Διορθώστε το πρόγραμμα περιήγησης πεδίου δεν περιέχει έγκυρη διαμόρφωση ψευδωνύμου

Το Webpack είναι ένα πακέτο λειτουργιών ανοιχτού κώδικα για τα αρχεία JavaScript. Εάν προσπαθείτε να εκτελέσετε μια κατασκευή, τότε ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ότι το πρόγραμμα περιήγησης πεδίου δεν περιέχει έγκυρο σφάλμα διαμόρφωσης ψευδωνύμου. Αν παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα, τότε μην ανησυχείτε! Σας παρουσιάζουμε έναν τέλειο οδηγό που θα διορθώσει το Module που δεν βρέθηκε. Το πρόγραμμα περιήγησης πεδίου δεν περιέχει έγκυρο σφάλμα διαμόρφωσης ψευδωνύμου. Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε το Webpack2 και προσπαθήσετε να αναδημιουργήσετε το αρχείο ρυθμίσεων, τότε επίσης μπορεί να αντιμετωπίσετε το εν λόγω πρόβλημα. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε!

Πώς να διορθώσετε το πρόγραμμα περιήγησης πεδίου δεν περιέχει έγκυρη διαμόρφωση ψευδωνύμου

Σήμερα, η ανάπτυξη Ιστού έχει γίνει πιο εύκολη λόγω των διαφόρων βιβλιοθηκών. Πριν χρειαστεί να μάθουμε HTML, CSS και JavaScript για να δημιουργήσουμε μια εφαρμογή Ιστού. Αλλά τώρα, υπάρχουν διάφορες βιβλιοθήκες διαθέσιμες για να διευκολύνουν τη διαδικασία ανάπτυξής μας, όπως React JS, Node JS κ.λπ. Το Webpack είναι επίσης ένα δημοφιλές εργαλείο για τη δέσμη αρχείων JavaScript. Αλλά ενώ εργάζεστε με αυτό το εργαλείο, μπορεί να αντιμετωπίσετε μερικά σφάλματα εάν είστε νέοι σε αυτό. Εδώ, σε αυτό το άρθρο, παραθέτουμε τα βήματα για να διορθώσετε το εν λόγω σφάλμα δεν βρέθηκε ενότητα. Το εν λόγω σφάλμα μπορεί να προκαλέσει τη μη σωστή λειτουργία των εφαρμογών web. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα βήμα προς βήμα για να λύσετε το πρόβλημα.

  Πώς να αφαιρέσετε κάποιον από ένα Slack Channel [All Devices]

Βήμα 1: Τροποποίηση Διαδρομών Εισαγωγής

Πρώτα πρέπει να τροποποιήσετε τη διαδρομή εισαγωγής. Εάν δεν προσθέσετε ./ πριν από τη διαδρομή, ενδέχεται να λάβετε το εν λόγω σφάλμα κατά την εκτέλεση της κατασκευής. Ακολουθούν τα βήματα για την τροποποίηση των διαδρομών εισαγωγής.

1. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και εντοπίστε την ακόλουθη γραμμή στον κώδικα.

import DoISuportIt from 'components/DoISuportIt';

2. Τώρα, αλλάξτε τον παραπάνω κωδικό με τον δεδομένο κωδικό.

import DoISuportIt from './components/DoISuportIt';

3. Τέλος, επανεκκινήστε το NPM και προσπαθήστε να εκτελέσετε ξανά τη δημιουργία.

Βήμα 2: Διασφαλίστε τη σωστή τιμή εισόδου

Επίσης, πρέπει να ελέγξετε την τιμή εισαγωγής. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να τροποποιήσετε το αρχείο διαμόρφωσης για να διορθώσετε ότι το πρόγραμμα περιήγησης πεδίου δεν περιέχει έγκυρο σφάλμα διαμόρφωσης ψευδωνύμου.

  Πώς να εισαγάγετε μια φωτογραφία που έχει επεξεργαστεί στο iPhone σας στον υπολογιστή σας

1. Ανοίξτε το αρχείο διαμόρφωσης.

2. Εδώ, εντοπίστε την τιμή καταχώρισης.

3. Προσθέστε ./ χαρακτήρα εάν λείπει,

4. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχει προστεθεί η τιμή επίλυσης.

Βήμα 3: Τροποποίηση ψευδωνύμων

Εάν χρησιμοποιείτε ψευδώνυμα των οποίων το όνομα έχει ήδη ληφθεί πριν, τότε μπορεί να αντιμετωπίσετε το εν λόγω σφάλμα. Η χρήση των ίδιων μεταβλητών μπορεί να δημιουργήσει σφάλμα στο αρχείο JavaScript διαμόρφωσης Webpack. Έτσι, για να λύσετε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα ονόματα των ψευδωνύμων δεν έχουν ήδη ληφθεί.

Βήμα 4: Επαλήθευση συντακτικών σφαλμάτων

Εάν υπάρχει κάποιο λάθος πληκτρολόγησης στο αρχείο webpack.config.js, τότε οδηγεί επίσης στο εν λόγω σφάλμα. Επομένως, πρέπει να σαρώσετε ολόκληρο το αρχείο διαμόρφωσης για τυχόν συντακτικά σφάλματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ενότητα δεν βρέθηκε. Το πρόγραμμα περιήγησης πεδίου δεν περιέχει ένα έγκυρο σφάλμα διαμόρφωσης ψευδωνύμου μπορεί να προκύψει εάν δεν χρησιμοποιήσετε την εντολή εξαγωγής στο τέλος του αρχείου. Έτσι, για να αποτρέψετε το σφάλμα, προσθέστε την ακόλουθη εντολή εξαγωγής.

export default Config;

Βήμα 5: Αλλαγή περίπτωσης σύνταξης

Μια άλλη πιθανή αιτία αυτού του σφάλματος είναι η συγκεκριμένη περίπτωση που χρησιμοποιείται στη σύνταξη. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να διορθώσετε την αλλαγή της θήκης.

  Τι σημαίνει «IDK» και πώς το χρησιμοποιείτε;

1. Ανοίξτε το αρχείο διαμόρφωσης και εντοπίστε τη δεδομένη γραμμή.

./path/pathCoordinate/pathCoordinateForm.component

2. Αλλάξτε την παραπάνω γραμμή με τον ακόλουθο κωδικό.

./path/pathcoordinate/pathCoordinateForm.component

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να διορθώσετε το πρόγραμμα περιήγησης πεδίου δεν περιέχει έγκυρη διαμόρφωση ψευδωνύμου για το Webpack. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.