταυτότητας του Pokemon GO.

Μέθοδος 3: Επαληθεύστε την κατάσταση διακομιστή Pokemon GO

Μερικές φορές προκύπτουν προβλήματα σύνδεσης ή προβλήματα σύνδεσης του Pokemon GO λόγω προβλημάτων διακομιστή στον ιστότοπο του Pokemon. Μπορείτε να ελέγξετε τον διακομιστή pokemon από το Σελίδα Downdetector. Εάν ο διακομιστής είναι εκτός λειτουργίας, μπορείτε απλώς να περιμένετε μέχρι να βελτιωθεί. Ωστόσο, εάν ο διακομιστής είναι καλός, ακολουθήστε τις παρακάτω μεθόδους για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Μέθοδος 4: Επανεκκινήστε το Pokemon GO

Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή Pokemon GO που εκτελείται στο παρασκήνιο, τότε μπορεί να προκύψει σφάλμα αποτυχίας σύνδεσης του Pokemon GO. Έτσι, μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε αναγκαστική επανεκκίνηση της εφαρμογής και να εκτελέσετε ξανά την εφαρμογή.

  Διορθώστε το σφάλμα Pokemon 29 στα Windows 10

1. Σύρετε το δάχτυλό σας προς τα κάτω από την αρχική οθόνη και πατήστε στο εικονίδιο του οδοντωτού τροχού για να ανοίξετε το μενού Ρυθμίσεις.

2. Τώρα, πατήστε Εφαρμογές και ειδοποιήσεις.

3. Πατήστε ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.

4. Αναζητήστε την εφαρμογή Pokemon GO και πατήστε πάνω της.

5. Τέλος, πατήστε στο Force Stop για να σταματήσετε τη διαδικασία.

6. Τώρα, επανεκκινήστε ξανά την εφαρμογή και δείτε αν διορθώθηκε το σφάλμα Unable to Authenticate Pokemon GO.

Μέθοδος 5: Επανασυνδεθείτε στον Λογαριασμό Google

Εάν το Pokemon GO απέτυχε στη σύνδεση εξακολουθεί να εμφανίζεται, τότε ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με τον λογαριασμό σας στο Google, καθώς η διαδικασία σύνδεσης εξαρτάται από τον λογαριασμό σας στο Google.

1. Αρχικά, ανοίξτε το μενού Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Λογαριασμοί.

3. Πατήστε στον Λογαριασμό σας που χρησιμοποιήσατε για να συνδεθείτε στην εφαρμογή Pokemon GO.

4. Πατήστε στο κουμπί Κατάργηση λογαριασμού για να καταργήσετε τον λογαριασμό σας.

5. Για να προσθέσετε ξανά τον λογαριασμό σας, μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις.

6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο μενού και πατήστε Λογαριασμοί.

7. Τώρα, πατήστε στο κουμπί Προσθήκη λογαριασμού μέσα στο μενού.

8. Πατήστε στο Google για να προχωρήσετε στη σύνδεση στον λογαριασμό σας Google.

9. Εισαγάγετε τα στοιχεία σας, όπως το email και τον κωδικό πρόσβασής σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, δοκιμάστε να ξεκινήσετε ξανά το παιχνίδι για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 6: Αντιμετώπιση προβλημάτων λογαριασμού

Η Niantic απαγορεύει στους παίκτες να χρησιμοποιούν cheats και hacks για την εφαρμογή Pokemon GO. Η απαγόρευση δεν είναι πολύ γρήγορη, αλλά αν βρεθεί ένας χρήστης να χρησιμοποιεί τα hacks σε αφθονία, τότε μπορεί να αποκλειστεί. Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας δεν έχει αποκλειστεί πριν συνδεθείτε στην εφαρμογή Pokemon GO. Οι αποκλεισμένοι παίκτες λαμβάνουν επίσης σφάλματα αδυναμίας σύνδεσης. Μπορείτε να επισκεφθείτε αυτό Ιστότοπος Niantic Helpshift και απευθυνθείτε σε αυτούς να μην σας απαγορεύσουν. Εάν αυτό δεν λειτουργεί για εσάς, ακολουθήστε την παρακάτω μέθοδο και δείτε εάν το σφάλμα επιλύθηκε.

Επιλογή I: Δημιουργία νέου λογαριασμού Pokemon GO

Εάν ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί ή εάν υπάρχουν κατεστραμμένα δεδομένα στον λογαριασμό σας, το σφάλμα μπορεί να προκύψει. Η λύση σε αυτό το ζήτημα είναι να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό και να συνδεθείτε για να δείτε αν διορθώνει το πρόβλημα σύνδεσης. Υπάρχουν δύο τρόποι για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, ο ένας είναι με τη δημιουργία ενός Λογαριασμού Google και ο άλλος με τη δημιουργία ενός λογαριασμού Pokemon Trainer Club. Συνιστούμε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Pokemon trainer club για καλά αποτελέσματα.

  Πώς να βρείτε κοντινά Pokèmon χρησιμοποιώντας εκτυπώσεις ποδιών ως οδηγό

1. Πηγαίνετε στον επίσημο Ιστοσελίδα του Pokemon Trainer Club.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Create an Account!.

3. Εισαγάγετε την Ημερομηνία Γέννησης και τη Χώρα/Περιοχή, κάντε κλικ στο Συνέχεια για να προχωρήσετε στη δημιουργία λογαριασμού.

4. Τώρα, Εισαγάγετε τα στοιχεία για Όνομα χρήστη, Κωδικός πρόσβασης, Email.

5. Κάντε κλικ στο Έλεγχος διαθεσιμότητας για να ελέγξετε εάν υπάρχουν παρόμοια προφίλ.

6. Τέλος, κάντε κλικ στο Αποδέχομαι τους Όρους και προϋποθέσεις του Pokemon.com και κάντε κλικ στο Συνέχεια για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Επιλογή II: Απεγκατάσταση VPN

Το VPN λειτουργεί ως εφαρμογή πλαστογράφησης τοποθεσίας, η πλαστογράφηση τοποθεσίας παρουσιάζει μια ψεύτικη ή διαφορετική διεύθυνση IP από την αρχική σας διεύθυνση. Αυτό δεν είναι παράνομο, αλλά αναφέρεται ότι οι παίκτες αποκλείονται λόγω πλαστογράφησης τοποθεσίας. Απεγκαταστήστε οποιοδήποτε εργαλείο VPN διαθέτετε και συνδεθείτε ξανά και δείτε εάν το πρόβλημα απέτυχε να συνδεθείτε στο Pokemon GO επιδιορθώθηκε.

1. Εκκινήστε το μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας.

2. Πατήστε Εφαρμογές και ειδοποιήσεις.

3. Τώρα, πατήστε ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.

4. Αναζητήστε μια εφαρμογή VPN που έχετε και πατήστε σε αυτήν.

5. Πατήστε στο Uninstall για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή VPN.

Μέθοδος 7: Αλλαγή τοποθεσίας

Οι προγραμματιστές του παιχνιδιού περιορίζουν ορισμένες περιοχές. Αυτός ο περιορισμός μπορεί να προκαλέσει σφάλμα ελέγχου ταυτότητας του Pokemon GO. Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδεθείτε στο παιχνίδι σε διαφορετική τοποθεσία και να δείτε αν διορθώθηκε το πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να αλλάξετε τοποθεσία στο Pokémon Go ακολουθώντας τον οδηγό μας Πώς να αλλάξετε τοποθεσία στο Pokémon Go;

Μέθοδος 8: Ενημερώστε το λειτουργικό σύστημα Android

Μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα αποτυχίας σύνδεσης του Pokemon GO ενημερώνοντας τη συσκευή σας Android. Το τηλέφωνό σας Android ενημερώνεται αυτόματα είτε χρησιμοποιώντας τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας είτε το δίκτυο Wi-Fi. Για να διορθώσετε όλα τα ζητήματα, τα σφάλματα και τα σφάλματα παιχνιδιού στη συσκευή σας Android, πρέπει να ενημερώσετε το Android σας σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας μη αυτόματα ενημερώστε το Android στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Μέθοδος 9: Επανεγκαταστήστε το Pokemon GO

Εάν η εφαρμογή Pokemon GO είναι κατεστραμμένη, τότε μπορεί να προκύψει σφάλμα αποτυχίας σύνδεσης στο Pokemon GO. Για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν είναι δυνατός ο έλεγχος ταυτότητας του Pokemon GO, μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Pokemon GO όπως φαίνεται παρακάτω.

1. Μεταβείτε στη ρύθμιση Εφαρμογές και ειδοποιήσεις.

2. Πατήστε ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.

3. Τώρα πατήστε στην εφαρμογή Pokemon GO.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο Uninstall.

5. Τώρα ξεκινήστε το Google Play Store, ανοίξτε την εφαρμογή Pokemon GO και πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση.

Κάνοντας αυτό θα διαγράψετε σωστά κάθε κατεστραμμένο αρχείο που υπάρχει στο smartphone.

***

Ελπίζουμε ότι το παραπάνω άρθρο σχετικά με την επιδιόρθωση του σφάλματος σύνδεσης στο Pokemon GO απέτυχε να ήταν χρήσιμο και μπορέσατε να διορθώσετε το σφάλμα. Ενημερώστε μας ποια από τις μεθόδους λειτούργησε για εσάς για την επίλυση του προβλήματος που δεν ήταν δυνατός ο έλεγχος ταυτότητας του Pokemon GO. Επίσης, μην ξεχάσετε να σχολιάσετε εάν έχετε απορίες ή/και προτάσεις.