Διορθώστε το πρόβλημα που δεν ξεκινά το Forza Horizon 3

Το Forza Horizon είναι ένα παιχνίδι αγώνων του 2016 που εκδόθηκε από την Electronic Arts και αναπτύχθηκε από τα παιχνίδια Playground. Είναι αποκλειστικά για το Xbox και τα Microsoft Windows και το παιχνίδι κυκλοφορεί μόνο σε αυτές τις πλατφόρμες. Μετά από καθολική αποδοχή, η σειρά Forza horizon παραμένει μέχρι σήμερα ως το καλύτερο παιχνίδι αγώνων. Ωστόσο, οι παίκτες αναφέρουν μερικές φορές σφάλματα και προβλήματα εκκίνησης στο Forza horizon, ιδιαίτερα το Forza horizon 3 που δεν ξεκινά. Αυτός ο οδηγός θα σας διδάξει πώς να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά και να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν εκκινεί το Forza horizon 3. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν ξεκινά το Forza Horizon 3

Ας δούμε μερικές από τις αιτίες πίσω από το σφάλμα εκκίνησης του Forza horizon 3

  • Η υπηρεσία Windows Update δεν είναι ενεργή
  • Θέματα Overclocking
  • Ζητήματα με το Microsoft Store
  • Κατεστραμμένοι λογαριασμοί χρηστών Microsoft
  • Ζητήματα με ενσωματωμένα γραφικά
  • Το DirectX και το Microsoft Visual C++ δεν ενημερώθηκαν
  • Κατεστραμμένες ρυθμίσεις Forza Horizon 3
  • Θέματα λογισμικού ήχου NAHIMIC
  • Δεν έχει συνδεθεί σε λογαριασμό Microsoft
  • Συνδέθηκαν πάρα πολλές οθόνες ή/και συσκευές USB
  • Τα προγράμματα οδήγησης γραφικών δεν έχουν ενημερωθεί
  • Θέματα προστασίας από ιούς
  • Οι προσωρινές ρυθμίσεις του Forza Horizon 3 είναι κατεστραμμένες
  • Προβλήματα με το μικρόφωνο

Μέθοδος 1: Βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

Πριν προχωρήσετε στις προηγμένες μεθόδους, ακολουθήστε αυτές τις βασικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσετε το σφάλμα.

1Α. Βεβαιωθείτε ότι πληρούνται οι απαιτήσεις συστήματος

Είναι πιθανό ο υπολογιστής σας να μην μπορεί να χειριστεί την ένταση του Forza Horizon 3 μερικές φορές. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη να πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού. Διαβάστε τις απαιτήσεις που δίνονται παρακάτω και βεβαιωθείτε ότι είναι διαθέσιμα όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα.

Ελάχιστες απαιτήσεις
Προτεινόμενες απαιτήσεις
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ
Intel i3-4170 @ 3,7 Ghz Ή Intel i5 750 @ 2,67 Ghz
Intel i7 [email protected] 3,6 GHz
ΕΜΒΟΛΟ
8 GB
12 GB
OS
Windows 10
Windows 10
ΚΑΡΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Nvidia 650TI ή Nvidia GT 740 ή AMD R7 250x
Nvidia GTX 1060 3 GB Ή AMD RX 470
SHADER PIXEL
5.0
5.1
VERTEX SHADER
5.0
5.1
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ RAM VIDEO
2 GB
4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ

1Β. Απενεργοποιήστε το Overclocking

Το overclocking GPU καταργεί τον περιορισμό της κάρτας γραφικών και της δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει πάνω από το όριο ασφαλείας της. Αν και η διαδικασία overclock μπορεί να βοηθήσει με τα FPS στα παιχνίδια, μπορεί επίσης να ασκήσει περιττή πίεση στην κάρτα γραφικών προκαλώντας σφάλμα μη εκκίνησης του Forza horizon 3. Απενεργοποιήστε το overclocking της GPU σας και δείτε αν λύνει το πρόβλημα.

1C. Αποσυνδέστε συσκευές USB και πρόσθετες οθόνες

Οι χρήστες ανέφεραν ότι ορισμένες συσκευές όπως ενισχυτές ήχου κ.λπ. μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα με την εκκίνηση του παιχνιδιού. Συνδέετε πάντα μόνο τις απαραίτητες συσκευές που απαιτούνται για την εκτέλεση του παιχνιδιού. Επίσης, εάν έχετε πολλές οθόνες, τότε πρέπει να αποσυνδέσετε τις πρόσθετες οθόνες για να δείτε εάν το πρόβλημα μη εκκίνησης του Forza Horizon 3 σταματά.

1Δ. Εκτελέστε Clean Boot

Η καθαρή εκκίνηση σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε χειροκίνητα όλες τις εκκινήσεις και τις υπηρεσίες για την αντιμετώπιση προβλημάτων της μη εκκίνησης του Forza Horizon 3. Δείτε τον λεπτομερή οδηγό μας Εκτελέστε καθαρή εκκίνηση στα Windows 10.

  Πώς να επιταχύνετε την επιφάνεια εργασίας KDE Plasma 5

1Ε. Εκτελέστε το παιχνίδι ως διαχειριστής

Εάν το Forza Horizon 3 συνεχίζει να μην ξεκινά στα Windows 10, τότε απλά εκτελέστε το παιχνίδι σε λειτουργία συμβατότητας. Η μέθοδος είναι εξαιρετικά χρήσιμη μερικές φορές και δεν είναι κακό να δοκιμάσετε αυτή τη λύση μία φορά. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να εκτελέσετε το παιχνίδι σε λειτουργία συμβατότητας.

1. Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση του παιχνιδιού Forza horizon στην επιφάνεια εργασίας και κάντε κλικ στο Properties.

2. Μεταβείτε στην καρτέλα Συμβατότητα. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το Εκτέλεση αυτού του προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας για στην ενότητα Λειτουργία συμβατότητας και επιλέξτε το σχετικό λειτουργικό σύστημα από το αναπτυσσόμενο μενού.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Εκτέλεση αυτού του προγράμματος ως διαχειριστής στην ενότητα Ρυθμίσεις. Τέλος, επιλέξτε Εφαρμογή και μετά κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές που έγιναν.

4. Κλείστε την εφαρμογή παιχνιδιού Forza Horizon 3. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε το ξανά και ελέγξτε εάν το πρόβλημα παραμένει.

1ΣΤ. Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης γραφικών

Τις περισσότερες φορές, ένα σφάλμα κατά την εκκίνηση ή ακόμα και στη μέση του παιχνιδιού μπορεί να οφείλεται σε ελαττωματικά ή ξεπερασμένα προγράμματα οδήγησης γραφικών. Πάντα να ενημερώνετε τις κάρτες γραφικών σας για να διασφαλίζετε τη μέγιστη συμβατότητα με όλα τα παιχνίδια. Υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι για κάθε κάρτα γραφικών. Ακολουθήστε τον λεπτομερή οδηγό μας για 4 τρόπους ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης γραφικών στα Windows 10.

1G. Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε μια άλλη εφαρμογή από το Microsoft Store

Το Forza Horizon είναι ένα βιντεοπαιχνίδι της Microsoft και απαιτεί τη σωστή λειτουργία του Microsoft Store. Επομένως, εάν υπάρχουν προβλήματα με το κατάστημα της Microsoft, τότε μπορεί να προκύψει το σφάλμα μη εκκίνησης του Forza Horizon 3.

1. Ανοίξτε το Microsoft Store πληκτρολογώντας στη γραμμή αναζήτησης των Windows. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε εφαρμογή ή παιχνίδι που θέλετε να εγκαταστήσετε.

3. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση για να κατεβάσετε την εφαρμογή.

4. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, ελέγξτε εάν το σφάλμα με το παιχνίδι έχει επιλυθεί.

1Η. Εγκαταστήστε τις τελευταίες ενημερώσεις των Windows

Να βεβαιώνεστε πάντα ότι λαμβάνετε και εγκαθιστάτε τακτικά τις ενημερώσεις των Windows. Τα Windows ενημερώνουν τον υπολογιστή πολλές φορές. Η Microsoft εκδίδει ενημερώσεις τακτικά για να διορθώνει τα περισσότερα σφάλματα, συμπεριλαμβανομένων των σφαλμάτων παιχνιδιών. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης της τελευταίας ενημέρωσης των Windows 10.

1I. Επανεγκαταστήστε το DirectX

Για να απολαύσετε μια απρόσκοπτη εμπειρία πολυμέσων στο Forza Horizon (FH3), πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το DirectX είναι εγκατεστημένο και ότι έχει ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοσή του. Το DirectX σάς βοηθά να βελτιώσετε την εμπειρία οπτικών μέσων ειδικά για παιχνίδια και εφαρμογές γραφικών. Το DirectX 12 είναι ευέλικτο για εφαρμογές υψηλής υποστήριξης γραφικών στον υπολογιστή σας με Windows 10. Αυτό επιτρέπει στο Skype να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να ελέγξετε εάν το σύστημά σας περιέχει ήδη DirectX 12. Διαβάστε τον οδηγό μας για την επανεγκατάσταση του DirectX στα Windows 10.

1J. Απενεργοποιήστε το λογισμικό προστασίας από ιούς (εάν υπάρχει)

Το Antivirus είναι χρήσιμο για τον εντοπισμό άγνωστων απειλών, αλλά δυστυχώς, μερικές φορές εντοπίζει ψευδώς θετικές απειλές ακόμη και για παιχνίδια που αγοράστηκαν νόμιμα. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό, καθώς τα αρχεία είναι πρωτότυπα και δεν περιέχουν ιό. Σε κάθε περίπτωση, απενεργοποιήστε την προστασία για το λογισμικό προστασίας από ιούς και δοκιμάστε να εκτελέσετε ξανά το παιχνίδι. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να απενεργοποιήσετε προσωρινά το Antivirus στα Windows 10 για να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

  Πώς να ηχογραφήσετε μια συνάντηση ζουμ

Μέθοδος 2: Διαγραφή προσωρινών αρχείων

Τα προσωρινά αρχεία είναι χρήσιμα για ένα παιχνίδι, ακόμη και για τα Windows, καθώς αποθηκεύονται για να ανακτούν τις πληροφορίες πιο γρήγορα την επόμενη φορά που θα εκκινήσετε την ίδια ενέργεια. Ωστόσο, εάν αυτά τα προσωρινά αρχεία είναι κατεστραμμένα, ενδέχεται να προκύψουν ζητήματα όπως το Forza horizon 3, η μη εκκίνηση.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows + I ταυτόχρονα για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στο Σύστημα.

3. Στο αριστερό παράθυρο κάντε κλικ στο Storage.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στα Προσωρινά αρχεία που υπάρχουν στην περιοχή Χρήση αποθήκευσης.

Σημείωση: Απαιτούνται μερικά λεπτά αναμονής, καθώς η προσωρινή αποθήκευση σαρώνεται από τα Windows.

5. Τώρα, στο μενού Προσωρινά αρχεία, κάντε κλικ στα πλαίσια ελέγχου που ονομάζονται Προσωρινά αρχεία, Προσωρινά αρχεία διαδικτύου και τέλος Αρχεία βελτιστοποίησης παράδοσης.

6. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση αρχείων για να διαγράψετε τις επιλεγμένες επιλογές.

Μέθοδος 3: Απενεργοποιήστε το μικρόφωνο

Η μη εκκίνηση του Forza horizon 3 μπορεί επίσης να προκληθεί από προβλήματα μικροφώνου. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνο στις ρυθμίσεις:

1. Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα Windows + I μαζί.

2. Κάντε κλικ στη Ρύθμιση απορρήτου.

3. Μεταβείτε στην καρτέλα Μικρόφωνο στην αριστερή πλευρά και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για το Forza Horizon 3 στην ενότητα Επιλέξτε ποιες εφαρμογές του Microsoft Store μπορούν να έχουν πρόσβαση στο μικρόφωνό σας.

Μέθοδος 4: Ενεργοποιήστε την υπηρεσία Windows Update

Εάν έχετε απενεργοποιήσει το μικρόφωνο αλλά δεν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα, βεβαιωθείτε ότι εκτελείται η υπηρεσία Windows Update. Να κάνω αυτό

1. Εκκινήστε το παράθυρο διαλόγου Εκτέλεση πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα Windows + R.

2. Πληκτρολογήστε services.msc και πατήστε Enter για να ανοίξετε το παράθυρο Υπηρεσίες.

3. Εντοπίστε την υπηρεσία Windows Update και κάντε διπλό κλικ πάνω της.

4. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Τύπος εκκίνησης: Αυτόματη.

5. Τώρα, ελέγξτε εάν η κατάσταση υπηρεσίας εκτελείται, εάν έχει διακοπεί, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη που υπάρχει στην Κατάσταση υπηρεσίας.

6. Τέλος, κάντε κλικ στο Apply και μετά στο OK.

Μέθοδος 5: Κλείστε τη διαδικασία λογισμικού ήχου NAHIMIC

Οι χρήστες που διαθέτουν το λογισμικό ήχου NAHIMIC ανέφεραν ότι ο τερματισμός της διαδικασίας για το λογισμικό ήχου NAHIMIC διόρθωνε το πρόβλημα μη εκκίνησης του Forza horizon 3. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τερματίσετε τη διαδικασία:

1. Πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα Ctrl + Shift + Esc για να ανοίξετε τη Διαχείριση εργασιών.

2. Εντοπίστε τη διαδικασία λογισμικού Nahic Audio ή μια με παρόμοιο όνομα και κάντε κλικ σε αυτήν. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος εργασίας.

Μέθοδος 6: Συνδεθείτε στον λογαριασμό Microsoft

Εάν συνδεθήκατε στα Windows σας χρησιμοποιώντας έναν τοπικό λογαριασμό (λογαριασμός εκτός σύνδεσης), τότε μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με την εκκίνηση του Forza Horizon 3. Ο λόγος για αυτό είναι ότι, εάν δεν συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό Microsoft online, το κατάστημα της Microsoft δεν μπορεί να λάβει το δεδομένα. Εφόσον το Forza Horizon 3 δεν εκτελείται σωστά εάν το Microsoft Store δεν είναι συνδεδεμένο με τον διαδικτυακό λογαριασμό Microsoft που διαθέτετε, αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού που προκαλούν πρόβλημα μη εκκίνησης του Forza horizon 3.

1. Πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα Windows + I για να εκκινήσετε το μενού Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στο Λογαριασμοί.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε την καρτέλα Email& accounts και κάντε κλικ στην Προσθήκη λογαριασμού Microsoft στη δεξιά πλευρά.

4. Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και ελέγξτε εάν το πρόβλημα επιλύθηκε.

Μέθοδος 7: Χρησιμοποιήστε την αποκλειστική κάρτα γραφικών

Ακόμα κι αν διαθέτετε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή με ελάχιστες ή προτεινόμενες απαιτήσεις, τα ενσωματωμένα γραφικά δεν μπορούν να βοηθήσουν στην εκτέλεση του παιχνιδιού τόσο αποτελεσματικά όσο τα αποκλειστικά. Τα ενσωματωμένα γραφικά χρησιμοποιούνται με αποκλειστικό σκοπό την πρόσβαση σε αρχεία βίντεο και την ήπια επεξεργασία βίντεο και άλλες λιγότερο εντατικές εργασίες. Έτσι, για να παίξετε απαιτητικά παιχνίδια όπως το Forza Horizon χρειάζεστε μια ειδική κάρτα γραφικών. Επομένως, επιλέξτε NVIDIA GPU από τον πίνακα ελέγχου για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα.

  13 καλύτερες σφουγγαρίστρες ρομπότ για Squeaky Clean Floors

1. Εκκινήστε τον Πίνακα Ελέγχου NVIDIA από το μενού Έναρξη ή το εικονίδιο συντόμευσης στην επιφάνεια εργασίας.

2. Στο παράθυρο του Πίνακα Ελέγχου της NVIDIA, επιλέξτε Ρύθμιση παραμέτρων Surround, PhysX στην ενότητα ρυθμίσεων 3D στο αριστερό παράθυρο.

3. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Επεξεργαστής στην ενότητα Ρυθμίσεις PhysX. Στη συνέχεια, επιλέξτε την προορισμένη GPU από το μενού περιβάλλοντος.

4. Αφού τροποποιήσετε, κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκεύσετε την αλλαγή που έγινε. Τέλος, ελέγξτε αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 8: Επαναφέρετε το Forza Horizon 3

Προσπαθήστε να επαναφέρετε το παιχνίδι στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του για να δείτε αν επιλύεται το σφάλμα μη εκκίνησης του Forza horizon 3. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Πατήστε ταυτόχρονα τα Windows + I για να εκκινήσετε το μενού Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στις Εφαρμογές.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Forza horizon 3 και επιλέξτε Προηγμένες επιλογές.

4. Τέλος, κάντε κλικ στο Reset στην ενότητα Reset.

5. Επιβεβαιώστε την προτροπή κάνοντας ξανά κλικ στο Reset.

Μέθοδος 9. Απενεργοποιήστε τους λογαριασμούς χρηστών της Microsoft

Οι παίκτες έχουν επίσης αναφέρει ότι επιλύουν το πρόβλημα απενεργοποιώντας όλους τους λογαριασμούς χρηστών. Εάν υπάρχουν κατεστραμμένα διαπιστευτήρια σύνδεσης χρήστη, μπορεί να είναι κακό και να προκαλέσει προβλήματα με το Microsoft Store που μπορεί να προκαλέσει σφάλμα με το ίδιο το παιχνίδι. Η λύση είναι να απενεργοποιήσετε όλους τους λογαριασμούς χρηστών εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε τον κατεστραμμένο λογαριασμό χρήστη.

1. Πατήστε Windows Key + R για να εκκινήσετε την εντολή Εκτέλεση.

2. Πληκτρολογήστε CMD και πατήστε Ctrl + Shift + Enter για να ανοίξετε τη γραμμή εντολών.

3. Παρακάτω δίνεται η εντολή για την απενεργοποίηση του λογαριασμού χρήστη. Πληκτρολογήστε την εντολή ακολουθούμενη από το όνομα χρήστη του λογαριασμού σας και πατήστε Enter Key.

net user <username> /active:no

4. Ελέγξτε εάν το σφάλμα Forza horizon 3 not starting έχει φύγει, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τους λογαριασμούς χρηστών εισάγοντας την ακόλουθη εντολή με ναι στο τέλος.

net user <username> /active:yes

Μέθοδος 10: Επαναφέρετε την προσωρινή μνήμη του Microsoft Store

Δοκιμάστε να επαναφέρετε την προσωρινή μνήμη του Windows Store για να δείτε εάν επιλύει το σφάλμα. Τα περισσότερα προβλήματα που σχετίζονται με το κατάστημα των Windows μπορούν να διορθωθούν με μια απλή επαναφορά καταστήματος των Windows.

1. Εκκινήστε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση.

2. Πληκτρολογήστε wsreset.exe και πατήστε Enter για να διαγράψετε τα δεδομένα της κρυφής μνήμης του Microsoft Store.

Αυτό θα επαναφέρει αυτόματα την προσωρινή μνήμη του Microsoft Store και θα ξεκινήσει το Microsoft Store.

Μέθοδος 11: Εγκαταστήστε το .NET Framework

Το σφάλμα μη εκκίνησης του Forza Horizon μπορεί να οφείλεται στο ότι το Microsoft.NET Framework δεν έχει εγκατασταθεί ή είναι κατεστραμμένο, σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο Τρόπος εγκατάστασης του Microsoft .NET Framework 3.5 για να πάρετε μια ιδέα να κάνετε λήψη του Microsoft .NET Framework και να το εγκαταστήσετε .

Μέθοδος 12: Επανεγκαταστήστε το Forza Horizon 3

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν σας βοήθησε, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά το παιχνίδι αν είναι δυνατόν. Όλες οι ρυθμίσεις και οι ρυθμίσεις διαμόρφωσης θα ανανεωθούν όταν το εγκαταστήσετε ξανά και, ως εκ τούτου, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να επιτύχετε μια επιδιόρθωση για το πρόβλημα που δεν ξεκινά το Forza Horizon 3.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I ταυτόχρονα για να ξεκινήσετε τις Ρυθμίσεις των Windows.

2. Τώρα, κάντε κλικ στη ρύθμιση Εφαρμογές.

3. Τώρα, εντοπίστε και κάντε κλικ στο παιχνίδι Forza Horizon 3 και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης.

4. Τώρα, επιβεβαιώστε την προτροπή εάν υπάρχει και επανεκκινήστε τον υπολογιστή μόλις απεγκαταστήσετε το Forza Horizon 3.

5. Στη συνέχεια, κατεβάστε το παιχνίδι ξανά από Microsoft Store.

Τέλος, εγκαταστήσατε ξανά το Forza Horizon 3 στον υπολογιστή σας. Θα είχε διορθώσει όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με την εφαρμογή.

***

Ελπίζουμε ότι ο παραπάνω οδηγός σχετικά με τη μη εκκίνηση του Forza Horizon 3 ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να διορθώσετε το πρόβλημά σας. Στείλτε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες σχετικά με το άρθρο.