Διορθώστε το σφάλμα Αυτή η εφαρμογή δεν μπορεί να εκτελεστεί στον υπολογιστή σας στα Windows 10

Το φίλτρο SmartScreen των Windows 10 σας προστατεύει από εφαρμογές μη επαληθευμένων προγραμματιστών. Το φίλτρο είναι εύκολο να απορριφθεί εάν γνωρίζετε ότι η εν λόγω εφαρμογή είναι ασφαλής. Το φίλτρο SmartScreen εμφανίζει διαφορετικά μηνύματα σφάλματος, τα περισσότερα από τα οποία μπορείτε να επιλύσετε. Συνήθως είναι μόνο το να χρειάζεστε επιπλέον δικαιώματα ή να συνδεθείτε στον λογαριασμό διαχειριστή σας. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για το σφάλμα Αυτή η εφαρμογή δεν μπορεί να εκτελεστεί στον υπολογιστή σας που δημιουργήθηκε από το φίλτρο SmartScreen. Σας λέει απλά να επικοινωνήσετε με τον προγραμματιστή της εφαρμογής και τίποτα άλλο. Το σφάλμα μπορεί να εμφανιστεί για εφαρμογές που είχαν προηγουμένως εκτελεστεί χωρίς προβλήματα. Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα Αυτή η εφαρμογή δεν μπορεί να εκτελεστεί στον υπολογιστή σας στα Windows 10.

Αυτή η εφαρμογή δεν μπορεί να εκτελεστεί στον υπολογιστή σας

Αυτό το σφάλμα είναι σφάλμα συμβατότητας. Η εφαρμογή που προσπαθείτε να εγκαταστήσετε δεν είναι συμβατή με τα Windows 10. Μπορεί επίσης να δείτε αυτό το σφάλμα εάν μια εφαρμογή απαιτεί ειδικά δικαιώματα για την εκτέλεση που δεν διαθέτει ένας τυπικός χρήστης. Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή και όχι όταν την εκτελείτε. Εάν μια εφαρμογή είναι ήδη εγκατεστημένη στο σύστημά σας, η εκτέλεσή της δεν θα δημιουργήσει αυτό το σφάλμα. Υπάρχουν δύο τρόποι για να το διορθώσετε.

  Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση εφαρμογών από το Microsoft Store στα Windows 10

Χρησιμοποιήστε τον λογαριασμό διαχειριστή σας

Όταν βλέπετε αυτό το μήνυμα σφάλματος, δεν έχετε την επιλογή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό διαχειριστή σας. Εάν δεν χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό διαχειριστή, μεταβείτε σε αυτόν και δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή. Εάν το πρόβλημα παραμένει, προχωρήστε στην επόμενη λύση παρακάτω.

Εφαρμογή 32 bit ή 64 bit

Εάν εκτελείτε την έκδοση 32-bit των Windows 10 και προσπαθείτε να εγκαταστήσετε την έκδοση 64-bit μιας εφαρμογής, θα δείτε αυτό το σφάλμα. Ομοίως, εάν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή 32-bit σε μια εγκατάσταση των Windows 64-bit, θα δείτε το ίδιο σφάλμα. Υπάρχει πραγματικά μόνο μία λύση εδώ. βρείτε τη σωστή έκδοση της εφαρμογής και εγκαταστήστε την.

  Πώς να εκτελείτε εφαρμογές σε λειτουργία διαχειριστή από το πλαίσιο εκτέλεσης στα Windows 10

Απενεργοποίηση SmartScreen

Το σφάλμα Αυτή η εφαρμογή δεν μπορεί να εκτελεστεί στον υπολογιστή σας είναι επιρρεπές σε σφάλματα. Εάν έχετε δοκιμάσει και τις δύο παραπάνω λύσεις και εξακολουθείτε να βλέπετε το σφάλμα, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το SmartScreen.

Ανοίξτε την εφαρμογή Πίνακας Ελέγχου και μεταβείτε στο Σύστημα και ασφάλεια> Ασφάλεια και συντήρηση. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην «Αλλαγή ρυθμίσεων» κάτω από το «Windows SmartScreen».

Στο παράθυρο SmartScreen των Windows, επιλέξτε την επιλογή “Μην κάνετε τίποτα (απενεργοποίηση SmartScreen των Windows)”. Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή από τον λογαριασμό διαχειριστή σας. Εάν εγκατασταθεί, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά. Εάν αποτύχει να εγκατασταθεί, το πρόβλημα πιθανότατα έγκειται στην εφαρμογή.

  Πώς να κάνετε στιγμιότυπο οθόνης σε υπολογιστή (Windows 10)

Η μόνη σας λύση τώρα είναι να περιμένετε για μια ενημέρωση για την εφαρμογή ή να βρείτε μια εναλλακτική. Εάν η απενεργοποίηση του SmartScreen λειτούργησε, φροντίστε να την ενεργοποιήσετε ξανά αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να αφήνετε το σύστημά σας απροστάτευτο.