Διορθώστε το σφάλμα συστήματος Startupinfo exe στα Windows 10

Το Startupinfo exe είναι ένα εκτελέσιμο αρχείο και αποτελεί μέρος του λογισμικού Advanced SystemCare. Το Advanced SystemCare είναι ένα ισχυρό βοηθητικό πρόγραμμα απόδοσης και ασφάλειας για υπολογιστές με Windows. Το λογισμικό παρέχει στους χρήστες προηγμένη συνολική ασφάλεια από antivirus, κακόβουλο λογισμικό, ransomware και άλλες τέτοιες απειλές. βελτιώνει επίσης την απόδοση του συστήματος. Πολλοί χρήστες που εγκατέστησαν το λογισμικό Advanced SystemCare εντόπισαν μερικές φορές ένα σφάλμα συστήματος startupinfo.exe. αυτό το σφάλμα σχετίζεται με το αρχείο startupinfo.exe. Αυτό το σφάλμα είναι ένα σφάλμα χρόνου εκτέλεσης που εμφανίζεται κατά την προσπάθεια εκτέλεσης του προγράμματος Advanced SystemCare και σχετίζεται με ζητήματα λειτουργικού συστήματος. Οι χρήστες επίσης συχνά ρωτούν εάν το σύστημα startupinfo exe είναι ασφαλές, καθώς αυτό το σφάλμα συχνά συγχέεται με κακόβουλο λογισμικό. ωστόσο, μπορεί να μην είναι απόλυτα αληθινό. Σε αυτόν τον οδηγό, θα συζητήσουμε το σφάλμα startupinfo.exe και θα συζητήσουμε επίσης μεθόδους επίλυσης του ίδιου.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα συστήματος Startupinfo exe στα Windows 10

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό το σφάλμα. μερικοί από τους συνήθεις λόγους για το σφάλμα παρατίθενται παρακάτω.

  • Τα σφάλματα λειτουργικού συστήματος των Windows είναι ένας από τους κύριους λόγους για το σφάλμα startupinfo.exe
  • Τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν αυτό το σφάλμα
  • Συχνά αυτό το σφάλμα σχετίζεται επίσης με κακόβουλο λογισμικό και ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς
  • Άλλα σφάλματα συστήματος σχετίζονται επίσης με αυτό το σφάλμα

Ο παρακάτω οδηγός θα εξηγήσει μεθόδους για την επίλυση του σφάλματος συστήματος startupinfo exe.

Μέθοδος 1: Εκτελέστε ασφαλή εκκίνηση

Η ασφαλής εκκίνηση είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα των Windows που βοηθά στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων που σχετίζονται με τα Windows που προκαλούνται από κατεστραμμένα αρχεία προγράμματος και προγράμματα οδήγησης συστήματος, συμπεριλαμβανομένων ζητημάτων σφάλματος συστήματος startupinfo exe. Η εκτέλεση ασφαλούς εκκίνησης μπορεί να επιλύσει και να σας κάνει να καταλάβετε τι είναι το σφάλμα συστήματος exe startupinfo. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ένας χρήστης μπορεί να κινδυνεύει να χάσει δεδομένα κατά την εκκίνηση των Windows 10, επομένως, είναι πάντα καλό να έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για όλα τα απαραίτητα αρχεία. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον οδηγό Τρόπος εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία στα Windows 10 για να ακολουθήσετε τις οδηγίες για την ασφαλή εκτέλεση ασφαλούς εκκίνησης στον υπολογιστή σας.

  Πώς (και γιατί) να ξεκινήσετε το Microsoft Word από τη γραμμή εντολών

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε το βοηθητικό πρόγραμμα παρακολούθησης πόρων

Για να κατανοήσετε τι είναι το σφάλμα συστήματος startupinfo exe, μπορείτε να ελέγξετε με το βοηθητικό πρόγραμμα Resource Monitor. Το σφάλμα συστήματος Startupinfo exe μπορεί να προκληθεί από προβλήματα υλικού, μπορείτε να αναλύσετε το σύστημά σας και τις πηγές που προκαλούν το πρόβλημα χρησιμοποιώντας το Monitor Utility στον υπολογιστή σας και να λάβετε μέτρα για την επίλυση προβλημάτων με τα προγράμματα που προκαλούν το πρόβλημα.

1. Εκκινήστε τη γραμμή εντολών ως διαχειριστής.

2. Εδώ, πληκτρολογήστε την εντολή resmon και πατήστε το πλήκτρο Enter.

3. Τώρα από το νέο παράθυρο Παρακολούθηση πόρων μπορείτε να αναλύσετε την κατάσταση των διαφορετικών στοιχείων του υπολογιστή και να εντοπίσετε το προβληματικό στοιχείο.

Μέθοδος 3: Εκτελέστε επισκευή συστήματος

Ο πιο συνηθισμένος λόγος για αυτό το σφάλμα στα Windows 10 είναι κατεστραμμένα αρχεία συστήματος. Αυτά τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος μπορούν να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα με τον υπολογιστή σας και οι χρήστες συχνά αναρωτιούνται ότι το σφάλμα συστήματος exe startupinfo είναι ασφαλές για τους υπολογιστές τους. Οι εντολές SFC και DISM μπορούν να εκτελέσουν όλες τις επισκευές των Windows, αυτή η δυνατότητα μπορεί να επιλύσει διάφορα ζητήματα των Windows στα Windows 10. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εντολή για να επιλύσετε σφάλματα συστήματος startupinfo exe. Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό Τρόπος επιδιόρθωσης αρχείων συστήματος στα Windows 10 για να εκτελέσετε σάρωση SFC για να επιδιορθώσετε τα αρχεία συστήματος στον υπολογιστή σας.

Εάν η επιδιόρθωση αρχείων συστήματος δεν επιδιορθώσει τα προβλήματα εγγενούς κεντρικού υπολογιστή Windows 10 με δέσμες ενεργειών και δεν μπορείτε να καταλάβετε τι είναι το σφάλμα συστήματος startupinfo exe και πώς να το διορθώσετε, προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο.

Μέθοδος 4: Εκτελέστε τη σάρωση κακόβουλου λογισμικού

Συνήθως το σφάλμα συστήματος startupinfo exe δεν οφείλεται σε κακόβουλο λογισμικό. Ωστόσο, εάν εντοπίσετε το αρχείο stsrtupinfo.exe σε διαφορετική τοποθεσία από την υποτιθέμενη θέση του, σε αυτήν την περίπτωση, το σφάλμα πιθανότατα προκαλείται από κακόβουλο λογισμικό. Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να εκτελέσετε μια σάρωση για κακόβουλο λογισμικό και προστασία από ιούς. Μπορείτε να δείτε το Πώς μπορώ να εκτελέσω μια σάρωση για ιούς στον υπολογιστή μου; και τους οδηγούς Πώς να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας στα Windows 10 για να βρείτε τρόπους κατάργησης ιών ή κακόβουλου λογισμικού από τον υπολογιστή σας.

  Πώς να αφαιρέσετε στοιχεία από το νέο μενού στην Εξερεύνηση αρχείων των Windows

Μέθοδος 5: Ενημερώστε τα Windows

Συχνά τα ζητήματα στο σφάλμα startupinfo exe μπορεί να προκληθούν από σφάλματα στα Windows, για να το επιλύσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε να ελέγξετε για τις νέες ενημερώσεις των Windows. Η Microsoft παρέχει τακτικά ενημερώσεις στα Windows, αυτό γίνεται για την εκκαθάριση σφαλμάτων και σφαλμάτων που μπορούν να βλάψουν τους υπολογιστές. Οι ενημερώσεις των Windows βοηθούν επίσης στη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη. Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία ενημέρωση των Windows 10 για να μάθετε μεθόδους εγκατάστασης των πιο πρόσφατων ενημερώσεων των Windows. Τις περισσότερες φορές μια απλή ενημέρωση των Windows θα επιλύσει το σφάλμα exe startupinfo. Ωστόσο, εάν τα ζητήματα παραμένουν μετά την ενημέρωση, προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο.

Η ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος των Windows μπορεί να απαντήσει στη λύση του σφάλματος συστήματος startupinfo exe, αν όχι να προχωρήσουμε στην επόμενη μέθοδο.

Μέθοδος 6: Ενεργοποιήστε τις Αυτόματες ενημερώσεις

Η Microsoft συνεχίζει ξανά και ξανά να παρέχει νέες ενημερώσεις στις διαφορετικές εκδόσεις των Windows. Εάν έχετε απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις για τα Windows 10, ενδέχεται να χάνετε νέες ενημερώσεις. Αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε διάφορα σφάλματα συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του σφάλματος συστήματος startupinfo exe, το οποίο μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στον χρήστη και να προκαλέσει ερωτήσεις όπως εάν το σφάλμα συστήματος exe startupinfo είναι ασφαλές. Για να αποφύγετε αυτά τα ζητήματα, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις για τα Windows 10.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε cmd και μετά κάντε κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής.

2. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και πατήστε το πλήκτρο Enter.

wuauclt /ShowWindowsUpdate

3. Κλείστε τη γραμμή εντολών και επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

Μέθοδος 7: Επανεγκαταστήστε το Advanced SystemCare Program

Εάν τα ζητήματα με το πρόγραμμα Advanced SystemCare συνεχιστούν, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο απεγκατάστασης και επανεγκατάστασης του προγράμματος. Αυτό θα διαγράψει όλα τα αρχεία του προγράμματος από τον υπολογιστή σας και θα το εγκαταστήσει από την αρχή. Αυτό θα επιλύσει προβλήματα όπως είναι ασφαλές για τον υπολογιστή σας το σφάλμα συστήματος startupinfo exe.

  Πώς να κρύψετε μια μονάδα δίσκου από την Εξερεύνηση αρχείων χωρίς να την αποσυναρμολογήσετε στα Windows 10

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ορίστε τη δυνατότητα Προβολή κατά σε Κατηγορία.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Απεγκατάσταση προγράμματος.

4. Κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα Advanced System Care.

5. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης.

6. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να επιβεβαιώσετε την απεγκατάσταση.

7. Τώρα, επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

8. Κατεβάστε το Advanced SystemCare πρόγραμμα.

9. Τέλος, εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης που κατεβάσατε και εγκαταστήστε το πρόγραμμα.

Μέθοδος 8: Μη αυτόματη εγκατάσταση του αρχείου Startupinfo.exe

Εάν οι προηγούμενες μέθοδοι δεν λειτουργούν και αν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε είναι ασφαλές για σφάλματα συστήματος startupinfo exe, μπορείτε να δοκιμάσετε να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη λήψη και να αντικαταστήσετε το αρχείο startupinfo.exe.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας (π.χ. Google Chrome).

2. Στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε Download StartupInfo.exe Files και πατήστε το πλήκτρο Enter.

3. Κάντε κλικ στα πρώτα αποτελέσματα και βρείτε το αρχείο startupinfo.exe για την έκδοση του Windows File.

4. Κάντε λήψη του αρχείου Startupinfo.exe και αντικαταστήστε το με ένα ήδη υπάρχον αρχείο.

Σημείωση: Η αντικατάσταση του αρχείου startupinfo.exe μπορεί να προκαλέσει θανατηφόρο κίνδυνο για το σύστημά σας. Επομένως, να είστε προσεκτικοί κατά την εγκατάσταση του αρχείου και να βεβαιωθείτε ότι εγκαθιστάτε το σωστό αρχείο στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 9: Εκτελέστε Επαναφορά Συστήματος

Εάν καμία από τις προηγούμενες μεθόδους δεν λειτουργεί και συνεχίζετε να λαμβάνετε το ίδιο σφάλμα, μπορείτε να δοκιμάσετε να πραγματοποιήσετε επαναφορά συστήματος για να διορθώσετε όλα τα προβλήματα που προκαλούνται από ακατάλληλες ρυθμίσεις και άλλα ζητήματα των Windows. Ανατρέξτε στον οδηγό Πώς να χρησιμοποιήσετε την Επαναφορά Συστήματος στα Windows 10 για να κατανοήσετε τις οδηγίες για την ασφαλή εκτέλεση μιας επαναφοράς συστήματος στον υπολογιστή σας Windows 10.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Είναι το startupinfo.exe ένας ιός;

Απ. Τις περισσότερες φορές, το σφάλμα startupinfo.exe δεν είναι κακόβουλο λογισμικό. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε αυτό το αρχείο στα υποτιθέμενα αρχεία προγράμματος, το σφάλμα πιθανότατα προκαλείται από ιό.

Ε2. Πώς να αφαιρέσετε το σφάλμα startupinfo.exe;

Απ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μεθόδους για να επιλύσετε αυτό το σφάλμα, όπως εγκατάσταση νέων ενημερώσεων των Windows, εκτέλεση ασφαλούς εκκίνησης, επιδιόρθωση αρχείων συστήματος των Windows κ.λπ.

Ε3. Τι κάνει το Advanced SystemCare;

Απ. Το πρόγραμμα Advanced SystemCare είναι ένα πρόγραμμα απόδοσης και ασφάλειας που αναπτύχθηκε για υπολογιστές με Windows. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων με κακόβουλο λογισμικό και ιούς, ενώ επίσης βελτιώνει την απόδοση του υπολογιστή.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να διορθώσετε το σφάλμα συστήματος startupinfo exe. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για εσάς. Εάν έχετε προτάσεις ή απορίες, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.