Διορθώστε το σφάλμα εργαλείου δημιουργίας πολυμέσων 0x800704DD

Το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων της Microsoft για αναβάθμιση σε Windows 10 έχει κάνει μια πολύ απλή και απλή διαδικασία για την αναβάθμιση του τρέχοντος υπολογιστή σας στα Windows 10 ή την εκτέλεση καθαρής εγκατάστασης των πιο πρόσφατων Windows 10. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι χρήστες έπρεπε να μεταβούν σε εγκαταστήστε μια νέα έκδοση των Windows εάν δεν υπήρχε διαθέσιμος δίσκος εγκατάστασης. Μεταξύ των αναγκαστικών ενημερώσεων και αυτού του εργαλείου που κάνει την ενημέρωση τόσο πιο εύκολη, η προσαρμογή των Windows 10 έχει αυξηθεί γρήγορα. Τούτου λεχθέντος, το εργαλείο δεν εγγυάται μια επιτυχημένη αναβάθμιση και εκτελεί σφάλματα. Μερικές φορές, το εργαλείο αρνείται να ξεκινήσει μέχρι να το αναγκάσετε. Ένα άλλο σφάλμα που μπορεί να δείτε είναι ο κωδικός σφάλματος 0x800704DD – 0x90016, ο οποίος επιλύεται αρκετά εύκολα. Να πώς.

  Πώς να προστατεύσετε εφαρμογές με κωδικό πρόσβασης στο Mac σας

Το σφάλμα εμφανίζεται όταν εκκινείτε το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αναβάθμισης και αφού αποδεχτείτε την Άδεια Χρήσης. Το εργαλείο σάς λέει ότι είναι “Προετοιμασία μερικών πραγμάτων”. Αντί να προχωρήσετε στην οθόνη λήψης, σας δίνει τον κωδικό σφάλματος 0x800704DD – 0x90016.

Το εργαλείο δεν είναι σίγουρο τι συνέβη, αλλά το σφάλμα εμφανίζεται όταν προσπαθείτε να κάνετε αναβάθμιση στα Windows 10 από έναν λογαριασμό που δεν έχει δικαιώματα διαχειριστή. Για να το επιλύσετε, απλώς αποσυνδεθείτε από τον τρέχοντα χρήστη και συνδεθείτε στον λογαριασμό διαχειριστή και εκτελέστε ξανά το εργαλείο. Θα σας ζητήσει να αποδεχτείτε την EULA και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην οθόνη λήψης χωρίς σφάλματα.

  Τι είναι το Harmony OS; Επεξήγηση του νέου λειτουργικού συστήματος της Huawei

Το σφάλμα δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται εξαρχής, επειδή όταν ξεκινάτε την αναβάθμιση από λογαριασμό που δεν είναι διαχειριστής, σας ζητείται να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή για να εκτελέσετε το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων. Αυτό είναι που σας οδηγεί στην οθόνη EULA στην πρώτη θέση, αλλά για οποιονδήποτε λόγο, η λήψη δεν ξεκινά και αντ’ αυτού βλέπετε αυτό το σφάλμα. Φαίνεται ότι μπορείτε να εκτελέσετε το εργαλείο μόνο από το εσωτερικό του λογαριασμού διαχειριστή, γεγονός που θέτει το ερώτημα γιατί οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να αναβαθμιστούν στα Windows 10 μέσω ενημερώσεων των Windows.

  Πώς να αλλάξετε το πρόγραμμα Netflix