Διορθώστε το σφάλμα ανώνυμης λειτουργίας στο Netflix

Το Netflix δεν είναι κάτι που χρειάζεται υπερβολή. Αυτή η εταιρεία διαδικτυακής ροής σάς παρέχει μια μεγάλη ποικιλία και είδη ταινιών, ντοκιμαντέρ, ριάλιτι, σειρών και πολλά άλλα που αξίζει να παρακολουθήσετε. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να έχει πρόσβαση σε οποιονδήποτε έχει ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα. Αναμφίβολα, είναι μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να είναι τέλειο. Υπάρχει πάντα κάποιο είδος σφάλματος που εμποδίζει τους χρήστες να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα πλήρως. Ένα τέτοιο σφάλμα που αντιμετώπισαν οι χρήστες του Netflix τα τελευταία χρόνια είναι το σφάλμα κατάστασης ανώνυμης περιήγησης Netflix ή το σφάλμα κατάστασης ανώνυμης περιήγησης Netflix M7399-1260-00000024. Εάν είστε ένας τέτοιος χρήστης, μην ανησυχείτε. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει για το πώς να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να διορθώσετε το σφάλμα ιδιωτικής παρακολούθησης του Netflix.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα ανώνυμης λειτουργίας στο Netflix

Συνήθως, το σφάλμα κατάστασης ανώνυμης περιήγησης Netflix συμβαίνει όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε το Netflix μέσω του προγράμματος περιήγησής σας. Τώρα, ίσως αναρωτιέστε γιατί συμβαίνει αυτό το ζήτημα; Αυτό συμβαίνει επειδή το Netflix έχει περιορισμούς πνευματικών δικαιωμάτων σε περιεχόμενο που αφορά διαφορετική τοποθεσία, πράγμα που σημαίνει ότι το Netflix αποφασίζει να μεταδοθεί το περιεχόμενο με βάση την τοποθεσία του προγράμματος περιήγησης. Λάβετε υπόψη ότι η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης στα προγράμματα περιήγησης αποκλείει την αποθήκευση της κρυφής μνήμης, η οποία με τη σειρά της περιορίζει το Netflix να ανακτήσει την τοποθεσία σας και σταματά περαιτέρω τη ροή του περιεχομένου.

Υπάρχουν επίσης άλλοι λόγοι που θεωρούν υπεύθυνο για το ζήτημα ιδιωτικής παρακολούθησης του Netflix, οι οποίοι παρατίθενται παρακάτω:

  • Λιγότερος αποθηκευτικός χώρος στο σύστημά σας
  • Προσωρινές τεχνικές βλάβες
  • Απενεργοποιημένη επιλογή προστατευμένου περιεχομένου
  • Χρησιμοποιώντας μια παλιά έκδοση του προγράμματος περιήγησης
  • Απενεργοποιήστε το VPN ή το διακομιστή μεσολάβησης εάν είναι ενεργοποιημένο

Τώρα, ας δούμε τις λύσεις. Δοκιμάστε κάθε μία από τις παρακάτω μεθόδους μία προς μία μέχρι να βρείτε την πιθανή διόρθωση.

Μέθοδος 1: Επανεκκινήστε τον υπολογιστή

Το πρώτο βασικό βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων για οποιοδήποτε σφάλμα είναι η επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Αυτό συμβαίνει επειδή η χρήση του συστήματός σας για πολλές ώρες χωρίς επανεκκίνηση προκαλεί προβλήματα με τη μνήμη RAM, βραδύτητα, σφάλματα σύνδεσης στο Διαδίκτυο και προβλήματα απόδοσης. Εάν κάποιος από αυτούς τους παράγοντες βρίσκεται πίσω από το σφάλμα κατάστασης ανώνυμης περιήγησης Netflix, τότε η απλή επανεκκίνηση του υπολογιστή σας θα μπορούσε να διορθώσει το πρόβλημα.

  Ανταλλάξτε χαιρετισμούς εμπνευσμένους από το Breaking Bad με τη νέα εφαρμογή του Aaron Paul

Μέθοδος 2: Απενεργοποιήστε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης

Η έννοια της κατάστασης ανώνυμης περιήγησης είναι απλή. Είναι ένας ανώνυμος τρόπος χρήσης του Netflix με μια επιλογή ιδιωτικής δυνατότητας που παρέχεται από το πρόγραμμα περιήγησης που καθιστά την τοποθεσία μας μη ανιχνεύσιμη. Εάν το Netflix εντοπίσει ότι χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης ανώνυμης περιήγησης, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσετε ένα σφάλμα κατάστασης ανώνυμης περιήγησης Netflix. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα απενεργοποιώντας τη λειτουργία ιδιωτικής παρακολούθησης στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης της κατάστασης ανώνυμης περιήγησης στο Google Chrome για να κάνετε το ίδιο.

Μέθοδος 3: Απενεργοποιήστε το VPN και τον διακομιστή μεσολάβησης

Ένα VPN ή ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι μια τεχνολογία που σας παρέχει το απόρρητο στο διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι η ισχυρή κρυπτογράφηση του επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν όλα τα δεδομένα που λαμβάνετε, περιηγείστε ή στέλνετε στο Διαδίκτυο ιδιωτικά. Για να το θέσω απλά, καθιστά την τοποθεσία του προγράμματος περιήγησής σας μη ανιχνεύσιμη. Μερικές φορές αυτές οι υπηρεσίες VPN δημιουργούν σύγκρουση με τη ροή εργασίας ορισμένων εφαρμογών. Σε αυτό το σενάριο, θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στο πρόγραμμα περιήγησής σας, γεγονός που καθιστά αδύνατη την παρακολούθηση της τοποθεσίας σας από το Netflix. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο περιορισμός συμβαίνει λόγω της έννοιας ροής περιεχομένου βάσει τοποθεσίας από το Netflix. Ως εκ τούτου, απενεργοποιήστε προσωρινά τα δίκτυα VPN ή διακομιστή μεσολάβησης. Ακολουθήστε τον οδηγό μας για Απενεργοποίηση VPN και Proxy στα Windows 10 για να κάνετε το ίδιο. Μόλις απενεργοποιηθεί το VPN ή το Proxy, εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας και δείτε εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Netflix χωρίς κανένα σφάλμα.

Μέθοδος 4: Καθαρίστε τον αποθηκευτικό χώρο

Υπάρχει μια ελάχιστη απαίτηση χώρου αποθήκευσης που απαιτείται για να λειτουργήσει σωστά οποιαδήποτε εφαρμογή. Ομοίως, το Netflix χρειάζεται τουλάχιστον 100 MB για την ομαλή λειτουργία του. Επομένως, φροντίστε να ελέγξετε τον υπολογιστή σας και να καθαρίσετε τον αποθηκευτικό χώρο εάν δεν είναι μεγαλύτερος από 100 MB πριν παρακολουθήσετε το Netflix, καθώς αυτό το γεγονός μπορεί να ευθύνεται για το σφάλμα κατάστασης ανώνυμης περιήγησης Netflix. Επομένως, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ελευθερώσετε χώρο στο σύστημά σας.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + E ταυτόχρονα και ξεκινήστε την Εξερεύνηση αρχείων.

2. Κάντε δεξί κλικ στο Διαμέρισμα τοπικού δίσκου όπου είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι και επιλέξτε Ιδιότητες από το μενού περιβάλλοντος.

3. Μεταβείτε στην καρτέλα Γενικά και κάντε κλικ στο κουμπί Εκκαθάριση δίσκου όπως φαίνεται.

  Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

4. Επιλέξτε τη μονάδα δίσκου που θέλετε να καθαρίσετε από το αναπτυσσόμενο μενού Disk Cleanup : Drive Selection, όπως φαίνεται.

5. Επιλέξτε τα Αρχεία προς διαγραφή και κάντε κλικ στο OK.

Περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης δίσκου. Στη συνέχεια, ελέγξτε εάν υπάρχει τουλάχιστον 1 GB ελεύθερου χώρου στη μονάδα δίσκου σας. Εάν ο ελεύθερος χώρος δεν αθροίζεται σε αυτό το ελάχιστο όριο, επιλέξτε τα αρχεία συστήματος που δεν απαιτούνται και μετακινήστε τα σε μια άλλη μονάδα δίσκου τοποθεσίας. Μόλις ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες, εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας. Δοκιμάστε να ανοίξετε το Netflix και ελέγξτε εάν το σφάλμα έχει επιλυθεί.

Σημείωση: Παρακάτω χρησιμοποιήσαμε το Google Chrome ως παράδειγμα στις μεθόδους.

Μέθοδος 5: Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης

Η μη φυσιολογική συγκέντρωση δεδομένων περιήγησης, όπως κρυφές μνήμες, cookie και αρχεία ιστορικού χρησιμοποιεί περιττή ποσότητα πόρων Διαδικτύου που με τη σειρά του επιβραδύνει τη συνδεσιμότητα δικτύου όταν οι χρήστες προσπαθούν να συνδεθούν με έναν ασφαλή ιστότοπο. Αυτή η μη φυσιολογική συσσώρευση συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome για τη ροή βίντεο στο Netflix, όπου ο αριθμός της προσωρινής μνήμης αυξάνεται ανάλογα με την παρακολούθηση βίντεο στην εφαρμογή. Επομένως, διαγράψτε τα δεδομένα περιήγησης στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης Google Chrome για να απαλλαγείτε από το σφάλμα ιδιωτικής παρακολούθησης Netflix. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εκκαθάρισης προσωρινής μνήμης και cookie στο Google Chrome για να κάνετε το ίδιο.

Μέθοδος 6: Ενημέρωση προγράμματος περιήγησης

Εάν το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν είναι ενημερωμένο, τότε είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσετε σφάλμα κατάστασης ανώνυμης περιήγησης Netflix. Αυτό συμβαίνει επειδή ορισμένες ενημερώσεις ενδέχεται να κυκλοφορήσουν από το πρόγραμμα περιήγησης για να διορθωθούν τυχόν υπάρχοντα σφάλματα ή δυσλειτουργίες που με τη σειρά τους θα μπορούσαν να είναι ασύμβατες με την εφαρμογή Netflix. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική ανάγκη να ελέγξετε και να διατηρήσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε αναβαθμισμένη έκδοση. Για να το κάνετε αυτό, εφαρμόστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω:

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε chrome και κάντε κλικ στο Άνοιγμα για να εκκινήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

2. Στη σελίδα του προγράμματος περιήγησης, κάντε κλικ στις τρεις κάθετες κουκκίδες που υπάρχουν στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Στο μενού περιβάλλοντος, επιλέξτε Βοήθεια και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Σχετικά με το Google Chrome όπως φαίνεται.

4. Στη σελίδα Σχετικά με το Chrome, επιλέξτε το κουμπί Επανεκκίνηση για αυτόματη ενημέρωση του προγράμματος περιήγησης chrome.

5. Το παράθυρο του Chrome θα ανοίξει αυτόματα με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενημέρωσης. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης chrome και δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το Netflix.

  Πώς να ρυθμίσετε έναν διακομιστή αρχείων Samba στο Ubuntu

Ελπίζουμε ότι το ζήτημα της ιδιωτικής παρακολούθησης του Netflix έχει επιλυθεί μέχρι τώρα. Αν όχι, μην αγχώνεσαι. Δοκιμάστε άλλες επερχόμενες μεθόδους.

Μέθοδος 7: Ενεργοποίηση Προστατευμένου Περιεχομένου

Εάν αντιμετωπίζετε σφάλμα κατάστασης ανώνυμης περιήγησης Netflix M7399-1260-00000024, αυτό το ζήτημα μπορεί να οφείλεται σε άσχετες ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης. Εάν χρησιμοποιείτε το Google Chrome ως πρόγραμμα περιήγησης για τη ροή του Netflix, τότε αυτή η μέθοδος είναι απαραίτητη για να τη δοκιμάσετε. Επομένως, ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται παρακάτω για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα προστατευμένου περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

2. Στη σελίδα του προγράμματος περιήγησης, κάντε κλικ στις τρεις κάθετες κουκκίδες που υπάρχουν στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις στο μενού περιβάλλοντος όπως επισημαίνεται.

4. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Απόρρητο και ασφάλεια στην αριστερή πλευρά της σελίδας Ρυθμίσεις του Chrome.

5. Στην ενότητα Απόρρητο και ασφάλεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις τοποθεσίας όπως φαίνεται.

6. Εδώ, επιλέξτε τη δυνατότητα Προστατευμένα αναγνωριστικά περιεχομένου στην ενότητα Ρυθμίσεις πρόσθετου περιεχομένου όπως απεικονίζεται παρακάτω.

7. Ενεργοποιήστε την επιλογή Οι ιστότοποι μπορούν να αναπαράγουν προστατευμένο περιεχόμενο στους Ιστότοποι ακολουθήστε αυτόματα αυτήν τη ρύθμιση όταν τους επισκέπτεστε στην ενότητα Προεπιλεγμένη συμπεριφορά, όπως φαίνεται στην εικόνα.

Μέθοδος 8: Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα περιήγησης

Εάν κανένα από τα προαναφερθέντα βήματα δεν λειτούργησε, η τελική ενέργεια είναι να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή του προγράμματος περιήγησής σας από το σύστημά σας και να την εγκαταστήσετε ξανά. Η παλιά έκδοση του προγράμματος περιήγησης θα μπορούσε να προκαλέσει το σφάλμα ανώνυμης περιήγησης Netflix M7399-1260-00000024 και, ως εκ τούτου, απαιτείται μη αυτόματη επέμβαση για την επανεγκατάσταση με την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος περιήγησης. Δείτε πώς να το κάνετε για να διορθώσετε το σφάλμα ιδιωτικής παρακολούθησης Netflix.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ορίστε Προβολή κατά > Κατηγορία, επιλέξτε τη ρύθμιση Προγράμματα.

3. Κάντε κλικ στην ενότητα Απεγκατάσταση προγράμματος στην ενότητα Προγράμματα και δυνατότητες.

4. Κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα Google Chrome και κάντε κλικ στο Uninstall.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία απεγκατάστασης.

6. Κάντε λήψη του Google Chrome χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας.

7. Στην Επίσημη σελίδα του Google Chrome, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη Chrome όπως φαίνεται για να κάνετε λήψη του αρχείου εγκατάστασης του προγράμματος περιήγησης.

8. Στη σελίδα Λήψεις, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο ChromeSetup.exe για να ξεκινήσει η διαδικασία λήψης.

9. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης.

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να ανοίξετε το νέο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Google Chrome και να δοκιμάσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix. Στη συνέχεια, ελέγξτε εάν το σφάλμα κατάστασης ανώνυμης περιήγησης επιδιορθώθηκε το πρόβλημα Netflix.

***

Ελπίζουμε ότι βρήκατε τη λύση στο σφάλμα ανώνυμης περιήγησης στο Netflix. Μπορείτε να υποβάλετε τις απορίες σας σχετικά με αυτό το άρθρο και τις προτάσεις θεμάτων για μελλοντικά άρθρα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.